Bebeğim olmayacak mı acaba :(

Sağol canım benim sen de üzme kendini..inşallah gönlüne göre olur
Peki aşılama neye göre karar verdi doktor yani öncesinde ilaç verdi mi test neler yaptı
Amin inşallah canım bi problem yok bizdede Kan tahlilleri her ay yapıldı 1 kere klomen tedavisi gördüm sonra rahim filmi çekildi ve aşılama yapalım dedi doktor beklemeyelim diye

Benim yumurtalarda bişey yok dedi doktor klomen ne işe yarıyor canım?
Amin canım inşallah senin de gönlüne göre olur beraber burda duyururuz haberi inşallah
Amin inşallah canım. Yumurtalarım kendiliğinden buyumedigi için Klomen verdi büyütüp kaliteli yumurta olması için hamile kaldığımızı inşallah burdan yazarız

Amin Allah razı olsun darısı size olsun biran önce saydıklarınız da olabilir ne kadar etkisi var bilmiyorum ama münasebet sonrası bir süre uzanır kıpırdamazdım ben en iyisi o sanırım mümkün olduğunca kolla yumurtlama günlerini canım

İnşallah senin de gönlüne göre olur canımn
Napalım beklcez mecbur
Ben sadece yaşı kafaya takıyorum yaşımız geçiyor diye
Benimde 1 sene gectigi halde olmadi doktorum hic problem yok yok olur dedi.daha sonra yine olmayinca tup bebek doktoruna gittim ve gercegi orda ogrendim yumurta rezervimde azalma ve yumurtalarim gelismiyormus hemen tup bebek denedik malesef olmadi.yani size tavsiyem cok iyi bir tup bebek doktoruna gorunun normal kadin dogumcular bilemiyor.testlerde amh testi mutlaka yaptir esinde sperm testi yaptirsin ben eski doktorumla cok vakit kaybettim

Korkma şimdi herşeyin kolayı var.rahim filmi isterlerse aneztesi ile çektirirsin

Doktora gitmek için 1 sene beklemek çok yanlış
Ben düşünmeye başladığım ilk ay gittim bebek düşünüyoruz tetkik ne varsa yaptırdım bana menepoza gireceğimi söyledi daha sonra başka dr a gittim hormon değerlerim yumurtlamam vs hepsi normal çıktı içim rahatladı. Olmazsa eşine de test yapalım gel dedi. 1 sene çalış bekle demedi. İmkan varken neden baktırmayayım ki. Lütfen çaresine bakın.

Eşini ikna etmelisin yanlış bişey yokki sağlık problemi varsa tedavi olmalı yavrunuz için. Ve herşey Allahtan. İnşallah ikna olur da bi sıkıntı varsa tedavisine bakarsınız.

Merhabalar. Bende 1 senelik evliyim ve bizde ilk günden istedik ama olmadı. Tedavi gördüm ilaçla bir gebelik yaşadım ama kimyasal gebelik oldu yani sürmedi.. en son geçen gün eşime tüp bebek yapalım dedim bakarız bilmem ne daha erken falan dedi..açıkçası çok bozuldum neye bozuldum benden çok bebek isteyen bir insan işi tamamıyla Allaha bırakıyor..tamam ama sadece beklemek ile olmaz..açıkçası ben artık bebek falan istemiyorum bunu ona da belirttim ama idrak edemedi.. Size gelince bence bütün degerlerinize baktırın. Öncelikle amh değerinizi öğrenin.. ve diger degeeleriniz..bir sun yoksa kafadan atın inanın bana o ay olacak..sakın stres yapmayın..inşallah benim olmadı olmayacak ama sizin olur..

Gittim canım doktor erken demişti senem dolunca tekrar gitcem
Eşimden sperm testi istedi normal çıktı
Bana da ultrasonla baktı sağlıklı dedi okadar
Benimde doktorum bana erken dedi ben istiyorum diyerek yardımcı olmaya çalıştı tekrar git istersen hiç bekleme inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun

Amin canım teşekkür ederim inşallah senin de gönlüne göre olur..
Peki adetliyken alttan muayene mi oluyor
Oluyor canım ben de olmaz sanıyordum Dr bakınca kendimi kötü hissetmiştim. Ertelemek istemiştim ama Dr folikuller en iyi 2.günde görünür dedi. Rutin birseymis çekinmemek lazım.

Doktora gittinizmi hiç ovulasyon testi denen bir şey var duydunuzmu hiç yumurtlama gunlerini anlaman icin sadece o gunlerde ilişki oluyor ve sansin daha yüksek oluyor

Eşini ikna etmelisin yanlış bişey yokki sağlık problemi varsa tedavi olmalı yavrunuz için. Ve herşey Allahtan. İnşallah ikna olur da bi sıkıntı varsa tedavisine bakarsınız.
herşey Allah'tan, ben hep dua ediyorum ama eşim kaderimizde varsa olur deyip hiçbir şekilde doktora gitmeye ikna olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…