- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Canım gogus agrilarim cok oldu 2 hafta kadar sürdü su aralar biraz daha iyiyim ama sürekli kasiklarimda agri var ama surekli agrimiyor kramp seklinde ara ara ağrıyor bide bel agrim basladi bu sıralar canım kusma yok ama surekli migdem eksiyor bide migem sanki surekli çalkalanıyor gibi ama kusma filan yok tatlim bas donmem de yok ama bazen basim sallıyor beni ama dediğim gibi piskolajikte olabilir tatlim
Bak benim günüm geçse diye bekliyorum gecse hemen test alcam :)[/QUOTE
Ayin 1inde yapicam tatlim totem yaptim inşallah Allah bu ay guzel haber almamizi nasip eder canim
İnşallah canım amin..
Güzel haberlerini bekliyoruz:)
Ben hastalancam sanırım:/
İnşallah ama adet agrım var sanki :/Inşallah hastalanmazsin tatlim bebis vardır
Merhaba canım bizimde aynı 2 sene olacak aralık ayında ama tık yok butun testler yapıldı sdce smear yapılmadı hersey yolunda bı kere kımyasal gebelık yasadım o kadar bugun 3 gun gecıkmıstı test negatf ve oldum sanırım esımde umutluydu ama olmayınca olmuyor ısteEşim inşallah hasta olmazsın diyip duruyo gözümün içine bakıyo
Merhaba canımMerhaba canım bizimde aynı 2 sene olacak aralık ayında ama tık yok butun testler yapıldı sdce smear yapılmadı hersey yolunda bı kere kımyasal gebelık yasadım o kadar bugun 3 gun gecıkmıstı test negatf ve oldum sanırım esımde umutluydu ama olmayınca olmuyor ıste
Kac yasindasin tatlim ?Eşim inşallah hasta olmazsın diyip duruyo gözümün içine bakıyo
29oldumKac yasindasin tatlim ?
Kendini sıkıntıya sokma öyle düşünme sonra kendini daha kötü hissedersin bende senin gibi düşünüyordum üzülüyordum sonra eşime söyledim sakın öyle düşünme biz birbirimiz için yuva kurduk bebiste Allah nasıl isterse öyle olur diyince rahatladım canım sende öyle dusunmelisin
Döllenme oluyor rahıme tutunma asaması gerceklesmıyor canm cogu kadın bunu yasarmıs farketmeden benım bı kere oldu dr da bu gebelıgın oldgnu hamıle kalabıldgnı gösterır dedı canm hala tık yok rahım flmıde cektrdım bu ay tekrar gıdıp aşılamayı konuscam sızde durum nedır herhangı bı sorun var mıKimyasal gebelik nasıl oluyo canım
Hayırlısı olsun canım sende demekki tuttuguna göre tekrar tutar bence,.bunu bilmek bile güzel..Döllenme oluyor rahıme tutunma asaması gerceklesmıyor canm cogu kadın bunu yasarmıs farketmeden benım bı kere oldu dr da bu gebelıgın oldgnu hamıle kalabıldgnı gösterır dedı canm hala tık yok rahım flmıde cektrdım bu ay tekrar gıdıp aşılamayı konuscam sızde durum nedır herhangı bı sorun var mı
Öyle tabi de stres olmamak lazım29oldum
Yani tabiki yuva cocuk için kurulmaz cocuk evliliğin meyvesidir..ama düşünmeden edemiyo insan ya hiç olmazsa diye
Insallah canım oldgnu bılmek de guzel tabı.bende klomen ve ıgne kullandm bı kac ay ama olmadı bu ay tekrar görüncm dr a bakalım aşılama ıle ılglı konuscmHayırlısı olsun canım sende demekki tuttuguna göre tekrar tutar bence,.bunu bilmek bile güzel..
Ben bu ay klomen ve iğne oldum canım
Adet tarihimi bekliyorum bugün yarın olmam lazım adet agrım da başladı bilmiyorum olcam gibi galiba
Olcagı varsa da sa stresten olmuyo galiba :)Öyle tabi de stres olmamak lazım
Ben de bi kaç ay klomenden sonra aşılama isticem canım..Insallah canım oldgnu bılmek de guzel tabı.bende klomen ve ıgne kullandm bı kac ay ama olmadı bu ay tekrar görüncm dr a bakalım aşılama ıle ılglı konuscm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?