- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Evet canım Allah korusun bebekte hasara yol açabiliyormuş yüksek ya da düşük değerler..ben de sabah ilk iş onu içiyorum ama saatlerce bekleyemiyorum bi 40dk sonra kahvaltı ediyorumAynen öyle canım onu ömür boyu bırakamayız çünkü içtim düzene girdi diye bisey yok bırakınca dengesi bozuluyor yeniden ve gebelikte özellikle çok çok önemli yüksek olursa önlem alınmazsa bebekte hasarlara sebep olabiliyor Allah korusun.o yüzden benim baş ucumda ilaç ve suyum kalktığımda ilk iş onu içiyorum ve üzerinden bi kaç saat geçtikten sonra kahvaltı yapıyorum emilimi iyi olsun vücutta diye.insallah güzel haberlerini alırız canım moralini hep yüksek tut:)
İnşallah canım hayırlısı olsun sizin için umudunu yitirme bilim tıp çok gelişti neyseki şanslı dönemde yaşıyoruz..bende üzüntü yok stres yok ta sadece sabırsızlık var biraz tezcanlıyım her konuda :)yani aklımda bişey varsa hemen olsun isterimSevindim erkekteki durum daha zor çözülüyor
İlaç kullandı bir süre
Bitkisel birseyler denedi ama sonuc Alamadık
Son çare aşılama ve tüp bebek işte kendimizi burada bulduk:)
Beklemek zor evet inşallah güzel sonuclAr alırız hepimiz
Eskiden ben de takmazdımİnşallah canım hayırlısı olsun sizin için umudunu yitirme bilim tıp çok gelişti neyseki şanslı dönemde yaşıyoruz..bende üzüntü yok stres yok ta sadece sabırsızlık var biraz tezcanlıyım her konuda :)yani aklımda bişey varsa hemen olsun isterim
Bu konuda da beklemek uğraşmaktan sıkılmaya başladım galiba
Maalesef bazi sebeplerden iki ay sonraya kaldi bizim doktora gitme isimiz sen neler yaptinNaptın canım klomene devam mı?
Tezcanlılık hiç iyi değil malesef :)Eskiden ben de takmazdım
Üzülmez stres yapmazdım
Hatta hayatta hersey cocuk değil derdim
Kısmet derdim
Ama 3 bucuk yıldır olmayınca ve yas da 38 e dogru gelince özlem duymaya basladım
Ben de cok tezcanlıym malesef:)
Klomen ve iğne tedavisi oldum canım beklemedeyim şimdi haftaya adet günüm umudum yok canım bakalımMaalesef bazi sebeplerden iki ay sonraya kaldi bizim doktora gitme isimiz sen neler yaptin
canım aşılama yapıldı tutmadı bu ayın başında histeroskopi oldum yarında adet günüm artık doktor falan görmek istemiyorum kendi haline bıraktım Allahım nasip edecek inşallah bir gün hayırlısıyla... Sen nasılsın neler yaptınNaptın canım bi gelişme var mı??
Hayırlısı olsun canım benim sıkma canını burda doğal yoldan hamile kalan çok insan varcanım aşılama yapıldı tutmadı bu ayın başında histeroskopi oldum yarında adet günüm artık doktor falan görmek istemiyorum kendi haline bıraktım Allahım nasip edecek inşallah bir gün hayırlısıyla... Sen nasılsın neler yaptın
İnşallah tutar canım bi sorun yoksa en iyisi kendi haline bırakmakta duramıyoruz işteHayırlısı olsun canım benim sıkma canını burda doğal yoldan hamile kalan çok insan var
Ben bu ay klomene başladım o bitti iğne oldum şuan beklemedeyim adetim haftaya..bence bu ay umudum yok öyle şartlandırdım kendimi neyse tutmazsa tekrar denicem klomen
Aynen canım duramıyorum bekleyemiyorım sabırsızımİnşallah tutar canım bi sorun yoksa en iyisi kendi haline bırakmakta duramıyoruz işte
Allah ın izniyle darısı başımızaAynen canım duramıyorum bekleyemiyorım sabırsızım
Burda yazan bazı kızlar şimdi hamile kalmış canım
Darısı bize ya umut oluyo onlar bize :)
İnan bak benim bu açtiıgım konunun ilk sayfalarına bak orda konusmusuz kızların bazıları ozamanlar hamile kalamıyorum diye dertleşmisiz daha haziranda..şimdi hamileler
Buraya yazıcam hemen haber alırsam :)Allah ın izniyle darısı başımıza
Yok henüz adet günümü bekliyorum klomen ve iğne kullandım bu ay..haftaya adet günüm umudum yok ama bekliyorum işte :)Hamile mısınız son durum nedir
Yok henüz adet günümü bekliyorum klomen ve iğne kullandım bu ay..haftaya adet günüm umudum yok ama bekliyorum işte :)
Tamam canım :)Sakin stres yapmayın biri 2 sene demis ama 2 sene bile çok erken belli ki daha zamanı var bekleyin enerjinizi dusurmeyin çoğunun yaptığı hata bu
Canim bende 1 senelik evliyim bu ay klomen kullandım sakin umudunu kaybetme Allah hayirli zamanda hayırlı evlat versin hepimizeKızlar burda mısınızzz
Aminnnn canımmmmCanim bende 1 senelik evliyim bu ay klomen kullandım sakin umudunu kaybetme Allah hayirli zamanda hayırlı evlat versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?