- 24 Aralık 2016
- 1.994
- 2.643
- 133
- 37
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Tuhaf olanda ne canim.evlendigimden beri cocuk istememle birlikte etrafim hamilelerle doldu sanki. dairede geceleri aglayan cocuk sesleri cikmaya basladi iki arkadasim istemedikleri halde hamile kalip cocuk aldirdilar. Benim icimin yandigini bile bile eltimin bana laf sokmalari.en zoruda esim gecen bana sarildiginda ikimiz ayni anda icimizi cektik ben icimden Allahim ona baba olmayi nasip et diye dua etmistim. aynisini oda benim icin dua etigini hisetimAllah kimsenin kucagini bos birakmasin
Isterim canim :)Canım üzülme üzülsende çare olmuyo marketten alınan bişiy değil bu nede olsa bende çok istiyom bak ne diycem bizim bi topiğmiz var arkadaşlarla dua ediyoz birbirimize dertleşiyoz istersen etiketlerim seni istermisin
Evet canım ben tiroid ilacımı senelerdir içiyorum hiçbir doktor bıraktırmadı sanırım bir ömür devam etcek bu..ama ne zaman gitsem değerlerim normal çıkıyorEvet söyle denemek istiyorum zaman geçmesin boşa de. Hatta insanlar doktora demeden alıp içiyomuş. O sonradan kis filan yapabiliyomuş ama kontrol altında olmak lazım. Tiroidin çok etkilediğini düşünüyorum. Benimki propicyl, bebek düşündüğüm için hafif ilaç verdi. Bunun bir zararı olmaz dedi hala daha da içiyorum. Seninki ağır bir ilaç sanırım çünkü kosa zamanda düzeltiyor diye duydum. Benim neredeyse 4 ay olacak hala tam düzelmedi.
Çok da sıkıntı yapma canım evliliğin tadını çıkarmaya bak birazTuhaf olanda ne canim.evlendigimden beri cocuk istememle birlikte etrafim hamilelerle doldu sanki. dairede geceleri aglayan cocuk sesleri cikmaya basladi iki arkadasim istemedikleri halde hamile kalip cocuk aldirdilar. Benim icimin yandigini bile bile eltimin bana laf sokmalari.en zoruda esim gecen bana sarildiginda ikimiz ayni anda icimizi cektik ben icimden Allahim ona baba olmayi nasip et diye dua etmistim. aynisini oda benim icin dua etigini hisetimAllah kimsenin kucagini bos birakmasin
merhaba canım eşine tekrar bakılsın heray farklı çıkıyo sonuçlar değişmiş olabilir. ayrıca. soğan kürü yap. bide hayıt tohumu alıp kaynatıp iç problemi olmayıp içip hamile kalan çok. günlük 2 tane incir ye eşinde yesin, fındık fıstık ceviz badem yiyin eşine keçiboynuzu kürü ver sperm hareketine iyi gelirmiş. kalitesini arttırır. bunları bi dene canım. bide klomen için bence kadın ve erkekte yumurta çoğaltıyor şansınızı arttırırHayır bide yanlış olan şu;
Doktora gidiyorum diyorum ki ben evleneli bikaç ay geçti ki gittiğimde 7-8ay olmuştu az değill..eşim de ben de küçük te değiliz yaşımız 30a gelmiş, beklemek istemiyoruz artık eşim de bebek çok istiyor diyorum ama doktor bekleyelim diyor seneniz dolsun diyor..daha neyi beklicez ki anlamıyorum
Özele gittim bi ton para verdim doktor iyi diyor herkes o yüzden değiştirmiyorum
Devlet hastanesi bizim burdaki doktorundan memnun kalmadım hiç ilgilenmiyorlar bilemiyorum
Canım soğana bi ara başladım geri bıraktım içemedim bide arkadaşta kist yaptı ben de korktum..merhaba canım eşine tekrar bakılsın heray farklı çıkıyo sonuçlar değişmiş olabilir. ayrıca. soğan kürü yap. bide hayıt tohumu alıp kaynatıp iç problemi olmayıp içip hamile kalan çok. günlük 2 tane incir ye eşinde yesin, fındık fıstık ceviz badem yiyin eşine keçiboynuzu kürü ver sperm hareketine iyi gelirmiş. kalitesini arttırır. bunları bi dene canım. bide klomen için bence kadın ve erkekte yumurta çoğaltıyor şansınızı arttırır
yarıyo canım 6-7 tanesini kırıp yarım litre kaynar suya at, ağzını kapatıp kısık ateşte 3 dk kaynat. sonra 20 dk öyle ağzı kapalı demlensin. süzüp sabah ve akşam yatmadan önce ver eşine 1 su bardağı. 1 hafta böyle uygula. sonra yarı ölçülerde hazırlayıp sadece gece yatmadan önce ver 3 aylık bişey zaten. günlük taze hazırla. sperm sayı ve hareketini arttırır oda yumurta döllenmesi kolaylaştırır. sende içebilirsin istersen faydalı bişey. eşin içmezsede bunun doğal pekmezinden yedir hergün 2 yemek kaşığı yesin sabah akşam. sen kendinde bal çörekotu ve tarçın karışımı ye sabah akşam yumurta kalitesini arttırıyo, yada arısütü bal polen karışımı yiyebilirsiniz ikinizde. hepsi doğal olmalı yalnız.Canım soğana bi ara başladım geri bıraktım içemedim bide arkadaşta kist yaptı ben de korktum..
