- 25 Mayıs 2015
- 980
- 646
- 303
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Beni öyle kırdı ki o lafı çünkü aramızdaki tartışma sadece ilgi değildi ailesine soğuk olmam fotoğraf mevzusu falan ama içimden gelmiyor kötü bir şey söylemem ama sıcakta davranamam bana gerekirse onları istemezsen çocukla gidersin dedi o an şok oldum ve boşanmayı düşündüm tamam kızgınlıkla ama çok çirkinleştiKendince size ilgiye ihtiyacım var demiş
Yanlış zaman,yanlış tarz
Ama en azından artık sizden biraz ilgi talebi olduğunu bilirsiniz
Çocuk sonrası dengeler oturana kadar bir müddet iki tarafın birbirini saçma şeylerle suçlayıp içini dökmesi olağan birşey
İki taraf da sakinleşince bebekli hayatın size yaşattığı zorluklar üzerine eşinizle konuşun ki bence bunu konuşabileceğiniz biri aslında
Ki annenizdeyken de sizi özlemiş gayet,incitmek için konuşmuş,bir yerden sonra konuşma buna dönmüş
Yanlış bir iletişim tarzıama bazen hepimiz bu şekilde çocuklaşabiliyoruz
Bundan evlilik bitseydi,çok bi evlilik kalmazdı
Bazen gerçekten insanlıktan nasibini almamış gibi hissediyorumYok hiçte damdan düşer gibi olmasına gerek yok insan olan biraz halden anlar.
Eşinizde insanlık yok kusura bakmayın minicik bi evladı var boşanma lafları dilinde lohusa karısını üzüyor.
Alin karşınıza esaslı bi şekilde konuşun derim.
İnanın öyle yapıyorum o yüzden böyle tepkiler veriyor hamile kalmadan önce fazla ilgiye alıştırmışım onu eşimin dediği bebekten sonra eskiye dönersin diye düşünmüştüm çünkü hamileliğimde de son 3 ay hiç birlikte olmadıkŞımarık adam!
2 ayda 3 kez cinsel ilişki yemekler sabah kalkip kahvaltıları masajlar küsmeler ailem gelir kabul etmezsen bebeğinle gidersin demeler, hele bak adama bak kral sanki siz hâlâ loğusa sayılırsınız bu kadar yüz vermeyin bu zihniyetteki adamlara o saydıklarınizin çoğunu eşinizin size yapması gerekir..Kendinizi geri çekin ağırdan davranın artık lütfen.
tabi simartin tepenize cikarin..iyice biyerlerini kaldirin..bebek olmadan oncesi gibi olamiyor malesefff..cunku bir bebek var ve bu bebek o kocanin cocugu..kocalariniza artik baba oldugunu hatirlatin..basi bos birakin salin gitsin nereye gidiyse..Nasil hemen boyle bosanmayi dusunuyorsunuz anlamiyorum. Dogumdan sonra zaten kadinlarda ilk planda bebekler yer aliyor. Iste erkekler bunu sorun ediyorlar. Bebek olmadan onceki hayatinizda nasil ilgi gosteriyorsaniz oyle gostermeye devam edin. Erkekleri cocuklardan sonra basi bos birakmayin bence.
Nasil hemen boyle bosanmayi dusunuyorsunuz anlamiyorum. Dogumdan sonra zaten kadinlarda ilk planda bebekler yer aliyor. Iste erkekler bunu sorun ediyorlar. Bebek olmadan onceki hayatinizda nasil ilgi gosteriyorsaniz oyle gostermeye devam edin. Erkekleri cocuklardan sonra basi bos birakmayin bence.
Valla bir söz vardır bilir misiniz dinsizin hakkından imansız gelir diye..
Sizde imansız olmalısınız
Madem esiniz bu kadar yıkıcı. Neden yapıcı olacaksiniz ki?
Mesela ben bu cümledeki imansızım.
Baya yuz vermissiniz masaj falan padisah falan mi esiniz?Kendisi sizden beklenti icerisinde ama o sizin beklentilerinizi karşılıyor mu? Mesela ilgi.
Sevgi almak degil vermek işidir
Esiniz sadece almak istiyor. Ne kahvaltisi Allah askina ufacık bebekle.
Hayat zaten zor bisey,evlilikle zaten zor olan bir hayatı dahada zorlastirmanin anlami ne? Esler birbirine destek olacak. Sen cocugu uyuturken o da 2 nize tost yapacak mesela.
