canım allahtan umut kesilirmi hiçç inşaallah sende alırsın bu gül haberleri..stres yapma stres büyük engel..oluruna bırak biraz..mesela kendinize bir 2 ay zaman verin eşinizle korunmayın ama bebek içnde çalışmayın sadece istediğinizde birlikte olun vs..Keşke B'nde böyle bi haber alsam ...2yıl oldu ...çok üzgünüm ...ama senın adına sevındım cnm
kızlar batım 2 kasım bu ay sık ilişkim oldu gögüslerim fora nerdeyse adeime 20 gün kaladan beri..(3,4 gün önce başlamadı yani)
az önce es yaptım sabah idrarını beklemedim meraktannş,imdi şöyle oldu fotoda çıkmadı maaleseff..bundan önceki aylarda bisürü test yapmışım control kısmı malum koyu kırmızı test kısmı hep karbeyaz..az önceki estimde test kısmındaki çizgiyi gördüm yani çizginin yeri belli oldu ama renk hiç yok sadece çokk silik bi çizgi şeklii ay bilemewdimki yoksa minik mercimeğim benimlemi. .bu saatin idrarı diyemi belli oladı umut varmı kızlarrrrrrrr bi el atın banaaaaa hayırlkı akşamlarrr canlarrrr.....:26::26:
çokk saol canım minişii öpüyorum burdn..bnde gögüslerden şüphelendim hatta konu bile açtım..bhcg dün 222 idi az sonra doktora gitcem..daha çok minik ama içim rahatlr yinede..onu şimdiden hissediyorum sağımda batmalar ve yanma oluyoo..Agustos annesi olucaksn cnm sanirimmm.bnde 201é agustos annesiyimm meltemm gordm burda seni canimcm :-D ilk test uptgm gnu htrladm .ama bn hssediyodm hamile oldgmu .farkliydi hersry...yumurtladan hemen sonra goguslerim buyudu damarlari belirginlesti kasigmda batmalr oluyodu durduk yere bel agridi..adet günumde yptim 19 kasimda...ve ikinci czgi cikti. Emin olmk icn bda yptm yine ckti...esimin gelmesini bklerken dort donuyodm evde..zil caldi kapiyi actim bak kim karsiliyo srni dedm ve testi vrrdm eline..16 agustosta eylul dogdu suanda minik kizimi uyuturken yaziyrm..bundan daha guzel bsey yok boyle bi sevgi yok allah tamamina erdirsn kizlar.kalp atisini duyunca varligini anliyosunz ilk duygusal an..ilk tekmede artk burdayim demeye bsliyo..buyudukce tekmeleriyle can acitiyo ama bu size muthis bi mutluluk veriyo...bu arada ben yptgm gebelik testlerini hala sakliyrm
çokk saol canım minişii öpüyorum burdn..bnde gögüslerden şüphelendim hatta konu bile açtım..bhcg dün 222 idi az sonra doktora gitcem..daha çok minik ama içim rahatlr yinede..onu şimdiden hissediyorum sağımda batmalar ve yanma oluyoo..
bakalımm daha çok varr nası sabretcezzzz
bide canım bu gögüslerimin agrısı dinecekmi hep şişmi kalcak:18:
merhaba canım ..öncelikle şunu syiyim gerçekten özellikle çabalaınca daha zor olduguna inanıyorum biz ilk 3 ay özellikle çabaladık hergün muhabbeti oluyordu adetim gelince eşim bile üzülüyordu..ama bu ay akışına bıraktık artık hayırlısı yaradan ne zaman isterse o zaman bebeğimiz bizimle olcak zaten dedik..sadece istediğimiz zaman özgürce birlikte olduk..ama ben banyomu geç yaptım ve tuvalete falan gimedim hemen..uzandım yani..gerçekten allahın dediği olur sen kendini hiç paralama canım..akışına bırakPilin tebrik ederim ne guzel gelmis melegin Rabbim kucagina almayi masip etsin..banada nasip etsin en basindan kafaya takmamk lazim ama ben yapamiyorum galiba..hayirlisiyla bnde alirim bu guzel haberi..okurken cok heyecanlandm sanki ben test yapiyorum da kalp atislrrm hızlandı.
yarın kan testimi tekrarlıcak doktor inşaallah yükselmiştir ..ayyyy gögüslerimde hala ağrıyor..ve şimdiden bebeciğime şarkılar uydurdummmPilin tebrik ederim ne guzel gelmis melegin Rabbim kucagina almayi masip etsin..banada nasip etsin en basindan kafaya takmamk lazim ama ben yapamiyorum galiba..hayirlisiyla bnde alirim bu guzel haberi..okurken cok heyecanlandm sanki ben test yapiyorum da kalp atislrrm hızlandı.
kızlar batım 2 kasım bu ay sık ilişkim oldu gögüslerim fora nerdeyse adeime 20 gün kaladan beri..(3,4 gün önce başlamadı yani)
az önce es yaptım sabah idrarını beklemedim meraktannş,imdi şöyle oldu fotoda çıkmadı maaleseff..bundan önceki aylarda bisürü test yapmışım control kısmı malum koyu kırmızı test kısmı hep karbeyaz..az önceki estimde test kısmındaki çizgiyi gördüm yani çizginin yeri belli oldu ama renk hiç yok sadece çokk silik bi çizgi şeklii ay bilemewdimki yoksa minik mercimeğim benimlemi. .bu saatin idrarı diyemi belli oladı umut varmı kızlarrrrrrrr bi el atın banaaaaa hayırlkı akşamlarrr canlarrrr.....:26::26:
kızlar fotooo 4.sayfada ve evet galiba bebeğim çok şükür benimleymiş bhcg de 222 çıktı hihihoooooooo hiiiiiiiiiiiii
kızlar fotooo 4.sayfada ve evet galiba bebeğim çok şükür benimleymiş bhcg de 222 çıktı hihihoooooooo hiiiiiiiiiiiii
ayyy neler olmuşşşş ):) hayırlı olsun kuzucummmm
bebek yelekleri örülmeye başlasın
Mutlu huzurlu saglikli bir hamilelik gecir insallah.her gunun tadini cikar.ve bugunleri hic unutma.en tatli gunler bunlar hayatinin.ve kendine iyi bak.cunku artik sen sadece sen deilsin..
kızlar hamilelerin yememesi vaya içmemesi gereken şeyler var mı?
mesela ben yeşil çay ve maydonoz suyunun zararlı olduğunu öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?