Bebeğim eşim ben karmaşık bir denklem

Postmodernik

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
980
646
303
Merhaba hanımlar
Ben 2 yıldır evliyim ve 2 aylık bir bebeğim var hamilelik Doğum vs geçti çok şükür problemim şu ki eşimle tartışmalarımız
Bizim evliliğimiz baştan beri sorumluydu ama son 6 7 aydır baya toparlamıştık her şeyi ta ki son bir haftaya kadar ben Doğum öncesine kadar baya ilgili bir kadındım eşimi öper sarılır masaj yapar evde onun için süslenirdim doğumdan sonra bunlar bitti farketmemişim ama eşim hep beklemiş cinsel hayatta öyle doğumdan sonra 3 defa birlikte olduk onuda bir an önce bitsin diye uğraştım afedersiniz ama ön sevişmeyi bile istemedim eşim geçen yatakta bana masaj yapsana falan dedi boşver dedim arkamı dönüp uyudum meğer buna çok kırılmış geçen gün başka bir konu için tartıştık anne babasının resmini çerçeveye koyup asmak istedi bende onları değil bizim resmimizi koy dedim başta tepki vermedi ben yine üsteleyince kalktı sonra ne oldu falan dedim sen zaten benim aileme soğuksundan başladı eski tartışmalarımız esnasında annesiyle ilgili söylediklerimi bana sundu ve zaten ilgisizsin evde yaptığın her şeye üşeniyorsun yemek yapmaya dahi böyle sabahları uyanma diye kahvaltı bile istemiyorum senden ama sen hiç kendini eleştirmiyorsun vs dedi ve ben şu cümlesine çok alındım annelerde kaldım ben 15 gün farklı şehirlerde onlar bana dedi ki oradayken sen kafam rahattı seni özledim dedim ama palavraydı çocuk olmasaydı bitsin bu iş bile derdim vs dedi bide ailemi istemiyorsun ya onlar illede seninle kalacağız derlerse gelirler YÖK istemiyorsun istersen çocukla bile gidersin dedi çok kızgındı ama bunları söyledi oysa ki beni annemlerden almaya geldiğinde seni çok özledim dedi 2 3 gün evde iş yaparken ben bırak karşıma otur seni göreyim sohbet edelim vs demişti bu adama be oluyor böyle iyiyken çok iyi kötüykende çok kötü dünden beri ciddi ciddi düşünüyorum boşanmayı ama bebeğime de üzülüyorum ve dün o kadar tartıştık gece yatakta uykusunun arasında sarıldı yine bana ben ne yapayım bana bi akıl verin lütfen

Nasil hemen boyle bosanmayi dusunuyorsunuz anlamiyorum. Dogumdan sonra zaten kadinlarda ilk planda bebekler yer aliyor. Iste erkekler bunu sorun ediyorlar. Bebek olmadan onceki hayatinizda nasil ilgi gosteriyorsaniz oyle gostermeye devam edin. Erkekleri cocuklardan sonra basi bos birakmayin bence.

Eşinizi çok şımartmışsınız.
Doğuma kadar eş için hazırlanmalar masajlar...
Masajı hamileliğimde bana eşim yaptı hep, o da cinsel amaçlı değil kolum bacağım ağrıyordu.
2 aylık bebeğiniz varken 3 kez birliktelik denemek dahi büyük başarı. Tabi ki olabilir ama ilk 40 gün ilişki pek önerilmiyor hatta adet olana kadar hormanlar düzene girmediğinden kayganlık hissi oluşmuyor. Bebeğim 9aylık iken adet oldum o zamana kadar kayganlaştırıcı kullandık o bile ağrıyı azaltmıyordu. Şu an 12 aylık oğlum yenid üzene girdi.
Ayrıca o kahvaltılar yemekler uzun süre yalan olacak eşinize biri bunu anlatsın. Çünkü siz bile farkında değilsiniz...

