Bebeğim eşim ben karmaşık bir denklem

Başi boş birakilmasin evet. Yoksa üstümüze iyilik saglik erkeğin gözü dişariya kayar!

Kadin dediğin robot gibi olur. Hem 4 4lük çocuga bakar, hem eşinin seksini, masajini eksik etmez. Tabiki ev işinide yapmali, eşine kahvalti hazirlamali.

Ne o? Gece bebekten dolayi uyuyamamişmi? Olsun? O kahvalti yapilmali. Yoksa eş şip diye başka kadinlara bakar!!

Bu yazdiğin yorumun meali bu. Yazik, evde 2 aylik bebek ve yorgun anne var ve adam halen masaj ve hizmet peşinde. Kadin hazir olmadan sekse zorlamiş ki bu resmen tecavüz. Yazik bu yoruma bide onca beğeni almiş. Kadinlar ne zaman kendi değerini öğrenecekler?

Ben bekarim evli degilim. Demek ki konu sahibi basta kocasini boyle alistirmiski, adam suanda ayni sekilde devam etmesini bekliyor. Ama bosanma konusu olmasi sacma geldi bana. Bundan dolayida bosanilmaz bence. Adamin gozunun uzerinde kas var hadi bosayalim oluyor. Mesela benim kuzenim de evlendi ama oyle cilveli seylerde yapmadi ,cocuk olduktan sonrada ne kadar zorlandigini da gordum ama adam bunu sorun etmedi, benle ilgilenmedin diye. Ilk basta evlilikte nasil gidersen oyle devam etmesini beklemis adam. O psikolojiyi anlayamiyor. Kadinda anlatsin o zaman ne kadar yoruldugunu, yardima ihtiyaci oldugunu soylesin. Hatta sorumluluk versin al cocugu biraz salla, elinde tut gezdir. Gece uyaniyorsa kocasini kaldirsin biraz ilgilen diye maksat yorulsun ki anlasin kadini.

Merhaba sevgili arkadaşım, hayat onu paylaştığımız hayat arkadaşımızla daha anlamlı hale gelir.
Hamilelik ve çeşitli zamanlarda etkilenen hormonlar insanı etkileyebiliyor, bununla beraber biz insanlar( kadin ve erkek ayırt etmeden) bencillikten uzak karşımızdakini düşünebiliyorsak güzelleşiyor hayat ve sorunlar azalıyor...
Eşiniz sizden sevgi-şevkat-ilgi beklemiş, bu çok güzel beklentiler, bazan iliskilerde bir taraf digerinden daha hassas ya da beklenti icerisinde olabiliyor, onemli olan da zaten sevdiğimiz uğrunda onun ihtitaclarini fedakarlikla sunabilmekte. Sizden bana masaj yapar misin dediginde, arkanizi donup uyumak onun gözünde ; ben onun icin önemli değilim, bana değer vermiyor gibi ifadeleri uyandırıp kendini tek ve çaresiz hissetmesine yol açmiş olabilir ve bu birikim sonrasinda onda birikip öfke patlamasına sebep vermiş olabilir. Arkanızı dönmek yerine belki canım seni çok seviyorum ve inan ben de çok isterdim, seninle ilgilenmek ve vakit gecirmek hosuma gidiyor ama sanirim bu hormonlar beni etkiledi, kendimi iyi hissetmiyorum ya da uykum var, ama soz sana kendimi iyi hissettigim ilk vakit yaparim ve hatta sen de ba a yapabilirsin diyerek beklentiyi göğüslemek, eşinizi yıpratmayabilir.
Ayrılmak, öfke ile düşünceler arasında sıkışmam çok değerli olan aile biriminde uzak durulması gereken kavramlardan, sevgi ile kalbimizi besledikçe hayatımızda sevgi artar, siz onun size nasıl davranmasını diliyorsanız bir reçete gibi kendiniz davranın eşinòze emin olun, aşk, ilgi sevgi insanı besler ve korur. Her kim ki daha değerli olabilir yuvanızdan, ailenizden... evet kisisel olarak ama ben diyoruz, lakin unutmamali ki gercekten sevgi emek istiyor, ve karsiliksiz yapilan seyler aslinda gerçektir, yoksa sadece alışveriş... bugün dert olarak gördüğunuz seyler, biraz gercekten hissederek cennetiniz olabilir.
Ve bu donemlerde ben ne hissediyorum yerine, acaba ona boyle hissettirecek ne yapmis olabilirim, benden ne bekliyor ve en onun icin ne yapabilirim dediginiz sürece öfkeyle bakmak yerine anlamaya baslayabilirsiniz. Tabi sizde kendi beklentilerinizi ona anlatarak, ancak bagira cagira degil ellerini avuclariniza alip, sevgiyle, hissederek.
Sizin icin güzellikleri diliyor olacağım, minik bebeginiz, güzel yuvaniz hep korunsun.

