- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Ayrıca üzülme tekrar dene canım bi kere tutturmussun sonuçta tekrar olur inşallah..bak biz daha yol kat edemedik bir senede28 günde bir düzenli olarak adet görüyorum ovulasyon testi de kullanıyorum takip için.normalde 13.yada 14.gün yumurtlama gününe denk geliyor takriben fakat erken yumurtlama olduğu zaman 11.güne denk geliyor.test kullanmayan arkadaşlara ek bir bilgi olsun istedim düzenli adet görsenizde bazı aylar yumurtlama gününüz öne gelebiliyor.ben bu nedenle 10.günden itibaren testi kullanmaya başlıyorum.test kullanmadığım zamanlarda ortalama 14.günü hesaplayarak yapıyorduk test kullanmaya başlayınca 3.ayında hamilelik gerçekleşti.nihayete erdiremedik gebeliği o ayrı.ovulasyon testleri benim gibi akıntı yada vücut ateşi takip edemeyenler ve gün aşırı ilişkiye girmek istemeyenler için bulunmaz nimet diye düşünüyorum.test kullanmaya başladığımda çift çizgiyi gördüğüm gün diyelim ki 14.gün yumurtlama gününüz 13.14.15.gün düzenli olarak ilişkiye girerek tutturduk biz ilkini.doktorlar genelde günaşırı diyorlar ilk iki ay yumurtlama gününde gün aşırı yaptık olmadı 3.ay aralıksız yapınca tuttu.allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah alırsın hayırlı haberleri canım üzme kendini yani ne kadar üzülsek te elimizden bişey gelmez ki umut etmeye devam napalım kimininki hemen oluyor kiminin ki de bizler gibi zamanı var demek kibenimde olmuyor çok üzülüyorum bu duruma. insan görmek istemiyorum sorulardan bıktım. birgün evladım olacak mı acaba erişilmez gelmeye başladı..umutsuz olmamak gerekiyor ama bi olsa bayram gibi gelecek resmen hayırlısı yaa..
inşallah cnm hamile kalmak ne zormuş bigün olacağını bilmek de rahatlatır insanı zamanı olsa keşke hiç olmayacak gibi geliyor ömür boyu yalnızlık korkutuyor beniİnşallah alırsın hayırlı haberleri canım üzme kendini yani ne kadar üzülsek te elimizden bişey gelmez ki umut etmeye devam napalım kimininki hemen oluyor kiminin ki de bizler gibi zamanı var demek ki
O endişe bende de başladı canım sanki arada öyle olmayacakmış gibi düşünüyorum sonra saçmalama diyorum kaç yaşında kadınlar doğruyor olmadı tedaviye başlarım diyoruminşallah cnm hamile kalmak ne zormuş bigün olacağını bilmek de rahatlatır insanı zamanı olsa keşke hiç olmayacak gibi geliyor ömür boyu yalnızlık korkutuyor beni
Daha yeniyiz aslında canım çok ta kafaya takma çünkü stresten de olmuyormuşMerhaba
Seni cok iyi anliyorum biz 1.5 yildir evliyiz ve bebek istiyoruz ama oldugu yok doktora gidiyoruz birsey yok hersey iyi diyor yaza dogru bebegin olucak diyor ama birsey oldugu yok cok kafama takiyorum üzülüyorum hamile bir anne gördügüm zaman icim gidiyor bakmiyorum bile
rahim filmi bnde istiyorum yakın zamanda anestezili olunca kolay oluyormuş sanırım inşallah hayallerimize kavuşuruz ne diyim..bn de sabahları çok huzursuz uyanıyorum uyanır uyanmaz aklıma ilk gelen şey ne yazık kiBende 1yillik evliyim hamile kalamadim.kontrollerde birşey çıkmadı rahim filmi istedi onuda yaptirmadim biraz bekleyin dedim.stres yapma düşünme dedi.bu ay dusunmemeye çalıştım adet gününü takip etmedim.ama 3gun gecikti şuan hemen idrar testi yaptım dayanamadım yine.bu gecede yaa neden çocuk olmuyor diye uyandim.dusunmemeye de calissak olmuyor