Son düzenleme:
Esiniz bosanmayi falan dusunmuyor amaci sizi suclu hissettirmek..
2aylik bebek varken geyşa hizmetinize devam edemezsiniz..Aşçılık da aynı sekilde zorlaşır..Paşa bey masaj isteyecegine masaj yapsin 2 ayda 3 diye sayıya takılmak komik mesele bu iste..hormon isi bu ayda 1 de olur ayda 10 da zamanı planı olmaz...
Cocuk olunca cocuksuzmus gibi devam edilmez hayata..
Umarim size yardim ediyordur..

Ne kadar bencil bir eşiniz var. Hayır yani doğum gibi bir olay gerçekleşmiş adam hala ilgi peşinde. Doğum yapalı iki ay olmuş 3 kere birliktelik gayet iyi. Eşiniz bilmem farkında mı ama ordan bi bebek çıktı, göğüslerden süt sızıyor. Her ne kadar 40 gün deselerde vücudun kendine gelmesi 6ay ile 2 sene arası sürüyor.

İyiyken çok iyi kötüyken de çok kötü olmak böyle uç noktalarda yaşamak öyle zorki..
Acaba yakınlarda çocuk sahibi olmuş bir akraba yada arkadaşindan rica etseniz de doğum sonrası her anne nasıl bocaliyor evdeki birçok şey ve cinsel hayat bir süre nasıl sekteye uğruyor biraz eşinize anlatsa sohbet arasında tüm bunların normal ve geçici oldugunu. Haklı bulmuyorum hiç de anlayamıyorum erkeklerin gözlerinin önünde yasanan bu zorlu süreçte nasıl bu kadar empati yoksunu olabildiklerini ama gercekten anlayamıyolar heralde baksaniza..

2.5 aylık bebeğim var dün gece 03.00e kadar ben baktım. Uyumayınca eşimi uyandırıp ona teslim ettim. Sonra iki kere daha emzirmeye kalktım. Sabah 10.00da uyandım. Yarım saat sonra yataktan kalktım. Gece makineye attığım çamaşırları çıkarıp astım. Eşim ve büyük kızım kahvaltı yapmışlardı. Çünkü kızımın antibiyotik şurup içmesi gerekiyordu. 11de kahvaltı yaptım. Sonra bulaşık topladım. Bebeğime baktım. Onu uyutup ağda yaptım duş aldım. Eşim kızımı alıp gezmeye çıktı. Allahtan yemeğim var. Eşim de bozuk sizin eşiniz gibi. Yapacak bir şey yok

sizin yapmaniz gerekeni esiniz yapmis maalesef. bebek 2 aylik diyosunuz o gunlerde ben bebegim her uyudugunda ya agliyordum ya uyuyordum sanirim.
beklentilerinin normal olmadigini anlatmalisiniz esinize.kahvaltiya kaldrmamayi lutuf sayiyor bi de

daha lohusa sayilirsiniz, bu kadar yuklenmesine izin vermeyin.sakince anlatin.umarim anlar

Hamileyken masaj yapmıyordum ya o bana yapıyordu yanlış anlatmışım hamileliğime kadardı o masaj hamileyken öperdim sarılırdım bide ev işlerine hamileyken de şimdi de yardım eder

Kendi hareketlerinizi değiştirerek kurtaracağınız evliliğinize ciddi ciddi boşanmak istiyorum diyorsunuz
Adam rahatsız olduğu konuları söylemiş haklı da bence
Anne oldunuz diye kadın değil misiniz artık
Annelik ayrı kadınlık ayrı, kaldı ki eşiniz size de yardımcı oluyor.
Kaldı ki, bu dönem geçici bir dönem hayatınız boyunca lohusa olmayacaksınız. Eşinize de söyleyin geçici bir dönem bana biraz destek ol diye
Sizin toparlanmanız lazım yoksa bu kafayla hiç mutlu olamazsınız