Sen yemek yaparken o da cocugu yikayacak.
Aileleri ineklerini besliyor besliyor,sonra elin kızına da yediklerini kusuyorlar.
Geçen gün de benimki annem her istediğimi yapıyordu diyor
Gerizekalı.
Isiniz gücünüz zaten yemek yemek. Sabah gozlerini acar acmaz ne yesek diye düşünürler benimkinin ailesi.. bence hic taviz vermeyin .
Ee? Yarım saat sonra yine kusacak bebeğiniz. Yaptığınızda bir anormallik yok. Eşiniz sizi suçlu hissettiriyor. Hangi lohusa anne saçına başına giyimine özen gösterebilir? Cevap vereyim, yanında yatılı bakıcısı olan, bebeğine mama veren anne. Kocanıza söyleyin yatılı bir yardımcı tutsun, siz de kendinize bakın. Problem onda, sizde değil.Ya aslında evde rahat kıyafetler giymesem onderdi bana rahat şeyler giy diye sma ben özellikle saçlarımla çok ilgilenirdim tamamen bıraktım artık öyle üşengeç oldum ki bebeğimin kustuğu tişörtümü çıkarmaya bile üşenip kusmuklu yeri ıslak mendille sildiğimi uyuduğumu biliyorum
Dimi ama? Aferin ona anlayışlı. Bir de elinden geliyor. Bazi erkek yumurta kıramaz. Gerci ac kalsın neler neler yaparlar .Bizim evde dogum sonrasi milli yiyecegimiz tosttu
Benim kocam da cook salaklasti falan ama bak sen tost diyince hatirladim. Ben yapmazsam o ikimize yapar getirirdi :)
ya çok özür dilerim ama size rahatlık batıyor mu??? tamam haklısınız ama şu kaynanayla birlik oturmayıp kocasıyla anlaşamayan kadınları anlamıyorum. sizin şuan dert yaptığınız şeylere ben muhtacim biliyor musunuz? kaynanam la birlik oturuyoruz. siz evde bağıra bağıra tartışırken biz kavga bile edemiyoruz çünkü asla tek kalamıyoruz. ne sevincimiz belli ne gürültümüz. keşke kaynanam la oturmasaydım da hergün eşimle tadını çıkara çıkara kavga etseydim. inanın şuan size hayret ediyorum. her an tepenizde biri var ne yediğinden anlayabilirsiniz nede ictiğinizden. habire birilerine hizmet etmek zorunda değilsiniz . habire evde asık suratla gezen biri yok . keşke bende hergün eşime masaj yapsam da bir evde sadece kızım ben ve eşim olsa. lütfen bu yazdıkları mi okuyun beni anlayın ve şükür edin.Merhaba hanımlar
Ben 2 yıldır evliyim ve 2 aylık bir bebeğim var hamilelik Doğum vs geçti çok şükür problemim şu ki eşimle tartışmalarımız
Bizim evliliğimiz baştan beri sorumluydu ama son 6 7 aydır baya toparlamıştık her şeyi ta ki son bir haftaya kadar ben Doğum öncesine kadar baya ilgili bir kadındım eşimi öper sarılır masaj yapar evde onun için süslenirdim doğumdan sonra bunlar bitti farketmemişim ama eşim hep beklemiş cinsel hayatta öyle doğumdan sonra 3 defa birlikte olduk onuda bir an önce bitsin diye uğraştım afedersiniz ama ön sevişmeyi bile istemedim eşim geçen yatakta bana masaj yapsana falan dedi boşver dedim arkamı dönüp uyudum meğer buna çok kırılmış geçen gün başka bir konu için tartıştık anne babasının resmini çerçeveye koyup asmak istedi bende onları değil bizim resmimizi koy dedim başta tepki vermedi ben yine üsteleyince kalktı sonra ne oldu falan dedim sen zaten benim aileme soğuksundan başladı eski tartışmalarımız esnasında annesiyle ilgili söylediklerimi bana sundu ve zaten ilgisizsin evde yaptığın her şeye üşeniyorsun yemek yapmaya dahi böyle sabahları uyanma diye kahvaltı bile istemiyorum senden ama sen hiç kendini eleştirmiyorsun vs dedi ve ben şu cümlesine çok alındım annelerde kaldım ben 15 gün farklı şehirlerde onlar bana dedi ki oradayken sen kafam rahattı seni özledim dedim ama palavraydı çocuk olmasaydı bitsin bu iş bile