- 21 Ağustos 2017
- 163
- 93
- 48
- 38
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Bugün yarın adet günüm..olunca o biticek ve film Çekinip sonucu doktora götürcem canım ona göre bir aşılama yapcakBirşey sorabilir miyim? Tahlilleriniz normal diymi? Bide rahim filmi çekseniz de içiniz rahatlasa? En azından acaba demezsiniz. Çatlama iğnesini deneyin bide belki tutuverir? Adetin 21. Günü yapılan progesteron hormonu testini de yaptır ne gerekiyorsa yaptır rahat ol ondan sonra. :):)
Ne güzel işte içiniz rahatlamıştır biraz daha. Bazen hemen olmuyor işte buluşamıyor bir türlü spermle yumurta. Vücudu olmuyor stresine sokmak da etkiliyo bence. Sizin şimdi tek yapıcağınız gerekli günlerde ilişki yaşayıp takdir-i Allah'a bırakmak. Unutmaya başladığın bir zamanda geliverir görüceksin ... yok bekleyemem diyorsan da aşılamanı yaptır o arada ilişkiye de devam edinFilm de çekindim temiz çıktı
Hormonlara da bakıldı
Eşimde de bi sorun yok niye olmuyo anlamıyorum
Benlik bi sorun yok ta canım eşim çok ısrarcı artık sürekli sorup duruyoNe güzel işte içiniz rahatlamıştır biraz daha. Bazen hemen olmuyor işte buluşamıyor bir türlü spermle yumurta. Vücudu olmuyor stresine sokmak da etkiliyo bence. Sizin şimdi tek yapıcağınız gerekli günlerde ilişki yaşayıp takdir-i Allah'a bırakmak. Unutmaya başladığın bir zamanda geliverir görüceksin ... yok bekleyemem diyorsan da aşılamanı yaptır o arada ilişkiye de devam edin
Sorun olmadigi halde pisikolojimizi bozan o israrci sorular oluyor zaten.senin actigin bu konuda iki bucuk yildir hasretle bebegimi bekledigimi yazmistim. Ve uc ay öncede hamile oldugum mujdesini vermistim ama malesef bugunde bebegimi kaybetigimi yazmak bana cok aci veriyor ama hayirlisi olsun deyip sabrediyorum. Allah kimsenin kucagini Bos birakmasin canimBenlik bi sorun yok ta canım eşim çok ısrarcı artık sürekli sorup duruyo
Her adet günümde gözüme bakıyo
Evet canım çok üzüldüm hatırlıyorum seniSorun olmadigi halde pisikolojimizi bozan o israrci sorular oluyor zaten.senin actigin bu konuda iki bucuk yildir hasretle bebegimi bekledigimi yazmistim. Ve uc ay öncede hamile oldugum mujdesini vermistim ama malesef bugunde bebegimi kaybetigimi yazmak bana cok aci veriyor ama hayirlisi olsun deyip sabrediyorum. Allah kimsenin kucagini Bos birakmasin canim
Çok geçmiş olsun canım Rabbim tekrar bi bebiş nasip etsin inşallah sana..İlk bebeğime kolayca hamile kalmışken (şubatta kaybettim) şuan olmuyor Mart'tan beri deniyorum hormon normal rahim filmi geçen ay çekildim sorun yok regller hep düzenli yumurtlamayı takip etmeme gerek Yok ağrısı ve akıntısı zaten kendini takip ettiriyor ama yok doktor film sonrası klomen kullanıp gebelik şansını arttıralım dedi kararsızım beklesem mi yoksa klomen mi başlasam bilemiyorum
Sizde kendiliğinden yumurta gelişimi var mı? Bende şükür var ama henüz 2. gebelik sağlayamadık bu yüzden de doktor 3 ay deneyelim dedi olmazsa diğer yöntemlere geçicekmişiz artık ama ben çok kararsız kaldımÇok geçmiş olsun canım Rabbim tekrar bi bebiş nasip etsin inşallah sana..
