- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Ayy güldürdün beni canım benimm :)Evet kötü hele adetliyken . Ama alışıyosun ya. Adam ilk şeyi sokunca bi ay dedim :) sonra pardon dedim :) amaaan bebek olursa dogumdan sonra iyice açılırız zaten gelen gidene direk açarız :)
Benim yumurtlamam adetin 14.günü oluyor ama bu ay erken mi oldu acaba daha 9.gündü akıntı geldi
Geçmiş olsun canım benim inşallah tekrar hamiş kalırsın hayırlısı olsun..yok ben aadece düşünüyorum neden olmuyor diye kafama takmıyorumStrest yapma canım benmde 5 sene oldu 5 kayıbım var daha yolun basındasın sımdıden böyle yaparsan ilerleyen zamanda cok yıpranırsın 1 sene cok normal
Canım ben doktora gittim ultrason ve kana baktı önce yumurta takibi yaptı sonra klomen içtim ve iğne yaptı geçen ay..tutmadı ben de bu ay gitmedim gelecek adetimi bekliyorum gitmek içinBenim fikrim 6 ay olmayınca rahim filmi çektirseysin keşke rahim filminden sonra hamile kalan çok bi 6 ayda ondan sonra bekleseydin. Bende seninle aynı durumdaydım eşimde sperm azlığı vardı ama hamile kalabilirsin dedi doktorlar bekle dedi 1 sene bekledim sonrada tüp bebek yaptırdım beklemedim şimdi kızım var şükür. Gençler beklesin çok istiyosan tedavi yöntemlerini araştırmaya başlayabilirsin bence 1 sene az bi zaman değil.karar senin doktor sen dersen onu yapar sabrım var beklerim dersen bekle ben artık beklemk istemiyorum dersen yumurta çatlatma gibi basit yöntemlerde yavaş yavaş tedaviye başlayabilirsin. Not: ben direk tüp bebek yaptırdım başka yöntemlerle uğraşmadım çok ta iyi yapmışım tabi bunlar benim fikrim karar senin. İnş en kısa zamanda kucağına alırsın yavrunu
Klomen bi iki kez daha deniyip sonraki aşama aşılama düşünüyorum o da tutmazsa tüp bebek..Benim fikrim 6 ay olmayınca rahim filmi çektirseysin keşke rahim filminden sonra hamile kalan çok bi 6 ayda ondan sonra bekleseydin. Bende seninle aynı durumdaydım eşimde sperm azlığı vardı ama hamile kalabilirsin dedi doktorlar bekle dedi 1 sene bekledim sonrada tüp bebek yaptırdım beklemedim şimdi kızım var şükür. Gençler beklesin çok istiyosan tedavi yöntemlerini araştırmaya başlayabilirsin bence 1 sene az bi zaman değil.karar senin doktor sen dersen onu yapar sabrım var beklerim dersen bekle ben artık beklemk istemiyorum dersen yumurta çatlatma gibi basit yöntemlerde yavaş yavaş tedaviye başlayabilirsin. Not: ben direk tüp bebek yaptırdım başka yöntemlerle uğraşmadım çok ta iyi yapmışım tabi bunlar benim fikrim karar senin. İnş en kısa zamanda kucağına alırsın yavrunu
Herşeyin bi vakti zamanı vardır insallah tez zamnda hamiş kalırıxGeçmiş olsun canım benim inşallah tekrar hamiş kalırsın hayırlısı olsun..yok ben aadece düşünüyorum neden olmuyor diye kafama takmıyorum
Canım hayırlı ugurlu olsun darısı bize inşallah :)İnofolic kullanın bide öyle deneyin. Bende her ay ağlayanlardandım iyice takıntı yaptım.eğer yapabiliyosanız eşinize belli etmeyin bebek için ilişkiye girmek hiç hoş olmuyo. Ben artık olmucak diye bakıyodum mucizevi bişey ulaşılmaz bişey olmuştu benim için.her ay yumurtlama günü hesaplamalar falan o gün ilişki olmazsa sinir krizine girip ağlamalar iyice kafayı yemiştim çok kötüydüm E tabi sperm testi ve rahim filmi yaptırdık biz içimiz rahat olsun