Bebeğim olmayacak mı acaba :(

Bizde bir takım sorunlar var ama büyük değil doğal yoldan hamile kalanlarda var mesela sence ikinci tüp bebek yaptırayım mı yoksa bende seneye kadar kendime zaman mı tanıyayım.Çünkü tüp bebek süreci gerçekten çok stresli maddi manevi eşimle hiç etmediğimiz kavgalar ettik.Meğer hamile olduğumu duyunca fazlaca kaptırmışız kendimizi daha geçen ay özümüze döndük.Daha bir yıl olmadı ilk tüp bebeği yaptıralı öyle karman çorman bir durum

Ah canim ya bende ayni durumdayim 11.ayima gircem hic korunmadim ama hala tik yok esim ve cevrem daha cok erken oldugunu soyluyor muayeneyede gitmeme sicak bakmio esim ama gelde sen bunu bana anlat iste bende kendi kendime biseyler yapmak istiyorum mesela sogan kuru duydum onu denicem istersen arastir sende dene yani ne kaybederizki

Ah canim ya bende ayni durumdayim bende 11.aya gircem hic korunmadik ama hala tik yok esim daha erken oldugunu soyluyor ve tedavi gormemize sicak bakmiyor bende kendi kendime cozumler ariyorum mesela cok arastirdim sogan kurunu denicem olumlu sonuc alanlar var istersen sende dene ne kaybederiz ki

Merhaba arkadaslar. Bizdede bir sorun yok gecen ay catlama ignesi oldum doktor bir kac ay daha. Deniyelim olmazsa asilama dio daha bir yillik evliyiz

Selam.bu gun doktora gittim rahimde sıvı varmis.anlamiyorum kotu birseymi of.3cu yilimiz artik hala.bebek yok.boyle birsey duydunuzmu kotu birseymi.konu acamadigim icin buraya yazdim

Bence bekle tabi beklerkende boş durma arısütü(eğriçayır organik ampul),inofolik combi,balık yağı kapsul ve aktardan kendin için macun al.esinde sigarayi bıraksın keçiboynuzu pekmezi içsin evellallah olur

Bı eczacı bana üremeyi artıran şeyin ayva olduğunu söylemişti . Hormonları tetikliyomus çocuk için . Fazla stres yapmak , olmuyor olmuyor deyipte üzülmek hepten yolları kapatıyor bence çünkü hiç ummadığın anda geliveriyor bu sipalar :) Allah'ım kimseye aratmasin , kimsenin kucağını boş bırakmasın tüm isteyen arkadaşlara teşekkür zamanda sağlıklı bebisler dilerim..

Merhaba arkadaslar. Bizdede bir sorun yok gecen ay catlama ignesi oldum doktor bir kac ay daha. Deniyelim olmazsa asilama dio daha bir yillik evliyiz
Daha bir yıllık evlisiniz bu kadar ağır süreçlere ne gerek var . Hem psikolojik hem maddi çöküntü sizlere hani bı üç yıl olmaz eyvallah denersin her yoluda bu kadar yolun başındayken biraz akışına bırakmak , önce kafanızı rahat bırakmak her ilişki yaşarken acaba bu sefer olcakmi gibi sorularla ruhunu daraltmadan beklerseniz bence bianda çıkıp gelecektir ufaklık , sözüm sadece size değil daha 1 yıllık evli olup henüz hamile kalamayanlara ..

Evet haklisin bende ayniseyleri dusunuyorum ama. Doktorum dioki sen polikistik oversin her ay yumurtan olusmuyo olussada kaliteli bi yumurta degil haklisin yasin kucuk dene. Iki uc yilin sonunda kilo alip gelirsen sansini asagiya cekersin dio kafam cok karisik

Selam.bu gun doktora gittim rahimde sıvı varmis.anlamiyorum kotu birseymi of.3cu yilimiz artik hala.bebek yok.boyle birsey duydunuzmu kotu birseymi.konu acamadigim icin buraya yazdim

Benimde 2 ay once kontrolumde doktorum sivi gormustu. Bana yumurtlama ya olmus yada geliyor hemen Demisti. Tip Dilinde foliculus mu oyle birsey diyorlardi:)

En kisa Zamanda hayirli haberler alirsin insallah.

Canım dur bakalım daha 1 yıl olmuş.
Ben 3 yıldır uğraşıyorum; eşiminde benimde hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen sırf stresten olmuyor.
Sakın o strese girme; yoksa olacağı varsa da olmuyor.
Eğer gebe kalmanı engelleyecek herhangi bir rahatsızlığın yoksa; sadece yumurtlama takibi yaparak
ilişkiye gir ve folik asite başla. Yapacak başka birşey yok.

Benimde 2 ay once kontrolumde doktorum sivi gormustu. Bana yumurtlama ya olmus yada geliyor hemen Demisti. Tip Dilinde foliculus mu oyle birsey diyorlardi:)

En kisa Zamanda hayirli haberler alirsin insallah.
Ne demek o canim yani hamile olmakmi.bende kotu burseymis gibi bahsettide anlamadim.benim son adetim cok az oldu.bugunde adetim 11 gunu.sence hamile ola bilirmiyim.of ya hic anlamiyorumda yardimci olursan sevinirim.sen simdi hamilemisin?

Amin canım inşallah
Ben de eşimle sağlıklı beslenmeye çalışıyorum sigara da kullanmıyoruz bakalım hayırlısı

Allah korusun neden oyle diyorsun.hic birzaman oyle soyleme.ben kendime sabirsiz diyordum sen benden de kotu bozmussun piskolojini oyle yapma tamammi Allah buyuk Alahin qazabina gider oyle soyleme lutfen sende dua et.Alladan umit kesilmez
Tamam canım haklısın da bi ümitsizliğe kapıldım sadece yani sanki bu böyle devam edecek gibi bebiş gelmeyecek gibi

Dram değil de canım ne biliyim bi ümitsizlik başladı sanki hiç gelmeyecek bebiş kucağıma gibi..bide eşimle günlük hayatımızda da hep gerginiz stresliyiz işinden dolayı veya başka şeylerden..bu da bebişin olmasını etkiler bence değil mi

Hayırlısı olsun canım
Bi dene bakalım ben soğanı içemiyorum:/
Bi sürü şey duydum ama hiçbiriyle uğraşmak istemiyorum olcaksa kendiliğinden olsun
Doktora gidicem hangi testleri isterse yaptırcam bu hafta gitcektim doktorum tatile çıkmış onu bekliyorum hem adet tarihime yakın döncekmiş zaten
Yani aslında sizinki de erken benim için de erken ama çevre bekliyor artı benim yaşım geçiyor diye endişe ve sabırsızlığa başladım

Hayırlısı olsun canım çatlatma iğnesi ne için yani yumurtların çatlamıyor mu? Bunu hangi testle gördü doktor ultrasondan mı canım

Amin canım inşallah
Doğru haklısın bir sene kısa bi zaman aslında ama insan yine de endişelenmeye başlıyor
Bide yaşımız küçük değil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…