- 19 Temmuz 2011
- 1.224
- 814
- 323
- Konu Sahibi sonbaharsonuyok
-
canım nasıl inanmam rabbime. eşim de bende neler çektik ve şu an da yuvamızdayız çok şükür. diyetisyene gidiyorum. uzun zamandır ama en iyileri bile ay da 1kg versek harika diyor. ben de yoruluorum. şeker de var. elim ayağım titriyor. hipoglisemiden bayılıpkalıyorum.Eşinin kiloyu takmadigini nerden biliyorsun belki seni uzmemek için belli etmiyor. Sağlık sorunun hrmonal bozukluk yüzünden kilo veriyor musun , bunun illaki çözümü vardır bir diyetisyene danissan ? Çünkü erkekler ne kadar kiloya görünüşe vs önem vermem diyeni bile kesinlikle önem veriyordur . Sadece kocan için değil kendin için zayifla tmm manken gibi olmana gerek yok ama normal kilona indigin zaman hem kendi mutluluğunu hemde esini etkiler belki daha çekici gelir. Çocuk konusunda tedavinden sonra verir rabbim belki de zamanını bilemeyiz. İnançlı biriysen ismi azam duası var her dilek için çok etkilidir ne istersen rabbim kabul eder belki kim bilir.. hayırlısı olsun canım
aslında psikolojik değil destek aldık . ama fiziksel olarak doktora gittiğimizde sorun yok dediker. galiba iyi bir doktora gitmedikTamam işte ilk önce esin doktora gitsin. Bunda utanılacak hiçbir şey yok. Cinsel bir sorunu var demekki. ilk önce bunu çözün diyorum ben.
eşimi seviyorum mutluyum maddi durumum kariyerim yerinde neden dünyaya seveceğim bir varlık getirmeyeyim.
üstelik eşim ilerde bebek sahibi olamayabilr. bunu riske atamam.
sağlık sorunu derken? nekadar sıklıkla oluyor ilişkılerınızCanım ilişkimde kavga vs. asla yok 10 senedir beraberiz. eşim cinsel anlamda hep böyleydi sağlık sorununda sonra daha da uzak kaldık
aslında psikolojik değil destek aldık . ama fiziksel olarak doktora gittiğimizde sorun yok dediker. galiba iyi bir doktora gitmedik
9 a yeni düştü canım. 5 senedir glifor alıyorumİnsilün direncini düşürmelisin, kaçtı insilün direnciniz.
çok teşekkür ederim :) mutlaka araştıraycagımEvet muhakkak iyi bir doktora gidin . hayalet terapi merkezleri var. Cinsel rahatsızlığı olan insanları tedavi ediyorlar. araştırabilirsiniz .
eşim yürüyemedi uzun zaman sinir kaybı yaşandı aslında ilişkiye girmek bile mucize.sağlık sorunu derken? nekadar sıklıkla oluyor ilişkılerınız
evet ama neler denedim bir bilsenizÖnceligin kilo vermek olsun
ah canım neler yaşamıssın ya inanmıyorum nasıl zor sınavlar var hayatta. asla byük konuşmamak lazım asla şöyle olmaz demem en emin oldugum konu da bile ama eşim inanan biri merhameti en büyük özelliği.Cnm bende senin gibi çocuğum olsun diye çıldıran biriydim. Şükürler olsun oldu. Ama ne hamileliğimde ne de çocuğumu büyütürken istediğim gibi olmadı. Eşim hep Hevesimi kursağımda bırakmayı başardı ve 6 aydır yavruma hem analık hem babalık ediyorum ailemin desteği ile. Evi terk etti ve kızım baba evimize neden gelmiyorsun, neden gittin diye sarılıp ağlıyor ama vicdan merhamet yok... Çocuğumu hak etmeyen bir babası var... Onun için olmuyorsa vardır bi hayır.
ah işte yaşayan insan anlıyor. bebek isteği ve bu hastalıklarla mücadeleyi. ki benim eşim aylarca yürüyemedi. ölümden döndü ilerisi belli değil tıp henuz o kadar gelişmedi. o yuzden beklemedim bebek için. inşşallah bana da nasip eder de eşimi baba yapabilirim.selam canim, sorununun bazi yönleri bana cok benziyor... benim esim cok saglikli ve cokkk istekli ama ben vajinismus olmustum iliskiye giremiyordum.. diger yillardaysa bende hormon bozuklugu, tiroid bozuklugu cikolata kisti, gibi biiiii sürü hastalik cikti yillarca ameliyatlar tedaviler, bi yandan esimin ailesiyle durmadan kavga ediyorduk...
valla ben söyle bi cözüm buldum.. esimin ailesiyle ates kes ilan ettim.. ya cok sevismesek te onlarla iyi geciniyorum en azindan kavga etmiyorum böyle ce enerjim tükenmiyor, sonra kistim icin ameliyat oldum, diger hastaliklarim ilac tedavisyle halloldu ve simdi HAMILEYIM ... cokkkkkkkkkkk sükür.... sana tavsiyem hamilelik planlarini erteleme, yas gectikce ya hormonal, ya kistler bi sürü problem cikiyor kadinlarda ve tedavi süreci cok uzun sürüyor, hem bi bebek belki sizi isitabilir??
o yüzden gereksiz insanlarla ugrasma kendi problemine ve cözümüne odaklan, esinmi rahatsiz götür doktora tedavi ettir... romantik ortamlar hazirla... inan gerisi gelicektir..
önce kendim için istiyorum elbette ama yoruldum akıntıya kürek çekmektenhemen kendin için kilo vermelisin :-(
elbette zor yanı yok demem. ama buna hazırım. eğitimciyim sabrm çok fazladır sorumluluğmdaAnlatılmaz yaşanır :))))
her günün sorumluluk....
Sen üstte olabilirsin. En kapalı böyle yazdım.eşim yürüyemedi uzun zaman sinir kaybı yaşandı aslında ilişkiye girmek bile mucize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?