bebeğim düşsün diye eşim ilaçlarımı içirmiyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aynen katılıyorum,kin besleme kavgadan da olabildiğince uzak durmaya çalış, zaman ne gösterir bilinmez

Benim eşimde ilk hazır hissetmemişti kendini, düşük yapınca çok ağladı. Sonra 2 bebeğimizi daha kaybettik ki eşim benden daha kötü oluyordu. Ben bunda da bir hayır var diyordum. Şimdi oğlumuz için niye o kadar beklemişiz ki der durur. Rabbim hakkında hayırlısını versin arkadaşım, üzülme sakın bebeğini ve kendini düşün...

benim eşim bebek ortak kararımız olduğu halde, hamile kaldığım zaman resmen travma yaşadı. ama geçti sonra. senin eşin de alışır. sen kendini de bebeği de üzme.

mub, daha önce söylemiştim sen kendin çocuksun çocuk yapma diye... neyse zzaten eşin istemiyormuş

daha nereye kadar devam edeceksin bunla? katil bu başka bi şey değil...

katil diyorum başkada bir şey diyemiyorum malu sosyal bir site!!!!!!!!!!!!!!!!1

İlacı bul ya da yeniden al iç sakın müsaade etme böyle bir şeye.

şimdiden böyleyse bu insan nasıl baba olucak.sanki sen yanlızmı yaptın o bebeği.bu ne vicdansızlıkdır yahu.hem bebeğinin hem senin sağlığınla oynuyo.çok yazıkkk.bence sende ilaçlarını ondan sakla.

sende başka bi kutu satın al içmeye devam et o bilmeden, o saklasın dursun diğer kutuyu

Son düzenleme:
bence de sen git al ilacını sakla ve iç Rabbim istemezse hiç bişey olmaz. Ama doğmadan böyleyse doğunca sahip çıkarmı evladına orasını Allah bilir

Sadece ilk mesajını okudum ve çok çok üzüldüm inanki içim cız etti
O kadar çok evlat hasreti çeken insan varki bunlardan biride benim
Sen merak etme Rabbim korur evladını bu dünyada alacak nefesi varsa
Eşinede bir şey diyemiyorum Rabbim gönlüne yumuşaklık ve merhamet versin
Allah kimseye arattırmasın zor bir durum

yani olan olmuş ama seni eleştirmedendegeçemeyeceğim üzgünüm.eğer adam hazır değilse neden kalkışıyorsunki böyle bir işe baştan sölemiş adam.şimdi vicdansız karaktersiz oldu (ha bana görede öyle) ama objektif olarak bakmak lazım.eşimde evlendiğimiz ilk günden istedi bebeği.ben istemedim.bu benim en doğal hakkım.ikimizde istemeliydik.bende korundum hatta ondan kısmi gizli korundum (aylık iğne dedim 3 aylık yaptırdım) bir sorumluluk bir can dünyaya geliyor.sırf o istiyor diye olamazya.sonra derler ne içim anne yada baba die.eşim beni ikna etti çok üzüldüm haline ve bebeği bende düşündüm.şuan en doğru kararı vermişim.hemen çocuk yapmamakla diyorum.zaten gebelik zor bir süreç.en güçlü kadın bile okadar zayıf oluyorki.kendimi hiç böyle savunmasız hissetmemiştim.hamile halinizle bütün herşeye göğüs gerebileceğinizi düşünüyormusunuz.onun iyi bir baba olacağını.aldır diyemem dilim varmaz.ama sonuçlarına katlanman gerekecek.o hayatına devam edecek belkide umrunda olmayacaksın.sen evde çocuk bakacaksın o dışarda gezecek.bunlarda olabilir ha allahtan ümit kesilmez.belkide 360 derece değişir.ama ihtimale göre bi can getirilmez dünyaya.sonrada adama anca hakaret etmek düşer bize.vicdansız karaktersiz düşüncesiz diye sayarız.ama en büyük düşüncesizliği siz yapmışsınız.üzdüysem özür dilerim.

bazı arkadaşlar eczane mi yok git al gizlice iç ne saçma falan demiş de..
Kızlar heraldeki eczaneden alabilir arkadaşın konuyu açma sebebi farklı üzüntüsünü
paylaşmak,dertleşmek istemiş.. İlaç bulmak değil mesele..

Allah tez zamanda eşinizin kalbine merhamet, içine çocuk sevgisi versin inşallah..
Çok üzüldüm sizin için.. Şu durumda baba olmayı haketmediği kesin. Umarım hatasını
anlar ve gönlünüzü almayı başarır. Kendinizi üzmeyin, dua edin..

bende hamileyim, ilk hamile kaldığımda hıh işte daha evliliğimizi yaşayamadık bundan sonra cinselliğimiz azaldır zaten gibi laflarla hoşnutsuzluğunu dile getirmişti. çok üzülmüştüm psikolojik olarakta ailecek zor günler geçiriyoruz ilgilenmiyo benimle. allahtan öyle bulantılarım aşermelerim olmuyo allahım yardım ediyo bana resmen. ilgilenmek gerektircek hiçbişey çıkarmadı başıma hamilelik nORMAL zamanlarki gibiyim. ama eşim her stresi bana yansıtıyo, annesine sinirlenip benden çıkarıyo acısını. ben bana karşı daha hassas olmasını bekliyorum ama yok herşeyin acısını benden çıkarıyo napalım artık diyorum bebeği kucağına alınca düzelir heralde, çocugunu elbet ki sever baba olucaklar sonucta. doğacağı varsa bebeklerimiz her şekilde dünyaya gelicekler canım kendini üzme. allah tüm hamilelere yardım etsin. ayrıca eşim evlendiğimiz ilk günden istedi bebeği 9 ay olmadı sonra biranda oldu, olunca da sevinceği yerde bunları söyledi bana anlam veremiyorum.

