Bende 14 haftalık hamileyim.Tatlı şeylerden nefret ediyorum.Ekşiyi çok seviyorum.daha 2 aylıkken top gibi karnım çıktı.Şuanda top gibi.Ve sırtım ağrıyor.
Doğum tarihim 12.06.1991 son adet tarihim 01.02.2012 nedir sizce bebeşin cinsiyeti.
canım ya meraktan çatlayacam banada bakarmısın sat 28.12.2011 doğum tarihim 12.02.1982
Tatlım bende yazdm henüz cevap gelmedi ancak sana şunu söyleyim ben eski iletileri okudum ve o tahminlerin çoğu yalnış çıkmış herkes yalnış demiş yani ümitlenme çok ama tabiki insan merak ediyor cinsiyetini bende çok merak ediyorum kız mı erkek mi diye. Eğer içine bir şey doğuyorsa gerçekten o çıkıyor anne hissiyatı çok önemli. Çin takvimi doğru mu bu arada bilgisi olan var mı? (Yani Allahtan başka kimse bilmez diyerek doğru mu diyorum)
Canım ya bak bende şuan senin gibi meraktayım benimde doktorum bana geçen hafta tam 12 haftalık oldum ve açısı %75 kıza benziyor dedi acaba yanılmış olabilir mi diyorum çünkü çok erken bir tahminde bulundu. Senin de inşallah istediğin olur hayırlısıyla.
işallah canım allah seninde gönlüne göre verir sağ salim doğsunda ama cinsiyetten emin olmadanda olmuyo karnımı gören fikir yürütüp duruyo. 6 ay kız diyip sonra ya erkekmiş demekte olmuyo dalga geçer gibi. oğlumda ilk kız dediklerinde ismini filan koymuştum öylr hitap ediyordum erkek dediklerin de sanki bi kızım vardıda elimden almışlar gibi geldi adapte olmakta zorlandım yani bu yanılgılar kötü oluyo. senin başka bebegin varmı kız yada erkek beklentin nedir.?
Canım çok güzel demişsin hepimizin gönlüne göre olur inşallah seninde :) Benim ilk bebeğim olucak ve cok heyecanlıyım ama kalbimden Allah biliyor ya önce erkek geçiyordu çünkü kıyafetleri felan daha çok hoşuma gidiyordu ama doktorum kız diyince de öyle bir sevindim ki o an kızım olursa bana dert ortagı olur, büyüyünce birlikte vakit geçiriririm dedim kızımla. Anlayacağın bende böyle erkek kız farketmiyorda eli ayağı düzgün olsun tabiki öncelikle. Sana hak veriyorum o fikre alışıp sonradan değişmesi kötü bir şey. Peki şuan sana doktorlar ne dediler belki yazdın ben atlamışımdır merak ettim açıkçası. İnşallah istedgn olur sen kız istiyorsun ve
anne için kız evlat daha farkılı oluyo sanırım.annem hep öyle derdi benim bir oglum var ablası 5 yaşında su an 5,5 aylık hamileyim 2 doktor erkek dediler . oğlumdada 6 ay kız deyip sonra erkek deyince bunda tereddüt ediyorum ya sonra dönerse diye. ama sanırım buda erkek iki kardeş birbirleine destek olurlar artık
anne için kız evlat daha farkılı oluyo sanırım.annem hep öyle derdi benim bir oglum var ablası 5 yaşında su an 5,5 aylık hamileyim 2 doktor erkek dediler . oğlumdada 6 ay kız deyip sonra erkek deyince bunda tereddüt ediyorum ya sonra dönerse diye. ama sanırım buda erkek iki kardeş birbirleine destek olurlar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?