derdim vs dedi bide ailemi istemiyorsun ya onlar illede seninle kalacağız derlerse gelirler YÖK istemiyorsun istersen çocukla bile gidersin dedi çok kızgındı ama bunları söyledi oysa ki beni annemlerden almaya geldiğinde seni çok özledim dedi 2 3 gün evde iş yaparken ben bırak karşıma otur seni göreyim sohbet edelim vs demişti bu adama be oluyor böyle iyiyken çok iyi kötüykende çok kötü dünden beri ciddi ciddi düşünüyorum boşanmayı ama bebeğime de üzülüyorum ve dün o kadar tartıştık gece yatakta uykusunun arasında sarıldı yine bana ben ne yapayım bana bi akıl verin lütfen
Bildiğiniz bebeğimi kıskanıyor onu seviyorum gülüşüyoruz bebekle gülerekte olsa bebeğime bak sen geldin pabucum dama atıldı annen benimle hiç ilgilenmiyor diyor şaka yapıyormuş gibi olsa da tamamen çocuk gibi oldu adam yemek yapar masayı hazırlar toplar bile ama bulaşıkları makinaya asla koymaz çocuğa da geceleri bakar uykusu gelene kadar ama çocuk gibi oldu ilk 40 45 gün böyle değildi benim loğusalık bitti eşiminki başladıBen esimle kizim 2aylikken ne kavgalar ettim. Gercekten zor surec geciriyorsun.. bebek sonrasi erkekler lohusaliga giriyor. Ilgi bekliyor ve kabul etmeseler de bebegi kiskaniyorlar,daha sevgisini de pek bilmiyorlar bebegin.. bebek buyudukce duzeliyor isler..
Benim esim duvara tepsiler tabaklar firlattiydi bi keresinde kapiya yumruk tekme atmisti falan. Kizimi alip baska odaya kacirmistim kapiyi kilitlemistim..
Hic biseyden anlamayan bi bebek(babalari icin oyle,bence anne karninda bile hisseder herseyi) ve dir dir konusan bi kadin olunca adamlar at kosturuyor evde. Ama cocugunuz buyudukce goruceksin ki duzelecek adam da..
Simdi biz evde o kadar bagirip cagiramiyoruz kizim korkuyor agliyor . Siddet yanlisi olmasin diyoruz bi de.. kizim 21 aylik bu arada. Akli herseye eriyor. Ama su zamana nasil geldik bana sor.
Cinsellige gekince. Surda 2 aydir belki cinsellik dusunmeye baslamisimdir cok ciddiyim. On sevisme vs yok zaten hadii hemen olsun bitsin uf modundayim her zaman. Cocuk uyancak duycak gorcek blmem ne..uyandi mi memesiz uyumaz mesela..Insan sevisme modundan cikip aaay yavrum gel meme veriyim sana dye anne moduna giriyor da.. anne modundan cikip ,yasasin hadi uyudu seeeks moduna giremiyor ki hemen. Bi de sut hormonu uretiyoruz(emziriyorsundur heralde ) o da isteksizligin bir numarali nedeni...
Araniz duzelicek. Ben de cok agladim ..cok dusundum bosaniyim diye...
6. Ayi bekle once bi. Sonra 9.u bekle. 1yasinda baya azalicak salakliklari kocanin..
Allah kolaylık versin sizin mesajınızdan sonra abartıyorum sanırım dedimya çok özür dilerim ama size rahatlık batıyor mu??? tamam haklısınız ama şu kaynanayla birlik oturmayıp kocasıyla anlaşamayan kadınları anlamıyorum. sizin şuan dert yaptığınız şeylere ben muhtacim biliyor musunuz? kaynanam la birlik oturuyoruz. siz evde bağıra bağıra tartışırken biz kavga bile edemiyoruz çünkü asla tek kalamıyoruz. ne sevincimiz belli ne gürültümüz. keşke kaynanam la oturmasaydım da hergün eşimle tadını çıkara çıkara kavga etseydim. inanın şuan size hayret ediyorum. her an tepenizde biri var ne yediğinden anlayabilirsiniz nede ictiğinizden. habire birilerine hizmet etmek zorunda değilsiniz . habire evde asık suratla gezen biri yok . keşke bende hergün eşime masaj yapsam da bir evde sadece kızım ben ve eşim olsa. lütfen bu yazdıkları mi okuyun beni anlayın ve şükür edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?