Bebeğim olmayacak mı acaba :(

Ayrıca üzülme tekrar dene canım bi kere tutturmussun sonuçta tekrar olur inşallah..bak biz daha yol kat edemedik bir senede

İnşallah alırsın hayırlı haberleri canım üzme kendini yani ne kadar üzülsek te elimizden bişey gelmez ki umut etmeye devam napalım kimininki hemen oluyor kiminin ki de bizler gibi zamanı var demek ki

İnşallah alırsın hayırlı haberleri canım üzme kendini yani ne kadar üzülsek te elimizden bişey gelmez ki umut etmeye devam napalım kimininki hemen oluyor kiminin ki de bizler gibi zamanı var demek ki
inşallah cnm hamile kalmak ne zormuş bigün olacağını bilmek de rahatlatır insanı zamanı olsa keşke hiç olmayacak gibi geliyor ömür boyu yalnızlık korkutuyor beni

Merhaba
Seni cok iyi anliyorum biz 1.5 yildir evliyiz ve bebek istiyoruz ama oldugu yok doktora gidiyoruz birsey yok hersey iyi diyor yaza dogru bebegin olucak diyor ama birsey oldugu yok cok kafama takiyorum üzülüyorum hamile bir anne gördügüm zaman icim gidiyor bakmiyorum bile

inşallah cnm hamile kalmak ne zormuş bigün olacağını bilmek de rahatlatır insanı zamanı olsa keşke hiç olmayacak gibi geliyor ömür boyu yalnızlık korkutuyor beni
O endişe bende de başladı canım sanki arada öyle olmayacakmış gibi düşünüyorum sonra saçmalama diyorum kaç yaşında kadınlar doğruyor olmadı tedaviye başlarım diyorum

Daha yeniyiz aslında canım çok ta kafaya takma çünkü stresten de olmuyormuş hangi testleri yaptırdın

Bende 1yillik evliyim hamile kalamadim.kontrollerde birşey çıkmadı rahim filmi istedi onuda yaptirmadim biraz bekleyin dedim.stres yapma düşünme dedi.bu ay dusunmemeye çalıştım adet gününü takip etmedim.ama 3gun gecikti şuan hemen idrar testi yaptım dayanamadım yine.bu gecede yaa neden çocuk olmuyor diye uyandim.dusunmemeye de calissak olmuyor

geçe
rahim filmi bnde istiyorum yakın zamanda anestezili olunca kolay oluyormuş sanırım inşallah hayallerimize kavuşuruz ne diyim..bn de sabahları çok huzursuz uyanıyorum uyanır uyanmaz aklıma ilk gelen şey ne yazık ki

O endişe bende de başladı canım sanki arada öyle olmayacakmış gibi düşünüyorum sonra saçmalama diyorum kaç yaşında kadınlar doğruyor olmadı tedaviye başlarım diyorum
bnde öyle diyorum en olmadı tüp bebek diyorum onun da tutmama ihtimali yıkım vs. off allahım yardım et.dışarda bi hamile görsem çok üzülüyorum artık içim gidiyor

Merak ettim neden yaza dogru gebe kalırsın diyor

Bende 1.5 senelik evliyim 1 kimyasal dısında gebelik olmadı.bendd cok üzülüyorum. Kafama takmıcam desemde takıyprum malesef. Eşimin durumuda içimi acıtıyor. O farkettirmemeye calısıyor ama o da üzülüyor

İnşallah hayırlı haberler alırsın canım benim..
Ben anlamıyorum korunmadan nasıl tutmuyor ki yani bazı insanlar mesela kazayla hamile kalıyo korundugu halde..
Ben de evlenmeden önce hemen hamiş kalcam sanıyordum ama ne kadar üstüne düssek o kadar ters etki yapıyor bence kafanızı boşaltın yaz geldi tatile çıkın dinlenin oyalancak bişeyler bulun

Rahim filmi çektir canım doktor benden isterse ben de çektiririm en azından bişey varsa da çıksın içim rahat etsin

bnde öyle diyorum en olmadı tüp bebek diyorum onun da tutmama ihtimali yıkım vs. off allahım yardım et.dışarda bi hamile görsem çok üzülüyorum artık içim gidiyor
Canım tamam aklına gelir düşünürsün de çok ta kafana takma oluruna bırak yani ben de endişeliyim ben de korkuyorum üzülüyorum düşünüyorum ama gün içinde bazen aklıma bile gelmiyo başka uğraşlar buldum onlarla vakit geçiyo gidiyo bide ev işleri zaten hiç bitmiyo şimdi bide yaz geldi tatil bayram planları vs aklıma gelmiyo Eylülde de çalışmaya başlarım öyle geçer
Hı ben neyden korkuyorum doktora gidince ayrıntılı bakınca bana senin çocugun olmaz derse naparım diye çünkü öyle durumda güçlü duramam

Soğan kürü diye birseyden bahsediyolar..nasıl yapıldığını bilen ve ne zamanlar tüketmemiz gerekiyor bilen varsa yardımcı olsun.bu ay denemeyi düşünüyorum birde ovulasyon testini deneyecegim

Eşler belli etmez ama üzülürler
Ben geçen ay 3gün gecikince ortalığı ayağa kaldırdım nasıl havalar oynamalar sevinmeler eşim havalara uçuyordu ümitlendi ama regl olunca yüzünde koca bi hayal kırıklığı..bana dedi ki bida test alıp emin olana kadar bana söyleme

Soğan kürü diye birseyden bahsediyolar..nasıl yapıldığını bilen ve ne zamanlar tüketmemiz gerekiyor bilen varsa yardımcı olsun.bu ay denemeyi düşünüyorum birde ovulasyon testini deneyecegim
Canım ovülasyon testi ni ben de denicem bu ay adetten sonra..soğan kürünü ben de yapmıştım ama içemedim hatırlamıyorum şimdi nasıl olduğunu ama kaynatıp suyunu içiyosun sanırım yemeklerden önceydi

İnşaallah en kısa zamanda bir bebeğin olur,aklıma geldikçe sana dua edecem.
Allah tüm isteyenlere,nasip etsin..
Kucağınız bebeklerle dolsun güzel kadınlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…