Bebeğim olmayacak mı acaba :(

Selam arkadaşlar 30 yaş üzeri 6 ay 30 yaş altı 1 seneymis bekleme süresi çocuk için. Ailemde olmayan aklıma gelmeyen şey başıma geldi menopoza girdim. Adet olmuyorum yumrtlama yok gibi. Araştırın 1 değil 2 hatta 3 dr a gidin olmamasının illaki bi sebebi vardır. Alternatif Tıp arastirin faydaları illaki var. İlk dr. gittim erken menopoz denemez dedi. 2. Ye gittim olursun adet dedi hormonlar normal 3. Dr gittim tekrarlandi hormonlar ve menopoza girdiğim anlaşıldı. Kist, miyom, polip baktirin rahim filmi çektirin. Fsh, amh, lh,e2, pihtilasma testi, tiroid, prolaktin baktirin. Devlet Hastanesi bunlara bakiyor. Bu testler bile vakit alıyor. VaKit kaybetmeyin. Yaptırın birkaç defa dursun. Allah yardımcımız olsun

Amin inşallah hayırlısı olsun hepimiz için,.
Haklısınız gidicem en kısa zamanda

Kızlar hastalıgım bittiği günden itibaren bi gün ara bi gün ilişki şeklinde gidiyorum bide 1-2saat yatıyorum hayırlısı

Benimde yaklaşık 20 aydır olmuuyor. Mayıs sonunda tüp bebek tedavisine başladık. Yumurta la rim toplandi ve donduruldu. Bir sonraki ay transferim olacak inşallah. Bu aradada 2 negatif aşılamam var.

Peki bu ovülasyon testleri güvenilir midir alsam mı

Ben yillardir bilmiyordum. Hic duzenli adet olmadigim icin bana da dr bir arkadasim onerdi. Valla cat diye cikti. Bir dahaki ay yine deneecegim bakalim ayni gunde mi oluyor. Guvenilirmis. Ovulasyon testi ile gebe kalan bir kac arkadasim var.

sosyalbilimci cnm ben de 10 aylık evliyim henüz bebeğimiz yok. Bana da 1 sene sonra olmazsa inceleriz dediler. Bu süreçte iki uzun gecikme yaşadım sorun göremedi doktorlar, kist yok normal stres dediler. Ama bu ay da geciktim en son iki gün önce başka doktora gittim ve biz bir seneyi geçti deniyoruz artık neye bakılacaksa bakılsın dedim doktor sperm testi ile başlayalım dedi on gün sonra verecek o test. Bana da regl olunca gel 3. gün hormon testleri yapacağım dedi. Sonra bakacak bir sorun var mı diye. Ben amh yaptırmak istedim yaşın genç gerek yok dedi ama 32 yaşındayım. Umarım güzel haber alırız

bende yaklaşık 9-10 aydır istiyorum bebek bu ay doktora gittim 1 yıldır olmuyor dedim yoksa ciddiye almıyorlar valla yalan söyledim Allah affetsin

Ovulasyon testi ile tespit ederek iliski gununu belirleyin bence 2 gunde bir iliskiyi dusunemiyorum cok yorucu olur.

bende yaklaşık 9-10 aydır istiyorum bebek bu ay doktora gittim 1 yıldır olmuyor dedim yoksa ciddiye almıyorlar valla yalan söyledim Allah affetsin
Sizden nasıl testler istediler peki. Bir sorun varsa çözmek için uğraşalım istiyorum bir sene sonra olmazsa gel diyorlar ne yapalım söyledik gitti

Benimde yaklaşık 20 aydır olmuuyor. Mayıs sonunda tüp bebek tedavisine başladık. Yumurta la rim toplandi ve donduruldu. Bir sonraki ay transferim olacak inşallah. Bu aradada 2 negatif aşılamam var.
Çok geçmiş olsun canım hadi inşallah güzel haberi alırsın bizimle de paylaşırsın :) hangi testler sonucu yani neye göre doktor sana bunları uyguladı canım

Ben yillardir bilmiyordum. Hic duzenli adet olmadigim icin bana da dr bir arkadasim onerdi. Valla cat diye cikti. Bir dahaki ay yine deneecegim bakalim ayni gunde mi oluyor. Guvenilirmis. Ovulasyon testi ile gebe kalan bir kac arkadasim var.
Hmm peki bu testleri ne zaman yapmak gerek canım adetten sonra

1 yıllık evlilikte korunmasız olmaması zaten sorun değil korkmayın. Ilk gebeligim evliligimin 13.ayında oldu ama kimyasalmış o yüzden bebegimizi kaybettik 2.gebeliğim 20. Ayımızda oldu ve devam ediyor cok sukur. Tedavi vs hic bisey gormedik. Benim degerlerimde normaldi. Kist vs hic bisey yoktu. Allah en dogru zamani bilir ve bebegimizin mujdeli haberini verdi en beklemedigim anda. Nolur umitsizlige kapilmayin sizde su mubarek gunlerde ♡

Amin canım inşallah hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini alırız..
Ben haftaya gidicem tekrar ve senin gibi söylücem canım bir sene dolmak üzere ne gerekiyosa yapın ayrıntılı bakın dicem
Regl günü çağırırsa temmuza kalıyo malesef benim bu ay geçti
Eşim test yaptırmıştı bişey çıkmadı çok şükür..korkum ya bende büyük bişey çıkarsa diye

İyi yapmıssın canım napalım ciddiye almıyorlar ki bir sene dolmadan
Ben gitmiştim ne kadar evlisin dedi 9ay demiştim daha erken dedi sene dolmadan tedaviye başlamayalım dedi
Ben istiyorum ama eşim de çok istiyor dedim bu ısrarıma eşimden test istedi beni ultrasonla muayene etti o kadar..sonra yumurtaların çatlamak üzere değerlendir bu günü dedi..günün geçerse gelirsin dedi ben de adet olunca bida gitmedim

Amin teşekkür ederim sağolun inşallah sen de sağlıklıca kucagına alırsın bebeğini..
Kimyasal gebelik nasıl oluyor neden oluyor?
Ben bide iki kutu filan yasmin içmiştim ilk ay

Çok geçmiş olsun canım hadi inşallah güzel haberi alırsın bizimle de paylaşırsın :) hangi testler sonucu yani neye göre doktor sana bunları uyguladı canım
Bizde morfoloji sorunu var canm. Harekette biraz sıkıntı var ondan bu aşamalara geldik. Hayırlısı inşallah.

Sizden nasıl testler istediler peki. Bir sorun varsa çözmek için uğraşalım istiyorum bir sene sonra olmazsa gel diyorlar ne yapalım söyledik gitti

Bende polıkıstık over var . Rahim filmi çekildim geçen hafta tüplerim açık çıktı şükür, hormon testi yaptırdım prolaktin yüksek çıktı hap verdi ve insulın direnci için hap verdi onları kullanıyorum şuan bir de eşimden testler istedi onları yaptırıcaz..Eşimin değerlerine göre de klomen tedaviisne başlıcaz ya da aşılamaya canım Bayramdan sonra

Hayırlısı inş kavuşursunuz bebişe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…