- 30 Mayıs 2017
- 497
- 457
- 23
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Yok daha yeni başladık biz denemeye. Dört yıllık evliyim ama çocuk istemedik hep korunduk artık geçen ay başlayalım dedik çalışmalara daha ben de hamile kalmadım . Yani bir senelik evlisin daha üzülme demek istedim canım ilk bir kaç sene kimse ya istemiyor yada genelde olmuyor zatenAynen canım bence de düşünmediğimiz anda gelivercek galiba..
Amin inşallah canım tabiki haberleri burda paylaşırım ama sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor nedense
Sen ne yaptırdın tedavide
Merhaba, morelinizi bozmak istemem ama dr gittiğinizde eşiniz öncelikle spermiyogram testi yaptırsın.Kızlar aranızda 1 sene evli olup ta hamile kalamayan var mı?
Bu ay çok ümitlenmiştim adetim gecikince ama yine olmadıevimde günlerim genelde yalnız geçiyo yanıma arkadaş olurdu bebeğim olsaydı onunla uğraşırdım ne güzel..
Gittik tabikiGittik canım bekleyelim dedi bir sene dolsun dedi
Sen gittin mi? Tekrar gidicem bi sene dolmak üzere
17 yaşında teşhis kondu ağrıyla gittim ameliyat old7um kistler dönmeye başlamış içimde ve patlayacaklardı ölümden döndüm yaniGeçmiş olsun canım peki nasıl bi tedavi uyguluyosun ve nasıl teşhis kondu?
Elbette bi gün bebiş gelicek bence üzme kendini düşünmemeye çalış tamam düşünmeden edemiyo insan ben de düşünmeye başladım ama çevreyi takma konusur susarlar
Bu yaz memlekete gittimizde başlar millet artık konuşmaya
Aslında evlenmeden once hep evlilikten bır yıl sonra hamile kalayım derdım allah ona gore vermis aslında ama evlenince istiyorsun ya gercekten senı cok yorsa halin kalmasa bile sevgisi bambaşkaHmm genelde bir sene sonunda mı hamile kalınıyor,?
Allah bagıslasın canım
Ben de folik asit içiyorum
Öncelik rabbimin izin vermesi elbette ama şimdiki bizim zamanımızda herşey gıda katkılı hormonlu yediğimiz çoğu şey salıksız birde kilo alınıyor yumurtalıklar yağlanıyor ben ondan çook korkuyorum yumurtalıklarım yağlanacak diye...Hayırlısı olsun canım benim ya neden böyle oluyor anlamıyorım ki eskiden pat pat peşpeşe nasıl hamile kalıyolardı??
Bence zamane hayatın stresi günümüz şartları hormonlu beslenme vs sanırım bunlardan kalamıyoruz
Ben 4 yıldır bekliyorum.. geçen hafta gittik.. iğneler verdi haftasonu tekrar gelin dedi..Daha önce gittik 1 sene dolsun demişti bu ay tekrar gitcem
Ne gibi testler ister acaba kan ultrason bide rahim filmi mi ?
Rahim filminden korkuyorum
Hayırlı olsun canım peki ne kadar fiyatı ve nerde yaptırdınBenim ortada hic bir sebep yokken 3,5 yil boyunca cocugum olmadi. Bende senin gibi en cok yanlizlik yuzunden bir bebegim olsun istiyordum. Cok sey denedik olmadi sonunda kendiligimden hamile kaldim. Herseyin bir zamani var.. Rahim filminden korkuyorsan modern goruntuleme merkezleri var en son teknolojiyle calistiklari icin hic aci hissetmezsin. Bende cok korkuyordum rahim filminden arastirdim iyi bir merkez buldum orda cektirdim ama fiyat olarak biraz pahalli.
Üzüldüm canımEvde beklemkle olmaz doktora gidin zaman kaybetmeyin benim 4 seneye yaklaştı olmuyor malesef.
