Bebeğim olmayacak mı acaba :(

sosyalbilimci benimde 1 sene geçti. Olmayınca olmuyo işte

Bugün adet oldum. Yine efkarlandım.
Herşey Allahtan bunu biliyoruz ama işte insanız nefsimize agır geliyo
Ah canım benim ya desene aynı durumdayızz
Olmayınca olmuyor ama her ay üzülmeye başladım artık adet olmak istemiyorum
Bu ay çok az da olsa umutlandım klomene ama tutmadı
Sen kullandın mı klomen

Ah canım benim ya desene aynı durumdayızz
Olmayınca olmuyor ama her ay üzülmeye başladım artık adet olmak istemiyorum
Bu ay çok az da olsa umutlandım klomene ama tutmadı
Sen kullandın mı klomen

Yok. Ben daha yeni başladım testlere falan.. ha bu ay ha şu ay olur dedim. Akışına bıraktım. Haziranda devlet hastanesinde hormon testi yaptırdım. prolaktin yüksek cıkmıstı ilac kullandım. Devlet hastanesinde yum takibi yapmıyolarmış.. Sonra araştırma hastanesine gideyim dedim. infertilite den randevu aldım progesteron, amh ölçtürdüm geçen ay. Yarın adet 2. günü yine gitcem hormon testi yaptırcam ve başlıcam artık.

Hadi hayırlısı canım

Bugün doktora gittim alttan muayene etti. Adetliyken ilk kez yaptırdım ay cok tuhaf oldum:) normalken olmustım ama adetliyken hic olmamıstı:)

Sen napcaksın , var mı aklında bişey?
Adetliyken alttan mı bakıyo ayy çok kötüymüşş canım ben sadece kan alıyo diye biliyodumm
Ben şuan gitmiyorum doktora canım napıyım sıkıldım eşim de git diyor sıkıştırıyo
Aslında tam da yeni başlamıştım tedaviye

Hormon testi sonucunu aldın mı

Netten baktım prolaktinim cıkmış yine ramazanda yine hormon testi yaptırmıstım prolaktin yüksekti dostinex die bi ilac kullandım. Burda baktm o ilacı kullanan coğu insan hamile kalmıştı. Bende umutlandıydım . Tabi olmadı ..

Şimdi yeni bi hastaneye başladım bu sefer tedaviye başlamak istiyorum. Dosya açmak adına herşeyi en baştan yapıyorlar , hormonu da o yüzden yapmıslardı. Şimdi tekrardan prolaktin icin ilaca başlıcam

Kaç yasındasın sen ? Bide ne kadar zamanlık evliydin

Bende sadece hormon testi yaptırır die düşünmüştüm ama bu doktor baktı yumların durumunu ögrenmek icin :) araştırma hastanesi ya uzman doktor die randevu alıyosun her seferinde başka asistan oluyo:) bu smear testi de istedi 20gün sonra yaptırcam onu da inş

29 yaşındayım canım evliliğim de 1sene oldu..
Niye yükseliyormuş ki prolaktin?
Hormon testini nasıl yaptırılıyor canım ben de yaptırıyım adetliyken mi gidiliyo

29 yaşındayım canım evliliğim de 1sene oldu..
Niye yükseliyormuş ki prolaktin?
Hormon testini nasıl yaptırılıyor canım ben de yaptırıyım adetliyken mi gidiliyo

Prolaktin süt hormonuymuş, göğsün süt kanalları çalışıyo vücutta kendini hamile yada lohusa zannediyomuş bu da gebeliğe engelmiş. Beyinden salgılanan bişeymiş. Stres kaynaklı daha cok...

Hormon testi icin adetin 2. yada 3. günü gidiyosun... gebelik istiyorum bunun icinde hormonlarıma bakılmasını istiyorum dediginde bakıyolar. Kan veriyosun yani. Baktır bence ihmal etme..

Benimde 1 senem doldu.. 20gün sonra 28. yaşıma gircem, sene olarak girdim ama hala kabul edemiyorım bu yaşı :)

Ben de 29a girdim ve kabullenemiyorum küçültüyorum hep :)
Artık Ağustos'ta giderim canım adetim geçti bu ay..ne zor işlermiş bunlar ya ben de sanıyodum ki hemen tık hamiş olcam sanıyodum bilseydim böyle olcagını korunmaZdım bile

Adetliyken gidiyosun ya canım sadece kan mı veriyorsun alttan muayene var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…