- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Alttan muayene yaparlar daha iyi sonuç için diyorlarYok onu hemen yapmaz.
Ama ilerleyen zamanda Klomen tedavisi olursaniz o zaman yapabilir.
Hadi inşallah iyi sonuçlar alırsın canım benim..Yumurta geliştirmek için canım.. tembelmiş yumurtalarım.. cuma günü bitiyor iğnelerim.. c.tesi nasıl bi tedavi uygulayacak bilmiyorum..
İnşallah canım benim üzmeyelim kendimizi bak benim daha neyim var belli bile değil ortada bi sorun gözükmüyor ama olmuyorAmin inşallah canım. Yumurtalarım kendiliğinden buyumedigi için Klomen verdi büyütüp kaliteli yumurta olması için hamile kaldığımızı inşallah burdan yazarız
Peki ne kadar yatıyordun canım?Amin Allah razı olsun darısı size olsun biran önce saydıklarınız da olabilir ne kadar etkisi var bilmiyorum ama münasebet sonrası bir süre uzanır kıpırdamazdım ben en iyisi o sanırım mümkün olduğunca kolla yumurtlama günlerini canım
Canım ben şimdi senem doluyor diye özel bi hastanenin doktoruna gidcem bu daha önce de gittiğim doktır ancak senen dolunca gel demişti..buna gidip ayrıntılı tahlil isticem ne gerekiyorsa bi baksın buna rağmen bi ilerleme olmuyorsa ben de senin gibi tüp bebek merkezine gitcem..Benimde 1 sene gectigi halde olmadi doktorum hic problem yok yok olur dedi.daha sonra yine olmayinca tup bebek doktoruna gittim ve gercegi orda ogrendim yumurta rezervimde azalma ve yumurtalarim gelismiyormus hemen tup bebek denedik malesef olmadi.yani size tavsiyem cok iyi bir tup bebek doktoruna gorunun normal kadin dogumcular bilemiyor.testlerde amh testi mutlaka yaptir esinde sperm testi yaptirsin ben eski doktorumla cok vakit kaybettim
Senin durumunada bağlı canım muayeneye git doktor bir yol izler zatenAcaba bana da mı öyle olcak ??
Benim sorunum belli. Doktor bana sakın üzülme kafana takma 1 senedir olmuyor zaten kafana takarsan 1 sene daha zaten olmaz dedi. Tabi Allah bilir ama haklı. Psikoloji çok onemli o yüzden ben bu ay hiç kafana takmadım ilaçları inanarak içtim önce Rabbimin izniyle sonra bu ilacın vesilesiyle olacak inşallah dedim. Kalbimde şüphe yok bu ay belki inanmazsın ama içimden bir ses ben bu ay hamileyim diyor biran önce günüm gecsede artık test yapsam da kesinlesse diyorum içimde birhis var ve bayramda öğrenecem diye geçiyor içimden.İnşallah canım benim üzmeyelim kendimizi bak benim daha neyim var belli bile değil ortada bi sorun gözükmüyor ama olmuyor
Aynen canım ben doktora gittim daha erken dedi ben de beklemek istemiyorum dedim ozaman ultrasonla bakalım dedi baktı sağlıklı çalışıyor yumurtaların dedi eşimden de test istedi yaptırdık ona da normal dedi bida adet günün geçince gel dedi yumurtlamak üzeresin dedi ben de adet olunca gitmedimDoktora gitmek için 1 sene beklemek çok yanlış
Ben düşünmeye başladığım ilk ay gittim bebek düşünüyoruz tetkik ne varsa yaptırdım bana menepoza gireceğimi söyledi daha sonra başka dr a gittim hormon değerlerim yumurtlamam vs hepsi normal çıktı içim rahatladı. Olmazsa eşine de test yapalım gel dedi. 1 sene çalış bekle demedi. İmkan varken neden baktırmayayım ki. Lütfen çaresine bakın.