Klomen bana yaramadı bi kez kullandım bida doktorum kullanma dedi
Ama sana doktorun verdiyse kullan canım
Bende de yumurta var ama nedense döllenme olmuyoSizde kendiliğinden yumurta gelişimi var mı? Bende şükür var ama henüz 2. gebelik sağlayamadık bu yüzden de doktor 3 ay deneyelim dedi olmazsa diğer yöntemlere geçicekmişiz artık ama ben çok kararsız kaldım
Peki klomen işe yaramayınca ne yaptınız ? Şuan gebelik varmı yoksa beklemedemisinizBende de yumurta var ama nedense döllenme olmuyo
Valla canim iki senedir doktorlar hic bir saglik sorununuz yok diyorlardin etrafta ki tanidiklar sunu ic bunu ic diyorlardi herseyide denedim gene olmuyordu. Taki son regl olduktan iki gün sonra 10 gün sogan kürü yapip ictim bu arada folik asit icmeye devam ediyordum ve o ay hamile kaldim.ama uzun zamandir beklenen sevincin acisida o kadar agir olduEvet canım çok üzüldüm hatırlıyorum senigeçmiş olsun canım Rabbim hayırlısıyla saglıklıca tekrar bi bebiş nasip etsin üzme kendini en azından senin tutmuş hamile kaldıgını gördün ben daha yol katedemedim
Hamile kalmak için özel bişey yaptın mı nasıl oldu?
Kızlar lütfen bir gün hamile kalacağınıza inanın ve vücudunuzu inandırın buna,lütfen...hele de hiç bir sorun bulunmadıysa Allah'a dua edin yalvararak emin olun geri çevirmiyor.çok zorlu bi süreç beklemek biliyorum ama ben de öyleydim.bu arada soğan kürü bende yaptım o ay iğrençti tadı ama yirmi gün flan içtim.o ay kaldım zaten.belki o da işe yaramıştır bilemiyor insan.Valla canim iki senedir doktorlar hic bir saglik sorununuz yok diyorlardin etrafta ki tanidiklar sunu ic bunu ic diyorlardi herseyide denedim gene olmuyordu. Taki son regl olduktan iki gün sonra 10 gün sogan kürü yapip ictim bu arada folik asit icmeye devam ediyordum ve o ay hamile kaldim.ama uzun zamandir beklenen sevincin acisida o kadar agir oldubebisim 10 haftasinda terk etti beni. Allah büyüktür canim.en önemlisi stres yapma Allah kimsenin kucagini Bos birakmasin.hasretle bekledigimiz meleklerimiz bize gelecekler insallah
Öncelikle Allahim insallah bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin canim. Evet sogan kürü yü ben on gün icebildim migdem alamiyordu devam edemedim .hamilelerin dualari Kabul olurmus bizlerede dua et canim insallah bizde en kisa zamanda mujdeli haberler veririz Allah kimsenin kucagini Bos birakmasin canim :)Kızlar lütfen bir gün hamile kalacağınıza inanın ve vücudunuzu inandırın buna,lütfen...hele de hiç bir sorun bulunmadıysa Allah'a dua edin yalvararak emin olun geri çevirmiyor.çok zorlu bi süreç beklemek biliyorum ama ben de öyleydim.bu arada soğan kürü bende yaptım o ay iğrençti tadı ama yirmi gün flan içtim.o ay kaldım zaten.belki o da işe yaramıştır bilemiyor insan.
Amin inşallah ... dualarım sizlerle her zaman.O sürecin zorluğunu çok iyi bilirim.bak sen hamile kalabilmişsin.kaybetmek tabiki çok zordur tahmin edebiliyorum ama Allah tekrar vericektir sen inancını kaybetme duanı eksik etme Hayırlısını versin rabbim...katından hayırlı ewlatlar bahşetsin hepimize inşallah..Öncelikle Allahim insallah bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin canim. Evet sogan kürü yü ben on gün icebildim migdem alamiyordu devam edemedim .hamilelerin dualari Kabul olurmus bizlerede dua et canim insallah bizde en kisa zamanda mujdeli haberler veririz Allah kimsenin kucagini Bos birakmasin canim :)
Klomen tutmayınca rahim filmi istedi doktorum..onun sonucu temiz çıktı aşılama yapılcak Ekim'dePeki klomen işe yaramayınca ne yaptınız ? Şuan gebelik varmı yoksa beklemedemisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?