Bebeğim eşim ben karmaşık bir denklem

Beni öyle kırdı ki o lafı çünkü aramızdaki tartışma sadece ilgi değildi ailesine soğuk olmam fotoğraf mevzusu falan ama içimden gelmiyor kötü bir şey söylemem ama sıcakta davranamam bana gerekirse onları istemezsen çocukla gidersin dedi o an şok oldum ve boşanmayı düşündüm tamam kızgınlıkla ama çok çirkinleşti

Bazen gerçekten insanlıktan nasibini almamış gibi hissediyorum

Bebeklerin ilk zamanı kendinizi biraz salmanız çok normal. Siz de yeni bir bireye ve düzene alışıyorsunuz neticede. İki ayda bir kaç kere denemek bile büyük adım cinsellik için. Bence sizi suçlu hissettirmeye çalışmış.

Şımarık adam!
2 ayda 3 kez cinsel ilişki yemekler sabah kalkip kahvaltıları masajlar küsmeler ailem gelir kabul etmezsen bebeğinle gidersin demeler, hele bak adama bak kral sanki siz hâlâ loğusa sayılırsınız bu kadar yüz vermeyin bu zihniyetteki adamlara o saydıklarınizin çoğunu eşinizin size yapması gerekir..Kendinizi geri çekin ağırdan davranın artık lütfen.

İnanın öyle yapıyorum o yüzden böyle tepkiler veriyor hamile kalmadan önce fazla ilgiye alıştırmışım onu eşimin dediği bebekten sonra eskiye dönersin diye düşünmüştüm çünkü hamileliğimde de son 3 ay hiç birlikte olmadık

dogumun 40 gunu logusalik geri kalan 20 gunde de 3 kez cinsellik hafta da 1 e tekabul ediyor daha ne olcak:)
acikcasi pek yuz vermeyin, dunyaya bir insan getirmissiniz cok uzun bir muddet onceliginiz o olacak, eski gunlerin hatrina onun sizle ilgilenmesi gerekiyor, ilgilenmezse de keyfi bilir, ne kafaya takiyosunuz umursamayin yesin kendi kendini.

3 kere dogum yaptim ucunde de kocam ve tum cevrem gozume seytan gibi gorunuyordu. Hep agresif alingan gergin mutsuz ve herseye aglayan biriydim. Bebegin 5 6 aylik olunca bu haller geciyor merak etme. Esin senden once girmis lohusa sendromuna masallah destek olacagina. Senin tek hatan kendini fazla koyvermek canim. Kocan icin degil sadece kendin icin kendine bakmaya ozenmeye devam et bence daha mutlu hissedersin. Kocan icin yap demiyorum cunku ne yaparsan yap onlara yaranamazsin.

of offff su eslerinize once babalik testine yollayin dicem de hepsi ayni benimkide..bebegim iki aylikken gaz sancisindan dorde kadar aglardi.nobetlese uyurduk kaldi ki iliski...esiniz cok simarmis bence hicumursamayin ilgilenmeyin..hem cocuk dogur hem koca tribi cek..neymis efendim kocanizi birakmayin kendinizi salmayin aman haaa kacar falan..
ya tabi kole olun kocaniza..babalik yapsin cocuguna trip atacagina..yada kendi dogursun bakalim bitane..birak kocani cnm benim bebegini kendini dusun..o size baksin seni simartsin baba olsun..

tabi simartin tepenize cikarin..iyice biyerlerini kaldirin..bebek olmadan oncesi gibi olamiyor malesefff..cunku bir bebek var ve bu bebek o kocanin cocugu..kocalariniza artik baba oldugunu hatirlatin..basi bos birakin salin gitsin nereye gidiyse..

Valla bir söz vardır bilir misiniz dinsizin hakkından imansız gelir diye..
Sizde imansız olmalısınız
Madem esiniz bu kadar yıkıcı. Neden yapıcı olacaksiniz ki?
Mesela ben bu cümledeki imansızım.
Baya yuz vermissiniz masaj falan padisah falan mi esiniz?Kendisi sizden beklenti icerisinde ama o sizin beklentilerinizi karşılıyor mu? Mesela ilgi.
Sevgi almak degil vermek işidir
Esiniz sadece almak istiyor. Ne kahvaltisi Allah askina ufacık bebekle.
Hayat zaten zor bisey,evlilikle zaten zor olan bir hayatı dahada zorlastirmanin anlami ne? Esler birbirine destek olacak. Sen cocugu uyuturken o da 2 nize tost yapacak mesela.
Sen yemek yaparken o da cocugu yikayacak.
Aileleri ineklerini besliyor besliyor,sonra elin kızına da yediklerini kusuyorlar.
Geçen gün de benimki annem her istediğimi yapıyordu diyor
Gerizekalı.
Isiniz gücünüz zaten yemek yemek. Sabah gozlerini acar acmaz ne yesek diye düşünürler benimkinin ailesi.. bence hic taviz vermeyin .

