Adam tedavi görmüş mü peki?tedavimi tamamladım,alkol işi bitti diye bir ikna durumu var mı?Merhaba herkese ben burda yeniyim sizinle bir konuyu paylaşıp yardım etmenizi bekliyorum 5 yıldır evliyim eşim çok alkolik içince kendini kaybediyor dünyadan ne haber kendini kaybediyor bir tane oğlumuz var 4 aylık yeni boşandım ailemle yaşıyorum eşim çok alkolik ne yapmam lazım bebeğim için barışmali miyim yoksa hayatımdan çıkarmalı miyim yorum yazarsanız çok sevinirim
Ne güzel boşanmış kurtulmuşsunuz. Sakın barışmayın, aynı yolu tekrar yürümenin anlamı yok.Merhaba herkese ben burda yeniyim sizinle bir konuyu paylaşıp yardım etmenizi bekliyorum 5 yıldır evliyim eşim çok alkolik içince kendini kaybediyor dünyadan ne haber kendini kaybediyor bir tane oğlumuz var 4 aylık yeni boşandım ailemle yaşıyorum eşim çok alkolik ne yapmam lazım bebeğim için barışmali miyim yoksa hayatımdan çıkarmalı miyim yorum yazarsanız çok sevinirim
O bebeğin için alkolü bırakıyor mu hayır o zaman sorun yok bbMerhaba herkese ben burda yeniyim sizinle bir konuyu paylaşıp yardım etmenizi bekliyorum 5 yıldır evliyim eşim çok alkolik içince kendini kaybediyor dünyadan ne haber kendini kaybediyor bir tane oğlumuz var 4 aylık yeni boşandım ailemle yaşıyorum eşim çok alkolik ne yapmam lazım bebeğim için barışmali miyim yoksa hayatımdan çıkarmalı miyim yorum yazarsanız çok sevinirim
Barismak istemenin sebebi ne asik misin yoksa meze hazirlamayi mi seviyorsun Ailene yok mü oldugunu hissetiriyorlar yoksa neMerhaba herkese ben burda yeniyim sizinle bir konuyu paylaşıp yardım etmenizi bekliyorum 5 yıldır evliyim eşim çok alkolik içince kendini kaybediyor dünyadan ne haber kendini kaybediyor bir tane oğlumuz var 4 aylık yeni boşandım ailemle yaşıyorum eşim çok alkolik ne yapmam lazım bebeğim için barışmali miyim yoksa hayatımdan çıkarmalı miyim yorum yazarsanız çok sevinirim
boşanmışsın zaten başına bela mı arıyorsun zorla?Merhaba herkese ben burda yeniyim sizinle bir konuyu paylaşıp yardım etmenizi bekliyorum 5 yıldır evliyim eşim çok alkolik içince kendini kaybediyor dünyadan ne haber kendini kaybediyor bir tane oğlumuz var 4 aylık yeni boşandım ailemle yaşıyorum eşim çok alkolik ne yapmam lazım bebeğim için barışmali miyim yoksa hayatımdan çıkarmalı miyim yorum yazarsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?