bnde öyle diyorum en olmadı tüp bebek diyorum onun da tutmama ihtimali yıkım vs. off allahım yardım et.dışarda bi hamile görsem çok üzülüyorum artık içim gidiyorO endişe bende de başladı canım sanki arada öyle olmayacakmış gibi düşünüyorum sonra saçmalama diyorum kaç yaşında kadınlar doğruyor olmadı tedaviye başlarım diyorum
Merak ettim neden yaza dogru gebe kalırsın diyorMerhaba
Seni cok iyi anliyorum biz 1.5 yildir evliyiz ve bebek istiyoruz ama oldugu yok doktora gidiyoruz birsey yok hersey iyi diyor yaza dogru bebegin olucak diyor ama birsey oldugu yok cok kafama takiyorum üzülüyorum hamile bir anne gördügüm zaman icim gidiyor bakmiyorum bile
eşinizde ne sıkıntı varBende 1.5 senelik evliyim 1 kimyasal dısında gebelik olmadı.bendd cok üzülüyorum. Kafama takmıcam desemde takıyprum malesef. Eşimin durumuda içimi acıtıyor. O farkettirmemeye calısıyor ama o da üzülüyor
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım benim..Bende 1yillik evliyim hamile kalamadim.kontrollerde birşey çıkmadı rahim filmi istedi onuda yaptirmadim biraz bekleyin dedim.stres yapma düşünme dedi.bu ay dusunmemeye çalıştım adet gününü takip etmedim.ama 3gun gecikti şuan hemen idrar testi yaptım dayanamadım yine.bu gecede yaa neden çocuk olmuyor diye uyandim.dusunmemeye de calissak olmuyor
Rahim filmi çektir canım doktor benden isterse ben de çektiririm en azından bişey varsa da çıksın içim rahat etsingeçe
rahim filmi bnde istiyorum yakın zamanda anestezili olunca kolay oluyormuş sanırım inşallah hayallerimize kavuşuruz ne diyim..bn de sabahları çok huzursuz uyanıyorum uyanır uyanmaz aklıma ilk gelen şey ne yazık ki
Canım tamam aklına gelir düşünürsün de çok ta kafana takma oluruna bırak yani ben de endişeliyim ben de korkuyorum üzülüyorum düşünüyorum ama gün içinde bazen aklıma bile gelmiyo başka uğraşlar buldum onlarla vakit geçiyo gidiyo bide ev işleri zaten hiç bitmiyo şimdi bide yaz geldi tatil bayram planları vs aklıma gelmiyo Eylülde de çalışmaya başlarım öyle geçerbnde öyle diyorum en olmadı tüp bebek diyorum onun da tutmama ihtimali yıkım vs. off allahım yardım et.dışarda bi hamile görsem çok üzülüyorum artık içim gidiyor
Eşler belli etmez ama üzülürlerBende 1.5 senelik evliyim 1 kimyasal dısında gebelik olmadı.bendd cok üzülüyorum. Kafama takmıcam desemde takıyprum malesef. Eşimin durumuda içimi acıtıyor. O farkettirmemeye calısıyor ama o da üzülüyor
Canım ovülasyon testi ni ben de denicem bu ay adetten sonra..soğan kürünü ben de yapmıştım ama içemedim hatırlamıyorum şimdi nasıl olduğunu ama kaynatıp suyunu içiyosun sanırım yemeklerden önceydiSoğan kürü diye birseyden bahsediyolar..nasıl yapıldığını bilen ve ne zamanlar tüketmemiz gerekiyor bilen varsa yardımcı olsun.bu ay denemeyi düşünüyorum birde ovulasyon testini deneyecegim
İnşaallah en kısa zamanda bir bebeğin olur,aklıma geldikçe sana dua edecem.Eşler belli etmez ama üzülürler
Ben geçen ay 3gün gecikince ortalığı ayağa kaldırdım nasıl havalar oynamalar sevinmeler eşim havalara uçuyordu ümitlendi ama regl olunca yüzünde koca bi hayal kırıklığı..bana dedi ki bida test alıp emin olana kadar bana söyleme
Sperm hareketsizliği vareşinizde ne sıkıntı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?