Bebeğim benimlemi

ayyyyy... 9 ayy nasıı gececekkk

bu oncelıkle gebelıgıne ve sana baglı

gebelıgınde hersye normal sen pipirikliysen :) zor gecer zor derken gunler gecmek bılmez
daha rahat olursan bu güzel anın keyfını cıkartmakta fayda var

cocuk dunyadakı yer yuzundekı en guzel sey bılıyormusun
cok buyuk fedakarlık , en güzel duyguyu cocukta yaşarsın mesela
ve birde cocuklarınıza gerçekten onları sevdiğinizi söyleyin cocuklar cok sevildiklerini bilsinler yarın öbür gün can sıkmaya başladığımızda bizde yerlerinin neresi olduğunu bilsinler

doğum bir ayrılık bence bir paylaşma onu başkalarıyla paylaşma olgusu ayrılıgın ılk baslangıcı

evlendiğini düşün , bedeninde taşıdığın canın ciğerin herşeyinin evine misafir olacaksın :26:

bende cocugumu cok sevıyorum hatta kimse benm kadar cocugunu sevemez gibi geliyor

cnmm gözün aydınnnn bende ekim 17ide ogrendim sen gibi hala soktayım ve hala bişi hidetmiorum melegimin kesesininde gordum kalp atısını duymadan ınanmıcam galıba cunku ne mıde bulantısı ne baska bısı yok sadece cabuk yoruluorum bende 1,5 yıl bekledım bu anı eşim hala sokta delı gıbı oldu duyunca sevıncten rabbim evlatlarımızı bize bagıslasıın amiin

2 yniii hamişlerrr
Tebrik edermmmm
Pilinnn ne ttlisin sen yaaa bnde 2012 tmmzda snn gibiydiimmm allahm saglikli dogumlar wersn sizeee..
Bol bulantisizzz gunlerrrr gecrinn insallaaahh
Bnm bebegm 7ayliikk..
Hamileligin tadini cikarin kizlarrrr..
Uyuyun bol booooollllll..

Canım benimde adetime 4 gün kala 2. çizgi silik çıkmıştı.
Senin adet tarihin madem ki yarın hemen koş bir hastaneye kan ver.
En kesin sonuç orada çıkar.
Hiç için içini de yemesin hadiiiiiiiiiiiiiii bize de haber ver bekliyoruz....
Kan verince 1 saatte çıkıyor sonuç.

canım keseyi ne zaman gördün

Kızlar kan testi yaptırdık sabah kociyle gittik şimdi arayacam sonuç için inanın içim içimi kemiriyoooooooooooooooo

bende dün evde test yaptım.reglime daha 2 gün var yani pazar günü. ama ikinci cizği çıktı. ne yapacağım bilmedim. önce kan testine gitmeliyim galiba

sende biran önce yaptırt müjdeli haberler al ve bizlerede ver inşallah..

heleee been heleeee ben

bendeeeeeeeeeeeeeeeer

ben de bendeee :))

bi de beeeeen...

5+2 günlükken gördümm minnakımı beta 3000 küsürlerdeyken
saolun cnlarımmmmmmmm.
şimdi aradım beta hcg 222 mişşşşş,
bebişşşşşş kesin benle inşaallahhhh
yaw kalbim duracakkkkkk:78::78::78:

Kızlar bebişimmm kaç haftalık acaba yarın doktor muayenem var inşaallah..

Kızlarrr bhcg 222 imişşşşş labaratuvar doktoruyla görüşebildim doktorum yarım gün çalıştı bugün..hamilelk var dedi çok erken galiba daha yükselecekmiii

Kızlarrr bhcg 222 imişşşşş labaratuvar doktoruyla görüşebildim doktorum yarım gün çalıştı bugün..hamilelk var dedi çok erken galiba daha yükselecekmiii

hayırlı uğurlu olsun,çoook sevindim..Allah tamamına erdirsin..

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000

iki güne bir iki katına çıkar.şuan değerlerine göre 4 haftalıksın..

doktorunun ultrason cihazının kalitesine göre 6 haftadan itibaren keseyi-kalp atışlarını görebilirsiniz..

biran önce folik asite başlaman gerekir ilk iş kendine iyi bir kadın doğum uzmanı bulmak olsun..sağlık ocağına gidip aile hekiminede hamilelğini bildirmelisin..

Keşke B'nde böyle bi haber alsam ...2yıl oldu ...çok üzgünüm ...ama senın adına sevındım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…