Bebeğim olmayacak mı acaba :(

Aslında iki -üç sene gerçekten çok normal.ama işte gelin görün ki insan beklemek istemiyor.hele de yaş benim gibi 30 olmuşsa korkular başlıyo ne zaman olucak acaba diye? Yaz tatilleri zehir gibi geliyo insana akrabalar kaynana çevre...bakışlar...sorular...lanet olası toplum baskısı tüm tahlilleri filmleri ne gerekiyorsa yaptıktan sonra hatta bence tatile çıkın kendinizi düşünün sadece rahatlamaya bakın ve madem her şey normal eşinizle de konuşun cinsel hayatınız sadece bebek için olmasın güzel değişik bişiler olsun sohbet de edin fantezi de yapın :) yumurtlama gününe hiç odaklnmayın zaten adetten sonraki enerjiniz olan günlerde birlikte olun illa şu gün yapalım demeyin belli olmuyor hiç. Gerisi Allah'ın takdir-i duanızı edin çok içten Allah a derdinizi anlatın o size en yakın inşalah hayırlısıyla katından Zekeriya kuluna Meryem kuluna bahşettiği evladı sizlere de isteyen herkese de verir

Bugün yarın adet günüm..olunca o biticek ve film Çekinip sonucu doktora götürcem canım ona göre bir aşılama yapcak

Konuyu açalı 3 ay olacak şaka gibi ve ben yol kat edememişim

İnşallah film temiz çıkar da aşılama yaptırırım o da tutar inşallah

Hala benim gibi bekleyen var mı kızlar??

Film de çekindim temiz çıktı
Hormonlara da bakıldı
Eşimde de bi sorun yok niye olmuyo anlamıyorum
Ne güzel işte içiniz rahatlamıştır biraz daha. Bazen hemen olmuyor işte buluşamıyor bir türlü spermle yumurta. Vücudu olmuyor stresine sokmak da etkiliyo bence. Sizin şimdi tek yapıcağınız gerekli günlerde ilişki yaşayıp takdir-i Allah'a bırakmak. Unutmaya başladığın bir zamanda geliverir görüceksin ... yok bekleyemem diyorsan da aşılamanı yaptır o arada ilişkiye de devam edin

Benlik bi sorun yok ta canım eşim çok ısrarcı artık sürekli sorup duruyo
Her adet günümde gözüme bakıyo

Benlik bi sorun yok ta canım eşim çok ısrarcı artık sürekli sorup duruyo
Her adet günümde gözüme bakıyo
Sorun olmadigi halde pisikolojimizi bozan o israrci sorular oluyor zaten.senin actigin bu konuda iki bucuk yildir hasretle bebegimi bekledigimi yazmistim. Ve uc ay öncede hamile oldugum mujdesini vermistim ama malesef bugunde bebegimi kaybetigimi yazmak bana cok aci veriyor ama hayirlisi olsun deyip sabrediyorum. Allah kimsenin kucagini Bos birakmasin canim

İlk bebeğime kolayca hamile kalmışken (şubatta kaybettim) şuan olmuyor Mart'tan beri deniyorum hormon normal rahim filmi geçen ay çekildim sorun yok regller hep düzenli yumurtlamayı takip etmeme gerek Yok ağrısı ve akıntısı zaten kendini takip ettiriyor ama yok doktor film sonrası klomen kullanıp gebelik şansını arttıralım dedi kararsızım beklesem mi yoksa klomen mi başlasam bilemiyorum

Evet canım çok üzüldüm hatırlıyorum seni geçmiş olsun canım Rabbim hayırlısıyla saglıklıca tekrar bi bebiş nasip etsin üzme kendini en azından senin tutmuş hamile kaldıgını gördün ben daha yol katedemedim
Hamile kalmak için özel bişey yaptın mı nasıl oldu?

Çok geçmiş olsun canım Rabbim tekrar bi bebiş nasip etsin inşallah sana..
Klomen bana yaramadı bi kez kullandım bida doktorum kullanma dedi
Ama sana doktorun verdiyse kullan canım

Çok geçmiş olsun canım Rabbim tekrar bi bebiş nasip etsin inşallah sana..
Klomen bana yaramadı bi kez kullandım bida doktorum kullanma dedi
Ama sana doktorun verdiyse kullan canım
Sizde kendiliğinden yumurta gelişimi var mı? Bende şükür var ama henüz 2. gebelik sağlayamadık bu yüzden de doktor 3 ay deneyelim dedi olmazsa diğer yöntemlere geçicekmişiz artık ama ben çok kararsız kaldım

Arkadaslar ben anladim ki yuzde ellisi stres yuzde elli bedenen dinlenme ve nasip.ayrıca dondurulmus embriyolar gercekten sağlam oluyorlar.ayrica çizik atmadan rahme histeroskopi yapılmalı ne var ne yok görülmeli.benimde yumurtalar iyi tüpte normaldi miyom zararsizdi ne vardi.Allahim tüm isteyenlere versin. Insallah

Valla canim iki senedir doktorlar hic bir saglik sorununuz yok diyorlardin etrafta ki tanidiklar sunu ic bunu ic diyorlardi herseyide denedim gene olmuyordu. Taki son regl olduktan iki gün sonra 10 gün sogan kürü yapip ictim bu arada folik asit icmeye devam ediyordum ve o ay hamile kaldim.ama uzun zamandir beklenen sevincin acisida o kadar agir oldu bebisim 10 haftasinda terk etti beni. Allah büyüktür canim.en önemlisi stres yapma Allah kimsenin kucagini Bos birakmasin.hasretle bekledigimiz meleklerimiz bize gelecekler insallah

Yine aynı konularda buluştuk bende hala bekliyorum ama bir gelişme yok bu ay Ankara ibni sini hastanesi ne rahim filmi çektirmeye gideceğim.ibni sini hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim anestezi uyguluyorlar mi ? İnş. En kısa zamanda bebisimiz olur :)

Kızlar lütfen bir gün hamile kalacağınıza inanın ve vücudunuzu inandırın buna,lütfen...hele de hiç bir sorun bulunmadıysa Allah'a dua edin yalvararak emin olun geri çevirmiyor.çok zorlu bi süreç beklemek biliyorum ama ben de öyleydim.bu arada soğan kürü bende yaptım o ay iğrençti tadı ama yirmi gün flan içtim.o ay kaldım zaten.belki o da işe yaramıştır bilemiyor insan.

Öncelikle Allahim insallah bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin canim. Evet sogan kürü yü ben on gün icebildim migdem alamiyordu devam edemedim .hamilelerin dualari Kabul olurmus bizlerede dua et canim insallah bizde en kisa zamanda mujdeli haberler veririz Allah kimsenin kucagini Bos birakmasin canim :)

Amin inşallah ... dualarım sizlerle her zaman.O sürecin zorluğunu çok iyi bilirim.bak sen hamile kalabilmişsin.kaybetmek tabiki çok zordur tahmin edebiliyorum ama Allah tekrar vericektir sen inancını kaybetme duanı eksik etme Hayırlısını versin rabbim...katından hayırlı ewlatlar bahşetsin hepimize inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…