- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Çok çok haklısın canım benim :)Benim 4 sene olmadı bebeğim pco vardı yumurta çatlatma vs uygulandı fakat olmadı bende Allah a bıraktım artık bebek dusunmemeye başladım.tam o sırada mutlu haberi aldik.yani diyeceğim o ki,ne kadar kafana takarsan o kadar geç olur hayırlısı de gerisi çorap söküğü gelir...
alkış mademÖncelikle isteyen herkese Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin ben evliliğimin 3. Haftasında hamile kaldım hemde hiç beklemediğim anda kesinlikle hamileliği düşünmeden kocanla sevgiyle aşkla o ilişkiyi yaşarsan strese girmesswn hamile kalırsın :)
Hayırlı olsun canım :)Öncelikle isteyen herkese Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin ben evliliğimin 3. Haftasında hamile kaldım hemde hiç beklemediğim anda kesinlikle hamileliği düşünmeden kocanla sevgiyle aşkla o ilişkiyi yaşarsan strese girmesswn hamile kalırsın :)
Sen bu sabırsızlıkla 9 ay nasıl bekleyeceksin? :)Kızlar benim gibi bekleme durumunda olan var mı şuan??
Üff çok can sıkıcı beklemek
Aa hayırlı olsun canımm benim Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin :)Stres yapmadan kafandan bebek konusunu atmadan olacagi varsada olmuyor. Buna inandim bak hic bir sorunumuz yokken iki sene sonra kafamdan bu ay atabildigim icin iki gün önce hamile oldugumu ögrendim. Allah kimsenin kucagini Bos birakmasin.
Valla onu da bilmiyorum:)Sen bu sabırsızlıkla 9 ay nasıl bekleyeceksin? :)
Vücuduna fazla stres yükleme. Umarım işe yarar ama yaramazsa da dünyanın sonu değil daha gençsin, önünde uzun yıllar var.Valla onu da bilmiyorum:)
Hele bir gelsin de bebiş hayırlısıyla..
Şimdi bu ay heyecanlı sabırsızım klomen tedavisi gördüğüm için hani işe yaracayak mı yaramayacak mı merak ettim
Tskr ederim canim.iki sene sonra aklimdan cikardigim ay normal yolla hamile kaldim.iki gündur halen inanmiyorum ya ben simdi hamilemiyim deyip duruyorum.ve inan ki yüzümdeki o hüzün kaybolmus gibi hisediyorum.Allahim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin.Aa hayırlı olsun canımm benim Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin :)
Peki tedaviyle mi hamile kaldın normal yolla mk
Naptın canım klomene devam mı?Ben bir kere klomen kullandim. Esimde hareketsizlik var su an ne durumda bilmiyorum tekrar test yaptiracak vitamin falan kullandi. Bir kere klomenden sonra firsat olmadi tekrar gitmeye. Kendimi bu ay hazir hissettim doktora devam etmeyi dusunuyorum.
Naptın canım bi gelişme var mı??Allah sabır versin canım böyle diyip kendini üzme bende bazen ümitsizliğe kapılıyorum ama Allahım bi bildiği vardır vermiyor diyip rahatlatmaya çalışıyorum kendimi vakti zamanı var elbet olucak bebişlerimiz bizde deneyeli 1 seneyi geçti aşılama olucak kısmetse bu ay
Canımm ben de klomene başladım bekliyorum şimdi iğne de oldumBende 1.seneme girecem ve benimde olmuyor. Ama benim yumurtalar pko görünümünde. Bu ay ilk defa Klomen kullandım yumurtalarım gelişmediği için doktor bunu uygun gördü. İnşallah Rabbimin izniyle herkes bebeğine kavuşur . çok istiyorum bende. Ama psikoloji çok onemli. Ben tedaviye başladığım için pek kafama takmıyorum artık. Umarım sizinde en kısa zamanda bebeğiniz olur.
Biz 15ay denedik tiroid yüksekti biraz o düşsün bu arada denemeye devam edin dedi doktor 2 ay ilaç kullandım.adeti beklerken hamile kaldığımı öğrendim buay ve bu ayda olmasaydı tedavi başlatacaktı doktor çok şükür gerek olmadı sende öncelikle pozitif düşün canım eşinden spermiogram testi isteyecekler 4 5 gün
canım naptın bi gelişme var mı
Canım bi gelişme var mı?Ben 8 aydır evliyim ve hiç korunmadım. Bİraz sabır birtanem inan buraya üye olanların bir çoğu aklındaki sorular için üye olmuştur ben gibi.
Sabır
Canımmm hayırlı olsun :) hamilesin :)Adetliyken git canım ona göre tedavi uygular artık zamanı gelmiş her testide yaptırdıysanız gidin bekle bakalım bu ay ben 6 ay gittim 3 kez tedavi oldum bu ay beklicem dedim gitmedim adetim 2.5 gün sürdü ondan 10 gün sonra 3 gün kahve lekem oldu doktorum hamile olabilirsin dedi ben yinede bekliyorum...
Hayırlısıyla inşallah bu ay hamile kalırız
Amin canım benim:)Tskr ederim canim.iki sene sonra aklimdan cikardigim ay normal yolla hamile kaldim.iki gündur halen inanmiyorum ya ben simdi hamilemiyim deyip duruyorum.ve inan ki yüzümdeki o hüzün kaybolmus gibi hisediyorum.Allahim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin.
Ben ilk seferde hamile kaldım şuan Allahın izniyle hamileyimCanımm ben de klomene başladım bekliyorum şimdi iğne de oldum
Sende bi gelişme var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?