BEBEĞİM DOĞDUĞUNDAN BERİ EŞİMLE AYRI YATARAK YANLIŞMI YAPIYORUM :(

Babyfon al canım bebeği kendi odasında yatır ağlayınca babyfondan sesini duyar yanına gidersin....

Uykusu ağırdır uyansada tekrar uyur hemen aslında eşim

Ben şunu anlamadm bazıları demiş;9 ay zaten o iş yok,sonra lohusalık vs.. dr sakınca mı gördü neden hamileyken uzak durdunuz eşlerinizden?
Hamileyken hiç uzak durmadım bizde yasak yoktu herşey yolundaydı doğuma 15.20 kala ağrılarından dolayı birlikte olmadık sadece

Aslında bi kaç konuştuk yer yatagımı yapsak diye ama eşim 12 ye kadar çoktan uyumuş olur yatak odasında uyur yatmadan uyumadan beni yanına cagırırsın demişti yer yatağı düşünmüştük aslında

Aynen uykusuz kalmalı gerekirse oda anlaşmalı diyorum bende bana erken gidiyorum diyor e tamam sen erken gidiyorsab bende 12 de yatıp 7 de kalkıyorum ikimizde aynı saat uyuyoruz diyorum bişey diyemiyor bende gündüz çalışıyor gibiyim çocuk uyumuyor ev işleri koştur dur diyorum yatak odasında yer olsa git odada yat demez eşim ama bölede işine geliyor biraz

cnm sorun etme bu kadar çok eşinle aranda başka sorunlar yoksa tabıkıbebegın daha onemlı hemde daha 3 aylık 10 aylık olanakadar ben yanımda yatırdım.sonra yavas yavas ogle uykularında falan yataf,gına alıstırmaya calıstım ama hala huysuzlanınca diş ağrıları olunca yanıma alıyorum bebeğimi birlikteuyuyoruz benımde yatak odam cok kucuk komıdın şifonyer hep cıkardım beşik dolap ve karyolam var sadece.ama esım vardıyalı oldugundan sabah erken kalkıcaksa eger dıger odada yatıyor bızbebegımle odamızda uyuyoruz yanı bu kadar dert etme bırde bebegının uyku saatını artık duzenlemeye calıs oglenlerı cok fazla uyutma 1,2 hafta her aksam 9 da al yanına uyutmaya calıs bu surec sonunda hergun aynı satte uykusu gelıcek ve 9 dansonra aksamın sana kalıcak hem esınle vakıt gecırmek ıcın hemde dınlenmek ıcın

Kesinlikle yanlis yapiyosun muhakkak bi cozumu vardir cocuk uyurkende olsa git yataginda uyu araya bi kere sogukluk girdimi zor olur 3 ay uzun bi zaman zaten e bide bu olay yaza kadar devam ederse sonuclari kotu olur bence sen baska cozum uret anne oldugun kadar kadinsin da ve tipki minik bebegin gibi esininde sana ihtiyaci var kendini ilgisiz sevgisiz dislanmis hissederse kotu..

Yani toplamda zaten esinizle 5 saat beraber yatma sansiniz var onu da kullanmiyorsunuz. Bebek aglayinca kendi yataginizdan yanina gidemiyor musunuz ki yani sebep nedir oturma odasinda yatasiniz. Kisa bir donem disi cikiyor huysuz vesaire gibi sebeplerele bir hafta olsa neyse de yaza kadar diyorsunuz. Bence yanlis yapiyorsunuz.

Bence yanlış yapıyorsun.
Konu ne olursa olsun yatakları ayırmayı doğru bulmuyorum.
Araya soğukluk giriyor.
Hem bırakın bebeğin sesine o da uyansın.
Adam baba olduğunu hissetsin.