diye ona rağmen hala olmayınca...evliliğimin 23.ayında kalkıp doktora gittim bide çatlama iğnesini deniyim diye.adetimin 12.günü iğneyi karından yaptırdım ve inofolic içmeye başladım.doktor o günden itibaren bir hafta ilişki sesi düzenli.ama gelin görünki sadece o gün ilişki oldu.yani iğneyi vurdurduğum 12.gün. E biz hep 14.güne göre odaklanıyoruzya o gün de olsun diye. Eşimin işleri var yoğun bi türlü olmadı ilişki sonrasında.sonra 14.günün akşamı yatağa uzanmış ağlıyorum yine bu ay da çöpe gitti diye eşim geldi sarıldım ona sarılarak ağladım bu ay da olmadı diye.okadar üzgünümki..iliklerime kadar üzgünlük çaresizlik...o da bişey diyemiyor üzülüyo halime ama napsın işte..sonra noldu biliyomusunuz?adetim gecikti.test felan almadım bıktım artık üzülmekten çünkü.korunmasız ilişkinin nerdeyse 18.ayındayız. Her ay hayal kırıklığı...bir gün geçti iki gün geçti derken tam bir hafta geçti..hiç kondurmuyorum kist var heralde diyorum.doktoruma da mesaj attım kist olabilir mi?diye. Test yap dedi ama ben o çubuklarda negatif görmekten yoruldum.gidip kan testi verdim ertesi gün 8.gün. Hiiiiiç beklemiyorum.hadi verin şu sonucu da gideyim işim var diyorum kıza.siz gitmeyin bence bi doktora sonucu gösterin dedi kız ben şok oracıkta.hiç unutmıcam o günü.5haftalık gebe çıktım. Şunu demek istiyorumki bir gün hepiniz gebe kalıcaksınız.biz çevre baskısı ve kendini eksik hissetme duygularından ve yaş ilerleme korkusundan hemencik olsun istiyoruz ama işte size yazılmış bir ay var o ay gelmeden olmuycak. Her gün ilişkiye girdiğimiz ya da iki günde bir ilişki olan aylarda bile gebe kalamadım.bakın sadece 1 günle kalmışım. Siz de elinizden geleni yaptıktan sonra Allah'a bırakın kendinizi üzmeyin insan çok pişman oluyor İlişkiden sonra sabaha kalmak da kolaylaştırıyor sanırım.
Akışına bırakın diyenlere nasıl sinir olurdum ama öyleymiş biraz. Yumurtanızı takip ettirebilirsiniz aslında olgunlaşınca da çatlama iğnesi ve ilişki denemekte fayda var. Allahım ben 18 ay amuda kalkmadım bi çok yıpranıyo insan yaa şimdi evliliğimin en güzel aylarını bebekte bebek diye eşimin başının Eti'ni yemekle geçirdiğim için çok üzülüyorum.bebek için çalışın ama nolur zehir etmeyin hayatı kendinize eninde sonunda oluyor inşalah Meryem süresi ve dua da olmazsa olmazlarımdandı çok inanıyorum duaya. Benim gecikme dışında gebelikten şüphelenicem hiç bişey olmadı.göğüslerime bakıp dururdum büyüdüler diye sevinirdim hooop adet olurdum. O ay da bakmıştım ama normaldi göğüslerim falan. Adet ağrısı vardı ha geldi gelicek diye bi hafta bekledim ağrım vardı çünkü her gün.ama gelmiyordu.1kerecik öğürme yaşadım sabah ama yine şüphelenmedim çünkü çok aç kalkmıştım o sabah açken de midem bulanır zaten.başka da belirti olmadıCanım hayırlı ugurlu olsun darısı bize inşallah :)
Senin de ne güzel bi hikayen var okuyanlara umut olur yazdıkların..çünkü cidden mucize bu..biz henüz gerçekleştiremedik inşallah bizim de senin gibi hamiş kalanlar gibi beklemediğimiz anda gelir bebişimiz
Cidden çok ilginç hergün ilişkiye gir olmuyo günaşırı gir olmuyo ama tek bi gün ilişkiye gir tutabiliyo..
Canım ben cogu zaman sabaha kadar duramıyorum wcye gidiyorum eminim onun da etkisi varbide yumurtlama yı tutturamayabiliyoruz bence..
