- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Olmadı ovülasyon testlerinden ben de alıyım napalım :)Yani erken yumurtlama gec yumurtlama falan oluyor tabi..
Şimdi döllenmenin olması için yumurta ve spermin rahimde belli bir bölgede karsılasması gerekiyor. Baska bir yerde olursa olmuyor. Spermlerin hareket hızı ve yumurtanın hareket hızı hesaplayınca.. bir de spermlerin belli bir yaşam süresi var rahimde.. hoca bize yumurtlamadan önceki gün dedi, nedir ne degildir cok anlatamycam :)
Olmadı ovülasyon testlerinden ben de alıyım napalım :)
Canım ben normalde 28günde bir adet oluyorum
Yani bu ay adet oldum ve bu hafta 18i yumurtlama olarak hesapladım takvimden..ama tam gününü bilemediğimden gün aşırı yapıyorum
Belki denk gelir diye
yanlış yorum yapmak istemem ama bazı doktorlar tüp bebek yapma isteğinde olduğu için insanı geriyorlar. eşinin spermleri normalse ve senin amh'ın da normalse herhangi bir sorun da yoksa ne mutlu sana. akışına bırak rahat ol Allah bilir zamanını.ya ben bi kadın doğumcuya gittim direkt amh baktılar hemen. emin olalım filan dedi daha 27 yaşındayım yahu. hatta değerim normal çıkmasına rağmen çok geç kalma acele etmen lazım filan dedi. çok moralimi bozdu o zaman
Eşim de öyle diyor bırak testleri filan diyprSiz bilirsiniz :) ama kendinizi strese sokmayın hiç, olur elbet :)
Aynen canım almıcam sanırım karar verdim zaten alsam da eşimin evde olma durumuna göre hareket etcezo testleri genelde tedavi görenler yumurtlamayı kaçırmamak için kullanıyor canım ya da benim gibi hiç bilmeyenler. sen hesapla bulduysan uğraşma testle akışına bırak biraz
Bence de hemen tüp bebek yapılmamalıyanlış yorum yapmak istemem ama bazı doktorlar tüp bebek yapma isteğinde olduğu için insanı geriyorlar. eşinin spermleri normalse ve senin amh'ın da normalse herhangi bir sorun da yoksa ne mutlu sana. akışına bırak rahat ol Allah bilir zamanını.
İnşallah sağlıklıca kucağına alırsın bebişini canım..benim çocugum olmayacak bence bu kadar stres gerginlikle olmayacakTatlım bende rutin kontrol için Dr a gittiğimde ki miyom var bende ayda bi gidiyodum neyse işte bi gittim Eylül ayında çatlayacak yumurtam 6 cm lik kistin olmuş bide üstüne çikolata kisti oluşmuş. Ben tabi doktorum yanından nasıl çıktım hatırlamıyorum ağla ağla içim çıkmıştı. Sonra daha büyük bir şehre daha iyi alanında ün salmış bir Profa gitmeye karar verdim. Gittim Dr muayene etti. Polip var sende tüplerin de kapalı büyük ihtimalle dedi. Normal yolla çocuk sahibi olman mümkün değil git hsg çektir gel aşılama yada tüp bebek yapalım dedi. Ben şok tabi. Geri geldik psikolojim alt üst olmuş burdaki Dr a gittim tekrar hsg çektirdim tüplerde açık polip de yok dedi. Bir kaç ay içinde hamile kalırsın muhtemelen dedi. Ki öyle de oldu hsg nin 2. Ayında hamile kalmışım :) bu arada eşime her akşam keçiboynuzu pekmezi yediriyordum.
