neyin yarası kız daha sözlüsün kaynananla altlı üstlü komşumusunuz yoksaEv ev üstüne olmaz diye güzel bir söz var.. Zaten bu konuda yaram var benim bence sakın böyle şeylere kalkışma nedeni ne olursa olsun..
neyin yarası kız daha sözlüsün kaynananla altlı üstlü komşumusunuz yoksa
ben gibi bir evin bir oğlu ise kaçamazsın şimdiden psikolojini bozma o gün gelsin ondan sonra ağlarsınGelecek canım gelecek daha belli olmamakla birlikte bende oluşan bir korku
ben gibi bir evin bir oğlu ise kaçamazsın şimdiden psikolojini bozma o gün gelsin ondan sonra ağlarsın
Valla kadin senin cocuguna bakmak zorunda degil. Yakina tasinman gerekiyosa oyle yapacaksin. Isleri onun icin kolaylastiracaksin. Bebegimi onlara dogurucam gibi hissediyorum demissin de umurlarinda degildir senin bebegin emin ol. Allah rizasi icin baktigi belli. Cok meraklisi olsa senin evinde de kalir. Ya bakici tut, ya da gucun yetmiyosa insanlara kulfet bindirme tasi evini yakinaSlm kızlar 29 aylık kreşe giden bir oğlum var.Şimdi de 27 haftalık 2.bebeğime hamileyim.Bebeğim planlı bir bebek değildi o yüzden bakım sorunum var çalışıyorum.
OĞluma kayınvalidem ve annem dönüşümlü olarak bakmışlardı.Ama o zaman kayınvalidem gidip geldi yada ara sıra kaldı evlerimiz uzak.Annemde rahatsız bakma şansı yok .Bu bebeğime de kayınvalidem yakınıma taşınırsanız bakarım yoksa git gel yapamam dedi haklı olarak.Kaldığı zaman da normalde çok iyi anlaşmamıza rağmen aramızda sorun oluyor ve aklı evinde kocası ve kaynımda kalıyor.Ben kayınvalidemin yanına taşınmak istemiyorum çünkü herşeyin daha da kötü olmasından çok içli dışlı olmaktan korkuyorum.Ha taşınırsam maddi manevi yardımı olur ama sanki bebeğimi onlara doğuracak mışım gibi geliyor.Her akşam beraber yemek yemek, her yere birlikte gitmek, erken aldın, geç aldın oturmadın vs gibi sorunlarla karşılaşmakta istiyorum.Artı yanına taşınırsam oğlumun kreşi de işyerime yakın 2 vesait yapmak zorunda kalıcaz.Ve ben 2 yaşında da bu bebeğimi işyerimin kreşe vermek istiyorum.Bakıcı tutmak istiyorum ama bizi çok zorluyacak evimiz kira bankadaki paradan ödüycez ve güvenilir birini bulmak zor çok kararsız kaldım.Yada kayınvalidemin tam yanına değilde metroya yakın taşınsam(evleri metroya yakın sayılır ama dolmuşa binme si gerek 10 dk.) bu sefer o gidip gelmek zorunda kalacak ama iş yerim ve oğlumun kreşi metroyla daha kolay.ALtlı üstlü yada kayınvalidesine yakın oturup çocuğuna baktıranlar ne gibi zorluklarla karşılaşıyorsunuz yardımcı olursanız çok sveinirim...
Bakıcı bulup bebeğimi baktır malıyım 2 yaşına kadar yoksa kayınvalidemin yanına mı taşınmalımıyım çok kararsızım.Siz olsanız ne yapardınız?Eşim de bebek doğunca dayanamaz gelir diyor ama bilmiyorum bakmak gibi bir zorunluluğu da yok çok şey bekliyorum zannedersem...
bizim aramızda koca İnegöl var ben bursadayım o eskişehirde biz tayinciyizSendemi kayınvalidende oturuyorsun ki
bizim aramızda koca İnegöl var ben bursadayım o eskişehirde biz tayinciyizyani ben dğeil de benim adam tayinci..Allah ömür verirsede 7-8 sene bursadayız..bu durumda kaynanamın gelme ihtimali yok ben çağırıyom keyfi gel kalak diye ona bile gelmiyor şu an..tahminim hakkını geleceğe saklıyor
Yok kızlar yanına değik yakınına istiyor karşı apartman yada aynı apartman daha oğluma bakarken bizde kaldığında sorunlar yaşamıştık çok iyi anlaşmamıza rağmen...
ben halimden memnunum gülüm sıkıntı yok maksat size yardım olsunOoo ne güzel işte daha ne istiyorsun sen
ben halimden memnunum gülüm sıkıntı yok maksat size yardım olsun
gel bide içime söyle herkesin derdi var işte ama terzi kendi söküğünü dikemiyor..Çok şükür benim sıkıntılarım psikolojik onu biliyorum bu sebeple dış dünyaya fazla fazla pozitifim gün gelip içime de işleyecek diye umut ediyorum tatlımSen çok pozitifsin maşallah:)
Slm kızlar 29 aylık kreşe giden bir oğlum var.Şimdi de 27 haftalık 2.bebeğime hamileyim.Bebeğim planlı bir bebek değildi o yüzden bakım sorunum var çalışıyorum.
OĞluma kayınvalidem ve annem dönüşümlü olarak bakmışlardı.Ama o zaman kayınvalidem gidip geldi yada ara sıra kaldı evlerimiz uzak.Annemde rahatsız bakma şansı yok .Bu bebeğime de kayınvalidem yakınıma taşınırsanız bakarım yoksa git gel yapamam dedi haklı olarak.Kaldığı zaman da normalde çok iyi anlaşmamıza rağmen aramızda sorun oluyor ve aklı evinde kocası ve kaynımda kalıyor.Ben kayınvalidemin yanına taşınmak istemiyorum çünkü herşeyin daha da kötü olmasından çok içli dışlı olmaktan korkuyorum.Ha taşınırsam maddi manevi yardımı olur ama sanki bebeğimi onlara doğuracak mışım gibi geliyor.Her akşam beraber yemek yemek, her yere birlikte gitmek, erken aldın, geç aldın oturmadın vs gibi sorunlarla karşılaşmakta istiyorum.Artı yanına taşınırsam oğlumun kreşi de işyerime yakın 2 vesait yapmak zorunda kalıcaz.Ve ben 2 yaşında da bu bebeğimi işyerimin kreşe vermek istiyorum.Bakıcı tutmak istiyorum ama bizi çok zorluyacak evimiz kira bankadaki paradan ödüycez ve güvenilir birini bulmak zor çok kararsız kaldım.Yada kayınvalidemin tam yanına değilde metroya yakın taşınsam(evleri metroya yakın sayılır ama dolmuşa binme si gerek 10 dk.) bu sefer o gidip gelmek zorunda kalacak ama iş yerim ve oğlumun kreşi metroyla daha kolay.ALtlı üstlü yada kayınvalidesine yakın oturup çocuğuna baktıranlar ne gibi zorluklarla karşılaşıyorsunuz yardımcı olursanız çok sveinirim...
Bakıcı bulup bebeğimi baktır malıyım 2 yaşına kadar yoksa kayınvalidemin yanına mı taşınmalımıyım çok kararsızım.Siz olsanız ne yapardınız?Eşim de bebek doğunca dayanamaz gelir diyor ama bilmiyorum bakmak gibi bir zorunluluğu da yok çok şey bekliyorum zannedersem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?