Doğuma Hazırlık Bebegim kiz mi erkek mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım bellı olmuyor pko var bende

cnm şimdi şöyle 13 mayısta regl olmuşsun. ortalama 1 hafta sürse 20 mayıs eder. iki adetin arasında tahmini bir süre bilmeliyim ki yumurtlama gününü hesaplayabileyim kesin olarak günü önemli değil ama yumurtlaman mayısta mı oldu hazirandamı oldu önemli neyse tahmini olarak mayısın sonunda yumurtladığını ve hamile kaldığını düşünürsek : erkek

haber bekliyorum senden de unutma sakın istatistik yapacağım bu hesaplama ile ilgili

Gurbetim rica etsem banada bakarmısın. 10 haftalık hamileyim ilk zamanlar erkek hissediyodum ama şimdilerde kızım diyesim geliyo :)
Doğum tarihim 23.04.1985 - son adet tarihimin ilk günü 20.04.2011 sanırım bunları sordun :) şimdiden çook teşekkür ederm bende çok merak ediyorum tutp tutmıcanı

sevgiler

bu cinsiyet tahmin olayı beni de bayağı bi heyecanlandırdı.gurbetim bana da bakarmısın lütfennnnnnnn. doğum tarihim 05.03.1983 ve son sat: 24.04.2011 bana herkes erkek diyo ben de kendimi ona alıştırdım, inşallah erkek çıkar...

slm bana doğum tarihini ve son adet tarihini yazaır mısın? ben sana bi tahminde bulunayım çin takvimi değil ama ona göre % 99 tutuyor

MErhaba bende aranıza yeni katıldım. Hemen meraktan sorayım banada bakarmısın. 02/06/1976 doğum tarihim 15/04/2011 de SAT teşekkür ederim şimdiden...

Arkadaşlar Öncelikle şunu belirtmeliyim ki bu cinsiyet tahmini sadece hamile bayanlar için yapılıyor. yani hamilelik öncesinden bi öngörü asla sözkonusu değil. kaldı ki tahminen şu ayda hamile kalırsanız erkek şu ayda hamile kalırsan kız desem yanlış olur. Rabbim ne zaman takdir ederse o vakit olur.

canım eğer gerçek doğum tarihin ise : ERKEK

yalnız bir ricam var bana bunun ile ilgili mutlaka geri dönün çünkü doğruluğu için önemli

yine şunu da belirteyim verdiğiniz bilgiler kesin olmalı

teşekkür ederim canım,verdiğim bilgiler doğru, cinsiyeti kesinleşince tekrar buraya yazarım...çok sağol

gurbetim bide bana bakrmsın cnm dogum tarihim 18 02 1985 sat 20 2 2011 ama martta tek ilişkiyle hamile kaldım bakarsn cok sevinirim daha ögrenemedim cinsiyetini:)

canım benım yumurtlama hazıran 9 da ooldu emınım bude bu tarıhe geore bakk gec yumurtluyorum bennn

hamilelikteki kusma ,başdönmesi vs ile hiç alakası yok cinsiyetlerin...
iki kez hamile kaldım..ikisi de ikiz hamilelikti...ve nerdeyse hiç bulantım olmadı..iki hamileliğim de kız-erkekti...
bir başka kız-erkek hamleliği olan arkadaşın çok bulantısı olmuştu...hamilelikten hamileliğe değişiyor bu durum...
Allah hayırlı,sağlıklı olanı nasib etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…