Bebeğim olmayacak mı acaba :(

Hayırlısı olsun canım tedavi oldun mu?
Eşim test yaptırdı ben de ultrasona bakıldı klomen+iğne tedavisi oldum bu ay bakalım tutmazsayine denicez ama hormon testi filan yaptırmadım hani adetin 3.günü olan
Bn 4 aşılama oldum 3 ü tuttu düştü biri tutmadı kan pihtilasmasi var bende gebe kalınca düşük yapıyo iğne ilaç dozu ayarlanamadi şimdilik biraz dinlenmeye cekıldık bakalım hayirlisi

Ne zamandr dusunuyosunuz kı canm herhngı bı sorun cktı mı tahlıllerınızde
Tahlillerde bişey gözükmüyor canım ama hormon testi yaptırmadım henüz..biz bi 7-8aydır istiyoruz bilmiyorum olmadıgına göre ya tiroid engel ya tüplerde sıkıntı var ya da sebepsiz

Tahlillerde bişey gözükmüyor canım ama hormon testi yaptırmadım henüz..biz bi 7-8aydır istiyoruz bilmiyorum olmadıgına göre ya tiroid engel ya tüplerde sıkıntı var ya da sebepsiz
Byle belırsızlıkle nasıl durabılıyosun canm hormonlara baktrsana bı vajınal muayenede ol bn anlmadım dr nasıl kan ısteyp hormonlara bakmadan klomen verdı

Byle belırsızlıkle nasıl durabılıyosun canm hormonlara baktrsana bı vajınal muayenede ol bn anlmadım dr nasıl kan ısteyp hormonlara bakmadan klomen verdı
Vajinal muayene yaptı canım ultrason baktı bide ben tiroid için kan idrar vermiştim onlara baktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…