Bebeğim olmayacak mı acaba :(

test yap canım bence

Benim de klomen kullandıgım dönemde bel ve kasık agrım oldu
İğne vurulurken de öyleydi
Şimdi yarın veya ertesi günü adet günüm..adet olacakmısım gibi agrılarım var

Eşim inşallah hasta olmazsın diyip duruyo gözümün içine bakıyo
Merhaba canım bizimde aynı 2 sene olacak aralık ayında ama tık yok butun testler yapıldı sdce smear yapılmadı hersey yolunda bı kere kımyasal gebelık yasadım o kadar bugun 3 gun gecıkmıstı test negatf ve oldum sanırım esımde umutluydu ama olmayınca olmuyor ıste

Merhaba canım
Aynen olmayınca olmuyor napalım
Her ay o soruyu soruyor eşim; hasta oldun mu? Benim de bu aydan umudum yok

Eşim inşallah hasta olmazsın diyip duruyo gözümün içine bakıyo
Kac yasindasin tatlim ?
Kendini sıkıntıya sokma öyle düşünme sonra kendini daha kötü hissedersin bende senin gibi düşünüyordum üzülüyordum sonra eşime söyledim sakın öyle düşünme biz birbirimiz için yuva kurduk bebiste Allah nasıl isterse öyle olur diyince rahatladım canım sende öyle dusunmelisin

29oldum
Yani tabiki yuva cocuk için kurulmaz cocuk evliliğin meyvesidir..ama düşünmeden edemiyo insan ya hiç olmazsa diye

Kimyasal gebelik nasıl oluyo canım
Döllenme oluyor rahıme tutunma asaması gerceklesmıyor canm cogu kadın bunu yasarmıs farketmeden benım bı kere oldu dr da bu gebelıgın oldgnu hamıle kalabıldgnı gösterır dedı canm hala tık yok rahım flmıde cektrdım bu ay tekrar gıdıp aşılamayı konuscam sızde durum nedır herhangı bı sorun var mı

Hayırlısı olsun canım sende demekki tuttuguna göre tekrar tutar bence,.bunu bilmek bile güzel..
Ben bu ay klomen ve iğne oldum canım
Adet tarihimi bekliyorum bugün yarın olmam lazım adet agrım da başladı bilmiyorum olcam gibi galiba

Insallah canım oldgnu bılmek de guzel tabı.bende klomen ve ıgne kullandm bı kac ay ama olmadı bu ay tekrar görüncm dr a bakalım aşılama ıle ılglı konuscm

Insallah canım oldgnu bılmek de guzel tabı.bende klomen ve ıgne kullandm bı kac ay ama olmadı bu ay tekrar görüncm dr a bakalım aşılama ıle ılglı konuscm
Ben de bi kaç ay klomenden sonra aşılama isticem canım..
Hayırlısı olsun sende bişey çıktı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…