- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 133
- 36
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Amin inşallah canım bi problem yok bizdede Kan tahlilleri her ay yapıldı 1 kere klomen tedavisi gördüm sonra rahim filmi çekildi ve aşılama yapalım dedi doktor beklemeyelim diyeSağol canım benim sen de üzme kendini..inşallah gönlüne göre olur
Peki aşılama neye göre karar verdi doktor yani öncesinde ilaç verdi mi test neler yaptı
Adetin 3.günü alttan muayene yapıyor mu canım
Yumurta geliştirmek için canım.. tembelmiş yumurtalarım.. cuma günü bitiyor iğnelerim.. c.tesi nasıl bi tedavi uygulayacak bilmiyorum..Bu iğneler ne için canım? Ben korkuyorum ama doktor isterse hiç vakit kaybetmem hemen yaptırırım canım napalım acı çekcez mecbur
Yumurta geliştirmek için canım.. tembelmiş yumurtalarım.. cuma günü bitiyor iğnelerim.. c.tesi nasıl bi tedavi uygulayacak bilmiyorum..Bu iğneler ne için canım? Ben korkuyorum ama doktor isterse hiç vakit kaybetmem hemen yaptırırım canım napalım acı çekcez mecbur
Amin inşallah canım. Yumurtalarım kendiliğinden buyumedigi için Klomen verdi büyütüp kaliteli yumurta olması için hamile kaldığımızı inşallah burdan yazarızBenim yumurtalarda bişey yok dedi doktor klomen ne işe yarıyor canım?
Amin canım inşallah senin de gönlüne göre olur beraber burda duyururuz haberi inşallah
Amin Allah razı olsun darısı size olsun biran önce saydıklarınız da olabilir ne kadar etkisi var bilmiyorum ama münasebet sonrası bir süre uzanır kıpırdamazdım ben en iyisi o sanırım mümkün olduğunca kolla yumurtlama günlerini canımHayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün evladınızı..
İnşallah bakalım yalnız ben her ay yumurtlama günümü iyi değerlendiremiyorum
İlla ya eşim hasta oluyo ya yorgun oluyo ya ben yorgun oluyorum ya o gece çalışıyo oluyor ya da ilişkiden sonra wc ye gidiyorım yani bekleyemedim belki bunlar da sebeptir bilmiyorum
Belki tiroid ilacımın etkisi vardır gerçi düzenli kontrole gidiyorım doktorum engel değil tiroid lerin iyi durumda diyor
Belki daha zamanı vardır ama benim yaş geçiyo diye kurıntuya düştüm
Benimde 1 sene gectigi halde olmadi doktorum hic problem yok yok olur dedi.daha sonra yine olmayinca tup bebek doktoruna gittim ve gercegi orda ogrendim yumurta rezervimde azalma ve yumurtalarim gelismiyormus hemen tup bebek denedik malesef olmadi.yani size tavsiyem cok iyi bir tup bebek doktoruna gorunun normal kadin dogumcular bilemiyor.testlerde amh testi mutlaka yaptir esinde sperm testi yaptirsin ben eski doktorumla cok vakit kaybettimİnşallah senin de gönlüne göre olur canımn
Napalım beklcez mecbur
Ben sadece yaşı kafaya takıyorum yaşımız geçiyor diye
Allah analı babalı büyütsün canım ne mutlu size sevindim senin adına:)
İşte senemiz dolsun ben de tüm testleri yaptırcam canım doktor biraz da erken dedi umursamadı ama senem doluyo buna rağmen yine umursamazsa farklı hastaneye gidicem para ödüyorum bide özel yani..
Ama korkmuyor da değilim rahim filmi vs bi ton test var
Eşini ikna etmelisin yanlış bişey yokki sağlık problemi varsa tedavi olmalı yavrunuz için. Ve herşey Allahtan. İnşallah ikna olur da bi sıkıntı varsa tedavisine bakarsınız.aslında aynı durumdayız, bende 29 yaşındayım 3 senedir evliyim ve bir buçuk senedir korunmadığım halde çocuk olmadı.. ben rutin kontrollerimi yaptırdım ancak benim durumum daha zor, eşim asla muayene olmaya yanaşmıyor..
Benimde doktorum bana erken dedi ben istiyorum diyerek yardımcı olmaya çalıştı tekrar git istersen hiç bekleme inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursunGittim canım doktor erken demişti senem dolunca tekrar gitcem
Eşimden sperm testi istedi normal çıktı
Bana da ultrasonla baktı sağlıklı dedi okadar
Oluyor canım ben de olmaz sanıyordum Dr bakınca kendimi kötü hissetmiştim. Ertelemek istemiştim ama Dr folikuller en iyi 2.günde görünür dedi. Rutin birseymis çekinmemek lazım.Amin canım teşekkür ederim inşallah senin de gönlüne göre olur..
Peki adetliyken alttan muayene mi oluyor
Aynı benim eşimi tarif ettiniz.. birde üstüne üstlük bana kızıyor kafana çok takıyorsun diye.. O kadar yoruldum ve üzüldüm ko artık bebek sahibi olmak istemiyorum..o benden çok çocuk istiyor ama kendiliğinden olacağına inanıyor, asla ikna olmuyor..
Doktora gittinizmi hiç ovulasyon testi denen bir şey var duydunuzmu hiç yumurtlama gunlerini anlaman icin sadece o gunlerde ilişki oluyor ve sansin daha yüksek oluyorAslında ben de düşünmüyordum canım hatta evliliğe alışma filan olsun bikaç ay geçsin diyodum ama şimdi senesi geliyor acaba bişey mi var diye düşünmeye başladım
Bide yumurtlama tarihlerimi pek değerlendiremedim ondan mı oldu acaba
biz ne yapıcaz böyle yaa, bu adam yüzünden evlilikten bile soğudum benAynı benim eşimi tarif ettiniz.. birde üstüne üstlük bana kızıyor kafana çok takıyorsun diye.. O kadar yoruldum ve üzüldüm ko artık bebek sahibi olmak istemiyorum..
herşey Allah'tan, ben hep dua ediyorum ama eşim kaderimizde varsa olur deyip hiçbir şekilde doktora gitmeye ikna olmuyorEşini ikna etmelisin yanlış bişey yokki sağlık problemi varsa tedavi olmalı yavrunuz için. Ve herşey Allahtan. İnşallah ikna olur da bi sıkıntı varsa tedavisine bakarsınız.
O kadar üzüldüm ki o gün artık yeter dedim.. ileride ise benim vicdanım rahat olacak.. ailesi de çok istekli annesi benden çok hevesli.. onada belirticegim biz bebek istemiyoruz anne diyerekten..biz ne yapıcaz böyle yaa, bu adam yüzünden evlilikten bile soğudum ben
Acaba bana da mı öyle olcak ??Amin inşallah canım bi problem yok bizdede Kan tahlilleri her ay yapıldı 1 kere klomen tedavisi gördüm sonra rahim filmi çekildi ve aşılama yapalım dedi doktor beklemeyelim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?