bebeğim düşsün diye eşim ilaçlarımı içirmiyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne kadar vıcdanısz gamsız bır esınız var ya
ınanın cok sınırlendım .ınsanlar bebek sahıbı olmak ıcın
yıllarca ugrasıp tedavı goruyor ,sızınkı de gezmenın dolasmanın
derdınden bebegı dusurmek ıcın ugrasıyor .
o dogmamıs bebegın vebalını alıyor ,Allah affetmez bunu
yazık gunah .Allah hakkettıgını verır olan sana da olur .
gun gelır o da cocuk ıcın tedavı olmak ıcın ugrasır .

cocuk icin ugras vermissin diger konulara baktimda
esinden gizlimi yaptin? cok isteklisin bebek konusunda
e peki esinin haberi yokmuydu?
esin ilgisiz diyemi acele ettin anne olmaya
kendin cikip alamiyormusun ilacini?
esine bu kadar muhtac ve bagimli degilsin umarim
cunku anne olmak icin once guclu olmak gerekiyor!

dusunuyorumda bebegimi dusurmem icin
ilacimi saklayip ustunede ilac almami engelleyen
bir kocam olsa
gelecegimi onun ellerine nasil birakirim? ona nasil guvenirim
sorgularim ve ona gore hareket ederim

Bu arada eski konularına da baktım. Hamile kalmak için uğraşmışsın, devamlı testler falan yapmışsın. Bunları yaparken yada düşünürken hiç mi kocan görmedi yada paylaşmadın.
İlaçlarımı saklıyor demişsin ya peki hamilelik testlerini kim alıyordu. Kocan mı alıyordu, sen alıyorsan eğer ilaçlarını da alabilirsin pek rahat.
Kaynananla bebek için isim takışması bile yaşamışsın. Bunların hepsi olurken kocan nerelerdeydi. Yada bu kadar çocuk istemeyen adam çok da güzel korunurdu. Doğum kontrol hapını alırdı elleriyle içirirdi sana.
Bu anlattığın olayda başka bir durum var. Sırf kocanlık bişey yok bana göre. Çünkü hamile kalmayı bu kadar isteyen bir kadın olacak, testler yapacak hamile kalacak kocası ayakta uyuyacak. Anlatmadığın birşeyler var bana göre...

Böyle adama çocuk mu doğurulur aldırt diycem ama çok günah. Allah verdiyse o canı bi bildiği vardır. Bi hayır vardır mutlaka sabretmekten başka çare yok baştan düşünülmesi gerekirdi (

Bana da tuhaf geldi,hamile kalmayı planladığından nasıl haberi olmaz?
Nasıl uzlaşamazsınız bu konuda?Ve nasıl bir vicdansızlık eşinin yaptığı.
Çok yazasım geldi ama yazmamalıyım,seni daha fazla strese sokacak şeyler bunlar.
Bence sende yazma artık,çünkü eşin için iyi şeyler duymayacaksın ve stres şu durumda seni daha çok zorlayacak.
Ben inanıyorum ama o bebek sağlıkla doğacak İnşallah.
Ama eşin ve olmayan vicdanı için çok üzüldüm.
En çok da,bıkmadan usanmadan 2 yıldır folik asit haplarımı hatırlatan kocam için üzüldüm...

eşınıze söylıcek çok şey var ama ban yemeye değmez....

pardon ama o bebeğı leylekler getırmedı ya
korunmasını bılseydı ozaman gıcık

çüşşşşş ohaaaa manyakmı be ooo gece gece allah allahhhhh git doktora yeniden yazdır ilacını olmadı anasına babasına söle bune yaaa

sımdı ben de dıger actıgınız konulara baktım da arkadasların merak ettıgı gıbı ben de merak ettım .
hamıle kalma planlarınız olmus ve cocuk ıcın ugrasmıssınız .esınızın bu planlarınızdan haberı yokmuydu ?
yanı ne bılıyım esınıze korunuyorum deyıp korunmadınız mı ?yani demek ıstedıgım bu cocugu tek basınıza mı planladınız ?
eger durum boyle ıse ,sız de uzgunum masum degılsınız .olan daha dogmamıs bebege oluyor .
burada aslın da ıkınız de kucuk bebegın vebalıne gırıyorsunuz .
garıp geldı acıkcası bana da,dıger konular ıle bu konu arasın da bır tezatlık var cunku .

