- 18 Mart 2017
- 939
- 987
- 18
- 35
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Eşimin sperminde hiçbir problem yoktu hatta genetik test bile yapildı sonuç temizdi ama dollenme olmuyordu.yumurtalarda güzeldi.dr sigarayı birak dedi keçiboynuzu pekmezi iç dedi ve bunu diyen dr doçentti.aralik ilk hafta bıraktı 2 şubatta gebe kaldım.2 şubat diyorum yumurtlama günumdü ve bir kez ilişki oldu çünki ben bıkmıştım ayrıca yaza tüp bebek deneyecektik olursa olur olmazsa olmaz dedik ve ben tek seferlik ilişkiyle gebe kaldım.darısida isteyen herkese
Kızlar aranızda 1 sene evli olup ta hamile kalamayan var mı?
Bu ay çok ümitlenmiştim adetim gecikince ama yine olmadıevimde günlerim genelde yalnız geçiyo yanıma arkadaş olurdu bebeğim olsaydı onunla uğraşırdım ne güzel..
Canım hic umitsizliğe kapılma benimde olmadı 1.5 sene ben kac doktora gittim o sure icinde hemde. İğneler haplar neler neler kullandım nasipte olmayınca olmadı. Tup bebek önerdi doktor oylelikle bıraktım gitmeyi gözüm korktu biraz ara vermek istedim. Şimdi kendiliğinden oldu çok şükür. Rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin.
Bu ay çok ümitlenmiştim adetim gecikince ama yine olmadıevimde günlerim genelde yalnız geçiyo yanıma arkadaş olurdu bebeğim olsaydı onunla uğraşırdım ne güzel..
Ah canim ya bende ayni durumdayim 11.ayima gircem hic korunmadim ama hala tik yok esim ve cevrem daha cok erken oldugunu soyluyor muayeneyede gitmeme sicak bakmio esim ama gelde sen bunu bana anlat isteKızlar aranızda 1 sene evli olup ta hamile kalamayan var mı?
Ah canim ya bende ayni durumdayim bende 11.aya gircem hic korunmadik ama hala tik yok esim daha erken oldugunu soyluyor ve tedavi gormemize sicak bakmiyor bende kendi kendime cozumler ariyorum mesela cok arastirdim sogan kurunu denicem olumlu sonuc alanlar var istersen sende dene ne kaybederiz kiKızlar aranızda 1 sene evli olup ta hamile kalamayan var mı?
Bence bekle tabi beklerkende boş durma arısütü(eğriçayır organik ampul),inofolik combi,balık yağı kapsul ve aktardan kendin için macun al.esinde sigarayi bıraksın keçiboynuzu pekmezi içsin evellallah olurBizde bir takım sorunlar var ama büyük değil doğal yoldan hamile kalanlarda var mesela sence ikinci tüp bebek yaptırayım mı yoksa bende seneye kadar kendime zaman mı tanıyayım.Çünkü tüp bebek süreci gerçekten çok stresli maddi manevi eşimle hiç etmediğimiz kavgalar ettik.Meğer hamile olduğumu duyunca fazlaca kaptırmışız kendimizi daha geçen ay özümüze döndük.Daha bir yıl olmadı ilk tüp bebeği yaptıralı öyle karman çorman bir durum
Daha bir yıllık evlisiniz bu kadar ağır süreçlere ne gerek var . Hem psikolojik hem maddi çöküntü sizlere hani bı üç yıl olmaz eyvallah denersin her yoluda bu kadar yolun başındayken biraz akışına bırakmak , önce kafanızı rahat bırakmak her ilişki yaşarken acaba bu sefer olcakmi gibi sorularla ruhunu daraltmadan beklerseniz bence bianda çıkıp gelecektir ufaklık , sözüm sadece size değil daha 1 yıllık evli olup henüz hamile kalamayanlara ..Merhaba arkadaslar. Bizdede bir sorun yok gecen ay catlama ignesi oldum doktor bir kac ay daha. Deniyelim olmazsa asilama dio daha bir yillik evliyiz
Evet haklisin bende ayniseyleri dusunuyorum ama. Doktorum dioki sen polikistik oversin her ay yumurtan olusmuyo olussada kaliteli bi yumurta degil haklisin yasin kucuk dene. Iki uc yilin sonunda kilo alip gelirsen sansini asagiya cekersin dio kafam cok karisikDaha bir yıllık evlisiniz bu kadar ağır süreçlere ne gerek var . Hem psikolojik hem maddi çöküntü sizlere hani bı üç yıl olmaz eyvallah denersin her yoluda bu kadar yolun başındayken biraz akışına bırakmak , önce kafanızı rahat bırakmak her ilişki yaşarken acaba bu sefer olcakmi gibi sorularla ruhunu daraltmadan beklerseniz bence bianda çıkıp gelecektir ufaklık , sözüm sadece size değil daha 1 yıllık evli olup henüz hamile kalamayanlara ..
