- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Amin inşallah canımAlttan muayene ederek baktı canım.. banada gittiğim iki farklı dr hiç bir şey yok demişti..
Ama bu sefer gittiğim dr a yurt dışından gelenler oluyormuş tanıdıklarım onu önerdi..
Hem kist var hem yumurtaların tembel hemde kanalların çok hafif açık dedi...
Inşallah hepimiz bi an önce sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlara sahip oluruz..
Amin inşallah canım siZin de Allah analı babalı büyütsüngectiginiz surec zor bir surec biliyorum 2.5 sene ye yakin bir sure sonra asilama ile hamile kaldim o 2.5 seneyi bana sorun birde cok duymussunuzdur bu soyleyevegimi bende cok duydum ama dogruymus her ay adet olacakmiyom diye bekledikce olmuyor ne zaman kafadan atiyorsun tedaviyle bile ancak ozaman tutuyor diyeyim size.
iyi bir dr bulun teecihim universite yada devlet hastaneleri ozellerin bir cogu bu isi ticarete dokmus cunku korkulacak bir sey yok kan alir ultrasonla bakar isterseniz anestezili rahim filmi ceker ona gore ilac yada igne tedavilerine baslarlar ilaclardan dolayi zor bi surec ama acılı degil allah en kisa surede sizede evlat sahibi olmayi nasip etsin
Haklısın canım ben sadece acaba bişey mi var diye düşünmeye başladım bide yaşım küçük değil o yüzden yani yoksa bir sene normal deBir arkadaşım şimdi hamile . Çok istediği için strese bağlı olmadı bence. Tam tatile gitti kafası rahatladı döndü hamile kalmış.. kafanızı rahatlatmazsanız bir sorun yokken bile olmayabilir.
Gerek yok yumurtalıklarına karından da bakabilirAynen canım
Peki adetliyken alttan bakıyor mu doktor
genelde evli ciftlere alttan bakiyorlarAynen canım
Peki adetliyken alttan bakıyor mu doktor
Adetliyken git canım ona göre tedavi uygular artık zamanı gelmiş her testide yaptırdıysanız gidin bekle bakalım bu ay ben 6 ay gittim 3 kez tedavi oldum bu ay beklicem dedim gitmedim adetim 2.5 gün sürdü ondan 10 gün sonra 3 gün kahve lekem oldu doktorum hamile olabilirsin dedi ben yinede bekliyorum...Amin canım inşallah
Tekrar gidicem canım gelişmeleri yazarım buraya aslında bu ay gitmek istiyorum da eşim bu ay da dolsun diyor tam bi sene olsun diye
Banada tahlil yapmisti buna ramen hersey normal demisti ama tup bebek doktoru daha iyi muayene ediyor anliyor bu arada amh testini mutlaka yaptir.allah gonlune gore versin canim.Canım ben şimdi senem doluyor diye özel bi hastanenin doktoruna gidcem bu daha önce de gittiğim doktır ancak senen dolunca gel demişti..buna gidip ayrıntılı tahlil isticem ne gerekiyorsa bi baksın buna rağmen bi ilerleme olmuyorsa ben de senin gibi tüp bebek merkezine gitcem..
Üzme kendini umarım en kısa zamanda alırsın güzel haberi
İstersen eylüle kadar bekleme canım tekrar git..inşallah en kısa zamanda hayırlı haberleri alırsın canım
Rahim filminden ben de çekiniyorum biraz ama isterse yaptırcam mecbur
Canım pco nun belirtileri var mı
stres yapma canim. dr gidin once. esinle ilgili veya seninle ilgili bir durum varmi emin olun. benimde adetim 4gün gecikti. bi 4gun daha olmazsam dr.a gidicem. insallah bebiş vardir :)Kızlar aranızda 1 sene evli olup ta hamile kalamayan var mı?
Bu ay çok ümitlenmiştim adetim gecikince ama yine olmadıevimde günlerim genelde yalnız geçiyo yanıma arkadaş olurdu bebeğim olsaydı onunla uğraşırdım ne güzel..
Hadi inşallah canım güzel haberleri bekliyoruzAdetliyken git canım ona göre tedavi uygular artık zamanı gelmiş her testide yaptırdıysanız gidin bekle bakalım bu ay ben 6 ay gittim 3 kez tedavi oldum bu ay beklicem dedim gitmedim adetim 2.5 gün sürdü ondan 10 gün sonra 3 gün kahve lekem oldu doktorum hamile olabilirsin dedi ben yinede bekliyorum...
Hayırlısıyla inşallah bu ay hamile kalırız
Amin canım inşallahBanada tahlil yapmisti buna ramen hersey normal demisti ama tup bebek doktoru daha iyi muayene ediyor anliyor bu arada amh testini mutlaka yaptir.allah gonlune gore versin canim.
Tabi en doğru zamanı Rabbim bilir..Arkadaslar her iste bir hayir vardir bazen şer gibi gorduklerimiz hayrin ta kendisidir yureginizi ve kalbinizi bozmayin Rabbim ol desin olur ben 42 yasinda hic bir yontem olmadan hamile kaldim bebegim dokuz aylikken karnimda öldü alti ay oldu kaybettim zor gunler yasiyorum ...
Beterin beteri var arkadaslar nasibinizde varsa bir sekilde olur Rabbim neylerse guzel eyler...
Kadın mı bayıldı??Sadece adet olamıyorum ilac kullanmayica bir de yumurtalik kistim var. Onun disinda rahim kalinligim bile neredeyse normal. Ovulasyon kiti aldim bu ay hangi gun yumurtladigimi anlamak icin önümüzdeki ay da yapacağım eğer ayni cikarsa adet dongumun 34-35 gunde bir gibi olmasi gerekiyor. Kilo vermeden hamile kalmayi da cok istemiyorum aslinda. Sagligimdan olmaktan çekiniyorum.
Rahim filmi çektirmeye gittim ben ama benden once aldiklari kadin acidan bayilinca korkudan spekulumu alamadim icime. Bir de zaten evliligimin ilk doneminde bir kac ay vajinismus ile bogustum. Yani eylul ideal geliyor nedense...
Eylulde direkt hsg cdkircem yuksek ihtimalle. Sonrasinda da olmazsa asilama filan ne gerekiyorsa yani. Onumuzdeki seneye anne olarak girmek istiyorum
Hadi inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz:)stres yapma canim. dr gidin once. esinle ilgili veya seninle ilgili bir durum varmi emin olun. benimde adetim 4gün gecikti. bi 4gun daha olmazsam dr.a gidicem. insallah bebiş vardir :)
Hayırlısı olsun canım evet doktor çok önemli hastane önemli..yoksa insanı oyalıyorlar..pes etmeden devambenim 4 sene olacak evleneli.bende merak ediyorum ne zaman olacak.doğru düzgün doktoru bulamayınca yapılan sonuçsuz tedaviler sadece psikolojik krize dönüp bıkkınlık yapıyor.
inşallah bakalım bende o doktora ulaşmayı istiyorum nasıl olacaksa.Hayırlısı olsun canım evet doktor çok önemli hastane önemli..yoksa insanı oyalıyorlar..pes etmeden devam
Özele mi gittin canım devlete mi?inşallah bakalım bende o doktora ulaşmayı istiyorum nasıl olacaksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?