Bebeğim İçin Kayınvalidemin Yanına Taşınmalı mıyım?

Anlıyorum canım bakıcı tutman bence gereksiz bakıcıya vereceğin para yerine işi bırakman daha akıl karı. O yüzden kayınvalidenin evine yakın bi yerlere taşınabilirsin Allah yardımcın olsun

bu arada bende kızım 5 aylıkken iş başı yapmıştım kayınvalidem kendi evimde bakıyordu kızıma hergün o gelip gidiyordu mesafemiz gerçekten uzak tabi hergün gelip gitmesi zor oluyor diye bizde kalıyordu onunda evinde kayınpederim ve bekar kızı vardı ufak tefek tartışmalar olduğunda eşimle paylaşıyordum ve o hep annesi tarafını tutuyordu kendince haklı olarak bu durum git gide zorlaşmaya başladı psikolojim bozlmaya başlamıştı bende çözüm bularak kızımı götürüp getirmeye karar verdim kızımla 8 aylıkken yollara döküldük hep fedakarlık hep fedakarlık bu arada işim ve şartları iyi olduğu için katlanıyorum bu kadar sıkıntıya öyle ben çıkayım da çocuğumu byüteyim sonra yine iş bulurum gibi değil malesef hiç kimsenin hayatı dışardan bakıldığı kadar kolay değil herşey toz pembe değil mücadeleden başka çaremiz kalmıyor bazen ama şunu belirtmeden geçemeyeceğim bu hayatla mücadele edebilmek için pozitif enerji şart yoksa hiç bişi yolunda gitmiyor bende dertler derya deniz anlat anlat bitmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…