Bebeğim olmayacak mı acaba :(

Çok çok haklısın canım benim :)
Ama napim heyecan yaptım elimde değil bak bu saatlerde uyurdum yarın kontrol var diye uyuyamadım
Sanki hamileyim de bebeği görücem gibi heyecanlıyım halbuki alt tarafı yumurtalara bakcak doktor

Öncelikle isteyen herkese Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin ben evliliğimin 3. Haftasında hamile kaldım hemde hiç beklemediğim anda kesinlikle hamileliği düşünmeden kocanla sevgiyle aşkla o ilişkiyi yaşarsan strese girmesswn hamile kalırsın :)

Hayırlı olsun canım :)

Stres yapmadan kafandan bebek konusunu atmadan olacagi varsada olmuyor. Buna inandim bak hic bir sorunumuz yokken iki sene sonra kafamdan bu ay atabildigim icin iki gün önce hamile oldugumu ögrendim. Allah kimsenin kucagini Bos birakmasin.

Stres yapmadan kafandan bebek konusunu atmadan olacagi varsada olmuyor. Buna inandim bak hic bir sorunumuz yokken iki sene sonra kafamdan bu ay atabildigim icin iki gün önce hamile oldugumu ögrendim. Allah kimsenin kucagini Bos birakmasin.
Aa hayırlı olsun canımm benim Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin :)
Peki tedaviyle mi hamile kaldın normal yolla mk

Valla onu da bilmiyorum:)
Hele bir gelsin de bebiş hayırlısıyla..
Şimdi bu ay heyecanlı sabırsızım klomen tedavisi gördüğüm için hani işe yaracayak mı yaramayacak mı merak ettim
Vücuduna fazla stres yükleme. Umarım işe yarar ama yaramazsa da dünyanın sonu değil daha gençsin, önünde uzun yıllar var.

Aa hayırlı olsun canımm benim Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin :)
Peki tedaviyle mi hamile kaldın normal yolla mk
Tskr ederim canim.iki sene sonra aklimdan cikardigim ay normal yolla hamile kaldim.iki gündur halen inanmiyorum ya ben simdi hamilemiyim deyip duruyorum.ve inan ki yüzümdeki o hüzün kaybolmus gibi hisediyorum.Allahim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin.

Ben bir kere klomen kullandim. Esimde hareketsizlik var su an ne durumda bilmiyorum tekrar test yaptiracak vitamin falan kullandi. Bir kere klomenden sonra firsat olmadi tekrar gitmeye. Kendimi bu ay hazir hissettim doktora devam etmeyi dusunuyorum.
Naptın canım klomene devam mı?

Naptın canım bi gelişme var mı??

Canımm ben de klomene başladım bekliyorum şimdi iğne de oldum
Sende bi gelişme var mı

Gittik tabiki
Benim eşimde sıkıntı var
şuanda hatta uludağ üni tüp bebek bölümünden geliyorum.
canım naptın bi gelişme var mı

Canımmm hayırlı olsun :) hamilesin :)
Ne tedavisi görmüştün klomen mi

Amin canım benim:)
Sen buraya da yazmıştın :)
Çok sevindim valla
İnşallah biz de senin gibi hayırlı haberler alırız yazarız buraya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…