Son düzenleme:
Cocuk istemeyen adami zorla baba yapmaya calisinca boyle oluyormus demek ki.
Adam hakli demiyorum, ama sen de cok masum degilsin kusura bakma konu sahibi. Ikiniz de kendi inadinizla masum bir sabinin vebaline girmissiniz. Denecek cok sey var ama hamileymissin, o yuzden uygun kacmaz bu saatten sonra. O bebek icin hayirlisi neyse o olsun diyorum.

evet biliyodu hatta kendisi alıyodu testleri ilk önce olursa olur olmazsa devam demişti geçen hafta perşembeden itibaren değişti ne oldu bilmiyorum onu artık tanıyamıyorum çoçuk varsa aldıracak halimiz yok ya diyodu şimdide şimdilik durun bakalım aldırmayalım ama ilaçları içme iyo ben anlayamıyorum ne yaptığını babalığa kendini hazır hissetmiyomuş

11 aylik evliyim 1,5 aylik bi bebegim dustu simdi 8,5 aylik hamileyim yani 11 ayin 10 ayi hamilelikle gecti gezmek tozmak soyle dursun o kadar zor geciyor ki hamileligim cinsellik falan unuttu kocam bazen odun okuz desemde degilmis evliya gibi adammis meger hele ilk bebegimizin dustugunu ogrendigi gun doktugu gozyaslarini hayatta unutmam sen o adamdan kac kurtul

eşinize bir kez daha teşekkür edebilirsiniz arkadaşım zira ne kocalar var görüyorsunuz ya

Haketmeyen bir adama cok kutsal bir siifati yuklemeye calisiyrsunuz.zerre degmez esinize.

üzüldüm çok inan 8 yıllık evliyim benimde yok çocuğum
Allah yardımcın olsun durumun zor
nacizane fikrim var bu konudan ya kendi ailene ya da eşinin ailesine bahset bence
tabi nasıl insanlar bilmiyorum ama destek verirler sana belki
yalnız hissetmessin en azından

arkadaşım gerçekten varsa öyle birşey yazıklar olsun o adama .ne biçim insan bunlar ya .ide burdan boşan diyorum diye kızıyolar bana .ben birşey demiyorum artık ne diyeyim sen görüyorsun ilaçlarını almaya devam et bir şekilde.takmamaya çalış diyecem ama zor bir durum cidden .allah kolaylık versin.

eşine yazıklar olsun doğrusu.o evde yokken gidip al bi tane yada bi komşundan arkadaşından rica et getirsinler sana.gizli gizli kullan.Allah öyle bir adama baba olma şansı vermiş daha ne istiyor lüzumsuz.inşallah bu sıkıntılı günleri aşarsın sağ salim kavuşursun bebeğine.

canım hiç üzülme.benim abim de bebek istemiyordu.yengem hamile kalınca hiç mutlu olmadı yasa girdi adeta,aldır falan dedi.ama şimdi doğdu bebek gözü gibi bakıyor,nasıl seviyor,oğlu da ona çok düşkün,sevişiyorlar bütün gün.yani demem o ki böyle şeyler malesef yaşanabiliyor,erkekler sorumluluktan öcü gibi korkuyorlar.o bebk dünyaya gelecekse zaten gelir,ondan sonra göreceksin eşin nasıl pervane olacak hem bebeğin hem senin etrafında.bu olayı vicdansızlığa falan döküp kavagayı kini büyütme,biraz sessiz kalıp zaman geçmesine bak zamanla alışacaktır bu fikre.

Boyle bir adamla bir omur nasil gecireceksiniz onu dusunun derim ben
ziraa babaligin b sini bile hak etmeyen bir adami baba yapmaya calismak cok yanlis
artik olan olmus yazik karninizdaki sabiye aciyorum

Son düzenleme:
Allah kolaylık versin... ona yaptıgının yanlışlıgını bunun katillik oldugunu söyleyin derim. belki biraz yumuşar... olmadan önce adam gibi korunsaymış... çok uzun bir yol var önünde Allah yardımcın olsunnn canım..

inanamıyorum nasıl merhametsizlik bu yazık ya. Eşiniz kendisini baba olmak için hazır hissetmemiş olabilir ama nasıl cani gibi bebeğinin yaşama tutunmasını engellemeye çalışır aklım almıyor.Bebeğiniz ve sizin adınıza çok üzüldüm ne olursa olsun progestanı almaya çalışın. Allah'ın takdiri yavrunuzun tutunup tutunmaması ama siz elinizden geleni yapın.İnşallah yavrunuz sağlıklı olarak doğar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…