- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Aşılama tedavisine basladım pzt gunucanım naptın bi gelişme var mı
Rabbim sağlıklıca kucagına almayı nasip etsin inşallah canımBen ilk seferde hamile kaldım şuan Allahın izniyle hamileyim
Hayırlısı olsun canım benim inşallah hepimiz hayırlı haberleri duyururuz burdan :)Aşılama tedavisine basladım pzt gunu
Bu ay asılama yapılacak
Hayırlısı olsun canım tedavi oldun mu?Ben 3 yıllık evliyim ve çocuğum yokyani tedavisiz olmuyo doktora gidin geç kalmadan gerekli bütün muayenelerinizi yaptırin esin sperm testi yaptirsin sen hormon yaptır rahim filmi ya da histeroskopi yaptır yumurta kalitenin baksınlar yani ne varsa yaptır sonra ona göre hareket edin
benim tiroid düştükten sonra hemen hamile kaldım canım çok şükür.rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin insallahcanım naptın bi gelişme var mı
Canım mutlaka yaptır o çok önemli ben onu yaptırmsam bilemezdim tiroidimin yüksek olduğunu 2 ay tiroid hapı kullandıktan sonra hamile kaldım belki o kadar basit biseydir sizindeHayırlısı olsun canım tedavi oldun mu?
Eşim test yaptırdı ben de ultrasona bakıldı klomen+iğne tedavisi oldum bu ay bakalım tutmazsayine denicez ama hormon testi filan yaptırmadım hani adetin 3.günü olan
Canım sağlıklı gebeliklerde ilk 3 ay içindede hiçbir sıkıntı yok normal şekilde ilişkiye devam ama tabi düşük riski varsa ilişkiden önce bi doktora danşmakta fayda var.sonralarında yine erken doğum vs riski yoksa son zamana kadar sakıncası yok sadece bebişe dikkat ederek zorlanmayacak sekilde tabiiHamilelikte ilişki nasıl oluyor kızlar
Amin inşallah. Adete 7 gun kalana kadar gün aşırı ilişki oldu. Evet klomen kullanınca çok kasik ağrım oldu. Adetime 4 gün kala test yaptım .Rabbim sağlıklıca kucagına almayı nasip etsin inşallah canım
Burda birbirimizle dertleşip sonrasında hayırlı haberler duymak çok sevindirdi beni bize de umut oluyo :)
İğne de olmuş muydun sen canım?? İlişki günleriniz nasıl oldu ve klomenden sonra iğneden sonra kasıklarında agrın oldu mu? Test ne zaman yaptın?
Amin sağolasınHayırlısı olsun canım benim inşallah hepimiz hayırlı haberleri duyururuz burdan :)
Ben de beklemedeyim adet günüme 7gün var klomen+iğne oldum jel kullanıyorum her gün..hayırlısı diyorum bu ay tutmazsa yine aynısını denicem
Canım bende de tiroid var ben senelerdir ilaç içiyorum oyüzden normal seyrinde şuanda..düzenli kontrollere gidiyorumCanım mutlaka yaptır o çok önemli ben onu yaptırmsam bilemezdim tiroidimin yüksek olduğunu 2 ay tiroid hapı kullandıktan sonra hamile kaldım belki o kadar basit biseydir sizinde
Bende ara ara agrılar oluyo canım adet olcakmısım gibi..belim de ağrıyoİğne olmadım canım adetime 7 gu
Amin inşallah. Adete 7 gun kalana kadar gün aşırı ilişki oldu. Evet klomen kullanınca çok kasik ağrım oldu. Adetime 4 gün kala test yaptım .
Bende şuan görünürde bişey yok canım her ay düzenli adet oluyorum yumurtlama takibi de yaptırmıştım geçen aylarda..doktor gayet saglıklı diyo çatlamak üzere filan diyo ama ben yine adet oluyorum gün aşırı ilişki olmasına rağmen..bu ay ilk kez klomen istedim doktorum verdi iğne de yaptı bekliyorum şimdi ama umudum yok bu ayAmin sağolasın
Sizde sıkıntı neydi
Klomen ben de kullandım bir işe yaramadı:)
İnş sende yarar
Dr verdi di mi klolmeni ?
Hayırlısı olsun canım hakkındaBende ara ara agrılar oluyo canım adet olcakmısım gibi..belim de ağrıyo
Acaba ilaç işe mi yaradı yoksa :)
Benim umudum yok bu aydan ama yine de bekliyorum adet tarihimi
Eşin gitmiş miydi dr aBende şuan görünürde bişey yok canım her ay düzenli adet oluyorum yumurtlama takibi de yaptırmıştım geçen aylarda..doktor gayet saglıklı diyo çatlamak üzere filan diyo ama ben yine adet oluyorum gün aşırı ilişki olmasına rağmen..bu ay ilk kez klomen istedim doktorum verdi iğne de yaptı bekliyorum şimdi ama umudum yok bu ay
Evet doktorun söylediği doğru canım aöa normal düzeyde olursa zor değil benim en fazla 2 2.5 olması gerekirken 5.13tü ve işk ay doz yetersiz geldi düşmedi ve hamilelik gerçekleşmedi.2.ay dozu arttırdık biraz 2.38 oldu ve doğal yolla hamile kaldım insallah seninde öyle olur canımCanım bende de tiroid var ben senelerdir ilaç içiyorum oyüzden normal seyrinde şuanda..düzenli kontrollere gidiyorum
Tiroid hastaları biraz zor hamile kalıyomuş diye duydum doktorum yok öyle bişey dedi bilmiyorum..
Bu ay adet olursam o testi de yaptırcam canım 7gün var
İnşallah canım çok sağol..benim de en son 2.10 larda bişeydiEvet doktorun söylediği doğru canım aöa normal düzeyde olursa zor değil benim en fazla 2 2.5 olması gerekirken 5.13tü ve işk ay doz yetersiz geldi düşmedi ve hamilelik gerçekleşmedi.2.ay dozu arttırdık biraz 2.38 oldu ve doğal yolla hamile kaldım insallah seninde öyle olur canım
Evet canım önce eşim sperm testi yaptırdı onun iyi çıktıEşin gitmiş miydi dr a
Bende de sorun yok ama eşimde var
Aynen öyle canım onu ömür boyu bırakamayız çünkü içtim düzene girdi diye bisey yok bırakınca dengesi bozuluyor yeniden ve gebelikte özellikle çok çok önemli yüksek olursa önlem alınmazsa bebekte hasarlara sebep olabiliyor Allah korusun.o yüzden benim baş ucumda ilaç ve suyum kalktığımda ilk iş onu içiyorum ve üzerinden bi kaç saat geçtikten sonra kahvaltı yapıyorum emilimi iyi olsun vücutta diye.insallah güzel haberlerini alırız canım moralini hep yüksek tut:)İnşallah canım çok sağol..benim de en son 2.10 larda bişeydi
Nezaman gitsem ilacı ve dozunu aynı devam ettiriyorlar devamlı içicem galiba
Sevindim erkekteki durum daha zor çözülüyorEvet canım önce eşim sperm testi yaptırdı onun iyi çıktı
Senin eşin tedavi gördü mü
Valla zor bir süreç canım en azından beklemek sıkıcı geliyo bana şu adet tarihimi bile dört gözle bekler oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?