Doğuma Hazırlık Bebegim kiz mi erkek mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Arkadaslar banada bakarmisiniz simdidencok tesekkurler dogum tarihim 10.11.1982 son adet tarihimin ilk gunu 9 mayis 2011 ve 30 gunde bir adet oluyorum.

Benim oğlum olacakmış,benimki tutmadı Gurbetim.Ama tutmadığı için mutluyum.Allah öncelikle hepimize sağlıklı ve hayırlı evlat versin ama gönlümden de erkek olsa diye de geçiyordu.Bir kızım var bir de inşallah oğlum olacak.Mutluyum

gurbetim banada kız demiştin ama geçen hafta küçük bir adamımızın olacağını öğrendik.oğlumuz geliyor yani

bende de tuttu, doktor %90 erkek dedi, iki kızım vardı, çok sevindim. İnşallah oğluşumu hayırlısı ile alırım kucağıma, allah herkesin gönlüne göre versin.

bende de tuttu, doktor %90 erkek dedi, iki kızım vardı, çok sevindim. İnşallah oğluşumu hayırlısı ile alırım kucağıma, allah herkesin gönlüne göre versin.

ilk mesaajınızı okuduktan sonra sizi bende takip etmeye çalıştım
oğlunuz olacağını okuyunca bende çok sevindim
Sağlıklı hayırlı bir evladınız olur inşallahhhh...sağsalim kucağınıza alın inşallahhhhh
Allah hepimizin gönlüne göre versin .....amin.....

Allah razı olsun Bernur, dileklerin cümlemiz için olsun, kızlarım müthiş sevindi,allah tamamına erdirir inşallah hepimizinkini.

merhaba gurbetim bende aranıza yeni katıldım ve şu an sanırım 2,5 aylık hamileyim inan bende çok merak ediyorum cinsiyeti erkek diye bekliyorum aslında belkide istediğim için bilmiyorum bide sen hesaplarmısın yaşım : 30/08/1981 son adet tarihim :23/07/2011 yumurtlamam ağustos ayında olmuştu cevap verebilirsen çok sevinirim görüşmek üzere....

Gurbetimm.neredesinn..benim minik fasülyemin de cinsiyetine bakar mısın.daha öncede yazdım ama tekrar vereyim bilgilerimi:
SAT:20/06/2011
DOĞUM TARİHİ.11/03/1974
ADETLERİM 28 GÜNDE BİR OLUYORR..

tabiki bakmıştım canım.Bioritimsiz olur mu?
erkek ti bio ya görede.

merhaba güzelimm..bana da bakabilir misin bio ritm ile..zahmet olmzasa.bu benim 2.gebeliğimm..ve ilk çocuğum erkek..12 yaşında ...ben sana gerekli bilgileri vereyim belki vaktin olur:))

DOĞUM TARİHİ.:11/03/1974
SAT:20/06/2011
ADETLERİM 28-29 GÜNDE BİR OLUROR.
EŞİMİN DOĞUM TARİHİ:12/05/1972
İLİŞKİ TARİHİ:04/07/2011-08/07/2011 ARASI
BULUNDUĞUM İL.KÜTAHYA

SANA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM:)9UMARIM VAKTİN OLURR.

gurbetim banada bir bakabilirmisin mercimeğin cinsiyeti ne olabilir?
doğum tarihim: 24.02.1982
sat:22.09.2011
adetlerim 27-28 günde bir
eşimin dt:18.09.1977
ilişki tarihi:30.09.2011 ve 02.10.2011
yaşadığım il:istanbul
çookk meraklıyım şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…