Baştan böyle alıştırmayacaktın tarzı yorumlar bence çok çok yanlış. Bi kadının eşi için süslenmesi, onunla ilgilenmesi çok güzel şeyler. Zaten olması gereken bu. Oh kadinlar olarak evlenmeden önce sevgilimiz vs icin süsleniyoruz, bakımlı ve ilgili oluyoruz. Ama evlenince bunları bırakıyoruz. Hatamız da bu zaten.

Eşiniz de sizde kendinizce haklısiniz. Oturup karsilikli isteklerinizi, durumunuzu konusursaniz cozulur bence :)

ilk dogum yaptigimda annemler falan cekilince inanin duş bile alamadigim zamanlar oldu bebegim kolikti surekli kucagimda sallamak zorundaydim sirtinda sensor vardi sanki 5 dk besigine birakip dusa giremiyordum esim gelip nobeti devraliyordu ama yok yani iki kisi bir bebekle bas edemedik yorgunluktan tansiyonlarimiz dustu bazen sacimi tarayamadim bazen uzerimi degisemedim bunlar hic sorun olmadi esiniz fazla beklenti icerisinde suan bence
esim isten gelir yemek yiyebildinmi hayatim derdi cunku yemek yiyemezdim cocugu bi yere birakip katiksiz ekmek atiyordum agzima cogu zaman esinize gun iicinde neler yaptiginizi anlatmiyormusunuz hayatinizi gulluk gulistanlik saniyor suan sanirim

Loğusayken bende öyley
iki taraf da haksız. boşanmayı düşünmeniz ise çok saçma.
haklılık haksızlık değil benim derdim bana ailem temelli benimle beraber yaşamak isterse ve sen bunu kabul etmezsen gerekirse çocukla gidersin onlar benim kırmızı çizgim demesi ve bana seni çok özledim demişken onların palavra olduğunu ben yokken daha rahat olduğunu söylemesi

Anlatıyorum elbette ama kızım şaka gibi eşim gelince çık uslu oluyor ve ağladığı zamanlar da eşim kendisi alıyor bakıyor tabi huysuzlanmaya başlayınca balonik al şu çocuğu ya oluyor

Evliliğinize karşı biraz daha özenli olabilirsiniz, ayrıca anne babasının fotoğrafını assın ne kötülük var ki bunda
Asmasında sıkıntı yok toplu çerçevede kızımın benim ve eşimin ayrı ayrı fotoğrafları olsun istedim bu yüzden bunu ona ifade ettim ama bu onu çok kızdırdı

Yorumunuz için teşekkür ederim söyledikleriniz çok doğru şeyler

Asmasında sıkıntı yok toplu çerçevede kızımın benim ve eşimin ayrı ayrı fotoğrafları olsun istedim bu yüzden bunu ona ifade ettim ama bu onu çok kızdırdı
aslında onu yapma bunu yap demek hepimizi kızdırır, eşinize hiç bişey demeyip, siz de kendi aile çerçevenizi oluştursanız hem eşinizin gönlü olurdu hem de siz kırılmamış olurdunuz

Çoğu kişi birlikte olamıyor bu elzem bir durum değil çoğu kişiye de yasak vss nedir bu uçkur sevdası arkadaşım hayatına hep evli olarak mı başlamış bu adam nasıl yapiyorduysa bakarken yine öyle yapsın alıştırmayın ışte geç kalmış sayılmazsınız nedir yani bebeğini alıp evden gidersin onu bana diyecek adamın valla yakarım çırasını hamilelik boyunca da ben ona değil o bana masaj yapti bu herkes de böyledir bitek bende değil evlat vermişsiniz ona evlat kendine gelsin biraz kolay bişey değil bu kimse çocuktan sonra 2 ayda jett hızıyla eskiye dönemez bana sorarsanız hicbizaman hicbisey eskisi gibi olamaz çocuktan ve çocuklardan sonra..

Ayrıca bebekten önce fazla ilgiye alışmış ya paşa hazretleri o zaman şöyle yapalım siz bebeği bırakın yine kocanıza gösterin tüm ilginizi,, bıraksın Allah aşkına baba oldu baba onun tadını çıkarsın bu boş işlerle yeni doğum yapmış eşinin kalbini kırmasın sizde biraz eşinizden bekleyin yaptıklarınızı herşeyi sizden bekmeye alışmasın yolun başındasınız ileriki hayatınız için şimdiden değişmesi lazım biseylerin yoksa çok canınız yanacaga benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…