Keçiboynuzu kürü evde var işe yarıyor mu
stres engel olur canım sakin olun. bi yerde okumuştum vücut strese girince gerilir ve kan akışı sadece ayakta durabilmen için kollara ve ayaklara gider daha çok. iç organlara akış yavaşlar. oda pek çok hastalığı ortaya çıkarır çünkü kan gitmezse oksijende gitmez organlara. hasara yol açabilir. stresten korunun yani. temiz havada yürüyüş yapın haftasonları doğal yerlere gidin bol temiz hava alın bebeğide kafanızdan uzaklaşırın bi süre. probleminiz yokmuş çünkü kasmayın kendinizi bide gidip iyi bi yerde aneztezi ile rahim filmi çektir. tıkanıklık varsa açıyomuş. rahim filminden sonra 4-5 ay bekleyin olmazsa başka hekimlere gözükürsünüz.Stres gebeliğe engel mi? Stresli ortamda kalıp hamile kalabilen var mı
Tamam canım çok teşekkür ederimstres engel olur canım sakin olun. bi yerde okumuştum vücut strese girince gerilir ve kan akışı sadece ayakta durabilmen için kollara ve ayaklara gider daha çok. iç organlara akış yavaşlar. oda pek çok hastalığı ortaya çıkarır çünkü kan gitmezse oksijende gitmez organlara. hasara yol açabilir. stresten korunun yani. temiz havada yürüyüş yapın haftasonları doğal yerlere gidin bol temiz hava alın bebeğide kafanızdan uzaklaşırın bi süre. probleminiz yokmuş çünkü kasmayın kendinizi bide gidip iyi bi yerde aneztezi ile rahim filmi çektir. tıkanıklık varsa açıyomuş. rahim filminden sonra 4-5 ay bekleyin olmazsa başka hekimlere gözükürsünüz.
Evet canım ben tiroid ilacımı senelerdir içiyorum hiçbir doktor bıraktırmadı sanırım bir ömür devam etcek bu..ama ne zaman gitsem değerlerim normal çıkıyor
Arkadaşımda da var onun bi iniyo bi yükseliyomuş devamlı..
Ozaman kadın doğuma gittiğimde klomeni söylicem canım belki bana da yarar
Peki canım şuan nasıl belirtiler yaşıyosunSöyle tabi özel para alacağı için bence boş çevirmez. Bir de seni sık sık çağıracak. Her gidişin para. 1 senesi dolmayan tüp bebek yaptıranlar var. Parasıyla olan bir şey. Ama devlet nasıl, neden ilgilenmiyor bilemiyorum.
Peki canım şuan nasıl belirtiler yaşıyosun
Göbüşünde şişkinlik var mı:)Şu an bir belirtim yol daha bebek küçük sanırım. Normal hayatım devam ediyor, sadece uyku ihtiyacım arttı.
Aa hadi canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz:)Dua et umutsuzluğa kapılma canım bende iki yıllık evliyim olmadı en son tüp bebek yaptırdık tuttu sanırım test yapıyorum pozitif çıkıo yarında kan vermeye gitcem, klasik olcak ama her şeyin bi zamanı var biz evlendiğimizden beri ugraşıyoruz ama daha önce olsaymış olmazmış çünkü ilk zamanlar çok sıkıntılı oluo sürekli kavga gürültü bide bebişin stresi eklenince daha kötü olurduk heralde.. şimdi evliliğimiz oturdu birbirimizin huylarını daha iyi biliyoruz çok güzel bi zamanda geldi bebişim yani umarım gelmiştir yarın netleşcek bakalım :) Allah seninde gönlüne göre versin stres yapma çevremden duydugum ne zaman "amaaaaaan" deyip kafaya takılmıosa o zaman oluomuş hep elinde değil biliyorum ama düşünmemeye çalış bide ananas ye bol bol:)
Aynen öyle canım zaman geçtikçe daha iyi oluo her şey, daha iyi tanıosun..Aa hadi canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz:)
Çok sağol canım inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız , evet evlilik hemen oturmuyor erkek te kadın da stresli oluyor biraz hayat sıkıntıları biraz başka şeyler..sanırım 2.sene daha iyi oturur bazı şeyler dimi?
Peki hemen tüp bebek yaptırmak gerek var mı?
Aynı bende senin gibiyim bezelye yutmuş solucana döneriz artık :)Böyle hamile filan görünce özellikle bebek büyükse bi bakıyorım diyorum ayy kadın nasıl taşıyor düşüncenize karnınızda hergün büyüyen sizden bir parça :)
Bide benim kilom yok hamile olsam bir tek göbüşüm çıkar sanırım kocaman :)
Kıyafetleri baştan dizeriz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?