Peki senin adet gecikmesi dışında belirtin var mıydu
Aynen düşünmeden olmuyor canım strese gerek yok ben yapmıyorum eşimle geziyorum tozuyorum planlar yapıyorum eğleniyorum vs ama aklıma gelince düşünmeeden edemiyorumAkışına bırakın diyenlere nasıl sinir olurdum ama öyleymiş biraz. Yumurtanızı takip ettirebilirsiniz aslında olgunlaşınca da çatlama iğnesi ve ilişki denemekte fayda var. Allahım ben 18 ay amuda kalkmadım bi çok yıpranıyo insan yaa şimdi evliliğimin en güzel aylarını bebekte bebek diye eşimin başının Eti'ni yemekle geçirdiğim için çok üzülüyorum.bebek için çalışın ama nolur zehir etmeyin hayatı kendinize eninde sonunda oluyor inşalah Meryem süresi ve dua da olmazsa olmazlarımdandı çok inanıyorum duaya. Benim gecikme dışında gebelikten şüphelenicem hiç bişey olmadı.göğüslerime bakıp dururdum büyüdüler diye sevinirdim hooop adet olurdum. O ay da bakmıştım ama normaldi göğüslerim falan. Adet ağrısı vardı ha geldi gelicek diye bi hafta bekledim ağrım vardı çünkü her gün.ama gelmiyordu.1kerecik öğürme yaşadım sabah ama yine şüphelenmedim çünkü çok aç kalkmıştım o sabah açken de midem bulanır zaten.başka da belirti olmadı
Sizin tam olarak ne kadar oldu korunmasız ilişki? Seni okadar iyi anlarımki canım ister istemez düşünüyo insan tabiki. Onlar da üzülüyorlar ben eşime sinir olurdum ne kdar rahat diye ben ağlarken her ay o niye hiç ğzülmüyo diyodum. Sonra bi tartışmamızda aceba bu ay da olmucak mı?diye düşünmek ewe geldiğimde aceba regl oldu mu üzgün mü? Diye stresle gelmek çok zor dedi ben onun haline de çok üzüldüm sonra... keşke kimse üzülmese bu süreçte...ewt canım adet ağrısı yaşadım hem de baya bi yani gelicek heralde artık diyodum yok gelmedi bi türlü.zaten ilk üç ay o tarz ağrılar oldu gebelikte normalmiş..lekelenmem 5.haftada oldu çok korktum ama yerleşme lekesiymiş. Dualarım sizinle inşalah olucakAynen düşünmeden olmuyor canım strese gerek yok ben yapmıyorum eşimle geziyorum tozuyorum planlar yapıyorum eğleniyorum vs ama aklıma gelince düşünmeeden edemiyorum
Eşim her ay gözüme bakıyo regl oldum mu diye :/
Belirti olarak adet agrısı mı yaşadın canımm aynı agrı mıydı yani resmen adet olacak gibi miydi? Kahve leken oldu mu
İnşallah darısı bizlere canım..Sizin tam olarak ne kadar oldu korunmasız ilişki? Seni okadar iyi anlarımki canım ister istemez düşünüyo insan tabiki. Onlar da üzülüyorlar ben eşime sinir olurdum ne kdar rahat diye ben ağlarken her ay o niye hiç ğzülmüyo diyodum. Sonra bi tartışmamızda aceba bu ay da olmucak mı?diye düşünmek ewe geldiğimde aceba regl oldu mu üzgün mü? Diye stresle gelmek çok zor dedi ben onun haline de çok üzüldüm sonra... keşke kimse üzülmese bu süreçte...ewt canım adet ağrısı yaşadım hem de baya bi yani gelicek heralde artık diyodum yok gelmedi bi türlü.zaten ilk üç ay o tarz ağrılar oldu gebelikte normalmiş..lekelenmem 5.haftada oldu çok korktum ama yerleşme lekesiymiş. Dualarım sizinle inşalah olucak
Adetime iki gün kala Çok azıcık kahve leke geldi ben adet olucam sandım ama çok az böyle.adet günümden bi hafta sora gebeliği öğrendim 10.gününde de kahverengi ve çamurumsu leke geldi baya korkmuştum ağlamıştım düşük olucak diye meğer normalmişİnşallah darısı bizlere canım..
Her ay regl oldun mu regl oldun mu günün ne zaman filan diyo eşim..en ufak midem bulansa hemen meraklanıp gözleri parlıyo napsam bilemiyorum:/
Bugün yarın adetim başlıyor inşallah ben de film çekinip sonra aşılama ve hamiş haberi veririm sizlere...
Kahve lekeler hamiş kalır kalmaz hiç gelmedi mi adet gününde??
Birşey sorabilir miyim? Tahlilleriniz normal diymi? Bide rahim filmi çekseniz de içiniz rahatlasa? En azından acaba demezsiniz. Çatlama iğnesini deneyin bide belki tutuverir? Adetin 21. Günü yapılan progesteron hormonu testini de yaptır ne gerekiyorsa yaptır rahat ol ondan sonra. :)Konuyu haziranda açmışım 3 ay olacak bebiş yok daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?