Bebeğim olmayacak mı acaba :(

Amin inşallah canım

Amin inşallah canım siZin de Allah analı babalı büyütsün
Ben de düşünmemeye çalışıyorum kafamdan atıyorum ama acaba bişey mi var diye de düşünmeye başladım bilmiyorum

Bir arkadaşım şimdi hamile . Çok istediği için strese bağlı olmadı bence. Tam tatile gitti kafası rahatladı döndü hamile kalmış.. kafanızı rahatlatmazsanız bir sorun yokken bile olmayabilir.
Haklısın canım ben sadece acaba bişey mi var diye düşünmeye başladım bide yaşım küçük değil o yüzden yani yoksa bir sene normal de

Amin canım inşallah
Tekrar gidicem canım gelişmeleri yazarım buraya aslında bu ay gitmek istiyorum da eşim bu ay da dolsun diyor tam bi sene olsun diye
Adetliyken git canım ona göre tedavi uygular artık zamanı gelmiş her testide yaptırdıysanız gidin bekle bakalım bu ay ben 6 ay gittim 3 kez tedavi oldum bu ay beklicem dedim gitmedim adetim 2.5 gün sürdü ondan 10 gün sonra 3 gün kahve lekem oldu doktorum hamile olabilirsin dedi ben yinede bekliyorum...
Hayırlısıyla inşallah bu ay hamile kalırız

Banada tahlil yapmisti buna ramen hersey normal demisti ama tup bebek doktoru daha iyi muayene ediyor anliyor bu arada amh testini mutlaka yaptir.allah gonlune gore versin canim.

Arkadaslar her iste bir hayir vardir bazen şer gibi gorduklerimiz hayrin ta kendisidir yureginizi ve kalbinizi bozmayin Rabbim ol desin olur ben 42 yasinda hic bir yontem olmadan hamile kaldim bebegim dokuz aylikken karnimda öldü alti ay oldu kaybettim zor gunler yasiyorum ...
Beterin beteri var arkadaslar nasibinizde varsa bir sekilde olur Rabbim neylerse guzel eyler...

İstersen eylüle kadar bekleme canım tekrar git..inşallah en kısa zamanda hayırlı haberleri alırsın canım
Rahim filminden ben de çekiniyorum biraz ama isterse yaptırcam mecbur
Canım pco nun belirtileri var mı

Sadece adet olamıyorum ilac kullanmayica bir de yumurtalik kistim var. Onun disinda rahim kalinligim bile neredeyse normal. Ovulasyon kiti aldim bu ay hangi gun yumurtladigimi anlamak icin önümüzdeki ay da yapacağım eğer ayni cikarsa adet dongumun 34-35 gunde bir gibi olmasi gerekiyor. Kilo vermeden hamile kalmayi da cok istemiyorum aslinda. Sagligimdan olmaktan çekiniyorum.

Rahim filmi çektirmeye gittim ben ama benden once aldiklari kadin acidan bayilinca korkudan spekulumu alamadim icime. Bir de zaten evliligimin ilk doneminde bir kac ay vajinismus ile bogustum. Yani eylul ideal geliyor nedense...

Eylulde direkt hsg cdkircem yuksek ihtimalle. Sonrasinda da olmazsa asilama filan ne gerekiyorsa yani. Onumuzdeki seneye anne olarak girmek istiyorum

stres yapma canim. dr gidin once. esinle ilgili veya seninle ilgili bir durum varmi emin olun. benimde adetim 4gün gecikti. bi 4gun daha olmazsam dr.a gidicem. insallah bebiş vardir :)

Hadi inşallah canım güzel haberleri bekliyoruz
Ben gelecek ayı bekleyemicem galiba canım haftaya gidicem

Tabi en doğru zamanı Rabbim bilir..
Çok geçmiş olsun size inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız

benim 4 sene olacak evleneli.bende merak ediyorum ne zaman olacak.doğru düzgün doktoru bulamayınca yapılan sonuçsuz tedaviler sadece psikolojik krize dönüp bıkkınlık yapıyor.

Kadın mı bayıldı??
Korktum şuan anestezili yaparlarsa acısını hissetmeyiz belki..inşallah hayırlı haberleri alırsın canım
Ben de haftaya gidicem bakalım

benim 4 sene olacak evleneli.bende merak ediyorum ne zaman olacak.doğru düzgün doktoru bulamayınca yapılan sonuçsuz tedaviler sadece psikolojik krize dönüp bıkkınlık yapıyor.
Hayırlısı olsun canım evet doktor çok önemli hastane önemli..yoksa insanı oyalıyorlar..pes etmeden devam

inşallah bakalım bende o doktora ulaşmayı istiyorum nasıl olacaksa.
Özele mi gittin canım devlete mi?
Ben devlete gittiğimde bizim burdaki çok kalabalıktı her zaman da öyle..o yüzden özele gittim tekrar özele gidicem canım rahat muayene açısından..
İlla iyisi vardır

Çok kafaya takma bir problem yoksa.Başka şeylere odaklan vakti zamanı vardır.Çok odaklanınca da olmuyor.Ayrıca rahim filmini öneririm sana gerçekten kolaylaştırıyor hamile kalmayı.Ümitsizliğe kapışma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…