Bebeğim olmayacak mı acaba :(

Slm kizlar daha önce yazmistim iki senedir bebis bekledigimi bu ayda o kadar belirti yasamama Rahmen bu sabah gene regl oldum.kendimi su an cok kötü hisediyorum. umutlarim gitikce tükeniyor. her ne yaptiysam olmuyor

Slm kizlar daha önce yazmistim iki senedir bebis bekledigimi bu ayda o kadar belirti yasamama Rahmen bu sabah gene regl oldum.kendimi su an cok kötü hisediyorum. umutlarim gitikce tükeniyor. her ne yaptiysam olmuyor
Hayırlısı olsun canını sıkma ben de sıkıldım artık kendi durumumdan çünkü akrabalar da sormaya başladı bebek doğur yok mu bişey gibi cümleler...
Sıkıldım herkesten

Hayırlısı olsun canını sıkma ben de sıkıldım artık kendi durumumdan çünkü akrabalar da sormaya başladı bebek doğur yok mu bişey gibi cümleler...
Sıkıldım herkesten
Söylenenlerden biktim zaten artik topluma eskisi kadar giremiyorum.sormasada
Sıkıldım herkesten
Cok zor bir sinavdan geciyoruz Allah sabirla beklemeyi nasip etsin eeee birseyin yokmu daha sorusundan nefret ettirdiler.herkesten uzaklasmak hic kimseyi görmek istemiyorm. Helede akrabalari

Merhaba canım ben de 10 aylık evliyim. Ocak'tan beri olmadı bebeğimiz. Sürekli gittim ama kontrole hipertiroidim çıkmıştı. Onun için ilaç kullanıyordum. Geçen ay nisanda da gittim olmuyo 4 aydır dedim. Doktor tedaviye başlayalım dedi önce bir gerildim ne tedavisi diye. Klomen diye bir ilaç verdi onu kullandığım ay hamile kaldım. İlacı içiyorsun 5 gün sonra adetin 13. Günü gidiyosun yumurtalarına bakıyor. Ona göre şu günlerde ikişki yaşayın diyor. Benim tiroidim de bu ay epey düzene girmişti bir de bu ilacı içince rabbim bu ay nasip etti çok şükür. Daha çok küçük birkaç haftalık inşallah tamamına erer. Çok gerilmiştim eşime sperm testi yaptırttım. Hiçbir şeyimiz yoktu ikimizin de. O ilacı 4 ay kullanıp deneyeceksin eğer olmazsa rahim filmi çekip sorunu tespit edip aşılama yaparız demişti. Yani rahim filminden önce bazı şeyleri deneyeceksin. Özel hastahaneye gittim klomen için beklemene gerek yok zaten yumurta takibi yapıyor sadece. Devlet katkısı olsun diye 1 sene bekleniyor; ama o artık aşılama evrelerinde gerekli. Klomen 8-10 tl bir şey.

Aynen öyle valla
Bide gittikçe hayat enerjim düşüyor bebek bakacak çocuk büyütüp yetiştirecek enerjiyi kaybediyorum yavaş yavaş..
Genç yaşta evlenip çocuğu olanlara gıpta ediyorum birlikte büyüyor anne-çocuk ne güzel

Canım benim sağlıklıca kucağına alırsın inşallah Allah analı babalı büyütsün..bende de tiroid var euthrox kullnıyorum her sabah..en son ocakta baktıgında tiroid değerlerim normaldi tekrar gidicem
İnşallah benim de senin gibi olur
Özelde kadın doğuma gittiğimde daha erken demişti sadece eşimden test istedi baktı bişey yok bana ultrasonda baktı bişey yok şimdi tatilden dönmesini bekliyorum ona da tekrar gidip ayrıntılı tahlil isticem
Sence klomeni söyliyim mi

Evet söyle denemek istiyorum zaman geçmesin boşa de. Hatta insanlar doktora demeden alıp içiyomuş. O sonradan kis filan yapabiliyomuş ama kontrol altında olmak lazım. Tiroidin çok etkilediğini düşünüyorum. Benimki propicyl, bebek düşündüğüm için hafif ilaç verdi. Bunun bir zararı olmaz dedi hala daha da içiyorum. Seninki ağır bir ilaç sanırım çünkü kosa zamanda düzeltiyor diye duydum. Benim neredeyse 4 ay olacak hala tam düzelmedi.

Tuhaf olanda ne canim.evlendigimden beri cocuk istememle birlikte etrafim hamilelerle doldu sanki. dairede geceleri aglayan cocuk sesleri cikmaya basladi iki arkadasim istemedikleri halde hamile kalip cocuk aldirdilar. Benim icimin yandigini bile bile eltimin bana laf sokmalari.en zoruda esim gecen bana sarildiginda ikimiz ayni anda icimizi cektik ben icimden Allahim ona baba olmayi nasip et diye dua etmistim. aynisini oda benim icin dua etigini hisetimAllah kimsenin kucagini bos birakmasin

Amin, çok zor bir sınav. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…