Doğuma Hazırlık Bebegim kiz mi erkek mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende 14 haftalık hamileyim.Tatlı şeylerden nefret ediyorum.Ekşiyi çok seviyorum.daha 2 aylıkken top gibi karnım çıktı.Şuanda top gibi.Ve sırtım ağrıyor.
Doğum tarihim 12.06.1991 son adet tarihim 01.02.2012 nedir sizce bebeşin cinsiyeti.

Kızın olucak büyük ihtimalle bak gör demiştin diyeceksin

Arkadaşlar ben 12+5 günlük hamileyim ve doktorum bana %75 açısı kıza benziyor dedi sizce yanılma payı olabilir mi ya da gerçekten emin olmasa tahminde bulunur muydu ? Çünkü hamileliğim henüz yeni olduğu için açıkçası çok tereddüt ettim ve ben kızdır deyip kız isimleri düşünmeye başladım. Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü hep merak ediyorum acaba kız mı erkek mi diye ama tabiki de öncelikli hepimizin ki sağ salim dünyaya gelsin inşallah.

Arkadaşlar ben 12+5 günlük hamileyim ve doktorum bana %75 açısı kıza benziyor dedi sizce yanılma payı olabilir mi ya da gerçekten emin olmasa tahminde bulunur muydu ? Çünkü hamileliğim henüz yeni olduğu için açıkçası çok tereddüt ettim ve ben kızdır deyip kız isimleri düşünmeye başladım. Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü hep merak ediyorum acaba kız mı erkek mi diye ama tabiki de öncelikli hepimizin ki sağ salim dünyaya gelsin inşallah.

merhaba kızlar benim doğum tarihim 29/03/2012 son sat 02/12/2011 4 yaşında bi oğlum var bu süpriz oldu kız olsun çok istiyorum ama erkek olursada sorun olmaz bide benim sonuçlara bakabilirmisiniz acaba

Tatlım bende yazdm henüz cevap gelmedi ancak sana şunu söyleyim ben eski iletileri okudum ve o tahminlerin çoğu yalnış çıkmış herkes yalnış demiş yani ümitlenme çok ama tabiki insan merak ediyor cinsiyetini bende çok merak ediyorum kız mı erkek mi diye. Eğer içine bir şey doğuyorsa gerçekten o çıkıyor anne hissiyatı çok önemli. Çin takvimi doğru mu bu arada bilgisi olan var mı? (Yani Allahtan başka kimse bilmez diyerek doğru mu diyorum)

hamile kldığım günden beri hep kız hissettim ama doktorlar erkek dediler. oğlum rüzgardada 6 ay boyunca kız demişlerdi sonraden erkek dediler şimdi açıkçası neye inanıcağımı bilmiyorum.

Canım ya bak bende şuan senin gibi meraktayım benimde doktorum bana geçen hafta tam 12 haftalık oldum ve açısı %75 kıza benziyor dedi acaba yanılmış olabilir mi diyorum çünkü çok erken bir tahminde bulundu. Senin de inşallah istediğin olur hayırlısıyla.

işallah canım allah seninde gönlüne göre verir sağ salim doğsunda ama cinsiyetten emin olmadanda olmuyo karnımı gören fikir yürütüp duruyo. 6 ay kız diyip sonra ya erkekmiş demekte olmuyo dalga geçer gibi. oğlumda ilk kız dediklerinde ismini filan koymuştum öylr hitap ediyordum erkek dediklerin de sanki bi kızım vardıda elimden almışlar gibi geldi adapte olmakta zorlandım yani bu yanılgılar kötü oluyo. senin başka bebegin varmı kız yada erkek beklentin nedir.?

