- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Haklısın canımCanım dur bakalım daha 1 yıl olmuş.
Ben 3 yıldır uğraşıyorum; eşiminde benimde hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen sırf stresten olmuyor.
Sakın o strese girme; yoksa olacağı varsa da olmuyor.
Eğer gebe kalmanı engelleyecek herhangi bir rahatsızlığın yoksa; sadece yumurtlama takibi yaparak
ilişkiye gir ve folik asite başla. Yapacak başka birşey yok.
İnşallah sen de hayırlı haberlerini alırsın canımCanım dur bakalım daha 1 yıl olmuş.
Ben 3 yıldır uğraşıyorum; eşiminde benimde hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen sırf stresten olmuyor.
Sakın o strese girme; yoksa olacağı varsa da olmuyor.
Eğer gebe kalmanı engelleyecek herhangi bir rahatsızlığın yoksa; sadece yumurtlama takibi yaparak
ilişkiye gir ve folik asite başla. Yapacak başka birşey yok.
Polikistik overim yumurtam kendiliginden olustu catlarmista ama doktor riske atmiyalim igne yapalim dene dedi denedik olmadik carsamba gunu rahim filmi cektirdim oda temiz ulturosanla bakti canimHayırlısı olsun canım çatlatma iğnesi ne için yani yumurtların çatlamıyor mu? Bunu hangi testle gördü doktor ultrasondan mı canım
bunu Allah bilir canım, etkileyebilir de etkilemeyebilir de. Sen kendini ona teslim edeceksin Allah ol dedikten sonra hiç birşey karşısında duramaz. bu rahatlıkta ol ki güzel olsun. sağlam bas yere Allah nasip edecek inş sen de anne olacaksın bu nedenle güçlü olmalısınDram değil de canım ne biliyim bi ümitsizlik başladı sanki hiç gelmeyecek bebiş kucağıma gibi..bide eşimle günlük hayatımızda da hep gerginiz stresliyiz işinden dolayı veya başka şeylerden..bu da bebişin olmasını etkiler bence değil mi
Canım benim bende ailemden uzak yere gelin geldim 10 ay oldu ve hala benimde olmadı bebegim temmuzda tedavi dedi doktor onu bekliyorum benimde 4 gün gecikti adetim test yaptım ama malesef kocaman şişko tek çizgi doktora gittinmi hiçKızlar aranızda 1 sene evli olup ta hamile kalamayan var mı?
Bu ay çok ümitlenmiştim adetim gecikince ama yine olmadıevimde günlerim genelde yalnız geçiyo yanıma arkadaş olurdu bebeğim olsaydı onunla uğraşırdım ne güzel..
İnş hepimiz güzel haberler alırız.İnşallah sen de hayırlı haberlerini alırsın canım
Sen gittin mi doktora filan testler yaptırdın mı
Geçmiş olsun canım benimPolikistik overim yumurtam kendiliginden olustu catlarmista ama doktor riske atmiyalim igne yapalim dene dedi denedik olmadik carsamba gunu rahim filmi cektirdim oda temiz ulturosanla bakti canim
Sağol canım inşallahbunu Allah bilir canım, etkileyebilir de etkilemeyebilir de. Sen kendini ona teslim edeceksin Allah ol dedikten sonra hiç birşey karşısında duramaz. bu rahatlıkta ol ki güzel olsun. sağlam bas yere Allah nasip edecek inş sen de anne olacaksın bu nedenle güçlü olmalısın
Hadi inşallah hayırlı haberler alırsın canımCanım benim bende ailemden uzak yere gelin geldim 10 ay oldu ve hala benimde olmadı bebegim temmuzda tedavi dedi doktor onu bekliyorum benimde 4 gün gecikti adetim test yaptım ama malesef kocaman şişko tek çizgi doktora gittinmi hiç
Amin canım benim inşallahBeklersen gelmez beklemezsen gelir.. sorun yoksa sevin cunku olacak Allah nadib ettiyse.. tedavine basla dua et bol bol.. gectik bu yollardan saglicakla gobusun dolsun.. bizim gibilerde saglicakla kucagina alsin
Stres yapmayalım canım :) kafanı dağıt cidden stresten olmuyormuşİnş hepimiz güzel haberler alırız.
Yaptırdm fakat herhangi bir sıkıntı yok, prolaktinim arada yükseliyor ama gebeliğe engel olacak kadar değil.
Benim ki paso stresten canım, çok fazla hassasım çok kafaya takıyorum.
Yumurtlama takibini; ovulasyon testleri ve vücut ısısını ölçerek de yapabilirsin.
Korkutmak istemem ama bana anestezisiz yaptilar cok kotuydu ben boyle bi aci gormedimGeçmiş olsun canım benim
Peki rahim filminde acı hissettin mi belki doktor benden de isteyebilir
Ne demek o canim yani hamile olmakmi.bende kotu burseymis gibi bahsettide anlamadim.benim son adetim cok az oldu.bugunde adetim 11 gunu.sence hamile ola bilirmiyim.of ya hic anlamiyorumda yardimci olursan sevinirim.sen simdi hamilemisin?
Hayir bir belirtim yok.ben sordum ama o iyi bir sry olmadigjni soyledi.antibiyotik falan yazdiYok canim bana yumurtladigimi soylemisti doktor onun sivisi olabilir demisti. Hamilelik degildi yani benimkisi. Sen sormadinmi sivi nedir diye? Yok canim daha hamile degilim. Hamilelik belirtilerin varmi?
Hayir bir belirtim yok.ben sordum ama o iyi bir sry olmadigjni soyledi.antibiyotik falan yazdi
InsAllah canimOzaman sendeki baska biseydir canim. Bence fazla kafani takma insallah hersey guzel olucak
Ayy ben anestesi olmadan yaptırmam vallaKorkutmak istemem ama bana anestezisiz yaptilar cok kotuydu ben boyle bi aci gormedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?