Selam.bu gun doktora gittim rahimde sıvı varmis.anlamiyorum kotu birseymi of.3cu yilimiz artik hala.bebek yok.boyle birsey duydunuzmu kotu birseymi.konu acamadigim icin buraya yazdim
Canım dur bakalım daha 1 yıl olmuş.Kızlar aranızda 1 sene evli olup ta hamile kalamayan var mı?
Ne demek o canim yani hamile olmakmi.bende kotu burseymis gibi bahsettide anlamadim.benim son adetim cok az oldu.bugunde adetim 11 gunu.sence hamile ola bilirmiyim.of ya hic anlamiyorumda yardimci olursan sevinirim.sen simdi hamilemisin?Benimde 2 ay once kontrolumde doktorum sivi gormustu. Bana yumurtlama ya olmus yada geliyor hemen Demisti. Tip Dilinde foliculus mu oyle birsey diyorlardi:)
En kisa Zamanda hayirli haberler alirsin insallah.
Amin canım inşallah5 sene içinde 1 aşılama 2 kez tüp bebek denemesi 1 dış gebelik 1 boş gebelik 1 laparoskopi 1 kürtaj 3 kez de rahim filmi çektirdim sonuç sıfır
2016 aralık ayında eşim sigarayı bırktı hergün keçiboynuzu pekmezi içti.
Bende inofolik combi,balık yağı kapsulü,arısütü (eğri çayır organik),aktardan ballı bir macun aldım.
2017 ocak 21 benim son adetim oldu..darısı sana inşallah..allh sabir güç kuvvet sağlık versin
Tamam canım haklısın da bi ümitsizliğe kapıldım sadece yani sanki bu böyle devam edecek gibi bebiş gelmeyecek gibiAllah korusun neden oyle diyorsun.hic birzaman oyle soyleme.ben kendime sabirsiz diyordum sen benden de kotu bozmussun piskolojini oyle yapma tamammi Allah buyuk Alahin qazabina gider oyle soyleme lutfen sende dua et.Alladan umit kesilmez
Ne biliyim canım bi ümitsizlik başladı bendeöyle konuşma yaa
Allah analı babalı büyütsün canım darısı bizlereEvlendiğimde rahmim küçükmüş , zamanla büyür olur demişti dr. 4. yılda oğlumu kucağıma almıştım....
Dram değil de canım ne biliyim bi ümitsizlik başladı sanki hiç gelmeyecek bebiş kucağıma gibi..bide eşimle günlük hayatımızda da hep gerginiz stresliyiz işinden dolayı veya başka şeylerden..bu da bebişin olmasını etkiler bence değil miyani ksr bakma ama kızdım ben sana bu nasıl bir psikoloji anne olmak istiyorsun sen böyle basit değil anne olmak. Allah önce anne olmayı haketmemizi nasip etsin bize. hemen pes edecek, dram yaratacaksan henüz hazır değilsindir kızma lütfen bana. Allah korusun nasıl bu kadar kolay çocuk düşer sanırım diyorsun ne büyük yıkım düşük yapmak kimbilir.
Hayırlısı olsun canımAh canim ya bende ayni durumdayim 11.ayima gircem hic korunmadim ama hala tik yok esim ve cevrem daha cok erken oldugunu soyluyor muayeneyede gitmeme sicak bakmio esim ama gelde sen bunu bana anlat istebende kendi kendime biseyler yapmak istiyorum mesela sogan kuru duydum onu denicem istersen arastir sende dene yani ne kaybederizki
Hayırlısı olsun canım çatlatma iğnesi ne için yani yumurtların çatlamıyor mu? Bunu hangi testle gördü doktor ultrasondan mı canımMerhaba arkadaslar. Bizdede bir sorun yok gecen ay catlama ignesi oldum doktor bir kac ay daha. Deniyelim olmazsa asilama dio daha bir yillik evliyiz
Amin canım inşallahBı eczacı bana üremeyi artıran şeyin ayva olduğunu söylemişti . Hormonları tetikliyomus çocuk için . Fazla stres yapmak , olmuyor olmuyor deyipte üzülmek hepten yolları kapatıyor bence çünkü hiç ummadığın anda geliveriyor bu sipalar :) Allah'ım kimseye aratmasin , kimsenin kucağını boş bırakmasın tüm isteyen arkadaşlara teşekkür zamanda sağlıklı bebisler dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?