- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Benim de 4 senedir yok boşver kim ne derse Canını sıkma moralini bozma herşey nasip bu hayatta olmuyorsa da vardır bi sebebi ve zamanı ne zamansa o zaman olur elbet ben hiç küsmüyorum hayata ve hep olumlu bakıyorum üstelik 38 yaşındayımBayram günü bile kaynana bebek konusunu açtı sizin de olsaydı bir tane filan..bayram günü bari yapma
Bi arkadasım 9 ay birlikte olmadı eşiyle :) şimdi bebegi 1 yasında. Onunda ilk bebegi düştüBazıları yaşıyormuş ama 9ay boyunca..bence de sakıncalı
Evet canım takmamak lazım yani onun da vardır bir zamanı bence ama insan zaman geçtikce korkuyorBenim de 4 senedir yok boşver kim ne derse Canını sıkma moralini bozma herşey nasip bu hayatta olmuyorsa da vardır bi sebebi ve zamanı ne zamansa o zaman olur elbet ben hiç küsmüyorum hayata ve hep olumlu bakıyorum üstelik 38 yaşındayım
Ozaman başka bi doktora git canım bana normal gelmedi durumun..ben her ay düzenli olurum 28günde bir hiç şaşmaz gününü bi tek geçen ay şaştı5aydir 40-45 günde bir adet oluyorum,doktor olursun birseyin yok diyor.daha önce 24gunde bir adet olurdum hiç düzensiz olmazdı.simdi bebek istediğim için 1gun bile geçse deli oluyorum döngüm neden uzadı anlamadım ama beni çok strese sokuyor böyle olması
İnşallah canımBu bayram benim de hiç keyfim yok.. Herkes çoluk çocuk görünce insanın içi acıyo, imreniyorum.. Seneye bizde inşAllah kucağımızda bebişlerimizle bayram ziyareti yaparız..
Amin canım amin inşallah..keşke herkes bizi anlasaCanim benim ben seni cok iyi anliyorum bende cocuk cok istiyorum cunku ilk kez catlama ignesi oldum adet olmamayi bekliyorum dualar ediyorum hayirlisiyla... Dilerim o kucagin en kisa zamanda dolar rabbim yuznuzu guldursun hayirli evlat versin insallah hamile haberini aliriz en yakin zamanda dualarim seninle
Eşimde de bende de bi sıkıntı yok canım, hormonlara bakıldı eşim sperm testi verdi ama rahim filmi filan istemedi klomene başladık..yarın kontrol var bakalım nolcak heyecanlıyımen basindan okuyamadim cok sayfa vardi:) hormonlarda bir sikinti varmi peki
olur ozaman cok fazla kafaya takmak maalesef etkiliyor bizimde 7 ay falan gectide oldu bi ara olmiycak diye cok kafaya taktim benim hormonlarda sikintida vardi ama sonra olmazsa olmaz dedim:) hemen hamile kalmistimEşimde de bende de bi sıkıntı yok canım, hormonlara bakıldı eşim sperm testi verdi ama rahim filmi filan istemedi klomene başladık..yarın kontrol var bakalım nolcak heyecanlıyım
Haklısın canım rahat olmak gerekiyo da bende tezcanlılık var işte heyecanlanıyorum bekleyemiyorum:)olur ozaman cok fazla kafaya takmak maalesef etkiliyor bizimde 7 ay falan gectide oldu bi ara olmiycak diye cok kafaya taktim benim hormonlarda sikintida vardi ama sonra olmazsa olmaz dedim:) hemen hamile kalmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?