- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Amin canım çok teşekkür ederim duanı eksik etmeİnşaallah en kısa zamanda bir bebeğin olur,aklıma geldikçe sana dua edecem.
Allah tüm isteyenlere,nasip etsin..
Kucağınız bebeklerle dolsun güzel kadınlar...
Aynen canım aynı şeyleri yaşamısız bana da bişey gözükmüyor sağlıklısın dedi ama sadece ultrasonda baktı eşim de sperm testi yaptırdı ona da normal dedi bana folik asit verdi ama tam senemiz dolmadan tedaviye başlamıyorBen bu yil 5 kere doktora gittim ve doktoruma artik birseyler yapsin birsey görmiyorum hersey iyi diyor bana folik asit vermisti gecen yil bunlari düzenli alirsan bu yaz hamile kalicaksin dedi :)) bende tabi birsey olmadigi icin biraktim üzüntüden dedim gereksiz yere. Bunlari almama gerek yok. Bana hic bir tedavi uygulamadi haftaya gidicem ve hormon testi yapitiracam bakalim
Aslında adet olmak beni rahatlatıyor adet olmadan önce barut gibi oluyorum adetim gelince kuş gibi hissediyorum beni psikolojik çok etkiliyor ruh halimi filan ama çok ağrım sızım olmaz şükür..her ay düzenli adet olsam da buna sevinmiyorum artık :)Evet esimde üzülüyor her ay adet görünce
Canım ilk gebeligim ve ilk düşügum oldugu icin araştırma yapmıyoruz dedi dr.ne saçmalıksa. Ama haklisin bakilmaliydi herşeye.bende istedim nedenini öğrenmeyi ama dr ilk gebelik oldugundan araştırmaya gerek yok diyince elimden birsey gelmedi. Bebek sagliksiz olunca tutunamayıp ilk haftalarda düşükle sonuçlanıyor dedi.6 haftalikti zatenCanım umutsuz olma yaa bende senin gibiydim inanmyrdm artık çok üzülüyrdm tüp yaptrdk biraz önce kan verdim muhtemelen hamileyim ama bi türlü sevinemiyorum o kadar şartlamışımki kendimi olmycak diye kabullenemiyorum sanırım ne zaman inanıp mutlu olcm bilmiyorum sen yapma öyle illaki olur tıp çok ilerledi gerçekten ve Allah buyuk dua et çokça olur bak gör dermansız dert vermesin Allah yeterki.. düşük oldugu zaman genetik testiydi sanırım ondan yaptılarmı sana kanda pıhtılşmya falan bakldmı
3 düşük yaptım de yalan söyle.benım iki düşüğüm vardı doktora gitim soyledim .bana dediki 3 düşük olması gerekiyor. Olur 3.de düşürüp gelirim dedim. Onuda başardım sonra gittim baktılar. Ne kadar sorumsuzca birşey yaa !!!Canım ilk gebeligim ve ilk düşügum oldugu icin araştırma yapmıyoruz dedi dr.ne saçmalıksa. Ama haklisin bakilmaliydi herşeye.bende istedim nedenini öğrenmeyi ama dr ilk gebelik oldugundan araştırmaya gerek yok diyince elimden birsey gelmedi. Bebek sagliksiz olunca tutunamayıp ilk haftalarda düşükle sonuçlanıyor dedi.6 haftalikti zaten
İlk bebegimde ilişkide kanamam geldi ve hastaneye gittim bebegim okuşmustu cok sevındım artık düşmez dedim eve geldim yarım saat sonra düştü. İlk 3 ay ilişki olmamalı bana göre. Ben boyle bi talihsiz olay yaşadıgım için hamile kalırsam 3 ay birlikte olmucamHamilelikte ilişki nasıl oluyor kızlar
Allah akıl fikir versin. Bizim ne hissettigimiz kimin umurunda. Her seferinde parça parça kaybettin bebeklerini. Peki sonuç ne oldu canım sorun ciktimi sende3 düşük yaptım de yalan söyle.benım iki düşüğüm vardı doktora gitim soyledim .bana dediki 3 düşük olması gerekiyor. Olur 3.de düşürüp gelirim dedim. Onuda başardım sonra gittim baktılar. Ne kadar sorumsuzca birşey yaa !!!
Gittigim hastanedede sorumsuz. Pıhtılaşma ile alakalı 2 gene bakmış ve o iki gende zaten genelde kimsed soun olmuyor. Pıhtılaşma testini yeniden yaptırdım sonucunu bekliyorum . Kromozon testinde birşey cıkmadıAllah akıl fikir versin. Bizim ne hissettigimiz kimin umurunda. Her seferinde parça parça kaybettin bebeklerini. Peki sonuç ne oldu canım sorun ciktimi sende
Inşallah senin için herşey yolunda gider canım. Sıkma canini bende senden farksız değilim,hep zehir ettim hayatı kendine,ama toparlanmaliyiz. Belki hiç olmayacak belkide en yakın zamanda olacak allah bilir. Buda bir sınav sabırla beklemekten başka çare yok. Bebis görünce içim gidiyor ama elimden birsey gelmiyor. Tabiki biz tedavimizi görcez ama takdir allahin o bizim için en hayirlisini versin. Ben sağlıklı ve hayırlı bir evlat istiyorum. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin oda zor. Herşeyi düşünmek lazım. Görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler.Gittigim hastanedede sorumsuz. Pıhtılaşma ile alakalı 2 gene bakmış ve o iki gende zaten genelde kimsed soun olmuyor. Pıhtılaşma testini yeniden yaptırdım sonucunu bekliyorum . Kromozon testinde birşey cıkmadı
Merhaba tatlim benimde yok 9 aydir evliyim bende bu ay cok umitlendim ama olmadi kiKızlar aranızda 1 sene evli olup ta hamile kalamayan var mı?
Bu ay çok ümitlenmiştim adetim gecikince ama yine olmadıevimde günlerim genelde yalnız geçiyo yanıma arkadaş olurdu bebeğim olsaydı onunla uğraşırdım ne güzel..
Hayırlısı canım olur inşallah tez zamanda..doktora gittin miMerhaba tatlim benimde yok 9 aydir evliyim bende bu ay cok umitlendim ama olmadi ki
Bazıları yaşıyormuş ama 9ay boyunca..bence de sakıncalıİlk bebegimde ilişkide kanamam geldi ve hastaneye gittim bebegim okuşmustu cok sevındım artık düşmez dedim eve geldim yarım saat sonra düştü. İlk 3 ay ilişki olmamalı bana göre. Ben boyle bi talihsiz olay yaşadıgım için hamile kalırsam 3 ay birlikte olmucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?