Bebeğim olmayacak mı acaba :(

Bayram günü bile kaynana bebek konusunu açtı sizin de olsaydı bir tane filan..bayram günü bari yapma
Benim de 4 senedir yok boşver kim ne derse Canını sıkma moralini bozma herşey nasip bu hayatta olmuyorsa da vardır bi sebebi ve zamanı ne zamansa o zaman olur elbet ben hiç küsmüyorum hayata ve hep olumlu bakıyorum üstelik 38 yaşındayım

5aydir 40-45 günde bir adet oluyorum,doktor olursun birseyin yok diyor.daha önce 24gunde bir adet olurdum hiç düzensiz olmazdı.simdi bebek istediğim için 1gun bile geçse deli oluyorum döngüm neden uzadı anlamadım ama beni çok strese sokuyor böyle olması

Evet canım takmamak lazım yani onun da vardır bir zamanı bence ama insan zaman geçtikce korkuyor

Ozaman başka bi doktora git canım bana normal gelmedi durumun..ben her ay düzenli olurum 28günde bir hiç şaşmaz gününü bi tek geçen ay şaştı

Görümcem sürekli çocuğunu övüyor bana çocuğum şöyle çocuğum böyle herhalde bana alttan alttan mesaj vermeye çalışıyor bak senin çocuğun yok henüz gibi..ben o övmeye başlayınca hemen konu değiştiriyorum eşime de sürekli kendi çocuğunun resimlerini atıyor
Kaynanam da sürekli bebekten konu açıyo sizin de olsa filan demeye başladı bide yanlarında yaşasak her gün söyler herhalde..şimdiden sıkıldım ben bunlardan benim ailem hiç bebekten konu açmıyor zamanı vardır diyo annem

Canim benim ben seni cok iyi anliyorum bende cocuk cok istiyorum cunku ilk kez catlama ignesi oldum adet olmamayi bekliyorum dualar ediyorum hayirlisiyla... Dilerim o kucagin en kisa zamanda dolar rabbim yuznuzu guldursun hayirli evlat versin insallah hamile haberini aliriz en yakin zamanda dualarim seninle

Amin canım amin inşallah..keşke herkes bizi anlasa

Kızlaaar bi gelişme yaşayan var mı???
Ben yarın doktora gidicem doktorum dönmüşş ,bişey olursa yazarım size

Şuan evde tekim konusacak biriyok ve sizin samimiyetinize inandıgımdan buraya yazıyorum hep..kızlar yarın doktora gidiyorum klomen içiyordum bitti ve kontrolüm var yarın..
Yumurtalara bakacak doktor belki iğne yapar bilmiyorum..yerimde zor duruyorum şuan heyecan yaptım belki gereksiz ama ne biliyim küçük bi umut işte yine gidiyorum

Eşimde de bende de bi sıkıntı yok canım, hormonlara bakıldı eşim sperm testi verdi ama rahim filmi filan istemedi klomene başladık..yarın kontrol var bakalım nolcak heyecanlıyım
olur ozaman cok fazla kafaya takmak maalesef etkiliyor bizimde 7 ay falan gectide oldu bi ara olmiycak diye cok kafaya taktim benim hormonlarda sikintida vardi ama sonra olmazsa olmaz dedim:) hemen hamile kalmistim

olur ozaman cok fazla kafaya takmak maalesef etkiliyor bizimde 7 ay falan gectide oldu bi ara olmiycak diye cok kafaya taktim benim hormonlarda sikintida vardi ama sonra olmazsa olmaz dedim:) hemen hamile kalmistim
Haklısın canım rahat olmak gerekiyo da bende tezcanlılık var işte heyecanlanıyorum bekleyemiyorum:)
Daha kontrole gitcem diye heyecandan uyuyamıyorum , hamile olunca ultrasonda bebegimi görcegim anı düşünemiyorum bile :)
Sen klomen filan kullandın mı canım?? Rabbim analı babalı büyütsün saglıcakla kucagına alırsın inşallah bebeğini

Benim 4 sene olmadı bebeğim pco vardı yumurta çatlatma vs uygulandı fakat olmadı bende Allah a bıraktım artık bebek dusunmemeye başladım.tam o sırada mutlu haberi aldik.yani diyeceğim o ki,ne kadar kafana takarsan o kadar geç olur hayırlısı de gerisi çorap söküğü gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…