Son düzenleme:
Allah hidayet versin ne diyeyim... ş... z dicem olmıcak...savatage katılıyorum..
ama progestan faydası yokmuş canım için rahat olsun bir nebze. tam tersi balık yağı hapı varya düşük tehdidinde balık hapını kullanmayı öneriyor dr. hergün bir tane kullan..

Son düzenleme:
Ben bu k.k daha neler duyacam acaba
Yorumları okumadan yazıyorum , benım karnımdakı kendı cocugu dussun dıye bırak ılacı saklamayı agzına alsa bu sozu ben o adamı boşarım..
Kımse aman oyle olmuyor evlılık bu kolay değil falan demesin , karşımdaki adam gibi adam değilse,vıcdansızsa ustelıkte Allah korkusu yoksa zaten o evlılıgın bır anlamı yoktur ..
İstenmeyen bır cocuga babalık yapabılcek mı kı esınız , hay Allahım ya daha neler duyacagız.. cok yazık .

Yok artık yaaaa.Nasıl bir adam bu.Bu çocuk içine gökten zembille inmedi heralde.Üzgünüm ama inan küfür edesim geliyor.Üzülme canım Allahın izniyle düşmez inşallah bebeğin ömrü varsa.Ama o adamdan nasıl baba olur ondan emin değilim ne yazık ki ...

daha erkenmiş gezip tozacakmış insanlar 4-5 yıl sonra yapıyomuş falan falan allaha havale ediyorum onu

Eşiniz ne kadar acımasız. Siz babanızın evinden getirdiniz sanki. Allah istedikten sonra o bebek doğar ilacı içmesende doğar. 4-5 sene sonra olacağı garantimi sanki insanlar ilk başta istemiyor sonrada bebek olmuyor doktorlarla uğraşıyorlar çocuk sahibi olabilmek için. Ne güzel Allah nasip etmiş demekki onunda kısmeti varmış. Bu derece bebeği düşürtecek kadar istemiyordu madem baştan önlemini alacakdı. İş işten geçtikden sonra size bunu yapmaya hakkı yok.

Allah yardımcın olsun canım hayırlısı neyse o olsun inşallah ama şunuda unutma o ilacı kullanıp kullanmamak önemli değil onun düşüceği varsa düşer zaten ama Allah doğmayı yaşamayı nasip ettiyse düşmesi için uğraşsanızda düşmez zaten ama düşüceği varsa da ne yaparsan yap düşer o zaten onun için üzme kendini ne kadar çok üzülürsen ne kadar stres yaparsan bebek o kadar etkilenir hamilesin sen bebeğin senin karnında olduğu sürece sen ne duyguları yaşarsan o da onları yaşar bebeğini üzme ne olur sen olumlu düşün olumlu olsun herşey hamilelikte üzün sıkıntı iyi değil

bak mesela benim bi tanıdığım ikinci hamileliğinde bebeği hiç istememiş düşsün diye koltukları çekmiş ağır şeyleri kaldırmış koltuktan atlamış merdivenlerden atlamış üçer üçer çıkmış sıcak sularda oturmuş bir sürü şey yapmış düşşün diye ama hiç bişey olmamış doğum yaptı kızı oldu 6 yaşında şuanda

Son düzenleme:

Böyle eşlere inanamıyorummm arayınca bulunmaz bulunca kıymet bilinmez.Nasıl bir vicdan varmış eşinde.Allah yardımcın olsun canımmm...Yazık günahh bir canlı var karnında ve düşsün diye ilaç içirmiyor.Senin adına çok üzüldüm inan ..Yüce Rabbime 5 yıldır dua ediyoruz yeri geliyor oturup ağlıyoruz eşimlee ama bulamıyoruz eşin bebek isteyenlerle bulamayanlarla görüşsünde görsünn evlat hasreti ne demekmiş.

tuylerim diken diken oldu okuyunca
bence hamile bir kadin karsisinda akan sular durmali, ne bileyim o duyguyla bir erkek baba olma hissiyle, istemese de ister gibi geliyor bana,
benim esim de 2 yil istemedi cok istedim dedim ama hep olumsuz bakinca ben de tabiki korundum, sonucta iki kisinin istemesi onemli bunda, ama dusunuyorum o arada supriz olsa hamile kalsam cilgina donerdi herhalde sevincten.
hayirlisi olsun hakkinizda, insallah esin de insafa gelir de bu mucizeye baglanir mutlulukla ne diyeyim
biz bebis icin cildiriyoruz su an ama bekliyoruz
senin bebisin olacak esinin tavri o sekilde
ne diycegimi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…