Bilmiyorum çocuğunuz var mı.. Doğumdan sonra büyük bi bunalım geçiriyor insan. Bir de bebek tamamen anneye bağlı oluyor. Yemek bile yenmiyor ki zaten yapılmamış oluyor. İnsanın dişini fırçalayacak vakti olmuyor. Duş banyo hak getire... maalesef anneler erkeklere sorumluluk öğretmiyor .. her sorumluluk Kadına... hal böyleyken gerisini siz düşünün..

Ben esimle kizim 2aylikken ne kavgalar ettim. Gercekten zor surec geciriyorsun.. bebek sonrasi erkekler lohusaliga giriyor. Ilgi bekliyor ve kabul etmeseler de bebegi kiskaniyorlar,daha sevgisini de pek bilmiyorlar bebegin.. bebek buyudukce duzeliyor isler..
Benim esim duvara tepsiler tabaklar firlattiydi bi keresinde kapiya yumruk tekme atmisti falan. Kizimi alip baska odaya kacirmistim kapiyi kilitlemistim..
Hic biseyden anlamayan bi bebek(babalari icin oyle,bence anne karninda bile hisseder herseyi) ve dir dir konusan bi kadin olunca adamlar at kosturuyor evde. Ama cocugunuz buyudukce goruceksin ki duzelecek adam da..
Simdi biz evde o kadar bagirip cagiramiyoruz kizim korkuyor agliyor . Siddet yanlisi olmasin diyoruz bi de.. kizim 21 aylik bu arada. Akli herseye eriyor. Ama su zamana nasil geldik bana sor.
Cinsellige gekince. Surda 2 aydir belki cinsellik dusunmeye baslamisimdir cok ciddiyim. On sevisme vs yok zaten hadii hemen olsun bitsin uf modundayim her zaman. Cocuk uyancak duycak gorcek blmem ne..uyandi mi memesiz uyumaz mesela..Insan sevisme modundan cikip aaay yavrum gel meme veriyim sana dye anne moduna giriyor da.. anne modundan cikip ,yasasin hadi uyudu seeeks moduna giremiyor ki hemen. Bi de sut hormonu uretiyoruz(emziriyorsundur heralde ) o da isteksizligin bir numarali nedeni...
Araniz duzelicek. Ben de cok agladim ..cok dusundum bosaniyim diye...
6. Ayi bekle once bi. Sonra 9.u bekle. 1yasinda baya azalicak salakliklari kocanin..

Bizim evde dogum sonrasi milli yiyecegimiz tosttu
Benim kocam da cook salaklasti falan ama bak sen tost diyince hatirladim. Ben yapmazsam o ikimize yapar getirirdi :)

Ee? Yarım saat sonra yine kusacak bebeğiniz. Yaptığınızda bir anormallik yok. Eşiniz sizi suçlu hissettiriyor. Hangi lohusa anne saçına başına giyimine özen gösterebilir? Cevap vereyim, yanında yatılı bakıcısı olan, bebeğine mama veren anne. Kocanıza söyleyin yatılı bir yardımcı tutsun, siz de kendinize bakın. Problem onda, sizde değil.

Bizim evde dogum sonrasi milli yiyecegimiz tosttu
Benim kocam da cook salaklasti falan ama bak sen tost diyince hatirladim. Ben yapmazsam o ikimize yapar getirirdi :)
Dimi ama? Aferin ona anlayışlı. Bir de elinden geliyor. Bazi erkek yumurta kıramaz. Gerci ac kalsın neler neler yaparlar .

ya çok özür dilerim ama size rahatlık batıyor mu??? tamam haklısınız ama şu kaynanayla birlik oturmayıp kocasıyla anlaşamayan kadınları anlamıyorum. sizin şuan dert yaptığınız şeylere ben muhtacim biliyor musunuz? kaynanam la birlik oturuyoruz. siz evde bağıra bağıra tartışırken biz kavga bile edemiyoruz çünkü asla tek kalamıyoruz. ne sevincimiz belli ne gürültümüz. keşke kaynanam la oturmasaydım da hergün eşimle tadını çıkara çıkara kavga etseydim. inanın şuan size hayret ediyorum. her an tepenizde biri var ne yediğinden anlayabilirsiniz nede ictiğinizden. habire birilerine hizmet etmek zorunda değilsiniz . habire evde asık suratla gezen biri yok . keşke bende hergün eşime masaj yapsam da bir evde sadece kızım ben ve eşim olsa. lütfen bu yazdıkları mi okuyun beni anlayın ve şükür edin.

Bildiğiniz bebeğimi kıskanıyor onu seviyorum gülüşüyoruz bebekle gülerekte olsa bebeğime bak sen geldin pabucum dama atıldı annen benimle hiç ilgilenmiyor diyor şaka yapıyormuş gibi olsa da tamamen çocuk gibi oldu adam yemek yapar masayı hazırlar toplar bile ama bulaşıkları makinaya asla koymaz çocuğa da geceleri bakar uykusu gelene kadar ama çocuk gibi oldu ilk 40 45 gün böyle değildi benim loğusalık bitti eşiminki başladı

Allah kolaylık versin sizin mesajınızdan sonra abartıyorum sanırım dedim

Evliliğinize karşı biraz daha özenli olabilirsiniz, ayrıca anne babasının fotoğrafını assın ne kötülük var ki bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…