Doğuma Hazırlık Bebegim kiz mi erkek mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
slm senin kız olarak hesaplanıyor. öğrenince haber ver olurmu

canım çok teşekkürler hemen haber veririm valla, her yerde erkek çıkıyor inşallah kızdır sadece sen kız dedin :))

1-2 hafta içinde netleşir umarım görüşmek üzere teşekkür ederim:))

birde neye göre bakıyorsun çok merak ettim takvim mi?

gurbetim bir liste yapsak sayfanın başına , orada herkesin bebeğinin cinsiyeti ve senin söylediğin cinsiyet yanyana olarak olsa, daha kolay anlaşılır kaçta kaç tuttuğu, kim cvp verdi kim vermedi görünğr hepsi ne dersin, ben bilsem nasıl yapılacağını yapardım sayfanın başına inan

gurbetim bide bana bakrmsın cnm dogum tarihim 18 02 1985 sat 20 2 2011 ama martta tek ilişkiyle hamile kaldım bakarsn cok sevinirim daha ögrenemedim cinsiyetini:)

slm cnm senin ki erkek olararak hesaplanıyor. tabii senden haber bekliyorum. mutlakaaa buraya yaz.

Sağol cnm fikir için evt bende şimdi başlıyayım toparlamaya şimdiye kadar yazanları, hesapladıklarımı. yaklaşık 1 ay sonra netleşir kimin tuttuğu kimde tutmadığı.

Arkadaşlar ven listemi tutuyorum 5 hafta sonra yayınlıyacağım....
Yalnız sizden ricam ismini aşağıdada yazacaklarım ve bundan sonra yazacaklarım bana mutlaka dönsünler. 8 ağustosta yayınlayacağım inşaallah.. RABBİM Herşeyden önce sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin hepimize bende anne adayıyım ve bir bebğim var. Sizlere şunu söylemeliyimki evlat tadı öyle bişey ki ne kızın ki farklı ne erkeğin ki... üzüldüklerinde kızım üzülmüş veya oğlum üzülmüş demeyiz biz yavrum üzüldü deriz...

• elakerem ==> ERKEK
  • elfin0207 ==> ERKEK
  • apsydaaisy ==> KIZ
  • lepites ==> KIZ
  • mihrace05 ==> ERKEK
  • gulcan ==> KIZ
  • busra_17 ==> KIZ
  • gocuksuzzeskimoo ==> ERKEK
  • elakerem ==> ERKEK
Şimdilik bu kadar tahminde bulunmuşuz

Güzel bir çalışma olmuş gurbetim. Bakalım dediğin gibi %99 oranını tuttutabilecekmisin?

Birde niye 8 Ağustosu bekleyeceksin anlamadım...

slm gurbetim...öncelikle allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin bebişini vede burdaki bütün arkadaşlarımızın...
bnde 7 haftalık hamileyim..ölüyorum meraktan bnde. rica etsem bakarmısın benimkinede....
09.05.11 son adetim ama biriki gün aşağı yukarı olabilir net hatrlayamıorum çünkü.doğum tarihimde 10.09.1987

merahbaa gurbetciğim .....bende çokkk merak ettim banada bi bakk 28 03 1984
sat 5 mayıs 2011
tabiki önceliğimiz sağlıklı hayırlı bi evlat olsun...
öğrenınce sana dönerim

slm canım senin kız olarak hesaplandım cnm senden de hesaplamamın doğru olup olmadığını kesinleştirmek için cvp bekliyorum. aeo

gurbetim zahmet olmazsa bana da bakabilir misin?
doğum tarihim:17.07.1983
s.a.t:24.05.2011
ilşki günü yumurtlama günümdü.5 haziran
30 günde bir adet oluyorum ama en son 11. günde yumurtladım
şimdiden teşekkürler ...

ne zahmeti canm vakit oldukça yetişmeye çalışıyorum. senin erkek olarak hesapladım. diğerler arkadaşlara da dediğim gibi sendende haber bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…