Bebeğim olmuyor ve eşim bana karşı ilgisiz önerilerinize ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sonbaharsonuyok

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
1.224
814
323
iyi akşamlar. kısaca konu şu 3 yıllık evliyim ve ilk günden beri bebek istedim. evlendiğimde eşim sağlık sorunları yaşıyordu. üstüne ailesi ile ciddi ama gerçekten ciddi sorunlar yaşadım. maddi sorunlar iş stresi derken yıprandık. ama yine de bebek düşünmekten kendimi alıkoyamadım. ayrılmayı planlarken bile. bebeğimin zor olacağını biliyordum. o yüzden hiç beklemedim. eşimin sağlığı yüzünden ilişkiye bile giremediğimiz aylar oldu. şu anda daha iyi durumda. ama yine de ilişki hep benim zorlamamla oluyor. Doktorun ilişki önerdiği zamanlar dışında ev arkadaşı gibiyiz. esasında her konuda bana çok düşkün ve her dediğimi yapan biridir eşim. hiç bir sorunumuz yok. ama ilişki konusunda kendimi mutsuz hissediyorum.
benle ilginlensin diye uğraşıyorum. bunu onunla defalarca kez konuştum ama cevap alamadım. ihanet falan asla yok eminim. çok yoğun çalışıyor farkındayım ama kendimi yalnız hissediyorum.
bu arada tedavim sebebiyle çok kilo aldım. 98 kiloyum. kendimi çok çirkin hissediyorum. eşim dış görünüşe asla aldırmaz ama işte ben kendimi kötü hissediyorum. ne olur bana yardım edin.
( ileri derece de hormon bozukluğu pkos ve insulun dırencı var)

Tamam da sen sorunlarının hepsini cevabını kendin vermişsin zaten eşin ilgili sana iyi davranıyor dış görünüşe önem vermiyor bir tek cinsel anlamda mutsuzmuşsun onu da eşinin yoğun çalışmasına bağlamışsın bence senin tek sorunun çocuk olmadığı için mutsuzluğun onun için de şunu söyleyebilirim bazı şeylerin doğru zamanı vardır onu bekliyor emin ol Allah hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

Öncelikle acilen kilo vermekle başlayın ise.pko nun Tek çaresi kilo vermek. Diyetisyen eşliğinde kilo verin çünkü kilonuz gerçekten çok ciddi.kilk verip bakımlı olmanızı öneriyorum.

Eşinin kiloyu takmadigini nerden biliyorsun belki seni uzmemek için belli etmiyor. Sağlık sorunun hrmonal bozukluk yüzünden kilo veriyor musun , bunun illaki çözümü vardır bir diyetisyene danissan ? Çünkü erkekler ne kadar kiloya görünüşe vs önem vermem diyeni bile kesinlikle önem veriyordur . Sadece kocan için değil kendin için zayifla tmm manken gibi olmana gerek yok ama normal kilona indigin zaman hem kendi mutluluğunu hemde esini etkiler belki daha çekici gelir. Çocuk konusunda tedavinden sonra verir rabbim belki de zamanını bilemeyiz. İnançlı biriysen ismi azam duası var her dilek için çok etkilidir ne istersen rabbim kabul eder belki kim bilir.. hayırlısı olsun canım

Esin kiloyu takmıyor diye obez olmak istiyorsun sanırım. Bu kadar eşe düşkünlük nedir ya nedir.sagligin için......98 kiloyum ciddi bir kilo.kim ne derse desin bir bayan 98 kilo.olamaz olmamalı. Hastalığı varsa çözecek kusura bakmasın. Hastalığı bahane etme.bu kilonuz yüzünden zaten hastalıklarınınz.

Canım ilişkimde kavga vs. asla yok 10 senedir beraberiz. eşim cinsel anlamda hep böyleydi sağlık sorununda sonra daha da uzak kaldık

Tamam işte ilk önce esin doktora gitsin. Bunda utanılacak hiçbir şey yok. Cinsel bir sorunu var demekki. ilk önce bunu çözün diyorum ben.

çok acımasızsınız. yaşadıklarımı alllah size yaşatmasın. elbette istemezdim. diyet spor yüzme hepsini yapıyorum ama şeker hastalığım var genetik bu benim elimde mi?
eşim takmıyor diye kilo aldım demedim ben ama büyük konuşuyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…