arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacak bir senedir evlilyim hap kullanıyordum geçen ay bıraktım ve adetimde 3 gün gecikti bebek istediğimden değil ama hap çokkilo yaptı diye bıraktım. Dün gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı ama çok net değil pembe gibi bu ne anlama geliyo bilemedim kimseyede soramadım yardım edin nolur:18:
sevin sevin jeyaım allahın izniyle senin minikte yoldaa hayırlı olsunnnnnarkadaşlar son günüm 1 ekimdi yani 5 haftalık olması lazım pazar günü idrar ve kan testi yaptırdım idrar testi çok silik bir şekilde 2 çizgiydi kan tahlilimde 80.63 çıktı yarın tekrar gideceğim dr a sizinde yazdığınız gibi göğüslerimde şişme ve hassasiyet sol kasıgımda batma var sizce sevinmelimiyim:18:
ayyy saol tatlım önce sağlıklı akıllı güzell olsun ve ne yalan diyim olliş istiyorum ismi bile hazır inşaallah bakalımm yazarım zatentebrik edrim inş sağlıkla alırsın bebğini kucağına sağ kasığımda batma var yazmışsın benim de oğlumda sağ kasığım batardı büyük bir ihtimal oğluşun olucak :) yeşil çay ı bilmiyorum fakat maydonozun fazla tüketilmemisini duymuştum
saol canım darısı tüm anne adaylarının başına..ay bi kucaklasam yumuğumu o kadar uzun geliyoki zaman bakalım heyecandan nasıl dayancamçok sevindim pilin adına allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin hayırlı ugurlu saglıklı bır bebek olsun :) hamıle oldugunu ögrenenen tüm anne adaylarınada hayırlı olsn öncelkle:) bızde bebek istiyoruz inşallahh sizin gıbı hayırlı haberler alırım
control yani c harfinin karşısındakimi silik pembe çıktı belki testin bozuktur..çünkü o çizgi testin sağlıklı çalışıp çalışmadığını gösterir..arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacak bir senedir evlilyim hap kullanıyordum geçen ay bıraktım ve adetimde 3 gün gecikti bebek istediğimden değil ama hap çokkilo yaptı diye bıraktım. Dün gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı ama çok net değil pembe gibi bu ne anlama geliyo bilemedim kimseyede soramadım yardım edin nolur:18:
Edee inşaallah kuzum unutma allah kabul etmeyeceği duaya el açtırmaz..stres olmasın relax ol..bebek için değil istediğiniz içn birlikte olun vs vs..ama rahat ol bu çok önemliiiay allah'ım ne mutlu sizeRabbim bize de kısmet et
tek çizgiyse negatiftir canım ama kontrol çizgisi net çıkıp test kısmı silik pempeyse bebiştir allahın izniyle sen testi tekrarla istersen..ayy hadi seninde güzel haberlerini alalımmmyükleyememki attım negatif diye kurt düştü sonra içimekırmızı oluyo normalde biliyorum ama bu pembeydi sizce testi tekrarlamalımıyım? adetim geçti 3 gün oldu göğüslerde hassasiyet var bide ara sıra sol kasığımda batma oluyo onun dısında hiç bi belirti yok normalde gergin olurum böyle olduğunda heleki gecikmişse gerçi bi senedir hiç gecikmedi ama şuanda bi gerginl,k vs bişeyde yok ne yapayım sizde :18:
Edee inşaallah kuzum unutma allah kabul etmeyeceği duaya el açtırmaz..stres olmasın relax ol..bebek için değil istediğiniz içn birlikte olun vs vs..ama rahat ol bu çok önemliii
benimki adetime 2 gün kala çıktı hemde gece idrarına ..ufff neyse evet böyle düşüneceğime ben testi tekrarlayayım yarın 4. gün olacak geçeli zaman iyi mi çıkar mı bu kadar günde:18:
tahmin edebiliyorum ..ama umutsuzluk stres baş düşmanı..bebecik huzurlu mutlu kaygısız bir bünye istiyor bence..mesela biraz ara verin derim ben sakinleşir kaygınızda azalır..ne biliym bi fikir işteçok sağol canım benim. burdaki her arkadaşın söylediklerini önemsiyor ve dikkate alıyorum inanın. ama bat için günler geçmiyor. her ay böyle...
koşşşş incicim hatta hemen bize yaz fotoda isterizz..o zaman ben yarın ilk iş hatta bu gece bi nöbetçi eczane bulup test alayım :)
koşşşş incicim hatta hemen bize yaz fotoda isterizz..
sevin sevin jeyaım allahın izniyle senin minikte yoldaa hayırlı olsunnnnn
kanda hiç yükselme görünmüyor canım bilemedimki tecrübeli hatunlar bilir ancak..ama sen biraz daha çalışacan gibi bak sterssiz gün aşırı ilişki dene ben bu ay öyle kaldım..özellikle çabalamadık hatta akışına bıraktık ne zamn olursa diye..bu ay kudurdukmu neben bu ay adet oldum hatta bıde dedım bu ustune görme olabılır belkı dedım kan testı yaptırdım 0.01 cıktıı artık bundan sonrada yükselmez demı canım ggec döllenme felan olayında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?