- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Amin canım teşekkür ederim inşallah senin de gönlüne göre olur..Adetin 3.günüydü galiba, hormon testi yapıyorlar. O önemli canım. Muhakkak yaptır. Herhangi bir hastane klinik ne varsa gidip yaptirabiliyorsun. Gösterecek Dr bulamazsan, erken tarihe randevu alamazsan filan getir burda degerlerine bakarız yardımcı olmaya çalışırız. Sonra ultrasonla yumurtaları takip ediyorlar, gün gün ölçüp bakıyorlar büyüklüğüne. Onu düzenli bir kadın doğumcuya takip ettirmelisin. HSG yani rahim filmini de yine jinekologun ister kesin. Ozelde anestezili yapıyorlar, ben anestezili yaptırdım. Malesef bu süreçlerde zaman zaman ağrı sizi oluyorama kadın olmak böyle birşey. Kısmet olup da Allah insallah bizlere bebek verirse hamilelik ve doğum süreçleri de ağrı sizi içeren süreçler bundan kurtuluş yok. Düşünme bunları Allah gönlüne göre versin
Benim yumurtalarda bişey yok dedi doktor klomen ne işe yarıyor canım?Bende 1.seneme girecem ve benimde olmuyor. Ama benim yumurtalar pko görünümünde. Bu ay ilk defa Klomen kullandım yumurtalarım gelişmediği için doktor bunu uygun gördü. İnşallah Rabbimin izniyle herkes bebeğine kavuşur . çok istiyorum bende. Ama psikoloji çok onemli. Ben tedaviye başladığım için pek kafama takmıyorum artık. Umarım sizinde en kısa zamanda bebeğiniz olur.
Valla bu markanın ürünleriyle ailecek bel ağrılarımız geçti. Menepoza girdiğini düşünen, 10 ay boyunca regl olmayan annem regl oldu. Hamile kalmak isteyip de kalamayanlar çocuk sahibi oldu.Canım forever living filan diyor bi sorun olmaz dimi? Ne tür bir ürün bu
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın..Bu durum birazda psikolojik olabiliyor, sürekli olmamasına kendinizi endekslemeyin biraz akışına bırakın ummadığınız anda olabilir...
Evlendim ve prezervatife alerjimden dolayı korunmayı bıraktığımız ilk ilişkilerden birinde hamile kaldığımı öğrendim meğer ne kolaymış hamile kalmak insanlar o kadar uğraşıyor, bize hemen nasip oldu derken...
Kalp atışını dinlemeye diye gittiğimizde bebeğin oluşmadığını ve bu gebeliğin anormal olduğunu öğrendim yinede belki vardır diye bir kaç hafta bekledim ve 8 haftada hala rahimde bir bebek ve bebeğe dair yolk sac kesesi hiç bir şey yoktu sadece beslenme çantası oluşmuş...
Neyse kürtaj olmak zorunda kaldım ve kese alındı, benim için çok ağrılı sancılı ve berbat bir geceydi...
Bu sebeple dua edin nasipte varsa Allah sağlıklısını versin ümitlenipte hayal kırıklığına uğramak çok acı...
Adetin 3.günü alttan muayene yapıyor mu canımHormon tahlili icin adetin 3. gunu gidin. En dogru sonuc o zaman cikiyor. Rahim filmini hemen isteyecegiji sanmiyorum ben.
Kızlar aranızda 1 sene evli olup ta hamile kalamayan var mı?
Bu ay çok ümitlenmiştim adetim gecikince ama yine olmadıevimde günlerim genelde yalnız geçiyo yanıma arkadaş olurdu bebeğim olsaydı onunla uğraşırdım ne güzel..
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın..
Ben de hamile kalmak kolay sanıyodum hatta ya evliliğin ilk zamanlarında kalırsam naparım diyodum hazır değilim diyodum ama öyle kolay olmuyomuş işte bazıları da mesela kazayla kalıyo aldırıyo bilmiyorum kimisine kolay kimisine zor hayırlısı olsun..
