Bebeğim olmayacak mı acaba :(

Regl günlerim evlendiğimden beri de hiç şaşmadı bekarken de hiç şaşmazdı kızlar tık diye gününde olurum sadece bu ay üç gün gecikmişti..her ay gününde olurum iki gün sürer yani düzensizliğim de yok

Ama canım reglinin iki gün sürmesi enterasan 3 günden azı zaten regl olarak sayılmaz ki

Canım fsh değerine bakmak için adetin 2. Ve 4. Günü gitmek gerekiyor doktorum doğru değerlerin bu zaman anlaşıldığını söyledi keşke gitseydin çünkü diğer günlerde fsh yüksek çıkıyor yüksek çıkması az doğırganlık demek bu sebeple yanlış teşhis konuluyor

Benim de bir sene oldu evleneli. Hic korunmadim simdiye kadar. Pcos var bende ama sadece usg de görünüyor. Hormonlarim filan hrpsi normal. Biraz kilom var kilo vermeye çalışıyorum. Gittigim drlar bekle daha erken dedi hep. Bir ara rahim filmi dediler onu da yaptiramadim. Cok üzülüyorum. Kendime Eylül'e kadar vakit koydum. Daha da olmazsa tedaviye baalicam artik. Biz de coknkucuk degiliz artik beklemek istemiyorum pek

Hadi inşallah iyi sonuçlar alırsın canım benim..
Ultrasonla mı baktı yumurtalarına? Bana da bakmıştı normal demişti bilmiyorum
Alttan muayene ederek baktı canım.. banada gittiğim iki farklı dr hiç bir şey yok demişti..
Ama bu sefer gittiğim dr a yurt dışından gelenler oluyormuş tanıdıklarım onu önerdi..
Hem kist var hem yumurtaların tembel hemde kanalların çok hafif açık dedi...
Inşallah hepimiz bi an önce sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlara sahip oluruz..

Hevesim kalmadı hiç bitti.. bebek düşüncesi kafamdan kalbimden çıktı.. hayat başka şekilde güzel geliyor artık bana. İnşallah en kisa zamanda bebeğiniz gelir

gectiginiz surec zor bir surec biliyorum 2.5 sene ye yakin bir sure sonra asilama ile hamile kaldim o 2.5 seneyi bana sorun birde cok duymussunuzdur bu soyleyevegimi bende cok duydum ama dogruymus her ay adet olacakmiyom diye bekledikce olmuyor ne zaman kafadan atiyorsun tedaviyle bile ancak ozaman tutuyor diyeyim size.
iyi bir dr bulun teecihim universite yada devlet hastaneleri ozellerin bir cogu bu isi ticarete dokmus cunku korkulacak bir sey yok kan alir ultrasonla bakar isterseniz anestezili rahim filmi ceker ona gore ilac yada igne tedavilerine baslarlar ilaclardan dolayi zor bi surec ama acılı degil allah en kisa surede sizede evlat sahibi olmayi nasip etsin

Bir arkadaşım şimdi hamile . Çok istediği için strese bağlı olmadı bence. Tam tatile gitti kafası rahatladı döndü hamile kalmış.. kafanızı rahatlatmazsanız bir sorun yokken bile olmayabilir.

Bu ay geçti de canım artık gelecek ayki adete kaldı

İstersen eylüle kadar bekleme canım tekrar git..inşallah en kısa zamanda hayırlı haberleri alırsın canım
Rahim filminden ben de çekiniyorum biraz ama isterse yaptırcam mecbur
Canım pco nun belirtileri var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…