Bebeğim olmayacak mı acaba :(

Haklısın canım
Folike de başladım
Doktorum tatilden dönsün onu bekliyorum tekrar gidicem bu sefer ayrıntılı tahlil yapar ve takip yaptırcam çünkü belli olmuyor yumurtlama

İnşallah sen de hayırlı haberlerini alırsın canım
Sen gittin mi doktora filan testler yaptırdın mı

Hayırlısı olsun canım çatlatma iğnesi ne için yani yumurtların çatlamıyor mu? Bunu hangi testle gördü doktor ultrasondan mı canım
Polikistik overim yumurtam kendiliginden olustu catlarmista ama doktor riske atmiyalim igne yapalim dene dedi denedik olmadik carsamba gunu rahim filmi cektirdim oda temiz ulturosanla bakti canim

bunu Allah bilir canım, etkileyebilir de etkilemeyebilir de. Sen kendini ona teslim edeceksin Allah ol dedikten sonra hiç birşey karşısında duramaz. bu rahatlıkta ol ki güzel olsun. sağlam bas yere Allah nasip edecek inş sen de anne olacaksın bu nedenle güçlü olmalısın

Canım benim bende ailemden uzak yere gelin geldim 10 ay oldu ve hala benimde olmadı bebegim temmuzda tedavi dedi doktor onu bekliyorum benimde 4 gün gecikti adetim test yaptım ama malesef kocaman şişko tek çizgi doktora gittinmi hiç

Beklersen gelmez beklemezsen gelir.. sorun yoksa sevin cunku olacak Allah nadib ettiyse.. tedavine basla dua et bol bol.. gectik bu yollardan saglicakla gobusun dolsun.. bizim gibilerde saglicakla kucagina alsin

İnşallah sen de hayırlı haberlerini alırsın canım
Sen gittin mi doktora filan testler yaptırdın mı
İnş hepimiz güzel haberler alırız.
Yaptırdm fakat herhangi bir sıkıntı yok, prolaktinim arada yükseliyor ama gebeliğe engel olacak kadar değil.
Benim ki paso stresten canım, çok fazla hassasım çok kafaya takıyorum.
Yumurtlama takibini; ovulasyon testleri ve vücut ısısını ölçerek de yapabilirsin.

Polikistik overim yumurtam kendiliginden olustu catlarmista ama doktor riske atmiyalim igne yapalim dene dedi denedik olmadik carsamba gunu rahim filmi cektirdim oda temiz ulturosanla bakti canim
Geçmiş olsun canım benim
Peki rahim filminde acı hissettin mi belki doktor benden de isteyebilir

Sağol canım inşallah
Zaten kafamda yok ki gün içinde aklıma bile gelmiyor ehliyete de yazıldım zaten onunla meşgulum bu ara..onun dışında babamla ilgileniyorum hasta biraz..eşimle dışarı filan çıkıyoruz öyle geçiyo günler

Hadi inşallah hayırlı haberler alırsın canım
Benim de senem dolmak üzere o yüzden gidicem daha önce gittik doktor senem dolmadan tedaviye başlamayalım dedi işte tekrar gidicem canım ayrıntılı tahlil yapcak

Stres yapmayalım canım :) kafanı dağıt cidden stresten olmuyormuş

Yok canim bana yumurtladigimi soylemisti doktor onun sivisi olabilir demisti. Hamilelik degildi yani benimkisi. Sen sormadinmi sivi nedir diye? Yok canim daha hamile degilim. Hamilelik belirtilerin varmi?

Ne demek o canim yani hamile olmakmi.bende kotu burseymis gibi bahsettide anlamadim.benim son adetim cok az oldu.bugunde adetim 11 gunu.sence hamile ola bilirmiyim.of ya hic anlamiyorumda yardimci olursan sevinirim.sen simdi hamilemisin?

Yok canim bana yumurtladigimi soylemisti doktor onun sivisi olabilir demisti. Hamilelik degildi yani benimkisi. Sen sormadinmi sivi nedir diye? Yok canim daha hamile degilim. Hamilelik belirtilerin varmi?
Hayir bir belirtim yok.ben sordum ama o iyi bir sry olmadigjni soyledi.antibiyotik falan yazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…