- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Yok canım tahlıller fılmler temız cok sükür bnde bu ay konuscm doktorla asılama ıcınBen de bi kaç ay klomenden sonra aşılama isticem canım..
Hayırlısı olsun sende bişey çıktı mı
Aynen öyle bende kafama çok takıyorum bide negatifi gördüm mü bir hafta etkisinden çıkamıyorum ama dediğim gibi bu ay daha kontrollü gitmek istedimOlcagı varsa da sa stresten olmuyo galiba :)
Bn 4 aşılama oldum 3 ü tuttu düştü biri tutmadı kan pihtilasmasi var bende gebe kalınca düşük yapıyo iğne ilaç dozu ayarlanamadi şimdilik biraz dinlenmeye cekıldık bakalım hayirlisiHayırlısı olsun canım tedavi oldun mu?
Eşim test yaptırdı ben de ultrasona bakıldı klomen+iğne tedavisi oldum bu ay bakalım tutmazsayine denicez ama hormon testi filan yaptırmadım hani adetin 3.günü olan
Hayırlısı olsun o zaman tutar canım inşallahYok canım tahlıller fılmler temız cok sükür bnde bu ay konuscm doktorla asılama ıcın
Takma canım bak benim bu ay tutmadım klomen hastalandımAynen öyle bende kafama çok takıyorum bide negatifi gördüm mü bir hafta etkisinden çıkamıyorum ama dediğim gibi bu ay daha kontrollü gitmek istedim
Hayırlısı olsun canım zamanı var olur inşalahüzme kendiniBn 4 aşılama oldum 3 ü tuttu düştü biri tutmadı kan pihtilasmasi var bende gebe kalınca düşük yapıyo iğne ilaç dozu ayarlanamadi şimdilik biraz dinlenmeye cekıldık bakalım hayirlisi
Insallah canım rabbım ısteyen herkese nasıp etsınHayırlısı olsun o zaman tutar canım inşallah
İnşallah canımInsallah canım rabbım ısteyen herkese nasıp etsın
Bende ılk ay olmustu canm döllenme ama kımyasal oldu 6 ay kullandm ama maalesf olmadı ınsallah senın sonrakı aylarda tutarİnşallah canım
Bende bu ay olmadı klomen :/
İnşallah canım ama doktora gitmeyi düşünmüyorum artık kendiliğinden olursa olurBende ılk ay olmustu canm döllenme ama kımyasal oldu 6 ay kullandm ama maalesf olmadı ınsallah senın sonrakı aylarda tutar
Ne zamandr dusunuyosunuz kı canm herhngı bı sorun cktı mı tahlıllerınızdeİnşallah canım ama doktora gitmeyi düşünmüyorum artık kendiliğinden olursa olurcanım sıkılmaya başladı
Tahlillerde bişey gözükmüyor canım ama hormon testi yaptırmadım henüz..biz bi 7-8aydır istiyoruz bilmiyorum olmadıgına göre ya tiroid engel ya tüplerde sıkıntı var ya da sebepsizNe zamandr dusunuyosunuz kı canm herhngı bı sorun cktı mı tahlıllerınızde
Byle belırsızlıkle nasıl durabılıyosun canm hormonlara baktrsana bı vajınal muayenede ol bn anlmadım dr nasıl kan ısteyp hormonlara bakmadan klomen verdıTahlillerde bişey gözükmüyor canım ama hormon testi yaptırmadım henüz..biz bi 7-8aydır istiyoruz bilmiyorum olmadıgına göre ya tiroid engel ya tüplerde sıkıntı var ya da sebepsiz
Öyle tabi cnm Rabbim en iyisini bilirHayırlısı olsun canım zamanı var olur inşalahüzme kendini
Vajinal muayene yaptı canım ultrason baktı bide ben tiroid için kan idrar vermiştim onlara baktıByle belırsızlıkle nasıl durabılıyosun canm hormonlara baktrsana bı vajınal muayenede ol bn anlmadım dr nasıl kan ısteyp hormonlara bakmadan klomen verdı
Hmm anladm canm hormon tahlıllernıde ıhmal etme derımVajinal muayene yaptı canım ultrason baktı bide ben tiroid için kan idrar vermiştim onlara baktı
Hormon tahlili yaptırcam gidersem tabiHmm anladm canm hormon tahlıllernıde ıhmal etme derım
Neden ıstemıyosn kı anlamıuorm sonra ılerde keske deyıp kafanızı vurmayın yanı bsey varsa da cıksın ıcınız rahat eder ona göre tedavıye bakarsnHormon tahlili yaptırcam gidersem tabieşim git diyip duruyo ben istemiyorum
Dogru diyosun da canım sıkıldım artık ya şimdiden git gelNeden ıstemıyosn kı anlamıuorm sonra ılerde keske deyıp kafanızı vurmayın yanı bsey varsa da cıksın ıcınız rahat eder ona göre tedavıye bakarsn
Zor oluyor evet ama beklemekten ıyıdır yınede sn blrsn cnmDogru diyosun da canım sıkıldım artık ya şimdiden git gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?