Bebeğim olmayacak mı acaba :(

Evet canım Allah korusun bebekte hasara yol açabiliyormuş yüksek ya da düşük değerler..ben de sabah ilk iş onu içiyorum ama saatlerce bekleyemiyorum bi 40dk sonra kahvaltı ediyorum ilaç acayip acıktırıyo
İnşallah güzel sonuçları paylaşcam burda :)

İnşallah canım hayırlısı olsun sizin için umudunu yitirme bilim tıp çok gelişti neyseki şanslı dönemde yaşıyoruz..bende üzüntü yok stres yok ta sadece sabırsızlık var biraz tezcanlıyım her konuda :)yani aklımda bişey varsa hemen olsun isterim
Bu konuda da beklemek uğraşmaktan sıkılmaya başladım galiba

Eskiden ben de takmazdım
Üzülmez stres yapmazdım
Hatta hayatta hersey cocuk değil derdim
Kısmet derdim
Ama 3 bucuk yıldır olmayınca ve yas da 38 e dogru gelince özlem duymaya basladım
Ben de cok tezcanlıym malesef:)

Tezcanlılık hiç iyi değil malesef :)
Olsun canım kaç yasında anne oluyor insanlar artık yani pes etme

Hayırlısı olsun canım benim sıkma canını burda doğal yoldan hamile kalan çok insan var
Ben bu ay klomene başladım o bitti iğne oldum şuan beklemedeyim adetim haftaya..bence bu ay umudum yok öyle şartlandırdım kendimi neyse tutmazsa tekrar denicem klomen

İnşallah tutar canım bi sorun yoksa en iyisi kendi haline bırakmakta duramıyoruz işte

İnşallah tutar canım bi sorun yoksa en iyisi kendi haline bırakmakta duramıyoruz işte
Aynen canım duramıyorum bekleyemiyorım sabırsızım
Burda yazan bazı kızlar şimdi hamile kalmış canım
Darısı bize ya umut oluyo onlar bize :)
İnan bak benim bu açtiıgım konunun ilk sayfalarına bak orda konusmusuz kızların bazıları ozamanlar hamile kalamıyorum diye dertleşmisiz daha haziranda..şimdi hamileler

Allah ın izniyle darısı başımıza

Canim bende 1 senelik evliyim bu ay klomen kullandım sakin umudunu kaybetme Allah hayirli zamanda hayırlı evlat versin hepimize
Aminnnn canımmmm
Aynı durumdayızzz :)
Hayırlı haberlerini bekliyorum:)
Klomenden sonra iğne yaptı mı
Agrıların oldu mu benim kasıklarım agrıdı bikaç gün
Jel verdi mi

Tatlım klomenden sonra doktoro gittim 2 tane yumurtan var dedi östrojen hapimi 2ye cikardi inofolic 1 tane alıyordum gunde zaten catlatma ignesi vermek istemiyorum eğer catlamazsa bir dahaki ay hem klomen3+1 hem catlatma ignesin kullanırız dedi ne zaman geliyim tekrar diye sorunca eğer hastalanmazsan hamile olma olasılığın yüksek dedi ama gelirse 2. Gunu gel devam edelim dedi canım 3 gün geçti uzerinden regl olmadım cok heveslenmekte istemiyorum hayal kırıklığı yasamak hic istemiyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…