slm bana doğum tarihini ve son adet tarihini yazaır mısın? ben sana bi tahminde bulunayım çin takvimi değil ama ona göre % 99 tutuyor
banada bakabilirmisin
doğum tarihim 26.01.1981 sat:17.05.2011
sen kaç gündebir adet oluyorsun canm.
canım bellı olmuyor pko var bende
slm bana doğum tarihini ve son adet tarihini yazaır mısın? ben sana bi tahminde bulunayım çin takvimi değil ama ona göre % 99 tutuyor
bu cinsiyet tahmin olayı beni de bayağı bi heyecanlandırdı.gurbetim bana da bakarmısın lütfennnnnnnn. doğum tarihim 05.03.1983 ve son sat: 24.04.2011 bana herkes erkek diyo ben de kendimi ona alıştırdım, inşallah erkek çıkar...
MErhaba bende aranıza yeni katıldım. Hemen meraktan sorayım banada bakarmısın. 02/06/1976 doğum tarihim 15/04/2011 de SAT teşekkür ederim şimdiden...
sizin sat nisanın 15i olduğu için kaç günde bir adet olduğunu yazar mısın[/QUOTE
26-27 gün arayla oluyor canım ya
lepites kız olarak hesapladım canm. bana sonucu öğrenince haber verir misin?
canım eğer gerçek doğum tarihin ise : ERKEK
yalnız bir ricam var bana bunun ile ilgili mutlaka geri dönün çünkü doğruluğu için önemli
yine şunu da belirteyim verdiğiniz bilgiler kesin olmalı
cnm şimdi şöyle 13 mayısta regl olmuşsun. ortalama 1 hafta sürse 20 mayıs eder. iki adetin arasında tahmini bir süre bilmeliyim ki yumurtlama gününü hesaplayabileyim kesin olarak günü önemli değil ama yumurtlaman mayısta mı oldu hazirandamı oldu önemli neyse tahmini olarak mayısın sonunda yumurtladığını ve hamile kaldığını düşünürsek : erkek
haber bekliyorum senden de unutma sakın istatistik yapacağım bu hesaplama ile ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?