Amin canım inşallah siz de en kısa zamanda hayırlı haberleri alırsınız. Olmayacak diye düşünmeyinMerhabalar. Bende 1 senelik evliyim ve bizde ilk günden istedik ama olmadı. Tedavi gördüm ilaçla bir gebelik yaşadım ama kimyasal gebelik oldu yani sürmedi.. en son geçen gün eşime tüp bebek yapalım dedim bakarız bilmem ne daha erken falan dedi..açıkçası çok bozuldum neye bozuldum benden çok bebek isteyen bir insan işi tamamıyla Allaha bırakıyor..tamam ama sadece beklemek ile olmaz..açıkçası ben artık bebek falan istemiyorum bunu ona da belirttim ama idrak edemedi.. Size gelince bence bütün degerlerinize baktırın. Öncelikle amh değerinizi öğrenin.. ve diger degeeleriniz..bir sun yoksa kafadan atın inanın bana o ay olacak..sakın stres yapmayın..inşallah benim olmadı olmayacak ama sizin olur..
Canım bence gitmelisin daha iyi sonuç için adet günü çağırıyor doktorlar o zaman daha belli oluyor herşey ve hormon tahlilleride o gün yapılıyor bence kesin gitmelisinAynen canım ben doktora gittim daha erken dedi ben de beklemek istemiyorum dedim ozaman ultrasonla bakalım dedi baktı sağlıklı çalışıyor yumurtaların dedi eşimden de test istedi yaptırdık ona da normal dedi bida adet günün geçince gel dedi yumurtlamak üzeresin dedi ben de adet olunca gitmedim
Amin canım inşallahBenimde doktorum bana erken dedi ben istiyorum diyerek yardımcı olmaya çalıştı tekrar git istersen hiç bekleme inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun
Yaptırcaz isterse canım mecburOluyor canım ben de olmaz sanıyordum Dr bakınca kendimi kötü hissetmiştim. Ertelemek istemiştim ama Dr folikuller en iyi 2.günde görünür dedi. Rutin birseymis çekinmemek lazım.
Doktora gittim canım normal dedi ama ultrasonla baktı sadece yani ayrtınılı tahlil yapmadı tekrar gidicem sene doluyo diyeDoktora gittinizmi hiç ovulasyon testi denen bir şey var duydunuzmu hiç yumurtlama gunlerini anlaman icin sadece o gunlerde ilişki oluyor ve sansin daha yüksek oluyor
Evet canım stres yapmamak lazımBenim sorunum belli. Doktor bana sakın üzülme kafana takma 1 senedir olmuyor zaten kafana takarsan 1 sene daha zaten olmaz dedi. Tabi Allah bilir ama haklı. Psikoloji çok onemli o yüzden ben bu ay hiç kafana takmadım ilaçları inanarak içtim önce Rabbimin izniyle sonra bu ilacın vesilesiyle olacak inşallah dedim. Kalbimde şüphe yok bu ay belki inanmazsın ama içimden bir ses ben bu ay hamileyim diyor biran önce günüm gecsede artık test yapsam da kesinlesse diyorum içimde birhis var ve bayramda öğrenecem diye geçiyor içimden.
İnşallah seninde en kısa zamanda olur artık kendi çocuklarımızı severiz inşallahEvet canım stres yapmamak lazım
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberi alır burdan paylaşırsın ben de bu ay ilk defa gecikince heveslenmiştim ama hüsran
Tamam canım ozaman bu ay için eşimi ikna edip gelecek aya bırakmıyım gidiyim ben tekrar..çünkü gelecek ay adet olduğumda en azından muayene edebilirCanım bence gitmelisin daha iyi sonuç için adet günü çağırıyor doktorlar o zaman daha belli oluyor herşey ve hormon tahlilleride o gün yapılıyor bence kesin gitmelisin
Amin canım inşallahİnşallah seninde en kısa zamanda olur artık kendi çocuklarımızı severiz inşallah
Evet bencede çünkü alttan muayene ve adet günü daha iyi tani koyar doktorTamam canım ozaman bu ay için eşimi ikna edip gelecek aya bırakmıyım gidiyim ben tekrar..çünkü gelecek ay adet olduğumda en azından muayene edebilir
Adetin 3.günü mü oluyor canımEvet bencede çünkü alttan muayene ve adet günü daha iyi tani koyar doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?