- 19 Temmuz 2011
- 1.224
- 814
- 323
- Konu Sahibi sonbaharsonuyok
-
Öncelikle acilen kilo vermekle başlayın ise.pko nun Tek çaresi kilo vermek. Diyetisyen eşliğinde kilo verin çünkü kilonuz gerçekten çok ciddi.kilk verip bakımlı olmanızı öneriyorum.iyi akşamlar. kısaca konu şu 3 yıllık evliyim ve ilk günden beri bebek istedim. evlendiğimde eşim sağlık sorunları yaşıyordu. üstüne ailesi ile ciddi ama gerçekten ciddi sorunlar yaşadım. maddi sorunlar iş stresi derken yıprandık. ama yine de bebek düşünmekten kendimi alıkoyamadım. ayrılmayı planlarken bile. bebeğimin zor olacağını biliyordum. o yüzden hiç beklemedim. eşimin sağlığı yüzünden çok nadir ilişkiye girdik. şu anda daha iyi durumda. ama yine de ilişki hep benim zorlamamla oluyor. Doktorun ilişki önerdiği zamanlar dışında ev arkadaşı gibiyiz. esasında her konuda bana çok düşkün ve her dediğimi yapan biridir eşim. hiç bir sorunumuz yok. ama ilişki konusunda kendimi mutsuz hissediyorum.
benle ilginlensin diye uğraşıyorum. bunu onunla defalarca kez konuştum ama cevap alamadım. ihanet falan asla yok eminim. çok yoğun çalışıyor farkındayım ama kendimi yalnız hissediyorum.
bu arada tedavim sebebiyle çok kilo aldım. 98 kiloyum. kendimi çok çirkin hissediyorum. eşim dış görünüşe asla aldırmaz ama işte ben kendimi kötü hissediyorum. ne olur bana yardım edin.
( ileri derece de hormon bozukluğu pkos ve insulun dırencı var)
Canım ilişkimde kavga vs. asla yok 10 senedir beraberiz. eşim cinsel anlamda hep böyleydi sağlık sorununda sonra daha da uzak kaldıkİliskini duzeltmeden sakin cocuk yapma. Ve kilo ver. İyi bir diyetisyene git.
Yogun calismakla da alakasi yok bu isin.
çok denedim neler yapmadım üstüne hep aldım. ciddi sağlık sorunu yaşadım bir de eşimin ölüm kalım savaşı sırasında vucudum resmen farklı çalıştı hiç yemesem de kilo aldığımı bilirim.Inat et ve Kilo ver!
amin amin inaşşallahKilo vermelisin ilk başta Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Canım ilişkimde kavga vs. asla yok 10 senedir beraberiz. eşim cinsel anlamda hep böyleydi sağlık sorununda sonra daha da uzak kaldık
çok acımasızsınız. yaşadıklarımı alllah size yaşatmasın. elbette istemezdim. diyet spor yüzme hepsini yapıyorum ama şeker hastalığım var genetik bu benim elimde mi?Esin kiloyu takmıyor diye obez olmak istiyorsun sanırım. Bu kadar eşe düşkünlük nedir ya nedir.sagligin için......98 kiloyum ciddi bir kilo.kim ne derse desin bir bayan 98 kilo.olamaz olmamalı. Hastalığı varsa çözecek kusura bakmasın. Hastalığı bahane etme.bu kilonuz yüzünden zaten hastalıklarınınz.
eşimi seviyorum mutluyum maddi durumum kariyerim yerinde neden dünyaya seveceğim bir varlık getirmeyeyim.Çocukla bozan biri daha....
bugünlerinizi mumla arayacaksınız haberiniz yok
canım artık daha da zorluyorum inşallah olacak. diyetisyenim çok başarılı. ama o bile ayda 1 kg versek harika diyor diğerleri gibi.Inat et ve Kilo ver!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?