Bebek Beslenmesi Bebegim Biberona Alisti Beni Emmiyor :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sakın canim verme bak istedikce emzir bikaç gün islere ara ver sana yardım edecek birilerini bul , sadece meme ver. Ben su an vicdan azabı çekiyorum.emzirebilmek cok güzel bişey mis bebek kadar anneninde buna ihtiyacı var bence ,emzir dikce sütun artar mamayi gerek kalmaz inşallah.

Vişneli turta müjdem var , oğlumu 2 gündür emzirebiliyorum. Hastane tipi pompa kiralamistim onunla sağıp veriyordum , yetmeyince de mama. 2 gün önce kayinvalidemle denedik memebasina o mama döktü ben memeyi oglanin ağzına verdim , öyle öyle aldı.2 gündür emiyor çok şükür .

Ay canım çok sevindim maşallah sütun geliyor mu peki nasıl iyimi?
Bende mi denesem ne :)

Ben ogluma agliya agliya öğrettim aglasin agzini acinca ver memeyi agzina sarki söyle yatissin inanki öğreniyor ama ağlıyor diye biberonu verirsen ogrenmez benim oglum suan ne biberon tutabiliyor ne emzik kendi sütüm oldugu halde biberonla verdiğimde icemiyor ogruyor

Bende deneyim canım suan sagdim 10 cc çıktı onu çöpe atıcam çünkü alerji ilacı iciyordum.
Bundan sonra vericem bakalım alicakmi umarım tutar memeyi

Bende deneyim canım suan sagdim 10 cc çıktı onu çöpe atıcam çünkü alerji ilacı iciyordum.
Bundan sonra vericem bakalım alicakmi umarım tutar memeyi
Canim bak aglayinca agzini acinca ver hemen memeyi sonra salla memedeyken sarki soyle emme seklindede gogsunu agzindayken salliyabilirsin sagma gogsunu sütün biriksin biberonu verme bak bende sezaryenliyim hastanede hep biberon verdiler ama eve gelince ne mama verdim ne biberon aglatiyordum agzini acinca memeyi verip sarki soyluyordum memene hicbirsey surme sakin sütünü cikart ucuna acikinca sütün tadini alınca mecbur kalip emmeye basliyor bizim oglan biberonu hiç Tutamıyor smdi disarda rahat olsn diye verdm bikackere sert geliyor ememiyor onu bizimkide iki ayini bitirdi cok şükür

Bence emzik yerine memene tut bebegini. Bide uyanikken ve keyfi yerindeyken tok olsa bile meme ver gene. Emmese de kokuna alissin oynasin memenle. Bi sure sonra alisir belki. Bnm sutum az doymuyo diye mama veriyorum oglum bi bucuk aylik.ama once meme veriyorum sut gelmemeye baslayinca agliyo obur memeyi veriyorum gene aglayinca mamayla tamamliyorum beslenmesini.emmeyi unutmasin diye.annesini bilsin diye.. Simdi durduk yere agladiginda meme veriyorum sut olmasa bile emzik gibi ucunu emiyo oynuyo sakinlesiyo..sutum bile artti o cektikce.ama genede yetmiyo o baska bende o yuzden cok uzuluyorun

Biberona alıştı diye pes etmeyin. Biberona alışan bebek memede yaygara kopartır çok normal. Çünkü biberonu emmek kolay. Meme emmek için daha çok çaba sarfetmesi gerekiyor. Öğrenmek için zamana ve sabıra ihtiyacı var. Artık çok geç diye birşey yok. Pompa ile sağmak çok önemli bu arada. Hiç süt gelmemesine rağmen sabırla 3 saatte bir sağarak 2 ay sonra sütü gelmeye başlayan anneler var. 4. Aydan sonra emzirmeye alıştıran anneler var. Lütfen lütfen pes etmeyin. Olmuyorsa dünyanın sonu değil kendinizi harap etmeyin ama denemekten de vazgeçmeyin. Ve bol sütün altın kuralını unutmayın. BOL SU İÇİN!

canım emmeyince emmiyor bebekler benimkinde aynıydı mama verdim mecbur

Dönmedi tatlım 1 aydır tamamen kestik sürüm hiç gelmiyor pompa bitirdi iyice.
Hakkımızda buymus hayırlısı.
Vicdanım hep sizliyor ama napalım 110 günlük olduk biz 4 aya giricez.
Bizde aynı durumdayız 29 temmuz doğumlu oğlum diğer oğlum hiç alışmamıştı biberona bari bu tutsun dedik buda tuttuu bidaha da bırakmadı sadece 2 ay zor güç emzirebildim elektrikli pompa aldm ama oda bebeğin emdiği kadar olmadı ve zamanla hiç kalmadı sütüm çok üzülüyorum bnde ama elden bişey grlmiyo malesef biberonı keşfeden çocuk bidaha dönmek istemiyo kolayına geliyo.afacanların hatta benim psıkolojm bozuldu biara herkrs aaaa emmiyomuu daha çok küçük mamalar öyle mamalar böyle sanki biz isteyerek krstik sütten şuan toparlandım ama sende takma kafana nasibi o kadarmş bebeğinin

Aynen öğle tatlım alıştım bende iyiyim şimdi insanlarımız aşırı öküz anneyi düşünen yok neyse zaten az kaldı ocakta ek gidaya geçiyoruz

Oo maşalah rabbim bağışlasın yavrularımızı sağlıkla büyüsünler inş. Benimkide 29 temmuz doğumlu oğluşum size prenses mi geldi şehzade mi

Amin canım seninkinide inşallah prenses :)
12 gün var aralarında Kıyamam :)

Ayağımda salliyorum suan demin dış kasiyicisiyla oyalanirken bende buralardaydim :)
Sizin paşa nasıl dişleri basladimi ?
Bilmiyorumkii dişler başlamışta olabilir çıldrmş gibi herşeyi ağzına götürüyor resmen ısırıyo saldırıyo çocuk ama inş. Birz daha geç çıkarır büyük oğlum 4,5 aylıkken çıkardı ve çok çabuk çürüdüler. Siz de de var anlaşılan aynı durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…