Hmm peki klomen ne için verdi canım?Ben bir kere klomen kullandim. Esimde hareketsizlik var su an ne durumda bilmiyorum tekrar test yaptiracak vitamin falan kullandi. Bir kere klomenden sonra firsat olmadi tekrar gitmeye. Kendimi bu ay hazir hissettim doktora devam etmeyi dusunuyorum.
Canım forever living filan diyor bi sorun olmaz dimi? Ne tür bir ürün bucanım merhaba
mesajını şimdi gördüm, bitkisel birkaç ürün söyleyeceğim sana. Lütfen araştır onları. Çocuk sahibi olmayı bu kadar çok isteyen biriysen bu markayı mutlaka araştır canım: forever living
burada açılan aynı konular vardı orayı da incele istersen. Rabbim hayırlı bir zamanda hayırlı bir evlat versin inşallah
https://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-435016.html
Haklısın canım özellikle bu kazayla hamile kalanlara çok şaşırıyorum nasıl oluyor diyeAnnemin de 2 yıl korunmadan olmamış. Sonra ablam hemen arkasından yanlışlıkla ben olmuşum. ..yani illa bir sağlık sorunu olmak zorunda degil bilimsel olarak. Her yumurtlama döneminde şansınız yüzde 25
Sağol canım benim sen de üzme kendini..inşallah gönlüne göre olurAllah sabır versin canım böyle diyip kendini üzme bende bazen ümitsizliğe kapılıyorum ama Allahım bi bildiği vardır vermiyor diyip rahatlatmaya çalışıyorum kendimi vakti zamanı var elbet olucak bebişlerimiz bizde deneyeli 1 seneyi geçti aşılama olucak kısmetse bu ay
Aslında ben de düşünmüyordum canım hatta evliliğe alışma filan olsun bikaç ay geçsin diyodum ama şimdi senesi geliyor acaba bişey mi var diye düşünmeye başladım10 Ay sonra oldu bu surede hiç korunmadik vardir bir zamani bende cok stres yapiyordum olmayacakmi diye diye ne zaman dusunmeyi biraktim o zamn oldu
Aynen canımGaliba herşeyin bir zamanı var. Sen adetinin ikinci günü gidersen kan testlerinide hemen yaptırtırsın. Hayırlısı olsun
Doktora gittin mi canım?Ben varim canim maalesef ayni durumdayizz bende yaklasik 1 yillik evliyim hic korunmadim ama henuz olmadi benimde
Allah analı babalı büyütsün canım ne mutlu size sevindim senin adına:)Tam 3,5 yıl bekledim ağladım üzüldüm dışlanmış hissetim kendimi eşimle kavgalar ettim memleketlere gitmek istemedim çok ama çok zordu şükürler olsun oldu yavrum darısı size inş en yakın zamanda diyelim ama naçizane tavsiyem doktor seçimi çok önemli iyi bir doktor bulup bir yerden başlayın tedaviye öncesinde tedaviye başlamadan tüm hormon kan vs tahlil ve testleri yaptırın.doktorunuz hayır ilk gebelik için gerek Yok diyebilir şakın kabul etmeyin çünkü bu durumu yaşamış biri olarak biliyorum..en önce ilaç tedavisi daha sonra aşılama en son çare tüp bebek.benimde kuzum tüp bebek tedavisi ile oldu.
Amin sağolun inşallah..7 senedir olmayan var olur mu ?
İnşallah en kısa zamanda saglıklı hayırlı bi evladınız olur.
Ertelemeden doktora gidin.
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün evladınızı..Eğer bir rahatsızlığınız yoksa problem değil benim 8. Ayda oldu kendiliğinden büyükler der ya hep gelinliğini yaşıyorsun daha diye belki öyle birşeydir vücudunun da bir alışma süresi var yumurtlama günlerini hesaplayın bir gün ilişki bir gün dinlenmeye uyun olur Allah ın izni ile inşAAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?