Ayrıca ne var ailesinin resmini astıyda, şaka gibisiniz cidden yanına da üçünüzün veya ikinizin resmini asıl veya bebişi asın hayır ne var bunda. Kvler evi ilk ziyarete geldiklerinde ben onların eşimle kendi aileminde benimle olan resimlerini koymuştum, ne mutlu olmuşlardı

Zaten doğumdan sonra 45 gün bir şey yapmadık sonrasında oldu çocuğum 2 buçuk aylık 3 kez oldu o da alelacele zaten oldun demedi şimdi Allah için ama onu istekli görünce bende devam ettirdim

Ya çerçeve çoklu olanlardan çocuğumuzun ve bizim fotoğraflarımız olsun sadece istedim oda anne babasının kendisiyle olan bir fotoğrafının olmasını da istedi

Haklısınız kendimi çok saldım saçımı taramaya üzerimi değiştirmeye bile üşenir oldum

Haklısınız kendimi çok saldım saçımı taramaya üzerimi değiştirmeye bile üşenir oldum
Anne topuzu diye bir kavram var:)
Allah aşkına kendinizde suç aramayın.
Günde kaç saat uyuyabiliyorsunuz? Yemek bulaşık çamaşır vs için vaktiniz oluyor mu? Sağlıklı hissediyor musunuz kendinizi? Üç beş ay bakımsız kalmak zorunda olmak kimseyi üzmemeli. Beklenti içinde olan da yanlış yapıyordur. Siz bebeğe yalnız mı bakıyorsunuz? Anne -kv var mı şehrinizde? Yalnız bebek bakanla anne-kv ile aynı şehirde bebek bakan mümkün değil bir olamaz.

Sadece onun eşine değil yedi sülaleye anlatmak lazım.. Kamu spotu yayınlanması lazım bence.. Arkadaşlar bebekle birlikte yeni bi hayat başlıyor sıfırdan yani.. Bunu göze alarak çocuk yapın lütfen..
Oğlum 2 yaşında.. Eski özgür hayatımı çok özlüyorum özlemiyor değilim daha doğrusu sorumsuz hayat daha rahat insan o rahatlığı arıyor.. Çocukla yemek yemek tuvalete gitmek banyo yapmak kuaför gibi zaruri ihtiyaçlarım bile sekteye uğramışken neyin portakal sulu kahvaltısı, yok efendim süslenmeler falan benim için hikayeden ibaretti.. Rahat Rahat tuvalete gitmeyi özledim halen de Olmuyor arkadaş oldurana helal olsun.. Baktım savaşarak olmuyor bende Şimdi oğlumla düzen oturtmaya çalışıyorum onla eğlenmeye çalışıyoruz ne yapalım hayat çekilmiyor yoksa..

Bir de çocuk yapmak piyango gibi kimine sessiz denk geliyor, kimine de canavar bi bebek
Ne sinemaya gidebildim, ne düzgün bi kuaför, oğlum yüzünden istifamı verdim ah neler sayayım hayatım mahvolmuş gibi görünse de iyi yönünden bakıp şükrediyorum.. Oğlum bir de 7 aylık doğdu..
Ya elinizdekilerin kıymetini bilin Allah aşkına,dertlendim.. Bir konu da ben açayım..

Eski hayatı (kısmen) yakalayabilenler:
Ücretsiz izin yerine bakıcıyı tercih edip, işe başlayanlar
Mama verenler
Anne ve kayınvalide ile aynı ilde yaşayıp bebek bakımında yardım alanlar
Bunun dışında mümkün değil. İlk kuaföre bebeğim üç aylıkken gidebildim. Annem şehrime gelmişti.. Kimsem yok çünkü. Biraz büyüyünce daha kolaylaşabiliyor bazı şeyler ama bazı şeyler (yemek/temizlik/gece hayatı) bebeğiniz piyango bebek denilen uyumlu olmak için doğanlardan değilse asla düzene girmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…