- 12 Ocak 2017
- 91
- 19
- 3
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Haklısın canım düşünmemeye çalışıyorumÇok kafaya takma bir problem yoksa.Başka şeylere odaklan vakti zamanı vardır.Çok odaklanınca da olmuyor.Ayrıca rahim filmini öneririm sana gerçekten kolaylaştırıyor hamile kalmayı.Ümitsizliğe kapışma.
Sonuctan haberdar et bakalim nasil gececekKadın mı bayıldı??
Korktum şuananestezili yaparlarsa acısını hissetmeyiz belki..inşallah hayırlı haberleri alırsın canım
Ben de haftaya gidicem bakalım
En kısa zamanda gitmen daha iyi ne kadar erken o kadar iyiHadi inşallah canım güzel haberleri bekliyoruz
Ben gelecek ayı bekleyemicem galiba canım haftaya gidicem
Ben iki ay adet olmadım .Ama hamile de değildim.doktora gittim bana neler neler söylemedi ki .Yok efendim yumurtalarım tembelmiş ,kilom hamile kalmama engelmiş ,hormonlarım bozukmuş ,tedavi olmadan zor hamile kalırmışımı gibi bir cok şey söyledi .Tabii dünyam basıma yıkıldı .O ana kadar korunmuştuk ama sorun var diye korunmayı bıraktık ve bir ay sonra hamile kaldım cok şükür .Sana diyeceğim şu ki eger nasibinde varsa o gelir seni bulur.Valla bak stres filan yapma ama dua et .İstersen adak ada ,ben öyle yapmıştım ve hamile olduğumu öğrenir öğrenmez adağımı gerçekleştirdim .Benim de düşük riskim var ama İnan korkumu yeniyorum çünkü ben Allah'a havale ettim .İnanıyorum ki bana nasip etmişse sağlıklı bir şekilde doğacak miniğim .Tevekkül et lütfen ,içini ferah tutKızlar aranızda 1 sene evli olup ta hamile kalamayan var mı?
Bu ay çok ümitlenmiştim adetim gecikince ama yine olmadıevimde günlerim genelde yalnız geçiyo yanıma arkadaş olurdu bebeğim olsaydı onunla uğraşırdım ne güzel..
Tamam canım haberdar ederim sizleriSonuctan haberdar et bakalim nasil gececek
Doğru haklısın canım pazartesi giderim büyük ihtimalEn kısa zamanda gitmen daha iyi ne kadar erken o kadar iyi
Bazı doktorlar cidden ne dediğini bilmiyor canım iyiki de umudunu yitirmemissin tebrik ederimBen iki ay adet olmadım .Ama hamile de değildim.doktora gittim bana neler neler söylemedi ki .Yok efendim yumurtalarım tembelmiş ,kilom hamile kalmama engelmiş ,hormonlarım bozukmuş ,tedavi olmadan zor hamile kalırmışımı gibi bir cok şey söyledi .Tabii dünyam basıma yıkıldı .O ana kadar korunmuştuk ama sorun var diye korunmayı bıraktık ve bir ay sonra hamile kaldım cok şükür .Sana diyeceğim şu ki eger nasibinde varsa o gelir seni bulur.Valla bak stres filan yapma ama dua et .İstersen adak ada ,ben öyle yapmıştım ve hamile olduğumu öğrenir öğrenmez adağımı gerçekleştirdim .Benim de düşük riskim var ama İnan korkumu yeniyorum çünkü ben Allah'a havale ettim .İnanıyorum ki bana nasip etmişse sağlıklı bir şekilde doğacak miniğim .Tevekkül et lütfen ,içini ferah tut
Onu da duydum canım ama hiç uygulamadımBenim yigenimde hamile kalamiyo du 1 senedir evli hayit tohumu ile hamile kaldi
Aynen canım tüp bebek dr.u daha iyi...Banada tahlil yapmisti buna ramen hersey normal demisti ama tup bebek doktoru daha iyi muayene ediyor anliyor bu arada amh testini mutlaka yaptir.allah gonlune gore versin canim.
Peki ücret ne kadar canımAynen canım tüp bebek dr.u daha iyi...
Bana normal dr lar hiç bişey yok dedi.. hatta başka bi dr gel direk aşılama yapalım dedi.. ama eşim tutturdu tüp bebek yapan dr a gidelim diye.. gittik diğer doktorların hiç bişey yok dedikleri bende hem yumurtalar tembel, hem polikistik over, hemde kanallar çok az açık çıktı
Allah'tan eşimin zoruyla tüp bebek dr na gitmişim.. boşu boşuna aşılamayla oyalanacaktım...
Bende pco olsa sanırım adetim düzensiz olurdu dimi
Muayene ücreti 65 tl canım... iğnelerimin fiyatını hatırlamiyorum ama çok uygundu..Peki ücret ne kadar canım
Benimde duzenliydi... canım sadece en son adetim 24 martta olmuştu 2 ay boyunca olmadım zaten oyüzden gittik dr a hiç bi sorun yok kistte yok dedi..Bende pco olsa sanırım adetim düzensiz olurdu dimi
İnşallah canımHer zaman oyle olmuyo iste. Ama bence sende birsey yoktur. Neredesin bilmiyorum ama.iyi bir kadın dogumcu ile gorussene
Uygunmuş canımMuayene ücreti 65 tl canım... iğnelerimin fiyatını hatırlamiyorum ama çok uygundu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?