- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
2 yada 3.günü çağırıyor doktor ben 3.günü gitmiştimAdetin 3.günü mü oluyor canım
Eğer öyleyse benim için daha iyi çünkü bitmeye yakın oluyor benim iki gün sürüyor
Ama canım reglinin iki gün sürmesi enterasan 3 günden azı zaten regl olarak sayılmaz kiRegl günlerim evlendiğimden beri de hiç şaşmadı bekarken de hiç şaşmazdı kızlar tık diye gününde olurum sadece bu ay üç gün gecikmişti..her ay gününde olurum iki gün sürer yani düzensizliğim de yok
Amin canım inşallah :)İnşallah olacak ve o zaman bu üzüntülerin hiç.birini hatırlamayacaksın:)
Yani kanamam az oluyor canım sence bu durum anormal mi? Doktora söyledim kaç gün sürdüğü önemli değil önemli olan gününde gelmesi düzenli olması dediAma canım reglinin iki gün sürmesi enterasan 3 günden azı zaten regl olarak sayılmaz ki
Yani iki gün sürüyor üçüncü gün azalıp bitiyorYani kanamam az oluyor canım sence bu durum anormal mi? Doktora söyledim kaç gün sürdüğü önemli değil önemli olan gününde gelmesi düzenli olması dedi
Doktor öyle dediyse bisey diyemem ama az bence.Yani kanamam az oluyor canım sence bu durum anormal mi? Doktora söyledim kaç gün sürdüğü önemli değil önemli olan gününde gelmesi düzenli olması dedi
Valla bilmiyorum canımDoktor öyle dediyse bisey diyemem ama az bence.
Hayırlısı canımValla bilmiyorum canım
Canım fsh değerine bakmak için adetin 2. Ve 4. Günü gitmek gerekiyor doktorum doğru değerlerin bu zaman anlaşıldığını söyledi keşke gitseydin çünkü diğer günlerde fsh yüksek çıkıyor yüksek çıkması az doğırganlık demek bu sebeple yanlış teşhis konuluyorAynen canım ben doktora gittim daha erken dedi ben de beklemek istemiyorum dedim ozaman ultrasonla bakalım dedi baktı sağlıklı çalışıyor yumurtaların dedi eşimden de test istedi yaptırdık ona da normal dedi bida adet günün geçince gel dedi yumurtlamak üzeresin dedi ben de adet olunca gitmedim
10 dk felan ayaklarımı biraz yükseğe koyup uzanıyordumPeki ne kadar yatıyordun canım?
Yumurtlama günlerimi takip ediyordum ama denk gelmiyor sanırım
Alttan muayene ederek baktı canım.. banada gittiğim iki farklı dr hiç bir şey yok demişti..Hadi inşallah iyi sonuçlar alırsın canım benim..
Ultrasonla mı baktı yumurtalarına? Bana da bakmıştı normal demişti bilmiyorum
Hevesim kalmadı hiç bitti.. bebek düşüncesi kafamdan kalbimden çıktı.. hayat başka şekilde güzel geliyor artık bana. İnşallah en kisa zamanda bebeğiniz gelirAmin canım inşallah siz de en kısa zamanda hayırlı haberleri alırsınız. Olmayacak diye düşünmeyin
Ben de tekrar gidip ayrıntılı tahlil isticem canım bence sen de biraz daha dene hemen tüp bebek yapma belki kendiliğinden olur
Bu ay geçti de canım artık gelecek ayki adete kaldıCanım fsh değerine bakmak için adetin 2. Ve 4. Günü gitmek gerekiyor doktorum doğru değerlerin bu zaman anlaşıldığını söyledi keşke gitseydin çünkü diğer günlerde fsh yüksek çıkıyor yüksek çıkması az doğırganlık demek bu sebeple yanlış teşhis konuluyor
İstersen eylüle kadar bekleme canım tekrar git..inşallah en kısa zamanda hayırlı haberleri alırsın canımBenim de bir sene oldu evleneli. Hic korunmadim simdiye kadar. Pcos var bende ama sadece usg de görünüyor. Hormonlarim filan hrpsi normal. Biraz kilom var kilo vermeye çalışıyorum. Gittigim drlar bekle daha erken dedi hep. Bir ara rahim filmi dediler onu da yaptiramadim. Cok üzülüyorum. Kendime Eylül'e kadar vakit koydum. Daha da olmazsa tedaviye baalicam artik. Biz de coknkucuk degiliz artik beklemek istemiyorum pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?