Allah yardimciniz olsun benim oglumda küvoze girdigi icin biberona alisti hep sagarak verdik sutu o yuzden de 3 ayda kesildi sütüm herkes sagma emzir diye diretiyordu ama çarem yoktu ac duruyordu resmen 3.aydan sonrada aptamile basladik
Bende cok uzuluyorum emse hala süt var ama emmiyor aglayip tepiniyor aynen hayirlisi buymuş saglikli olsunlardaBenim kızım 2 ay eMDI beni sezeryanla 3 gün sutum gelmedi ondan
Şimdi sadece mama emiyor sutum kesildi hakkımızda hayırlısı böyle imiş çok üzülüyorum ama
Bende cok uzuluyorum emse hala süt var ama emmiyor aglayip tepiniyor aynen hayirlisi buymuş saglikli olsunlarda
Canim zaten sut makinesiyle sagdim hep bastan beri emmedi 3 ay dayanabildim kesildi birdenPompayla sağ birtanem ben öğle yaptım gerçi Pompayla hemen kesildi sütüm 2 3 kere çektim baktım sutum git gide azaldı ve şimdi yok
Canim zaten sut makinesiyle sagdim hep bastan beri emmedi 3 ay dayanabildim kesildi birden
Aynen canim cevrenin sacma sapan yorumlari da olmasa sanki kendi secimimizmis gibi ignelemeler ben su kadar emzirdim falan cok bencil bazilari malesef...bebislerimiz saglikli olsun gerisi hikayeDoğru kesilir cihazla neyse hakkımızda böyle hayirlisiymis bende direndim olmadı
Aynen canim cevrenin sacma sapan yorumlari da olmasa sanki kendi secimimizmis gibi ignelemeler ben su kadar emzirdim falan cok bencil bazilari malesef...bebislerimiz saglikli olsun gerisi hikaye
Tekrar meme alma ihtimali yok mu gerçekten , bende süt az diye biberonla mama verdim bi kaç kez .daha çok küçük ve memeyi almıyor ağzına bi türlü..ne kadar zor bi durummus cidden çok üzülüyorum , bi ümit belki döner diye hergün meme vermeye çalışıyorum ama yok. Biberon dan memeye dönen hiç mi yok gerçekten,yardım edin lutfen
Canım aynı beni anlatmışsın okuyunca kendimi gördüm sende.. 57 gunluguz bizde sezeryanla dogum yaptım 3 gun sut gelmedi mama verdik meme ucum olmadığı icin doğduğundan beri de sadece 1_2 gün silikon meme ucuyla çekti sonra onuda attı almadı . Ben hep sağıyorum sagdikcada cogalirrrrrr emin ol ve buna inan ben 1 yıl sagarak veren insanlar biliyorum sadece dinlenmem ve uyuman lazım bol su icmen lazim sütünun gelmesi için.... humana stel cay al , laktamil caylar al kuşburnulusu da var bu aralar rezeneye iciyorum rezene çayına bal kat kimyon kat gazada iyi gelir bak nasil çoğalacak sütun hem ucu cıktınca sütün çoğalınca memenide tutar bebeğin inşAllah .. Tutmasa da üzülme bende kimseye kulak asmıyorum neler neler söylüyorlarKızlar kızım 2 aylik.
Sezeryan doğumda 4 gün sutum gelmedi.bizde mama verdik ama alisti.
daha sonra meme ucum ufak die almadı sonra meme ucumu bir şekilde cikarttim pompayla sıka sıka uyar a uyara.
şimdi meme ucum var sütümde ama bebeğim istemiyor emmiyor iki çekiyor ağlıyor bakıyorum ağzı dolu ama aglio mama veriyorum hemen susup istahli bir şekilde onu çekio cildiricam Ağlıyorum sinirden bu sefer sutum azalicak.
pompa yapıyorum ama sureklide olmuyor kızım gaz sancisi var ve sürekli kucak istiyor ee memeyi sagmaya vakit olmuo ev ısı yapamazken ona sıra gelmio hiç.
doya doya emsin istiyorum emzirmek için elimden geleni yapıyorum ama istemiyor
Biz şuan 2 haftalığız ama doymadı ğı için mama takviyesi yapıyorum biberonla ama mutlaka emzirmenin üstüne veriyorum mama vereceksem de. avent biberon kullanıyoruz inşallah memeyi bırakma gibi bir durum olmaz
Canım aynı beni anlatmışsın okuyunca kendimi gördüm sende.. 57 gunluguz bizde sezeryanla dogum yaptım 3 gun sut gelmedi mama verdik meme ucum olmadığı icin doğduğundan beri de sadece 1_2 gün silikon meme ucuyla çekti sonra onuda attı almadı . Ben hep sağıyorum sagdikcada cogalirrrrrr emin ol ve buna inan ben 1 yıl sagarak veren insanlar biliyorum sadece dinlenmem ve uyuman lazım bol su icmen lazim sütünun gelmesi için.... humana stel cay al , laktamil caylar al kuşburnulusu da var bu aralar rezeneye iciyorum rezene çayına bal kat kimyon kat gazada iyi gelir bak nasil çoğalacak sütun hem ucu cıktınca sütün çoğalınca memenide tutar bebeğin inşAllah .. Tutmasa da üzülme bende kimseye kulak asmıyorum neler neler söylüyorlar
Ciddi misin ya o kadar suçlu hissediyorum ki kendimi , bebeğin aç kalacağını düşünüp verdim.bi ömür içimde ukde kalcak eğer emmezse , hala bi umut bekliyorum dua ediyorum emsin diye..
Bende öyle başladım önce emzir dim sonra mama verdim,biberonda avent kullanıyorum , cok hizli oldu alışmasi ve almıyor şu an memeyi , süt sağıp verebiliyorum sadece .Meme emerken olabildiğince biberon verme bence,olabildigince sık emzirBiz şuan 2 haftalığız ama doymadı ğı için mama takviyesi yapıyorum biberonla ama mutlaka emzirmenin üstüne veriyorum mama vereceksem de. avent biberon kullanıyoruz inşallah memeyi bırakma gibi bir durum olmaz
Benim de tek korkum o. Dün gece ihtiyaç duymadık mamaya inşallah öyle devam eder ama bazen saatlerce emse aranıyor işten zaman vermek zorunda kalıyorum mamayıBende öyle başladım önce emzir dim sonra mama verdim,biberonda avent kullanıyorum , cok hizli oldu alışmasi ve almıyor şu an memeyi , süt sağıp verebiliyorum sadece .Meme emerken olabildiğince biberon verme bence,olabildigince sık emzir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?