Bebeğim olmayacak mı acaba :(

Aynen canım bence de düşünmediğimiz anda gelivercek galiba..
Amin inşallah canım tabiki haberleri burda paylaşırım ama sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor nedense
Sen ne yaptırdın tedavide
Yok daha yeni başladık biz denemeye. Dört yıllık evliyim ama çocuk istemedik hep korunduk artık geçen ay başlayalım dedik çalışmalara daha ben de hamile kalmadım . Yani bir senelik evlisin daha üzülme demek istedim canım ilk bir kaç sene kimse ya istemiyor yada genelde olmuyor zaten

Merhaba, morelinizi bozmak istemem ama dr gittiğinizde eşiniz öncelikle spermiyogram testi yaptırsın.
bende 1 yıllık evliyim erken davranıp dr gittim ve 1 yılı beklemek istemiyorum içim rahat etsin istiyorum diye belirttim eşime spermiyogram testi bana da hormon testleri ve muayne işlemini gerçekleştirdi.
Sonuç ise azospermi menide hiç sperm çıkmaması, sonrasında sperm çıktı bu sefer eşimin yumurtalığında kitle çıktı ameliyatlar kürler vs henüz beklemedeyiz.
Diyeceğim şu ki sadece sana bakılmasın. Erkek için 1 tane test yapıyorlar zaten sperm için

17 yaşında teşhis kondu ağrıyla gittim ameliyat old7um kistler dönmeye başlamış içimde ve patlayacaklardı ölümden döndüm yani sonradan yine nüksetti rutin kontrollerime giden biriyim. şuan küçük boyutta ama ilaç kullanmıyorum eylğle kadar doğal yolla gebelik denicem olmazsa tüp bebek

Hmm genelde bir sene sonunda mı hamile kalınıyor,?
Allah bagıslasın canım
Ben de folik asit içiyorum
Aslında evlenmeden once hep evlilikten bır yıl sonra hamile kalayım derdım allah ona gore vermis aslında ama evlenince istiyorsun ya gercekten senı cok yorsa halin kalmasa bile sevgisi bambaşka

Öncelik rabbimin izin vermesi elbette ama şimdiki bizim zamanımızda herşey gıda katkılı hormonlu yediğimiz çoğu şey salıksız birde kilo alınıyor yumurtalıklar yağlanıyor ben ondan çook korkuyorum yumurtalıklarım yağlanacak diye...

Rabbim yardımcımız olsun sen doktora gittin mi hiç

Daha önce gittik 1 sene dolsun demişti bu ay tekrar gitcem
Ne gibi testler ister acaba kan ultrason bide rahim filmi mi ?
Rahim filminden korkuyorum
Ben 4 yıldır bekliyorum.. geçen hafta gittik.. iğneler verdi haftasonu tekrar gelin dedi..
Rahim filminden bende çok korkuyordum çevremdeki insanlar çok korkuttu o yüzden 3 yıl boyunca sırf oyüzden gitmedim ama geçen yıl filmimi çektirdim hafif adet ağrısı gibi ağrı oluyor canım korkma sakın.. korkarsan hep ertelersin ben çok pişmanım ertelediğim için...

Hayırlı olsun canım peki ne kadar fiyatı ve nerde yaptırdın

Ben bir kere klomen kullandim. Esimde hareketsizlik var su an ne durumda bilmiyorum tekrar test yaptiracak vitamin falan kullandi. Bir kere klomenden sonra firsat olmadi tekrar gitmeye. Kendimi bu ay hazir hissettim doktora devam etmeyi dusunuyorum.
Hmm peki klomen ne için verdi canım?

Canım forever living filan diyor bi sorun olmaz dimi? Ne tür bir ürün bu

Annemin de 2 yıl korunmadan olmamış. Sonra ablam hemen arkasından yanlışlıkla ben olmuşum. ..yani illa bir sağlık sorunu olmak zorunda degil bilimsel olarak. Her yumurtlama döneminde şansınız yüzde 25
Haklısın canım özellikle bu kazayla hamile kalanlara çok şaşırıyorum nasıl oluyor diye

Sağol canım benim sen de üzme kendini..inşallah gönlüne göre olur
Peki aşılama neye göre karar verdi doktor yani öncesinde ilaç verdi mi test neler yaptı

10 Ay sonra oldu bu surede hiç korunmadik vardir bir zamani bende cok stres yapiyordum olmayacakmi diye diye ne zaman dusunmeyi biraktim o zamn oldu
Aslında ben de düşünmüyordum canım hatta evliliğe alışma filan olsun bikaç ay geçsin diyodum ama şimdi senesi geliyor acaba bişey mi var diye düşünmeye başladım
Bide yumurtlama tarihlerimi pek değerlendiremedim ondan mı oldu acaba

Ben varim canim maalesef ayni durumdayizz bende yaklasik 1 yillik evliyim hic korunmadim ama henuz olmadi benimde
Doktora gittin mi canım?
Benimki senesi dolsun öyle gel dedi ultrason ve eşimin sperm testine baktı sağlıklısınız dedi o kadar..
Tekrar gidicem bakalım ne olcak

Allah analı babalı büyütsün canım ne mutlu size sevindim senin adına:)
İşte senemiz dolsun ben de tüm testleri yaptırcam canım doktor biraz da erken dedi umursamadı ama senem doluyo buna rağmen yine umursamazsa farklı hastaneye gidicem para ödüyorum bide özel yani..
Ama korkmuyor da değilim rahim filmi vs bi ton test var

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün evladınızı..
İnşallah bakalım yalnız ben her ay yumurtlama günümü iyi değerlendiremiyorum
İlla ya eşim hasta oluyo ya yorgun oluyo ya ben yorgun oluyorum ya o gece çalışıyo oluyor ya da ilişkiden sonra wc ye gidiyorım yani bekleyemedim belki bunlar da sebeptir bilmiyorum
Belki tiroid ilacımın etkisi vardır gerçi düzenli kontrole gidiyorım doktorum engel değil tiroid lerin iyi durumda diyor
Belki daha zamanı vardır ama benim yaş geçiyo diye kurıntuya düştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…