Doğuma Hazırlık Bebegim kiz mi erkek mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gulcan

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mart 2007
20
3
611
- Yurtdışı
Merhaba arkadaslar Ben gulcan araniza yeni katildim 3. Cocuguma hamileyim 2 oglum var ve bunun kiz olmasini cok istiyorum ama kafam cok karisik 12 haftalik hamileyim ultrason a girdim ama doktorum cok kucuk bise y belli degil dedi meraktan oluyorum bana yardimci olursaniz sevinirim belirtilerim soyle oldu hamile oldugumu gunum gecmeden soyle anladim sistit oldum sadece bir rahatsizlik sandim ve dayanamadim test yaptim gunum gecmeden ogrendim bulantilarim sabahlari hafif oluyo ilk gunlerde kendi pisidigim yemekleri yiyemiyordum meyve ve soguk seyler goguslerim hem buyudu hemde cok aciyo ama kararmadi karnim hemen cikti valla aklima gelenler boyle yorumlarinizi bekliyorum

slm bana doğum tarihini ve son adet tarihini yazaır mısın? ben sana bi tahminde bulunayım çin takvimi değil ama ona göre % 99 tutuyor

bu arada hamilelikler arasında farklılık olmsını cinsiyete bağlıyorlar sen bi düşün farklılık var mı ?

Merhaba gülcan bende 13 haftamın içindeyim. Bir oğlum var birde kızım olsun istiyorum hayırlısıyla.. Belirtilerim seninle aynı ilk iki ay çok kötü geçti. Şimdi sadece sabah bulantıları var. İnşallah kızdır ikimizinki de

slm bana doğum tarihini ve son adet tarihini yazaır mısın? ben sana bi tahminde bulunayım çin takvimi değil ama ona göre % 99 tutuyor

canım banada bakarmısın benim cinsiyeti belli ama senin tahmınini merak ettim 24 .9.1982 doğumluyum ve gebe kaldıgım ay 24.11.2010 cevap için simdden tesekkürler.

bu arada hamilelikler arasında farklılık olmsını cinsiyete bağlıyorlar sen bi düşün farklılık var mı ?

merhaba gurbetim banada bakabilirmisin rica etsem

doğum tarihim 11.03.1979
son satım 04.04.2011

bende 13 haftalık hamileyim ve çok merak ediyorum

teşekkürler şimdiden

Slm gurbetim mesajini simdi gordum ve cok heyecanlandim valla tutuyosa ne guzel dogum tarihim 6 mart 1983 son adet tarihim 1 nisan 2011 cevabini sabirsizlikla bekliyorum

Ya bilemiyorum ilk hamileligim acayip kotu gecti surekli m idem bulaniyordu cikariyordum kilo kaybediyordum dusuk tehlikesi vardi yemek bile yiyemiyodum 2. Hamileligimde sanki hic hamile degilmisim gibiydi ne mie bulantisi ne agirlik aksine cok fazla istahim acilmisti 3. Hamileligim zaten olan belirtileryazdim ek olarak cok cirkin oldum yuzumde sivilceler cikti onceden de vardi zaten s imdi daha belirgin cikiyolar

Ya evet insallah valla cok istiyorum insallah seninkide kizdir ogrenirsen mutlaka yaz

benim de ilk çocuğum erkekti ben de senin gibi bir kızım olmasını çok istiyordum.şimdi 17 haftalık hamileyim ilk hamileliğimden farklıydı belirtiler. bir de benim doktorum da söylemişti. erkek bebekte hormonlardan dolayı göğüs çevresi 2, aydan itibaren koyulaşıyor. cidden de oğlumda öyle olmuştu benim. şimdi hiçbir değişiklik yok. kız herhalde diye tahmin ediyordum ama insan ümitlenmekten korkuyor. ama dün öğrendim ki kızım geliyor. sen de bu tür değişiklikler olduysa buradan çıkarabilirsin

Benim 3 aylik oldu goguslerimde kararma olmadi digerlerini inanki hatirlamiyorum acayip buyuduler ve aciyorlar bende umitlenmek istemiyorum ama cok istiyorum kizim olsun 2 hafta sonra turkiyeye geliyorum orda giricem ultrason a bakalim hayirlisi olsun ama meraktan oluyorum

gurbetim bende hamileyim banada bakarmısınn 27 02 1987 dogum tarıhım 13 mayıs son adet tarıhım şimdiden cok tesşekkür ederimmm:18::18::18:

canım banada bakarmısın benim cinsiyeti belli ama senin tahmınini merak ettim 24 .9.1982 doğumluyum ve gebe kaldıgım ay 24.11.2010 cevap için simdden tesekkürler.

sen gebe kaldığım ay demişsin verdiğin tarih ne anlamadım adet başlangıç tarihini yaz bana olur mu?

Slm gurbetim mesajini simdi gordum ve cok heyecanlandim valla tutuyosa ne guzel dogum tarihim 6 mart 1983 son adet tarihim 1 nisan 2011 cevabini sabirsizlikla bekliyorum

slm canm kusura bakma hemen yazamadım senin kız olarak gözüküyor . öğrendinse haber ver bende doğrumu değilmi bileyim

slm canm kusura bakma hemen yazamadım senin kız olarak gözüküyor . öğrendinse haber ver bende doğrumu değilmi bileyim

Merhaba canim cok tesekkur ederim baktigin icin insallah dogru cikar daha ogrenemedim Ben fransada yasiyorum burda cok gec soyluyorlar 1 hafta once baktirdim cok kucuk dedi soylemedi 13 temmuzda turkiyeye geliyorum orda baktiricam tabi gunler gecmek bilmiyo ama ogrenirsem bide kiz ise naklen yayin yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…