Ben sadece bişey çıkarsa diye korkuyorum gerçi tıp ilerledi 60yaşındaki kadın çocuk doğruyo herşey olabilirama ben çocuğumla aramda çok yaş farkı olsun istemezdim
Hayırlı ugurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsün bebişiniBiz 15ay denedik tiroid yüksekti biraz o düşsün bu arada denemeye devam edin dedi doktor 2 ay ilaç kullandım.adeti beklerken hamile kaldığımı öğrendim buay ve bu ayda olmasaydı tedavi başlatacaktı doktor çok şükür gerek olmadı sende öncelikle pozitif düşün canım eşinden spermiogram testi isteyecekler 4 5 gün cinsel perhiz gerekiyor bilginiz olsun.seninde önce cihazla rahim e bakar,daha sonra adetin 2.3.günü gibi gidip hormon için kan vermeni ister.bazı doktorlar zaman kaybı olmasın diye hemen rahim filmi istiyor bazılarıda bunlar bi sonuçlansın deyip hersey normalse öyle istiyor hepsine hazırlıklı ol diye anlattım canım doktora giderken adetin 2.günü gidersen bide eşin 4 5 günlük bi cinsel perhizle giderse sperm testi için geri çevirmezler biran önce halledersiniz işinizi
Sigara kullanmıyoruz canımSen veya eşin sigara kullanıyor musunuz? O da çok etkiliyor diye okudumerkeklerin sperm kalitesini düşürüyormuş kadınların döllenmesini bayağı bi etkiliyormuş falan.
Gittim canım doktor erken demişti senem dolunca tekrar gitcemÖncelik rabbimin izin vermesi elbette ama şimdiki bizim zamanımızda herşey gıda katkılı hormonlu yediğimiz çoğu şey salıksız birde kilo alınıyor yumurtalıklar yağlanıyor ben ondan çook korkuyorum yumurtalıklarım yağlanacak diye...
Rabbim yardımcımız olsun sen doktora gittin mi hiç
Bu iğneler ne için canım? Ben korkuyorum ama doktor isterse hiç vakit kaybetmem hemen yaptırırım canım napalım acı çekcez mecburBen 4 yıldır bekliyorum.. geçen hafta gittik.. iğneler verdi haftasonu tekrar gelin dedi..
Rahim filminden bende çok korkuyordum çevremdeki insanlar çok korkuttu o yüzden 3 yıl boyunca sırf oyüzden gitmedim ama geçen yıl filmimi çektirdim hafif adet ağrısı gibi ağrı oluyor canım korkma sakın.. korkarsan hep ertelersin ben çok pişmanım ertelediğim için...
İnşallah senin de gönlüne göre olur canımnBen 8 aydır evliyim ve hiç korunmadım. Bİraz sabır birtanem inan buraya üye olanların bir çoğu aklındaki sorular için üye olmuştur ben gibi.
Sabır
30 a geldim canım malesefkaç yaşındasın? çok endişe etmeden doktora gitmelisin..
Üzüldüm canım eşin neden öyle yapıyo ki çocuk onun da cocugu olcak sonucta..bence ikna etaslında aynı durumdayız, bende 29 yaşındayım 3 senedir evliyim ve bir buçuk senedir korunmadığım halde çocuk olmadı.. ben rutin kontrollerimi yaptırdım ancak benim durumum daha zor, eşim asla muayene olmaya yanaşmıyor..
o benden çok çocuk istiyor ama kendiliğinden olacağına inanıyor, asla ikna olmuyor..Üzüldüm canım eşin neden öyle yapıyo ki çocuk onun da cocugu olcak sonucta..bence ikna et
Olmaz ki ama öyle ya eşinde bi sorun varsa? Çocuk istiyorsa ikna olur canım ne yap ne et ya da biraz daha bekle kendiliğinden yaptırır belkio benden çok çocuk istiyor ama kendiliğinden olacağına inanıyor, asla ikna olmuyor..
evet işte onda sorun var mı yok mu bilmiyoruz bileOlmaz ki ama öyle ya eşinde bi sorun varsa? Çocuk istiyorsa ikna olur canım ne yap ne et ya da biraz daha bekle kendiliğinden yaptırır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?