Uyku düzeni oluşturmak için zamanı geldi yani mutlaka okuyup araştıracağım inşallah erken yatmaya alışır bende esimle vakit geçirmeyi çok istiyorum bende biraz daha büyüdükçe düzen oluşur diye düşünüyordum hep

Bu akşamdan sonra erken uyutmaya çalışacağım ya gündüz uykusu çok olsa uyutmam diyeceğim ama gündüz çok az uyuyan bir bebek

Arka arkaya iki çocuk büyüttük eşimle doğruyu söylemek gerekirse hiç ayrı yatmak geçmedi aklımdan gelmedi yani aklıma,oğlum doğdu beşiği odamızdaydı 2 sene yattı bizimle,sonra kızımız doğdu onun sepetinide koyduk odamıza :) mart ayıydı kızımın doğumu,yaz geldiğinde oğlanı çocuk odasına aldık,bir süre sonrada kızıda abisinin odasına koyduk,geçen senede olara yatak odası aldık,mutlu mesut uyuyorlar :) yani uzun lafın kısası hiç ayrı yatmadık,arkadaşın biri demişki yatak odasından tuvalet masasını çıkartırım,oraya beşiği kıyarım vs,çok rahatsızsınız bi çözümü bulunur elbette.

yanlış yapıyosun bebeğinizi kendi odasında yatırmaya çalışın bebefon gibi şeyler koyun yanına nasılsa uyanınca otomatikmen sizde uyanacaksınız hernekadar sessizlik eşinizin işine geliyor gibi olsada bi süre sonra başa kakınç malzemesi olur bunlar

Bu akşamdan sonra erken uyutmaya çalışacağım ya gündüz uykusu çok olsa uyutmam diyeceğim ama gündüz çok az uyuyan bir bebek
aslında uykuda düzen çok önemli hergünaksam aynı satte yatırmak önemli dunde bır arkadasa yazdım burda ben bebegımı uyuturken basına hafıf bır uyku muzıgı yada nınnı acıyorum o uyudugu surecede calıyor bız yatana kadar cocuk o muzıge alısıyor onu duyunca uyku saatı oldugunuda anlıyor daha kolay oluyor

Canım benim bebeğimde 3aylık ben Gündüz yatırıyorum akşam saat 5 ten sonra uyutmuyorum saat 10 da yatırıyorum alışkanlık haline getirdim saat 10 dan sonra da eşime vakit ayırıyorum. Şimdiden nasıl çalıştırırsak öyle gider

Yanlis yaklasim bebegin buyudugunde duzelecegini sanmayin bebek buyurken ogrenmeli bunu, bakin size bir ornek vereyim, ytube de bir kanal var gurbetci aile diye, Tuba hanimin 2 bebegini nasil rutinlerle buyuttugunu izleyebilirsiniz. Ben o kadinin cocuk yetistirme tarzinda bircok yaklasimini begeniyorum, cok okuyan arastira bir anne. Bebegi dogdugu gunden itibaren aksam rutini uyguluyor, bebege banyonsunu yaptiriyor masajini yapiyor falan cocugu uykuya hazirliyor, bebekte ahh uyuma zamani geldi diyor zamanla tabi sabirli olmak lazim.

Cocugun buyuyunce duzelecegini saniyorsaniz yaniliyorsunuz bence bebekken nasil alisirsa oyle gider, lutfen kiral bebek/cocuk yetistirmeyin siz karar verin herseye, bebegin hayatinizin kontrolunu ele gecirmesine izin vermeyin.
Ben hastalik durumu disinda , bebegim uyumuyor bilmem ne diye annelere inanmiyorum uyumayan huysuz bebek yoktur, cocuk anne karninda ogrenmiyorya dur huysuz olayimda su annemin hayatini mahvedeyim demiyor. Bol bol okuyun ve bu rutin isine hemen baslayinderim

Bence de yanlış.
Yavaş yavaş alıştırın bebeğinizin uyku saatlerini. Eşinizle hiç değilse uykuya dalana kadar beraber yatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…