Benimde artik 3ci yilima girdim hala bebeyim yok sebebsizce.ben 2 yil tamam oldu sonra rahim filmi cekildim.cok korkuyordum o kadar stress yapiyordumki sonunda cekildim ve anestezi ile hicbirsey hiss etmedim aci falan.korkma.kismet.bekliyelim hem yenisin daha bu kadar strese girme ben artik 3cu yila girdim ama hala kendimi sakinlesdirmeye calisiyorum.dua et insAllah Allah hepimizin yardimcisi olirYok kızlar ben bıraktım pes ettim artık..olmayacak işte böyle hep stresle olmayacak..günlük hayatın sıkıntılarından olmayacak
Amin canım benim olmaz da senin olur inşallah..ben kestim ümidi hamile kalsam da çocuk düşer eminimBenimde artik 3ci yilima girdim hala bebeyim yok sebebsizce.ben 2 yil tamam oldu sonra rahim filmi cekildim.cok korkuyordum o kadar stress yapiyordumki sonunda cekildim ve anestezi ile hicbirsey hiss etmedim aci falan.korkma.kismet.bekliyelim hem yenisin daha bu kadar strese girme ben artik 3cu yila girdim ama hala kendimi sakinlesdirmeye calisiyorum.dua et insAllah Allah hepimizin yardimcisi olir
5 sene içinde 1 aşılama 2 kez tüp bebek denemesi 1 dış gebelik 1 boş gebelik 1 laparoskopi 1 kürtaj 3 kez de rahim filmi çektirdim sonuç sıfırKızlar aranızda 1 sene evli olup ta hamile kalamayan var mı?
Bu ay çok ümitlenmiştim adetim gecikince ama yine olmadıevimde günlerim genelde yalnız geçiyo yanıma arkadaş olurdu bebeğim olsaydı onunla uğraşırdım ne güzel..
Allah korusun neden oyle diyorsun.hic birzaman oyle soyleme.ben kendime sabirsiz diyordum sen benden de kotu bozmussun piskolojini oyle yapma tamammi Allah buyuk Alahin qazabina gider oyle soyleme lutfen sende dua et.Alladan umit kesilmezAmin canım benim olmaz da senin olur inşallah..ben kestim ümidi hamile kalsam da çocuk düşer eminim
İnşallah sağlıklıca kucağına alırsın bebişini canım..benim çocugum olmayacak bence bu kadar stres gerginlikle olmayacak
5 sene içinde 1 aşılama 2 kez tüp bebek denemesi 1 dış gebelik 1 boş gebelik 1 laparoskopi 1 kürtaj 3 kez de rahim filmi çektirdim sonuç sıfır
2016 aralık ayında eşim sigarayı bırktı hergün keçiboynuzu pekmezi içti.
Bende inofolik combi,balık yağı kapsulü,arısütü (eğri çayır organik),aktardan ballı bir macun aldım.
2017 ocak 21 benim son adetim oldu..darısı sana inşallah..allh sabir güç kuvvet sağlık versin
Eşimin sperminde hiçbir problem yoktu hatta genetik test bile yapildı sonuç temizdi ama dollenme olmuyordu.yumurtalarda güzeldi.dr sigarayı birak dedi keçiboynuzu pekmezi iç dedi ve bunu diyen dr doçentti.aralik ilk hafta bıraktı 2 şubatta gebe kaldım.2 şubat diyorum yumurtlama günumdü ve bir kez ilişki oldu çünki ben bıkmıştım ayrıca yaza tüp bebek deneyecektik olursa olur olmazsa olmaz dedik ve ben tek seferlik ilişkiyle gebe kaldım.darısida isteyen herkeseEşin neden bıraktı sigarayı canım bende bir tüp bebek yaptırdım ama düşük oldu
yani ksr bakma ama kızdım ben sana bu nasıl bir psikoloji anne olmak istiyorsun sen böyle basit değil anne olmak. Allah önce anne olmayı haketmemizi nasip etsin bize. hemen pes edecek, dram yaratacaksan henüz hazır değilsindir kızma lütfen bana. Allah korusun nasıl bu kadar kolay çocuk düşer sanırım diyorsun ne büyük yıkım düşük yapmak kimbilir.Amin canım benim olmaz da senin olur inşallah..ben kestim ümidi hamile kalsam da çocuk düşer eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?