Bebeğim olmuyor ve eşim bana karşı ilgisiz önerilerinize ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evliliğim sorunlu derken. galiba yanlış anladınız. eşimle sorunum yok sadece durumu izah ederek yardım istedim.
ayrıca eşim kilolu sever kilo alayım demedim ben.

ama siz yazmışsınız cinsellikle ilgili problemim var bu bence evlilikte en büyük problemdir. burada çok görüyorum ilgisizi kocalardan yakınan kadınları en sonunda boşanmaya gidiyor hepsi.

bence kilo vermezsen iliskinizin boyle olması cok normal. belki de esin kilonu takıyordur. mutlaka iyi bir doktor bul. hamile kaldıktan sonra 130 kiloyu gecersin donusu cok zor olur. iyi dusun. benim de halam 100 kiloydu insülin direncinden dolayı. hamile kalamıyordu vs. su an 50 kilo. istanbuldaysan refik tanakola git mutlaka. derdine care olacagını dusunuyorum. gecmis olsun

Can'ım cinsellik isteği başka bir konu elbette isteyeceksin , doğal bir ihtiyaç

Hamile kaldı mı peki halan?

O kadar kotu olay atlatmissiniz cinsellik konusunda boyle olmasi normal zamanla daha iyi olacaktir eminim kendini uzme hic her evlilikte zaman zaman bu sekilde oluyor.

bakın mutsuz bir ailemiz yok. en ufak bir kavgamız bile olmadı. ebeveynlerın cinsel sorunları neden çocuga yansısın ki . hem sorun yaşamayan evlilik yoktur.

Konu başlığına eşimin bana karşı ilgisizligi değil mi? Buna ve konu içindeki şikayetinize ithafen yazdım. Sizin bu yönde sikayetiniz olmasaydı konu acmazdiniz zaten.

Çocuğu aranızdaki cinsellik ilgilendirmez belki ama cinsel sorunlar eşinizle aranızı açabilir.

Yine de doğrusunu siz bilirsiniz tabi. Evliliginize guveniyorsaniz çocuk yapın inşallah istediğiniz vakit olur.

Rahatsızlıkların zordur eminim.. İnsülin direnci kilo vermeni zorlaştırabilir ama ayda 1 kiloda değil. Annemde şeker hastası ve insülin direnciyle başladı herşey. Fakat 6o yaşında kadın yetersiz metebolizmayla ayda 4 kilo vere vere 65 kiloyaa indi. Ayda 1 kilo neye göre biçti doktorların? Hipoglisemi demişsin bunların hiç biri senin sağlıklı beslenip yavaşta olsa kilo vermene engel değil. Çok sağlıklı bi insanda metebolizması yavaşsa haftada bir kilo ancak verebilir. Yaşadıklarını asla küçümsemiyorum. Açlık en büyük irade gerektiren şeydir. Savaşmak zordur. Ama tekrar söylüyorum imkansız değil. Obezite maalesef hamilelik için risk. Hamile kalmayıda engelleyebilir kaldıktan sonra hamileliğinide riske atabilir. İsteklerin belli engellerin belli ve çok şükürki çözümsüz değiller. Allah gönlüne göre versin herşeyi : )

Kilo konusunda ne kadar acımasız yorumlar yapılmış ya. Hastalık bu kime ne geleceği belli olmaz. Ben de zayıflıktan çektim. Çok uğraştım kilo alayım diye olmayınca olmuyor işte. Hastalık ve ilaç nedeniyle alınan kilolar bence bu kadar basite alınmamalı. Tamam konu sahibi ne kadar uğraşıyor bilmiyorum ama biraz ılımlı olun lütfen. Yani kilo konusunda acımasız yorum yapanlara diyorum.

güzel anlatmışşsın. ben bu yola girerken bunları biliyordum. eşimi bir an olsun yalnız bırakmadım. ki eşim hayatımın aşkı. şu anda gerçekten iyi durumda ama 20 yıl sonrası bilinmez. insan sevdiğinin canı yanınca mahvoluyor bunu iyi bilirim.
kimse de yaşamadan anlamaz. allah yaşatmasın da. ama bazen böyle zor oluyor işte herkes yalnış anlamış nerdeyse boşan diyecekler. ben eşimle çok mutluyum ama bazen bebeğimin olmaması zorluyor

Çocuk elbette en doğal hakkınız, istemekte de gayet özgürsünüz.
Fakat eşinizin atlatmış gerekli sağlık sorunlarını, sizin de atlatmanız gerekmez mi?
Kilo aldım 98 kiloyum demişsiniz, boyunuzu bilmiyorum fakat bu kilo, az bir rakamdan ibaret değil.
Kendinizi çirkin hissetmeyin, çünkü çirkin değilsiniz, spor, gerekli egzersiz, vaktiniz yok ise veya yoruluyor iseniz, güzellik merkezlerinde size uygun aktivite gruplarına ayrılmış makinalara bağlanarak, gerekli şekli kendinizde sağlayabilirsiniz.
Sağlığınıza kavuştuğunuzda bebeğiniz için tekrar tekrar uğraşabilirsiniz..
Ama önce siz..

kilo için diyetisyen değişikliği yaptım. yanı akapunktur desteği de alıyorum şu an da. insulın direnci için de uğraşıyorum.
çok yoğun çalışıyorum hem de iş stresim var çok fazla. çok hareketliyim 7 kat merdiveni bir çırpıda çıkarım bu kiloyla .
gel gelelim çok fazla kilo ve bu sefer inanaıyorum

Belki tiroid probleminiz vardır, bilemezsiniz.
Akapunktur, spordan daha etkisizdir aslında. Yoğunluğunuzu düşünerek spora gitmenizi de destekleyecek değilim doğrusu fakat, sağlıklı bir şekilde düzeleceğinize Eminim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…