Bebeğim olmayacak mı acaba :(

Yumurta geliştirmek için canım.. tembelmiş yumurtalarım.. cuma günü bitiyor iğnelerim.. c.tesi nasıl bi tedavi uygulayacak bilmiyorum..
Hadi inşallah iyi sonuçlar alırsın canım benim..
Ultrasonla mı baktı yumurtalarına? Bana da bakmıştı normal demişti bilmiyorum

Amin inşallah canım. Yumurtalarım kendiliğinden buyumedigi için Klomen verdi büyütüp kaliteli yumurta olması için hamile kaldığımızı inşallah burdan yazarız
İnşallah canım benim üzmeyelim kendimizi bak benim daha neyim var belli bile değil ortada bi sorun gözükmüyor ama olmuyor

Peki ne kadar yatıyordun canım?
Yumurtlama günlerimi takip ediyordum ama denk gelmiyor sanırım

Canım ben şimdi senem doluyor diye özel bi hastanenin doktoruna gidcem bu daha önce de gittiğim doktır ancak senen dolunca gel demişti..buna gidip ayrıntılı tahlil isticem ne gerekiyorsa bi baksın buna rağmen bi ilerleme olmuyorsa ben de senin gibi tüp bebek merkezine gitcem..
Üzme kendini umarım en kısa zamanda alırsın güzel haberi

İnşallah canım benim üzmeyelim kendimizi bak benim daha neyim var belli bile değil ortada bi sorun gözükmüyor ama olmuyor
Benim sorunum belli. Doktor bana sakın üzülme kafana takma 1 senedir olmuyor zaten kafana takarsan 1 sene daha zaten olmaz dedi. Tabi Allah bilir ama haklı. Psikoloji çok onemli o yüzden ben bu ay hiç kafana takmadım ilaçları inanarak içtim önce Rabbimin izniyle sonra bu ilacın vesilesiyle olacak inşallah dedim. Kalbimde şüphe yok bu ay belki inanmazsın ama içimden bir ses ben bu ay hamileyim diyor biran önce günüm gecsede artık test yapsam da kesinlesse diyorum içimde birhis var ve bayramda öğrenecem diye geçiyor içimden.

Aynen canım ben doktora gittim daha erken dedi ben de beklemek istemiyorum dedim ozaman ultrasonla bakalım dedi baktı sağlıklı çalışıyor yumurtaların dedi eşimden de test istedi yaptırdık ona da normal dedi bida adet günün geçince gel dedi yumurtlamak üzeresin dedi ben de adet olunca gitmedim

Amin canım inşallah siz de en kısa zamanda hayırlı haberleri alırsınız. Olmayacak diye düşünmeyin
Ben de tekrar gidip ayrıntılı tahlil isticem canım bence sen de biraz daha dene hemen tüp bebek yapma belki kendiliğinden olur

Canım bence gitmelisin daha iyi sonuç için adet günü çağırıyor doktorlar o zaman daha belli oluyor herşey ve hormon tahlilleride o gün yapılıyor bence kesin gitmelisin

Benimde doktorum bana erken dedi ben istiyorum diyerek yardımcı olmaya çalıştı tekrar git istersen hiç bekleme inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun
Amin canım inşallah
Tekrar gidicem canım gelişmeleri yazarım buraya aslında bu ay gitmek istiyorum da eşim bu ay da dolsun diyor tam bi sene olsun diye

Doktora gittinizmi hiç ovulasyon testi denen bir şey var duydunuzmu hiç yumurtlama gunlerini anlaman icin sadece o gunlerde ilişki oluyor ve sansin daha yüksek oluyor
Doktora gittim canım normal dedi ama ultrasonla baktı sadece yani ayrtınılı tahlil yapmadı tekrar gidicem sene doluyo diye
Ovülasyonu hiç denemedim
Ben 28günde tık diye her ay günümde adet oluyorum hiç gününü şaşmaz bi bu ay gecikmişti takvimden hesaplıyordum canımm

Evet canım stres yapmamak lazım
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberi alır burdan paylaşırsın ben de bu ay ilk defa gecikince heveslenmiştim ama hüsran

Canım bence gitmelisin daha iyi sonuç için adet günü çağırıyor doktorlar o zaman daha belli oluyor herşey ve hormon tahlilleride o gün yapılıyor bence kesin gitmelisin
Tamam canım ozaman bu ay için eşimi ikna edip gelecek aya bırakmıyım gidiyim ben tekrar..çünkü gelecek ay adet olduğumda en azından muayene edebilir

Kızlar benim gibi tiroid ilacı içen var mı?
Ben bu ilacı tiroid hormonlarımı düzenlemesi için içiyorum yani içmezsem çalışmaz diye..belki ondan olmuyor dicem de endoktrin doktorum değerlerin engel değil güzel dedi..kiloma şekerime hormonlarıma baktı güzel dedi
Ona da tekrar gidicem gelecek ay
Stres çok yapıyorum ben bebeği değil de güncel hayatımda illa bişey çıkıyo beni sinirlendircek ya da strese sokacak..bence stresten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…