Bebeğim olmayacak mı acaba :(

Amin canım teşekkür ederim inşallah senin de gönlüne göre olur..
Peki adetliyken alttan muayene mi oluyor

Benim yumurtalarda bişey yok dedi doktor klomen ne işe yarıyor canım?
Amin canım inşallah senin de gönlüne göre olur beraber burda duyururuz haberi inşallah

Canım forever living filan diyor bi sorun olmaz dimi? Ne tür bir ürün bu
Valla bu markanın ürünleriyle ailecek bel ağrılarımız geçti. Menepoza girdiğini düşünen, 10 ay boyunca regl olmayan annem regl oldu. Hamile kalmak isteyip de kalamayanlar çocuk sahibi oldu.
Konunuzu görünce yazayım dedim. Bir de sizin özel mesaj kısmı kapalı, orayı açsanız? Daha detaylı anlatabilirim

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın..
Ben de hamile kalmak kolay sanıyodum hatta ya evliliğin ilk zamanlarında kalırsam naparım diyodum hazır değilim diyodum ama öyle kolay olmuyomuş işte bazıları da mesela kazayla kalıyo aldırıyo bilmiyorum kimisine kolay kimisine zor hayırlısı olsun..
Ben sadece bişey çıkarsa diye korkuyorum gerçi tıp ilerledi 60yaşındaki kadın çocuk doğruyo herşey olabilirama ben çocuğumla aramda çok yaş farkı olsun istemezdim

Ben 8 aydır evliyim ve hiç korunmadım. Bİraz sabır birtanem inan buraya üye olanların bir çoğu aklındaki sorular için üye olmuştur ben gibi.
Sabır

Çok teşekkür ederim canım, amin...
Allah en kısa zamanda sanada nasip etsin...

Hayırlı ugurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsün bebişini
Senle aynı durumdayız tiroid var bende ama ne yavaş ne hızlı normal durumda tabi ilaç kullanıyorum her sabah bunun için..sen de içiyor musun? Doktorum normal dedi tiroid için ama ona da tekrar baktırıcam
Tiroid strese baglı çıkıyormuş dogru mu canım? Sende ne gibi belirtiler var? Bende sinirlilik yapıyor en ufak bişeyde bide çok acıkıyorum
Doktora önceden gittik canım eşim sperm testi normal çıktı bana da uktrason ve alttan baktı saglıklı yumurtaların çalışıyo dedi ama bekleyelim dedi senem doluyo tekrar gitcem

Gittim canım doktor erken demişti senem dolunca tekrar gitcem
Eşimden sperm testi istedi normal çıktı
Bana da ultrasonla baktı sağlıklı dedi okadar

Bu iğneler ne için canım? Ben korkuyorum ama doktor isterse hiç vakit kaybetmem hemen yaptırırım canım napalım acı çekcez mecbur

aslında aynı durumdayız, bende 29 yaşındayım 3 senedir evliyim ve bir buçuk senedir korunmadığım halde çocuk olmadı.. ben rutin kontrollerimi yaptırdım ancak benim durumum daha zor, eşim asla muayene olmaya yanaşmıyor..

Kızlar derdime ortak olup yazan herkese teşekkür ederim
Bi çoğumuzun derdi ortak
Umarım en kısa zamanda hepimiz o mutlu haberi birlikte alırız birlikte büyütürüz mucizemiz olur
Dua edelim kızlar birbirimize
Düşünmeyin stres yapmayın diyemicem çünkü ben de düşünmeye başladım kafaya takıcak kadar olmasa da korkularım başladı ama siz yine de üzmeyin kendinizi tıp çok gelişti eminim bi gün o mucizeniz gerçek olcak moral verelim birbirimize
Hamiş arkadaşlar da yardımcı olsun bizlere :)

Üzüldüm canım eşin neden öyle yapıyo ki çocuk onun da cocugu olcak sonucta..bence ikna et

Olmaz ki ama öyle ya eşinde bi sorun varsa? Çocuk istiyorsa ikna olur canım ne yap ne et ya da biraz daha bekle kendiliğinden yaptırır belki
evet işte onda sorun var mı yok mu bilmiyoruz bile bende de aynı endişeler mevcut, yaşım geçiyor onun bu inadı yüzünden vakit kaybediyoruz belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…