- Konu Sahibi AskKirintisi
-
Kendiniz dışarı çıkmıyor musunuz hiç ne biliyim komşulara olsun dolaşmaya olsun?
yazılarınızı okudum gerçekten anlamadım cahilliğime verin ne gibi bi sorun bu. Allah göstermesin çok zor gibi anlattığınıza göre.
Allah yardımcınız olsun. ama keşke o çocuklarınızı yapmasaydınız heder oluyorlar. dirayetli olmaya çalışın.
Evet canım biliyorum beterin beteri var sahip olduklarima hep şükrediyorum ama hayattan zerrece lezzet alamiyorum sürekli sikinti icindeyim sağlıklı insanlara imreniyorum yüzüm sürekli asik bebegimle eşimle dahası.kendimle bile ilgilenmiyorum göğsümde bir ağırlık boğazımda bir elle yaşamaya daha.doğrusu olmemeye çalışıyorum çok.yoruldum çok
Maalesef devamlı aynı canım. Gece yatana kadar aynı uykuda rahatım uyanınca aynı kabus devam ediyor tabi uyku dediysem saat başı falan yeni doğmuş bebek.gibi.emmek istiyor kızım uyku denirse artık
Sali gunu gidicem canim cok saol boyle ornekler rahatlatiyor insani
Allah senden razi olsun inan icim biraz olsun acildi birileeinin insani durtuklemesi lazim bu depresyondan cikmak icin ama yanindakilerde beziyoe bir sure sonra
kaç yıldır ilaç kullanıyorsunuz antidepresanlar sizde olumsuz değişiklilkler yaptımı?
yıllar geçtikçe ilaç dozunda artma yada isim değişikliği oldumu?
ben 5 aydır depresyondayım 27 günlük bebeğim var ilaç alsam süt veremem almasam bakamıyorum eşimi işe göndermiyorum yada kayınvalidemi uzak yoldan getirtiyorum. çaresiz kaldım yok olmak istiyorum 2 çocuğum var ama öyle bir an geliyorki gözüm bişeyi görmüyor, onlara o kadar üzülüyorumki bakamıyorum diye. çocuk acıktım diyor 5 yaşında süt veriyorum. sonrada vicdan azabı.
o kadar kötü bir çaresizlik duygusuki şaştım kaldım..
terapi aldım faydası olmadı.
ilaçlar hakkındada o kadar kötü şeyler söylüyorlarki, beyni sildiğini bağımlılık yaptığını, uyuttuğunu, saflaştırdığını vs....
bana bir çözüm yolu önerirmisiniz.
salı günü doktor randevum var emzirmeyi bırak ilaca başlıycaz dese ne yapayım. daha oğlum 27 günlük 10 gün küvezde kaldı düşük kiloda anne sütüne o kadar ihtiyacı var ki....
Ah canim ya.bebegin cok kucuk.sutune o kadar ihtiyaci var ki.
Herkes sorunlu artik.zaman cok kotu.bin tane dert herkeste.
Iki cocuk var bende de.13 yildir maddi sikintimiz bitmek bilmedi.esimin ailesi,benim ailem cok sorunlu.evimiz hap gibi.tikis tikis.esimle sinirlerimiz tavan yapti.didisip duruyoruz.kilo sorunum var.cok uzuluyorum.emziriyorum rejim yapamiyorum.hic arkadasim yok.of iste bir suru dert sorun.bazen cinnet gecirecek gibi sinirleniyorum.biliyorum,sorunlarim var,ama o ennn bunaldigim anda oyle bir icten Allahhh derim.sana siginiyorum.deriiin bir nefes,Rabbe teslimiyet.sıkılirim bunalirim imdat ederim O na.
Evlatlarim saglikli.esim hala ilk gunku gibi asik.ocakta yemegim var.elim ayagim gozum saglam.basimizda dam.daha ne olsun.ölüm var bu dunyada be.neyin kavgasini yapiyoruz.aha gelmisim 34 yasima.yolu yarilamisim.bebelerim pacamda ana ana diye gezer.ben kimim ki neyim ki isyan edeyim.kendimi bunalima sokayim.toparlan silkelen kendine gel,derim.
Uzun oldu ama kendimden ornek vermek istedim.kimse bu dunyaya bosuna gelmemistir.dunya nimetlerinden faydalanmak ve Allah a hamd etmek icin yaratildik.
Ne olursun yavrularini ac bilac birakip sefil etme.hasta olurlar,yanarsin.sapasaglam iki evlat vermis mevla sana.sukret.
Konusmak istersen buradayim.
kaç yıldır ilaç kullanıyorsunuz antidepresanlar sizde olumsuz değişiklilkler yaptımı?
yıllar geçtikçe ilaç dozunda artma yada isim değişikliği oldumu?
ben 5 aydır depresyondayım 27 günlük bebeğim var ilaç alsam süt veremem almasam bakamıyorum eşimi işe göndermiyorum yada kayınvalidemi uzak yoldan getirtiyorum. çaresiz kaldım yok olmak istiyorum 2 çocuğum var ama öyle bir an geliyorki gözüm bişeyi görmüyor, onlara o kadar üzülüyorumki bakamıyorum diye. çocuk acıktım diyor 5 yaşında süt veriyorum. sonrada vicdan azabı.
o kadar kötü bir çaresizlik duygusuki şaştım kaldım..
terapi aldım faydası olmadı.
ilaçlar hakkındada o kadar kötü şeyler söylüyorlarki, beyni sildiğini bağımlılık yaptığını, uyuttuğunu, saflaştırdığını vs....
bana bir çözüm yolu önerirmisiniz.
salı günü doktor randevum var emzirmeyi bırak ilaca başlıycaz dese ne yapayım. daha oğlum 27 günlük 10 gün küvezde kaldı düşük kiloda anne sütüne o kadar ihtiyacı var ki....
Yazın çok içten,çok samimi olmuş.Tam da herşeyi Allah'a bırakmam ,ona güvenmem gereken ama pimpiriklenmekten yapamadığım bir anda çok güzel ifade etmişsin.Bana çok iyi geldi.Gerçekten eninde sonunda Allah ne derse o.Elimizde olan her bir nimet için şükretmeliyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?