- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Aminnnn canımmmm
Aynı durumdayızzz :)
Hayırlı haberlerini bekliyorum:)
Klomenden sonra iğne yaptı mı
Agrıların oldu mu benim kasıklarım agrıdı bikaç gün
Jel verdi mi
Ben bu ay östrojen inofolic eşliğinde klomen kullandim canım iğne kullanmadimMrb klomeni tek basina mi kullandiniz yoksa yumurtalarin büyümesi icin destek igne tedavisi de gordunuz mu?
Ben bu ay östrojen inofolic eşliğinde klomen kullandim canım iğne kullanmadim
Aynen canım ben kapsül olanını kullanıyorum gunde bir defa folik asit olarak aliyorum hamilelik öncesi ve hamilelik döneminde kullanılan bi ilaç yumurtalarin gelismesine ve olusmasina yardimci olan bi ilaç hatta bi kac arkadaşım var sadece inofolicle hamile kalabilen
Korkma cnm olur insaAllah bak benim 5 yil sonra oldu 5 yil icinde okadar doktora gitim ameliyatlar gecirdimm sonra kendiliginden oldu nasip kismet isi bu isler ama yinede senen dolunca bi doktora gorun..Kızlar aranızda 1 sene evli olup ta hamile kalamayan var mı?
Bu ay çok ümitlenmiştim adetim gecikince ama yine olmadıevimde günlerim genelde yalnız geçiyo yanıma arkadaş olurdu bebeğim olsaydı onunla uğraşırdım ne güzel..
Amin canım benim inşallah hayırlı haberleri biz de alırız :)Korkma cnm olur insaAllah bak benim 5 yil sonra oldu 5 yil icinde okadar doktora gitim ameliyatlar gecirdimm sonra kendiliginden oldu nasip kismet isi bu isler ama yinede senen dolunca bi doktora gorun..
Merhaba canımMrb klomeni tek basina mi kullandiniz yoksa yumurtalarin büyümesi icin destek igne tedavisi de gordunuz mu?
Canım test yapsana 4gün geçmiş son durum nedir test yaptın mıTatlım klomenden sonra doktoro gittim 2 tane yumurtan var dedi östrojen hapimi 2ye cikardi inofolic 1 tane alıyordum gunde zaten catlatma ignesi vermek istemiyorum eğer catlamazsa bir dahaki ay hem klomen3+1 hem catlatma ignesin kullanırız dedi ne zaman geliyim tekrar diye sorunca eğer hastalanmazsan hamile olma olasılığın yüksek dedi ama gelirse 2. Gunu gel devam edelim dedi canım 3 gün geçti uzerinden regl olmadım cok heveslenmekte istemiyorum hayal kırıklığı yasamak hic istemiyorum canim
Canım testi aldim bugün ama yapmaya korkuyorumCanım test yapsana 4gün geçmiş son durum nedir test yaptın mı
Bence yap çünkü kaç gün geçmiş ya hamileysen :)Canım testi aldim bugün ama yapmaya korkuyorum
İnşallah geçen ay çok heyecanlıydım tamam karnimda bebis var dedim sonra test yapinca iki çizgi gördüm ama biri belli belirsizdi testin bilgilendirmesini okudum hamile olabilirsiniz diyince sonra acil servise gittik ve kan testi yaptirdik ama maalesef kanda çıkmadı ve kendime söz verdim heyecan yapmiycam diye bu ay bir cok belirtim var ama yinede yokmus gibime eğer heyecanlanirsam hayal kırıklığı yasiycakmisim gibime geliyor canım yaBence yap çünkü kaç gün geçmiş ya hamileysen :)
Yapmayacak mısın testİnşallah geçen ay çok heyecanlıydım tamam karnimda bebis var dedim sonra test yapinca iki çizgi gördüm ama biri belli belirsizdi testin bilgilendirmesini okudum hamile olabilirsiniz diyince sonra acil servise gittik ve kan testi yaptirdik ama maalesef kanda çıkmadı ve kendime söz verdim heyecan yapmiycam diye bu ay bir cok belirtim var ama yinede yokmus gibime eğer heyecanlanirsam hayal kırıklığı yasiycakmisim gibime geliyor canım ya
Canım zamanı var demek kibenim 3. seneye girecek ben olmaz diye düşünmedim olur ama nasıl acaba?eksik yaptığım bişey var mı ?diye düşündüm.
Yapmayacak mısın test
Peki gebelik testinde pozitif olup ta kanda nasıl çıkmıyo onu anlamadım??[/QUOTE
Idrar yollarında intihap yada usutme enfeksiyon olunca da silik çizgi belirirmis tatlim hemsire arkadasim var zaten kanımı o almıştı ondan edindiğim bilgi bu yöndeydi
Canım bende aynı problem vardı. Çok bekleme hemen doktora git. Doktoru asla değişmeye çalış çünkü farklı düşünceler tavsiyeler olabilir anlıyor musun? Ben de bir kez doktora gittim. Her şey normal dedi. Biraz bekledim ama hiçbir şey olmadı gebe kalamadım. Yine de gittim ama başka doktora. Başka doktor sağlığım ile problem var bu nedenle tedavi görmek lazım söydedi. Uzun zamandır bekleme.Kızlar aranızda 1 sene evli olup ta hamile kalamayan var mı?
Bu ay çok ümitlenmiştim adetim gecikince ama yine olmadıevimde günlerim genelde yalnız geçiyo yanıma arkadaş olurdu bebeğim olsaydı onunla uğraşırdım ne güzel..
Başka doktora da mı görün diyosun canım??Canım bende aynı problem vardı. Çok bekleme hemen doktora git. Doktoru asla değişmeye çalış çünkü farklı düşünceler tavsiyeler olabilir anlıyor musun? Ben de bir kez doktora gittim. Her şey normal dedi. Biraz bekledim ama hiçbir şey olmadı gebe kalamadım. Yine de gittim ama başka doktora. Başka doktor sağlığım ile problem var bu nedenle tedavi görmek lazım söydedi. Uzun zamandır bekleme.
Yaptın mı canım?? Bide agrıların var mı adet olacak gibiCanım testi aldim bugün ama yapmaya korkuyorum
Canım gogus agrilarim cok oldu 2 hafta kadar sürdü su aralar biraz daha iyiyim ama sürekli kasiklarimda agri var ama surekli agrimiyor kramp seklinde ara ara ağrıyor bide bel agrim basladi bu sıralar canım kusma yok ama surekli migdem eksiyor bide migem sanki surekli çalkalanıyor gibi ama kusma filan yok tatlim bas donmem de yok ama bazen basim sallıyor beni ama dediğim gibi piskolajikte olabilir tatlimYaptın mı canım?? Bide agrıların var mı adet olacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?