Bebeğim benimlemi

Keşke B'nde böyle bi haber alsam ...2yıl oldu ...çok üzgünüm ...ama senın adına sevındım cnm
canım allahtan umut kesilirmi hiçç inşaallah sende alırsın bu gül haberleri..stres yapma stres büyük engel..oluruna bırak biraz..mesela kendinize bir 2 ay zaman verin eşinizle korunmayın ama bebek içnde çalışmayın sadece istediğinizde birlikte olun vs..

Canim silik çizgide gebelik var demektir inşallah bebisini saglikla kucağına alirsin darisi bizim gibi isteyenlere :))

Agustos annesi olucaksn cnm sanirimmm.bnde 201é agustos annesiyimm meltemm gordm burda seni canimcm :-D ilk test uptgm gnu htrladm .ama bn hssediyodm hamile oldgmu .farkliydi hersry...yumurtladan hemen sonra goguslerim buyudu damarlari belirginlesti kasigmda batmalr oluyodu durduk yere bel agridi..adet günumde yptim 19 kasimda...ve ikinci czgi cikti. Emin olmk icn bda yptm yine ckti...esimin gelmesini bklerken dort donuyodm evde..zil caldi kapiyi actim bak kim karsiliyo srni dedm ve testi vrrdm eline..16 agustosta eylul dogdu suanda minik kizimi uyuturken yaziyrm..bundan daha guzel bsey yok boyle bi sevgi yok allah tamamina erdirsn kizlar.kalp atisini duyunca varligini anliyosunz ilk duygusal an..ilk tekmede artk burdayim demeye bsliyo..buyudukce tekmeleriyle can acitiyo ama bu size muthis bi mutluluk veriyo...bu arada ben yptgm gebelik testlerini hala sakliyrm

çokk saol canım minişii öpüyorum burdn..bnde gögüslerden şüphelendim hatta konu bile açtım..bhcg dün 222 idi az sonra doktora gitcem..daha çok minik ama içim rahatlr yinede..onu şimdiden hissediyorum sağımda batmalar ve yanma oluyoo..
bakalımm daha çok varr nası sabretcezzzz
bide canım bu gögüslerimin agrısı dinecekmi hep şişmi kalcak:18:

Ilk 3 ay acir canim sis olur ustune yatamzsn flan..sudyen bile acitr bnm oyle olmustu...snra eskisi gbi olmuyo sisligi kalmiyo acida gciyo..ams damarlar genislemesi kaliyo ...ilk 3 ay onrmli agir is ypma agir kaldrma..kndni cok yorma..

Pilin tebrik ederim ne guzel gelmis melegin Rabbim kucagina almayi masip etsin..banada nasip etsin en basindan kafaya takmamk lazim ama ben yapamiyorum galiba..hayirlisiyla bnde alirim bu guzel haberi..okurken cok heyecanlandm sanki ben test yapiyorum da kalp atislrrm hızlandı.

merhaba canım ..öncelikle şunu syiyim gerçekten özellikle çabalaınca daha zor olduguna inanıyorum biz ilk 3 ay özellikle çabaladık hergün muhabbeti oluyordu adetim gelince eşim bile üzülüyordu..ama bu ay akışına bıraktık artık hayırlısı yaradan ne zaman isterse o zaman bebeğimiz bizimle olcak zaten dedik..sadece istediğimiz zaman özgürce birlikte olduk..ama ben banyomu geç yaptım ve tuvalete falan gimedim hemen..uzandım yani..gerçekten allahın dediği olur sen kendini hiç paralama canım..akışına bırak

yarın kan testimi tekrarlıcak doktor inşaallah yükselmiştir ..ayyyy gögüslerimde hala ağrıyor..ve şimdiden bebeciğime şarkılar uydurdummm

Tebrikler canım. Silik de olsa hamişsin. Rengin açıklığı bebeğin daha yeni olmasından kaynaklıuor. 1 aylık falan. Bende de öyle olmuştu çünkü :)

ayyy neler olmuşşşş ):) hayırlı olsun kuzucummmm
bebek yelekleri örülmeye başlasın

Mutlu huzurlu saglikli bir hamilelik gecir insallah.her gunun tadini cikar.ve bugunleri hic unutma.en tatli gunler bunlar hayatinin.ve kendine iyi bak.cunku artik sen sadece sen deilsin..

ayyy neler olmuşşşş ):) hayırlı olsun kuzucummmm
bebek yelekleri örülmeye başlasın

Mutlu huzurlu saglikli bir hamilelik gecir insallah.her gunun tadini cikar.ve bugunleri hic unutma.en tatli gunler bunlar hayatinin.ve kendine iyi bak.cunku artik sen sadece sen deilsin..

saolunn bitanesinizzz sizz..yelekler başlıcak beyaz istedim ve sarı ve turuncu miniğim cıvıl cıvıl giysinnn inşaallah

kızlar merhaba..dün kan testini tekrarladı doktor bhcg 686 ya çıkmıştı çok şükür...
miniciği hissdiyorum şimdiden çünkü sağ kasığımda çalışmalara başladı batıyor yanıyor..çok şükür iyiyimm
yavaş hareket ediyorum ani hareketler oturmalar yok..abartmadan ceviz badem fındık pekmez kuru siyah üzüm yiyorum ..bu günden itibarende süte başlıcam işaallah(sütten nefret ederim ama seçme şansımyok bebecik için)
işte böyle doktor cuma görüntü alabiliriz dedi heyecanlıyımmm

ayyy testleri görünce bende çok heyecanlandım. inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder hamile olan arkadaşları tebrik eder. bebişlerini sağlıkla kucaklarına almalarını temenni ederim.
allah bizede aynı heyecanları yaşatır umarım. bende aşılama için evraklarımı teslim edicem bakalım neler olcak sonra..
herşeyin hayırlısı herkes için...

kızlar hamilelerin yememesi vaya içmemesi gereken şeyler var mı?
mesela ben yeşil çay ve maydonoz suyunun zararlı olduğunu öğrendim

arkadaşlar son günüm 1 ekimdi yani 5 haftalık olması lazım pazar günü idrar ve kan testi yaptırdım idrar testi çok silik bir şekilde 2 çizgiydi kan tahlilimde 80.63 çıktı yarın tekrar gideceğim dr a sizinde yazdığınız gibi göğüslerimde şişme ve hassasiyet sol kasıgımda batma var sizce sevinmelimiyim :18:

kızlar hamilelerin yememesi vaya içmemesi gereken şeyler var mı?
mesela ben yeşil çay ve maydonoz suyunun zararlı olduğunu öğrendim

tebrik edrim inş sağlıkla alırsın bebğini kucağına sağ kasığımda batma var yazmışsın benim de oğlumda sağ kasığım batardı büyük bir ihtimal oğluşun olucak :) yeşil çay ı bilmiyorum fakat maydonozun fazla tüketilmemisini duymuştum

çok sevindim pilin adına allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin hayırlı ugurlu saglıklı bır bebek olsun :) hamıle oldugunu ögrenenen tüm anne adaylarınada hayırlı olsn öncelkle:) bızde bebek istiyoruz inşallahh sizin gıbı hayırlı haberler alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…