Canım çok güzel demişsin hepimizin gönlüne göre olur inşallah seninde :) Benim ilk bebeğim olucak ve cok heyecanlıyım ama kalbimden Allah biliyor ya önce erkek geçiyordu çünkü kıyafetleri felan daha çok hoşuma gidiyordu ama doktorum kız diyince de öyle bir sevindim ki o an kızım olursa bana dert ortagı olur, büyüyünce birlikte vakit geçiriririm dedim kızımla. Anlayacağın bende böyle erkek kız farketmiyorda eli ayağı düzgün olsun tabiki öncelikle. Sana hak veriyorum o fikre alışıp sonradan değişmesi kötü bir şey. Peki şuan sana doktorlar ne dediler belki yazdın ben atlamışımdır merak ettim açıkçası. İnşallah istedgn olur sen kız istiyorsun ve 2. değil mi senin?

anne için kız evlat daha farkılı oluyo sanırım.annem hep öyle derdi benim bir oglum var ablası 5 yaşında su an 5,5 aylık hamileyim 2 doktor erkek dediler . oğlumdada 6 ay kız deyip sonra erkek deyince bunda tereddüt ediyorum ya sonra dönerse diye. ama sanırım buda erkek iki kardeş birbirleine destek olurlar artık [/QUOTE]

Allah bağışlasın oğluşunu maşallah büyümüş şimdi ben daha 1.yi büyütmediğim için her şey gözümde çok farklı hani bebek bakımı çok önemli o yüzden sen tecrübelisin canım ne güzel. Olsun oğlan evlatları da hayırlı hiç farketmiyor annelerine ileride nasıl destek olurlar bak görcen : ) Doğru diyorsun bir de insanın kardeşi gibi hiç kimse olmaz o yüzden birbirne destek olurlar ,inşallah. Ben doktora gideceğim 2li tarama sonuclarımız alcaz umarım güzel olur heyecanlıyım o sebeple.

Allah bağışlasın oğluşunu maşallah büyümüş şimdi ben daha 1.yi büyütmediğim için her şey gözümde çok farklı hani bebek bakımı çok önemli o yüzden sen tecrübelisin canım ne güzel. Olsun oğlan evlatları da hayırlı hiç farketmiyor annelerine ileride nasıl destek olurlar bak görcen : ) Doğru diyorsun bir de insanın kardeşi gibi hiç kimse olmaz o yüzden birbirne destek olurlar ,inşallah. Ben doktora gideceğim 2li tarama sonuclarımız alcaz umarım güzel olur heyecanlıyım o sebeple.[/QUOTE]

evet bebek bakımı zor gerçekten ama korkma genetik yapımızda var annelik galiba kucagına alır almaz bazı şeyler aşılanmış gibi hemen kavranıyo. yanında annen filan olursa daha kolay oluyo tabi. benimkine gelince büyüttüm diyordum ama dogum yaklaşıp kardeşi için bişeyler almaya çalışınca oda hemen bende bebek oldum diyip atıyo kendini ortalara bakalım doğunca neler olacak Allah hepimizin yardımcısı olsun zor ama onalar için herşeye deyiyo gece elini yanagıma koyup uyuyor bazen inan hiçbirşeyda o huzuru bulamıyorum kuş gibi oluyo ruhum allah kimseyi bu mutluluktan mahrum etmesin.

Canım bakalım Allah kucagımıza almayı nasip etsinde dediğin gibi insallah bakması kolay olur. Büyük sabırsızlıkla dogacağı günü ve kucagıma alacağım günü bekliyorum : )

Son düzenleme:
evet bebek bakımı zor gerçekten ama korkma genetik yapımızda var annelik galiba kucagına alır almaz bazı şeyler aşılanmış gibi hemen kavranıyo. yanında annen filan olursa daha kolay oluyo tabi. benimkine gelince büyüttüm diyordum ama dogum yaklaşıp kardeşi için bişeyler almaya çalışınca oda hemen bende bebek oldum diyip atıyo kendini ortalara bakalım doğunca neler olacak Allah hepimizin yardımcısı olsun zor ama onalar için herşeye deyiyo gece elini yanagıma koyup uyuyor bazen inan hiçbirşeyda o huzuru bulamıyorum kuş gibi oluyo ruhum allah kimseyi bu mutluluktan mahrum etmesin.[/QUOTE]

Sevalcim biz doktordan geldik bugün ve doktorumuz 2 çizgi görünüyor yani büyük olasılıkla kız dedi. Eğer dikey çizgi olsa erkek olurmuş. Benim Allah nasip ederse kızım olacak geçen gittiğimizde kıza benziyor demişti bugün kesin konuştu gibi. Hayırlısı olsun inşallah sana bir şey sorucam 3lü tarama testi hangi ayda oluyor canım ?

bende 13.haftanın içindeyim bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum Rabbim herkesin gönlüne göre versin önce sağlık tabiki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…