Bebeğim olmayacak mı acaba :(

Haklısın canım düşünmemeye çalışıyorum
Rahim filmini doktora gidince sorucam isterse çektircem tabi

Ben iki ay adet olmadım .Ama hamile de değildim.doktora gittim bana neler neler söylemedi ki .Yok efendim yumurtalarım tembelmiş ,kilom hamile kalmama engelmiş ,hormonlarım bozukmuş ,tedavi olmadan zor hamile kalırmışımı gibi bir cok şey söyledi .Tabii dünyam basıma yıkıldı .O ana kadar korunmuştuk ama sorun var diye korunmayı bıraktık ve bir ay sonra hamile kaldım cok şükür .Sana diyeceğim şu ki eger nasibinde varsa o gelir seni bulur.Valla bak stres filan yapma ama dua et .İstersen adak ada ,ben öyle yapmıştım ve hamile olduğumu öğrenir öğrenmez adağımı gerçekleştirdim .Benim de düşük riskim var ama İnan korkumu yeniyorum çünkü ben Allah'a havale ettim .İnanıyorum ki bana nasip etmişse sağlıklı bir şekilde doğacak miniğim .Tevekkül et lütfen ,içini ferah tut

Bazı doktorlar cidden ne dediğini bilmiyor canım iyiki de umudunu yitirmemissin tebrik ederim
Allah analı babalı büyütsün sağlıklıca kucagına almayı nasip etsin canım
Şimdilik umudum sönmedi
Moralim düzgün
İlişki yaşarken bebişi düşünmemeye çalışıyorum
Sadece senem dolmak üzere acaba bişey çıkar mı düşünmeye başladım canım yoksa illa şimdi olsun illa bebek demiyorum he kalbimin bi köşesi çok istiyor anne olmayı
Bir tarafım da Rabbim zamanını bilir diyor

Banada tahlil yapmisti buna ramen hersey normal demisti ama tup bebek doktoru daha iyi muayene ediyor anliyor bu arada amh testini mutlaka yaptir.allah gonlune gore versin canim.
Aynen canım tüp bebek dr.u daha iyi...
Bana normal dr lar hiç bişey yok dedi.. hatta başka bi dr gel direk aşılama yapalım dedi.. ama eşim tutturdu tüp bebek yapan dr a gidelim diye.. gittik diğer doktorların hiç bişey yok dedikleri bende hem yumurtalar tembel, hem polikistik over, hemde kanallar çok az açık çıktı
Allah'tan eşimin zoruyla tüp bebek dr na gitmişim.. boşu boşuna aşılamayla oyalanacaktım...

Peki ücret ne kadar canım

Bende pco olsa sanırım adetim düzensiz olurdu dimi
Benimde duzenliydi... canım sadece en son adetim 24 martta olmuştu 2 ay boyunca olmadım zaten oyüzden gittik dr a hiç bi sorun yok kistte yok dedi..
Adet söktürücü verdi adet olunca gel aşılamaya geçelim demişti..
Adet oldum ama o dr a gitmedik tüp bebeğe gittik Allah razı olsun çok yardımcı oldu.. iğnelerimi yanlışlıkla reçeteye 2 tane yazmış. Biz iğneleri getirince farketti yanlış yazmışım siz geri kalanını alabilir misiniz başka eczaneden dedi (çünkü 2 iğneyi aldirttığı eczaneye kapacakti.. yarin başka eczaneden alırız dedik.. yok ya dedi şimdi pahalıya satarlar ben getirteyim size kapanmadan dedi.. uygun fiyata aldık.. herkes çok uyguna aldığımızı söylemişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…