Bebeğim olmayacak mı acaba :(

Evlendikten bikaç ay sonra bebek istedik bizde ama 2.evlilik yıldonumumuzde aldık bebek haberini. O zamana kadar doktora gittik test vs yapıldı muayeneden geçtik bi problem yok dediler ama olmuyorduda. Onlarca gebelik testi yaptım hayallerimi yıkan.. Asla bebek stresi kafamdan çıkmadı. Çok üzüldüm,ağladım. 2.senemiz bitti hamile kaldım şükür,şimdi kucagımda.
Hep dua ediyorum Allah isteyen herkese versin. İnşallah en kisa surede tüm isteyenler anne/baba olsun

Amin canım inşallah
Beklemek gerekiyor demek ki napalım

Kızlar siz de adet bitiminden itibaren diğer aya kadar gün aşırı ilişki yaşamıyor musunuz nasıl planladınız

Kızlar siz de adet bitiminden itibaren diğer aya kadar gün aşırı ilişki yaşamıyor musunuz nasıl planladınız
Yumurtlama günunde hemen hemen hergün ilişki yaşanmalı bence. Doktorlar her ne kadar öyle demesi de. Olmuyo başka türlü yani. Gerçi çok tanidigimda var hemen 1-2 denemede kaldı. Allahın dilediği bir zaman var o zaman geldiğinde olacak inşallah

Kızlar ben şimdiden başladım büyük ihtimal haftaya yumurtlama günüm..haftya test alıp yaparım diyorum
Ama her gün yapmak mümkün değil eşim bazen gece de çalışıyor muhtemelen tam 12 ve 14.günler gece evde olmayacak

Merhaba kizlar bende 1 senelik evliydm 1 sene bebek istemedik sonra sadece dusunduk aceba denesek olurmu diye istemeye basladik ve sadece iki kez korunmasiz iliski yasadik öbur ay adetm olmadi yani ikisinden biri tutmus demekki ben hic blmiyorm ovilasyon testleri falan Allah yardmcinuz olsun vardir bir zamani hic ummadigimiz anda olurmu dedik olmus :) Allahim kmsenin kucagini bos birakmasin

Ayy inşallah canım Amin..senin de Allahım analı babalı büyütsün bebişini canım
Rüyama bile girdi var bunda bi hayır

Ayy inşallah canım Amin..senin de Allahım analı babalı büyütsün bebişini canım
Rüyama bile girdi var bunda bi hayır
Amin canim ins hayirlisiyla az kaldi bi dogursaydimm. Evet hic skınti yapma olur veya olmaz diye bence icini ferah tut normal duzende iliski yasa brazda skıntilandigindan kaynakli olabilir Allah onu size ne zaman verecegini bilir ins

Hmm peki bu testleri ne zaman yapmak gerek canım adetten sonra

adet döngüne göre 14. günden filan başlayıp testi yapıyorsun. İçinde zaten bir kağıt var çok güzel anlatıyor. İdrar ile çok kolay hemen de çıkıyor. Ben adet döngümün bilmiyordum çok düzensiz olduğu için ortalama bir gün belirleyip başladım hemen de buldum. Bu test sayesinde hatta normal döngümün herkesteki gibi 21 değil 32 gün olduğunu da öğrenmiş oldum.

İlişkiye yumurtlama gününün öncesinde gününde ve sonrasında 3 gün girilmesi tavsiye ediliyor ama kimde o kadar enerji var ya biz önceleri gün aşırı gibi yapıyorduk ama hiç mutlu olmuyorum öyle olunca görev gibi... valla ne zaman içimizden gelirse oluyor. bazen her gün bazen 1 hafta olmadığı oluyor değişiyor. ama doktorum iki günde bir mutlaka demişti.

ya ben bi kadın doğumcuya gittim direkt amh baktılar hemen. emin olalım filan dedi daha 27 yaşındayım yahu. hatta değerim normal çıkmasına rağmen çok geç kalma acele etmen lazım filan dedi. çok moralimi bozdu o zaman

Yumurtlama gününden 1 gün öncesinde ilişki yaşamalısınız. Daha geç oldugunda hamile kalma durumunuz olmuyor. Bir hocamız böyle söylemisti bize.

Tabi yumurtlama gününüzü bilmeniz gerekli :)

Canım ben normalde 28günde bir adet oluyorum
Yani bu ay adet oldum ve bu hafta 18i yumurtlama olarak hesapladım takvimden..ama tam gününü bilemediğimden gün aşırı yapıyorum
Belki denk gelir diye

Yumurtlama gününden 1 gün öncesinde ilişki yaşamalısınız. Daha geç oldugunda hamile kalma durumunuz olmuyor. Bir hocamız böyle söylemisti bize.

Tabi yumurtlama gününüzü bilmeniz gerekli :)
Yumurtlama günüm yani adetten sonraki 14.gün bu ayın 18i..18haziran ve 16haziranda ilişki diye planladım 17si eşim gece çalışıyor

Yumurtlama günüm yani adetten sonraki 14.gün bu ayın 18i..18haziran ve 16haziranda ilişki diye planladım 17si eşim gece çalışıyor

Yani erken yumurtlama gec yumurtlama falan oluyor tabi..

Şimdi döllenmenin olması için yumurta ve spermin rahimde belli bir bölgede karsılasması gerekiyor. Baska bir yerde olursa olmuyor. Spermlerin hareket hızı ve yumurtanın hareket hızı hesaplayınca.. bir de spermlerin belli bir yaşam süresi var rahimde.. hoca bize yumurtlamadan önceki gün dedi, nedir ne degildir cok anlatamycam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…