Bebeğim olmayacak mı acaba :(

Aynen canım ben kapsül olanını kullanıyorum gunde bir defa folik asit olarak aliyorum hamilelik öncesi ve hamilelik döneminde kullanılan bi ilaç yumurtalarin gelismesine ve olusmasina yardimci olan bi ilaç hatta bi kac arkadaşım var sadece inofolicle hamile kalabilen

Bende folik asit olarak ondan alayim o zaman tesekkur ederim

Korkma cnm olur insaAllah bak benim 5 yil sonra oldu 5 yil icinde okadar doktora gitim ameliyatlar gecirdimm sonra kendiliginden oldu nasip kismet isi bu isler ama yinede senen dolunca bi doktora gorun..

Canım test yapsana 4gün geçmiş son durum nedir test yaptın mı

benim 3. seneye girecek ben olmaz diye düşünmedim olur ama nasıl acaba?eksik yaptığım bişey var mı ?diye düşündüm.

Bence yap çünkü kaç gün geçmiş ya hamileysen :)
İnşallah geçen ay çok heyecanlıydım tamam karnimda bebis var dedim sonra test yapinca iki çizgi gördüm ama biri belli belirsizdi testin bilgilendirmesini okudum hamile olabilirsiniz diyince sonra acil servise gittik ve kan testi yaptirdik ama maalesef kanda çıkmadı ve kendime söz verdim heyecan yapmiycam diye bu ay bir cok belirtim var ama yinede yokmus gibime eğer heyecanlanirsam hayal kırıklığı yasiycakmisim gibime geliyor canım ya

Yapmayacak mısın test
Peki gebelik testinde pozitif olup ta kanda nasıl çıkmıyo onu anlamadım??

Canım bende aynı problem vardı. Çok bekleme hemen doktora git. Doktoru asla değişmeye çalış çünkü farklı düşünceler tavsiyeler olabilir anlıyor musun? Ben de bir kez doktora gittim. Her şey normal dedi. Biraz bekledim ama hiçbir şey olmadı gebe kalamadım. Yine de gittim ama başka doktora. Başka doktor sağlığım ile problem var bu nedenle tedavi görmek lazım söydedi. Uzun zamandır bekleme.

Başka doktora da mı görün diyosun canım??
Haklısın ben de başka doktora gitmek istiyordum aslında..
Sen nasıl bir tedavi görüyosun canım?
Ben klomen ve iğne oldum bu ay ama adet olacakmısım gibi agrılarım var bugün yarın olurum galiba

Yaptın mı canım?? Bide agrıların var mı adet olacak gibi
Canım gogus agrilarim cok oldu 2 hafta kadar sürdü su aralar biraz daha iyiyim ama sürekli kasiklarimda agri var ama surekli agrimiyor kramp seklinde ara ara ağrıyor bide bel agrim basladi bu sıralar canım kusma yok ama surekli migdem eksiyor bide migem sanki surekli çalkalanıyor gibi ama kusma filan yok tatlim bas donmem de yok ama bazen basim sallıyor beni ama dediğim gibi piskolajikte olabilir tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…