Bebeğim olmayacak mı acaba :(

Canım yanlız değilsin iki yılım dolmak üzere. Bebis istiyoruz ama olmuyor. Bir sene dolmaya yakın gidip testlerimizi yaptık bende herşey yolunda esimde hafif bir pürüz çıktı onun için 4 aydır ilaç kullanıyor anca duzeldi diyebilirim bende iki kez klomen tedavisi gördüm sonuç negatif . Bir düşügum oldu hala boşluğu canini yakıyor. Onun yerini ancak yeni bir bebek doldurabilir. Bekliyorum önümüzdeki ay klomene devam ama olacağını zannetmiyorum. Artık allah affetsin inancım kalmadı. Ama gönül ışte istiyor. Yinede elimden geleni yapicam gerisi allaha kalmış. Sende öyle yap iyi bir dr bul ve bütün testlerini yaptı umarım bir sorun yoktur. Allah yardimcin olsun. Unutma bizden daha çok bekleyen ve hiç umudu olmayan insanlarda var. Halimize çok şükür.

Göbüşünde şişkinlik var mı:)
Sadece adet gecikmesi mi oluyo belirti olarak?

Yok daha çok küçük çıkmadı karnın 4-5 aya çıkar sanırım. Adetin gecikiyo sadece bende öyle oldu hissetmedim. Şu sıralar göğüslerim çok şişti ve acıyo sadece. Bazılarında farklı oluyomuş ama baş dönmesi, kusma gibi..

Dün bir haber izledim. 19 yıl sonra anne olmuş. Allah'a sığın dua et canım. Hiç belli olmaz.

Çok zayıf olan bazı kişiler daha çok kilo alıyormuş. 35 bile gördüm :)

Aynen canım ben de en çok yaşa takılıyorum hani 21-22 de filan evlenseydim 3sene filan istemezdim ama yaşımız büyük hem çocukla aramızda baya yaş farkı olcak hem yaş geçtikce bu işler daha zorlaşıyor hem hayat enerjim yavaş yavaş düşüyor yani bi 20yaşında gibi değilim görüntüm genç olsa da ruhum değil :)
Hayırlısı olsun her zaman onu söylüyorum ben de testlerimi yaptırcam doktorumun iyi oldugunu söylüyor herkes bide bu doktora başladığım için buna devam etmek istiyorum bakalım bayramdan sonra dönüyormuş koşa koşa gitcem

Yine de umudunu kaybetme canım kaç yaşında kadınlar anne oluyor tıp çok ilerledi ben o açıdan korkmuyorum
İnşallah kısa zamanda hayırlı haberleri alırsın

Ne güzel sende iyi geçiyormuş kimisi kötü geçiriyormuş benim en büyük korkum da kusmak

Canım umutsuz olma yaa bende senin gibiydim inanmyrdm artık çok üzülüyrdm tüp yaptrdk biraz önce kan verdim muhtemelen hamileyim ama bi türlü sevinemiyorum o kadar şartlamışımki kendimi olmycak diye kabullenemiyorum sanırım ne zaman inanıp mutlu olcm bilmiyorum sen yapma öyle illaki olur tıp çok ilerledi gerçekten ve Allah buyuk dua et çokça olur bak gör dermansız dert vermesin Allah yeterki.. düşük oldugu zaman genetik testiydi sanırım ondan yaptılarmı sana kanda pıhtılşmya falan bakldmı

Hayırlı haberlerini bekliyoruzz canım :)

28 günde bir düzenli olarak adet görüyorum ovulasyon testi de kullanıyorum takip için.normalde 13.yada 14.gün yumurtlama gününe denk geliyor takriben fakat erken yumurtlama olduğu zaman 11.güne denk geliyor.test kullanmayan arkadaşlara ek bir bilgi olsun istedim düzenli adet görsenizde bazı aylar yumurtlama gününüz öne gelebiliyor.ben bu nedenle 10.günden itibaren testi kullanmaya başlıyorum.test kullanmadığım zamanlarda ortalama 14.günü hesaplayarak yapıyorduk test kullanmaya başlayınca 3.ayında hamilelik gerçekleşti.nihayete erdiremedik gebeliği o ayrı.ovulasyon testleri benim gibi akıntı yada vücut ateşi takip edemeyenler ve gün aşırı ilişkiye girmek istemeyenler için bulunmaz nimet diye düşünüyorum.test kullanmaya başladığımda çift çizgiyi gördüğüm gün diyelim ki 14.gün yumurtlama gününüz 13.14.15.gün düzenli olarak ilişkiye girerek tutturduk biz ilkini.doktorlar genelde günaşırı diyorlar ilk iki ay yumurtlama gününde gün aşırı yaptık olmadı 3.ay aralıksız yapınca tuttu.allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

benimde olmuyor çok üzülüyorum bu duruma. insan görmek istemiyorum sorulardan bıktım. birgün evladım olacak mı acaba erişilmez gelmeye başladı..umutsuz olmamak gerekiyor ama bi olsa bayram gibi gelecek resmen hayırlısı yaa..

inşallah mutlu haberlerini alırsın ALLAH yüzünü güldürsün hepimizin inşallah

Haklısın canım aslında yumurtlama zamanı her gün yapmak şansı arttırır ancak bizim mümkün olmuyo eşim bazen gece çalıştığı için
Ben takvim yöntemiyle hesaplıyorum ben de 28günde bir adet oluyorum ve adet gününe kadar iki günde bir oluyor bizimkisi..ovülasyon testi hiç denemedim bu ay alırım ben de temmuz ilk hafta adetim geçsin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…